aniaz-w 08.03.08, 18:44 Radarowa - za pierwszym razem (+trzy razy oblane na Odlewniczej!) Radarowa rules! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ????? Re: Zdałam i cieszę się IP: *.toya.net.pl 08.03.08, 19:18 To moje gratulacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Zdałam i cieszę się IP: *.idk.net.pl 08.03.08, 19:44 moje też :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyja Re: Zdałam i cieszę się 08.03.08, 19:56 Witamy w gronie kierowców! Szerokiej drogi życzę :) Ale zanim to nastąpi - cierpliwości w oczekiwaniu na dokumencik! Przyda się na pewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: Zdałam i cieszę się IP: *.chello.pl 08.03.08, 21:10 Ja również gratuluję, a przy okazji mam pytanko. Dzisiaj zapisałam się na egzamin na Radarowej, ale zupełnie nie wiem jakich tras egzaminacyjnych mogę się spodziewać. Czy pomimo stresu udało Ci się zapamiętać gdzie mniej więcej jeździłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaz-w Re: Zdałam i cieszę się 09.03.08, 14:29 Na pewno jechałam Hynka, potem Radarową, Al. Krakowską, Żwirki i Wigury, ale jak to wyglądało po kolei - nie pamiętam. Parę razy przejeżdżałam skrzyżowania z łamanym pierszeństwem.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Zdałam i cieszę się IP: *.3s.pl 08.03.08, 22:12 gratuluję!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś