Dodaj do ulubionych

Egzaminator w Łodzi ...

27.04.08, 09:28
Piotr Jóźwik jest niesamowity :)
A jaki przystojny :)
Boski facet :)

Napalona24latka :))
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:02
      Nie tylko w Łodzi są przystojni
      EGZAMINATORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 15:37
        Ja znam tylko tego jednego... upoluje go :)
        • Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:03
          "MójEGZAMINATOR" jest z województwa ościennego.Upolowałam GO i
          odpuściłam.Okazało się,że ma żonę i dziecko.Szkoda!!!
          • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:29
            Ten też ma żonę, obrączka błyszczała aż miło :)
            Ale ta buzia.... hmmm
    • Gość: asia Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:23
      Czy to jest ten, blondyn dobrze zbudowany?
      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:31
        Nie, ten jest czarny... czarne oczka, czarne włosy... ciemny zarost... i tak
        fajnie pachniał kawą :))

2x z nim miałam egzamin, mogłam się napatrzeć :))
        • Gość: Gośc!!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:36
          Mój typ.Ja z" MOIM" też mam szansę mieć egzamin!!!
        • Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:48
          Moja rada jest taka:jak miał obrączkę na palcu,odpuść GO sobie.Nic
          dobrego z tego nie będzie.Ja leczę się z MOJEGO EGZAMINATORA już
          kilka miesięcy.Zobaczyłan GO pierwszy raz,gdy zaczęłam kurs.Rany
          jeszcze się nie zagoiły.
          • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:57
            Nie, ja musze go mieć, chociaż na chwilę...
            Zaliczył mi egzamin, jest nie ziemski i powiem mu to :)
            Zaraz kupię auto i wyczekam aż skończy pracę :)
            • Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:11
              Czasami warto pocierpieć i mieć tę jedną chwilę z NIM!!!
              • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 17:22
                No więc właśnie, a ja zawsze mam to czego chcę :)))
                Będę miała i jego :))
                • Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:33
                  Ja też zawsze osiągam zamierzony cel.I co z tego ,ON ma żonę,to do
                  niej wróci .Możesz GO mieć,ale nie będzie ON tylko Twój.Ja widzę
                  że "Mojemu" nadal nie jestem obojętna,ale taka znajomość nie ma
                  żadnej przyszłości.To smutne,ale prawdziwe!!!
                  • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 17:43
                    O jakieś przyszłosci Ty mówisz i po co...
                    JA chcę sie zabawić... przez chwile będzie mój :)
                    • Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:12
                      Miałam na myśli coś poważniejszego,nie na jedną chwilę.
                      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 19:15
                        Eeee jak ma żonę to szkoda czasu i siły na walkę :)
                        • Gość: pder Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: 195.245.213.* 29.04.08, 13:21
                          to już jakis masochizm...a może syndrom sztokholmski????
                          • Gość: deep6 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.bv.pl 29.04.08, 13:27
                            hehe - syndrom sztokholmski na bank:pp
                            • Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 05.05.08, 18:47
                              A co sadzicie o łukaszu jeziorskim?? jaki on jest??
                              mi sie podoba...jemu tez obraczka blyszcy .. czy on tez sie wdaje w
                              romanse??
                              • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 05.05.08, 23:57
                                To taki młody wysoki blondyn?
                              • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.centertel.pl 23.04.13, 16:42
                                miałam z nim drugi egzamin ,oblałam na luku,gość niesamowicie miły aż mi żal było że u niego oblałam:(
                        • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 18:59
                          Pochwal się,upolowałaś GO?
                          • Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 05.05.08, 19:05
                            chcialabym ale nie wim czy sie da,wiec szkoda byloby sie zblaznic
                            • Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 21:30
                              tak lukasz jeziorski to taki mlody wysoki blondyn co o nim wiecie??
                          • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 06.05.08, 00:01
                            Kto... ja?
                            • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 06:06
                              Tak-Ty.
                              • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 06.05.08, 14:31
                                Jeszcze do niego nie dotarłam :)
                                • Gość: mia Re: Egzaminator Katowicach... IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 09:27
                                  wow, super gość...mlody, przystojna, wysoki,osobowosc
                                  nieziemska,rozmowny,czarujacy, tak chcial dobrze a ja oczywiscie
                                  luk, masakra itp niewiem nawet co sie stalo, nigdy takiego bledu
                                  nierobilam i prosze,podlamalam sie, chyba nawet nie dlatego ze
                                  nizdalam za pierwszym ale poprostu zaprzepascilam taka szansa:(
                                  rozmawialismy potem troche, dawal mi wiele wskazowek na przyszlosc,
                                  niewiem czy trafie jeszcze na niego. Powiedzial ze jest codziennie
                                  gdzie indziej, wiec przypuszzam ze nie, kurcze facet byl bardziej
                                  przejety ode mnie:(i ta jego obraczka na palcu, blyszczala ze az
                                  razilo. Mysle o nim, poprostu swietny facet, czuje ze juz go nie
                                  zobacze.
                                  • wredna.suka Re: Egzaminator Katowicach... 08.05.08, 09:49
                                    No nie miałaś tyle szczęścia co ja, ale... mnie też dawał wskazówki,
                                    podpowiadał... i nie wiem czym sobie zasłużyłam, że drugi raz na niego trafiłam :)

Też tak cudownie pachniał kawą przy Tobie?
                                    • wredna.suka W jakich Katowicach? 08.05.08, 09:51
                                      Dopiero teraz zauwazylam :|
                                      Ja tu o Lodzi pisze.
                                      • Gość: mia Re: W jakich Katowicach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 10:06
                                        poprostu niewiedzialm gdzie napisac, nie chce zakladac nowego watku,
                                        wydaje mi sie ze doskonale cie rozumiem,mam nadzieje ze nie gniewasz
                                        sie ze wprosilam sie do twojego watku, pomyslalam ze moja historyjka
                                        doskonale tu pasuje.
                                        hmmm, kawa nie pachnial, wrecz nie czulam nic, kompletnie tylko jak
                                        serce mi wali, stres. jejku, chcialabym miec tyle szczescia co ty i
                                        znow trafic na niego, coz mam zrobic? ydaje mi sie nawet ze juz
                                        wogole go nie zobacze, i naprawde zaczynam miec dola, ze nie
                                        wykorzystalam tej szansy, ze tak sie zblaznilam i nawet nie zobaczyl
                                        ze ja potrafie jezdzic i to dobrze:( i czulam to ze mial naprawde
                                        dobre intencje wobec mnie.
                                        • Gość: mia Re: W jakich Katowicach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 10:10
                                          pamietam jego slowa: bedzie dobrze, to nie jest koniec swiata, mam
                                          nadzieje, powtatrzal:( jakos spowodowal tym u mnie taki dol
                                          • Gość: ona1234 Re: W jakich Katowicach? IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 21:31
                                            tak lukasz jeziorski to taki mlody wysoki blondyn co o nim wiecie???
                                            • Gość: mia Re:egzaminator Michał Z. z Katowickiego word IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 09:34
                                              to o tego mi chodzi, wysoki, raczej nie jest blondynem, na pewno
                                              mozna bylo go spotkac m.in bytom, dabrowa gornicza, z tego co mowil
                                              jest dziennie gdzie indziej, tak wiec nie tylko w katowicach mozna
                                              go zastac, swietny egzaminator
                                              • Gość: :) Re:egzaminator Michał Z. z Katowickiego word IP: *.stk.vectranet.pl 23.06.08, 16:32
                                                o kurde. ten facet ma przekichane. ja tez o nim mysle od
                                                parumiesiecy-serio. mój idealł:P. zazdroszcze jego zonie. Mam
                                                nadzieje, że bede go miała znowu, i tym razem zabłysne i zdam. Też
                                                miałam wrażenie na egzaminie, że się przejmuje bardziej niż ja.
                                                Mrrrrrr-taki koleś......sie rozmarzyłam
                                            • wredna.suka Re: W jakich Katowicach? 09.05.08, 10:18
                                              Nie wiem nic, widzialam go tylko kilka razy....
                                • Gość: berenika Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:39
                                  Ja chyba zdałam z nim. Kurcze nie pamiętam nazwiska, ale bardzo
                                  fajny, przystojny, czarne włosy,oczka i obrączka błyszczała na pewno.
                                  • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 16.05.08, 04:40
                                    Ale jak do niego dotrzeć...
                                    • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:04
                                      może zapisał się na portal "nasza klasa" moim zdaniem na żonatego
                                      faceta szkoda marnować czas wiem to z własnego doświadczenia.
                                      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 16.05.08, 17:48
                                        Nie ma go, sprawdzałam :)
                                    • Gość: Żona egzaminatora Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.wlb.vectranet.pl 16.05.08, 19:34
                                      Ale jak do niego dotrzeć?
                                      Zapytaj jego żonę - ona już wcześniej znalazła sposób
                                      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 17.05.08, 04:25
                                        Wstrząsające... i jakie błyskotliwe... wow...
    • wredna.suka I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóźwik.. 27.05.08, 04:31
      Wczoraj mój brat zdawał... i cholera drugi raz trafił na niego...
      Szczęściarz...
      A ja nadal kombinuje...
      • Gość: !!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 06:50
        Wydaje mi się,że on ma 29 lat.
        • wredna.suka Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź 27.05.08, 19:05
          Chyba żart, ten przystojniak ma hm... między 35 a jakieś 39 :))
          • Gość: !!!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:38
            chyba pomyliłam go z kimś o takim samym nazwisku.
            • Gość: !!!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 06:17
              hej!!!A mi się dalej wydaje, że Jemu trzydziecha na karku wisi
              sprawdż to .Ja o MOIM też myślałam, że ma dyszkę więcej a on ma
              dwadzieścia dziewięć lat, ale mnie naciął ,muszę mu się odwdzięczyć.
    • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 02.06.08, 23:10
      Może to czyta...
      • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 20.08.08, 04:46
        Może... chyba raczej na pewno ;| Ale wstyd :P
        • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: 91.189.0.* 06.09.08, 13:29
          to straszne co tu opowiadacie
          • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 14:12
            też tak myślę,to horror.
            • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 06.09.08, 21:10
              czyli jest nas dwoje,może jeszcze ktoś do nas dołączy?
              • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:59
                Zaproś mamę, tatę, ciocię wujków- dzieci...
                O i żonę zaproś.
          • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 08.10.08, 20:46
            O Boże. Naprawdę?
            Straszne to są opady deszczu w Chinach.
            • Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 09.10.08, 18:33
              co ma piernik do wiatraka?
        • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 07.09.08, 20:23
          właśnie jak tak można?
          • Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 20:32
            jak?
            • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 07.09.08, 21:40
              to żonaty egzaminator i może mieć duże problemy nie tylko w domu ale i w pracy
              tak myśle
              • Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 16:21
                Dlaczego może miec duże problemy?
                • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 09.10.08, 18:30
                  Problemy w tym sensie ze egzaminator to posada w pewnym sensie państwowa
                  • Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:53
                    Chyba nie mogą go zwolnic za to, ze jakieś zdające piszą takei
                    rzeczy na forum, lub nawet jeżeli by się z którąś umowił po pracy...
                    Jego osobiste życie, to jego sprawa, dlatego nie rozumiem.
                  • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:55
                    A co mam zrobić,jeżeli znam kilku egzaminatorów?
                    Mam z nimi nie rozmawiać,bo mają posady państwowe?
                    • Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 05:38
                      Rozmawiać możesz oczywiście ale nigdy nie wiadomo kto czyta to forum
                      • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:19
                        Fakt,różne ludziska czytają to forum.
                  • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 19:10
                    Instruktor,a może to Ty jesteś "tym "egzaminatorem?
                    • Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 05:41
                      Myślę że instruktor ma ciekawszą pracę
                      • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:17
                        Jeżeli Instruktor jest Instruktorem,to pewnie ma ciekawszą pracę.
                    • Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:42
                      Jeżeli to on jest tym egzaminatorem, to bym się raczej cieszyła na
                      jego miejscu, ze ma takie branie. Hehe ;)
                      • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:58
                        Nie odzywa się,to chyba on.
                        • Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 20:42
                          Spokojnie ,instruktor jest instruktorem zapewniam ,myślę tylko że nie powinno
                          się tu nikomu szkodzić lecz pomagać i tyle.
                          • Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:36
                            Ale przecież nikt tu nikomu szkodzic nie chce :) Luźna gadka kilku
                            babek nt. egzaminatorów ;)
                            • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:58
                              Eeee to jest dramat, a większym dramatem może być jeszcze to, że go "miałam :)
                              • Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:01
                                miałaś go we śnie?
                                • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 21:07
                                  Popyskowałabym trochę, ale... Zostawiam WAS z tematem samych.
                          • wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:48
                            Chyba... I chyba nie wie, ze wyświetla się jego IP :)
                            Ciekawe poglądy.

św. Franciszek z Asyżu.
                            • wredna.suka WĄTEK END. 19.11.08, 21:01

• Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:04
                                Jedna go nie miałaś,tak myślałam.
                                • wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:06
                                  Miałam, nie miałam...
                                  Nie ma to znaczenia TUTAJ.
                                  Dotarłam do niego i dostałam co chciałam.
                                  Wątek kończę, bo lepiej będzie tak dla Piotra.
                                  • Gość: Gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:09
                                    miałam,nie miałam,po bużce dostałam.
                                    Dotrzeć nie jest trudno,trzeba umieć to wykorzystać.
                                    • wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:13
                                      No. No.
                                      • Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:15
                                        no,to rozumiemy się.
                                        • wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:16
                                          Proponuje iść się powyżywać na forum aborcja :)
                                          • Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:20
                                            Coś chyba dzisiaj lewą nogą wstałaś,bo nie da się z Tobą pogadać.
                                            Dobrze,że Ci nic nie wyszło,szkoda tego egzaminatora.
                                            Idź spać,odpoczniesz.
                                            • wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:23
                                              Piotr ma się dobrze, ja również.
                                              A Pan jest dorosły. Sam do mnei napisał na maila i wiedział co robi. Wiec nie
                                              chrzań bzdur, że kogoś tu szkoda, bo jeśli ma być szkoda to ew. ostatecznie
                                              Ciebie. Hiena forumowa...

Tak... dobrze, że mi "nie wyszło"- bardzo dobrze.
                                              Niech mi tak zawsze nie wychodzi jak z Piotrem :))
                                              • Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:29
                                                Dziewczyno,młoda jesteś i bzdudy opowiadasz.Znam dobrze psychikę
                                                mężczyzn i nie pisz,że egzaminator poleciał na Ciebie.Nikt nie leci
                                                na kogoś,kogo widzi raz lub dwa,trzy na egzaminie.Chcesz kogoś
                                                skłucić,czy co.
                                                Zastanów się.
                                                A z tym egzaminatorem to Ci nic nie wyszło i się wściekasz jak
                                                małolata.
                                                Sorry,ale taka jest prawda.
                                                • wredna.suka END 19.11.08, 21:31
                                                  Twoja racja mój spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka