wredna.suka 27.04.08, 09:28 Piotr Jóźwik jest niesamowity :) A jaki przystojny :) Boski facet :) Napalona24latka :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:02 Nie tylko w Łodzi są przystojni EGZAMINATORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 15:37 Ja znam tylko tego jednego... upoluje go :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:03 "MójEGZAMINATOR" jest z województwa ościennego.Upolowałam GO i odpuściłam.Okazało się,że ma żonę i dziecko.Szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:29 Ten też ma żonę, obrączka błyszczała aż miło :) Ale ta buzia.... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:23 Czy to jest ten, blondyn dobrze zbudowany? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:31 Nie, ten jest czarny... czarne oczka, czarne włosy... ciemny zarost... i tak fajnie pachniał kawą :)) 2x z nim miałam egzamin, mogłam się napatrzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc!!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:36 Mój typ.Ja z" MOIM" też mam szansę mieć egzamin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:48 Moja rada jest taka:jak miał obrączkę na palcu,odpuść GO sobie.Nic dobrego z tego nie będzie.Ja leczę się z MOJEGO EGZAMINATORA już kilka miesięcy.Zobaczyłan GO pierwszy raz,gdy zaczęłam kurs.Rany jeszcze się nie zagoiły. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 16:57 Nie, ja musze go mieć, chociaż na chwilę... Zaliczył mi egzamin, jest nie ziemski i powiem mu to :) Zaraz kupię auto i wyczekam aż skończy pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:11 Czasami warto pocierpieć i mieć tę jedną chwilę z NIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 17:22 No więc właśnie, a ja zawsze mam to czego chcę :))) Będę miała i jego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:33 Ja też zawsze osiągam zamierzony cel.I co z tego ,ON ma żonę,to do niej wróci .Możesz GO mieć,ale nie będzie ON tylko Twój.Ja widzę że "Mojemu" nadal nie jestem obojętna,ale taka znajomość nie ma żadnej przyszłości.To smutne,ale prawdziwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 17:43 O jakieś przyszłosci Ty mówisz i po co... JA chcę sie zabawić... przez chwile będzie mój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:12 Miałam na myśli coś poważniejszego,nie na jedną chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 27.04.08, 19:15 Eeee jak ma żonę to szkoda czasu i siły na walkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pder Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: 195.245.213.* 29.04.08, 13:21 to już jakis masochizm...a może syndrom sztokholmski???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep6 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.bv.pl 29.04.08, 13:27 hehe - syndrom sztokholmski na bank:pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 05.05.08, 18:47 A co sadzicie o łukaszu jeziorskim?? jaki on jest?? mi sie podoba...jemu tez obraczka blyszcy .. czy on tez sie wdaje w romanse?? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 05.05.08, 23:57 To taki młody wysoki blondyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.centertel.pl 23.04.13, 16:42 miałam z nim drugi egzamin ,oblałam na luku,gość niesamowicie miły aż mi żal było że u niego oblałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 18:59 Pochwal się,upolowałaś GO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 05.05.08, 19:05 chcialabym ale nie wim czy sie da,wiec szkoda byloby sie zblaznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1234 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 21:30 tak lukasz jeziorski to taki mlody wysoki blondyn co o nim wiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 06:06 Tak-Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 06.05.08, 14:31 Jeszcze do niego nie dotarłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Egzaminator Katowicach... IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 09:27 wow, super gość...mlody, przystojna, wysoki,osobowosc nieziemska,rozmowny,czarujacy, tak chcial dobrze a ja oczywiscie luk, masakra itp niewiem nawet co sie stalo, nigdy takiego bledu nierobilam i prosze,podlamalam sie, chyba nawet nie dlatego ze nizdalam za pierwszym ale poprostu zaprzepascilam taka szansa:( rozmawialismy potem troche, dawal mi wiele wskazowek na przyszlosc, niewiem czy trafie jeszcze na niego. Powiedzial ze jest codziennie gdzie indziej, wiec przypuszzam ze nie, kurcze facet byl bardziej przejety ode mnie:(i ta jego obraczka na palcu, blyszczala ze az razilo. Mysle o nim, poprostu swietny facet, czuje ze juz go nie zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator Katowicach... 08.05.08, 09:49 No nie miałaś tyle szczęścia co ja, ale... mnie też dawał wskazówki, podpowiadał... i nie wiem czym sobie zasłużyłam, że drugi raz na niego trafiłam :) Też tak cudownie pachniał kawą przy Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka W jakich Katowicach? 08.05.08, 09:51 Dopiero teraz zauwazylam :| Ja tu o Lodzi pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: W jakich Katowicach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 10:06 poprostu niewiedzialm gdzie napisac, nie chce zakladac nowego watku, wydaje mi sie ze doskonale cie rozumiem,mam nadzieje ze nie gniewasz sie ze wprosilam sie do twojego watku, pomyslalam ze moja historyjka doskonale tu pasuje. hmmm, kawa nie pachnial, wrecz nie czulam nic, kompletnie tylko jak serce mi wali, stres. jejku, chcialabym miec tyle szczescia co ty i znow trafic na niego, coz mam zrobic? ydaje mi sie nawet ze juz wogole go nie zobacze, i naprawde zaczynam miec dola, ze nie wykorzystalam tej szansy, ze tak sie zblaznilam i nawet nie zobaczyl ze ja potrafie jezdzic i to dobrze:( i czulam to ze mial naprawde dobre intencje wobec mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: W jakich Katowicach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 10:10 pamietam jego slowa: bedzie dobrze, to nie jest koniec swiata, mam nadzieje, powtatrzal:( jakos spowodowal tym u mnie taki dol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1234 Re: W jakich Katowicach? IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 21:31 tak lukasz jeziorski to taki mlody wysoki blondyn co o nim wiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re:egzaminator Michał Z. z Katowickiego word IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 09:34 to o tego mi chodzi, wysoki, raczej nie jest blondynem, na pewno mozna bylo go spotkac m.in bytom, dabrowa gornicza, z tego co mowil jest dziennie gdzie indziej, tak wiec nie tylko w katowicach mozna go zastac, swietny egzaminator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re:egzaminator Michał Z. z Katowickiego word IP: *.stk.vectranet.pl 23.06.08, 16:32 o kurde. ten facet ma przekichane. ja tez o nim mysle od parumiesiecy-serio. mój idealł:P. zazdroszcze jego zonie. Mam nadzieje, że bede go miała znowu, i tym razem zabłysne i zdam. Też miałam wrażenie na egzaminie, że się przejmuje bardziej niż ja. Mrrrrrr-taki koleś......sie rozmarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: W jakich Katowicach? 09.05.08, 10:18 Nie wiem nic, widzialam go tylko kilka razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenika Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:39 Ja chyba zdałam z nim. Kurcze nie pamiętam nazwiska, ale bardzo fajny, przystojny, czarne włosy,oczka i obrączka błyszczała na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 16.05.08, 04:40 Ale jak do niego dotrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:04 może zapisał się na portal "nasza klasa" moim zdaniem na żonatego faceta szkoda marnować czas wiem to z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 16.05.08, 17:48 Nie ma go, sprawdzałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona egzaminatora Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.wlb.vectranet.pl 16.05.08, 19:34 Ale jak do niego dotrzeć? Zapytaj jego żonę - ona już wcześniej znalazła sposób Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 17.05.08, 04:25 Wstrząsające... i jakie błyskotliwe... wow... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóźwik.. 27.05.08, 04:31 Wczoraj mój brat zdawał... i cholera drugi raz trafił na niego... Szczęściarz... A ja nadal kombinuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 06:50 Wydaje mi się,że on ma 29 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź 27.05.08, 19:05 Chyba żart, ten przystojniak ma hm... między 35 a jakieś 39 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:38 chyba pomyliłam go z kimś o takim samym nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! Re: I się pomyliłam, on jest Jóźwiak... a nie Jóź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 06:17 hej!!!A mi się dalej wydaje, że Jemu trzydziecha na karku wisi sprawdż to .Ja o MOIM też myślałam, że ma dyszkę więcej a on ma dwadzieścia dziewięć lat, ale mnie naciął ,muszę mu się odwdzięczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 20.08.08, 04:46 Może... chyba raczej na pewno ;| Ale wstyd :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: 91.189.0.* 06.09.08, 13:29 to straszne co tu opowiadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 14:12 też tak myślę,to horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 06.09.08, 21:10 czyli jest nas dwoje,może jeszcze ktoś do nas dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:59 Zaproś mamę, tatę, ciocię wujków- dzieci... O i żonę zaproś. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 08.10.08, 20:46 O Boże. Naprawdę? Straszne to są opady deszczu w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 09.10.08, 18:33 co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 07.09.08, 20:23 właśnie jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 20:32 jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 07.09.08, 21:40 to żonaty egzaminator i może mieć duże problemy nie tylko w domu ale i w pracy tak myśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 16:21 Dlaczego może miec duże problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 09.10.08, 18:30 Problemy w tym sensie ze egzaminator to posada w pewnym sensie państwowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:53 Chyba nie mogą go zwolnic za to, ze jakieś zdające piszą takei rzeczy na forum, lub nawet jeżeli by się z którąś umowił po pracy... Jego osobiste życie, to jego sprawa, dlatego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:55 A co mam zrobić,jeżeli znam kilku egzaminatorów? Mam z nimi nie rozmawiać,bo mają posady państwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 05:38 Rozmawiać możesz oczywiście ale nigdy nie wiadomo kto czyta to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:19 Fakt,różne ludziska czytają to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 19:10 Instruktor,a może to Ty jesteś "tym "egzaminatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 05:41 Myślę że instruktor ma ciekawszą pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:17 Jeżeli Instruktor jest Instruktorem,to pewnie ma ciekawszą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:42 Jeżeli to on jest tym egzaminatorem, to bym się raczej cieszyła na jego miejscu, ze ma takie branie. Hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:58 Nie odzywa się,to chyba on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.skomur.pl 10.10.08, 20:42 Spokojnie ,instruktor jest instruktorem zapewniam ,myślę tylko że nie powinno się tu nikomu szkodzić lecz pomagać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:36 Ale przecież nikt tu nikomu szkodzic nie chce :) Luźna gadka kilku babek nt. egzaminatorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:58 Eeee to jest dramat, a większym dramatem może być jeszcze to, że go "miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Egzaminator w Łodzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:01 miałaś go we śnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 21:07 Popyskowałabym trochę, ale... Zostawiam WAS z tematem samych. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Egzaminator w Łodzi ... 19.11.08, 20:48 Chyba... I chyba nie wie, ze wyświetla się jego IP :) Ciekawe poglądy. św. Franciszek z Asyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:04 Jedna go nie miałaś,tak myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:06 Miałam, nie miałam... Nie ma to znaczenia TUTAJ. Dotarłam do niego i dostałam co chciałam. Wątek kończę, bo lepiej będzie tak dla Piotra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:09 miałam,nie miałam,po bużce dostałam. Dotrzeć nie jest trudno,trzeba umieć to wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:15 no,to rozumiemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:16 Proponuje iść się powyżywać na forum aborcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:20 Coś chyba dzisiaj lewą nogą wstałaś,bo nie da się z Tobą pogadać. Dobrze,że Ci nic nie wyszło,szkoda tego egzaminatora. Idź spać,odpoczniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WĄTEK END. 19.11.08, 21:23 Piotr ma się dobrze, ja również. A Pan jest dorosły. Sam do mnei napisał na maila i wiedział co robi. Wiec nie chrzań bzdur, że kogoś tu szkoda, bo jeśli ma być szkoda to ew. ostatecznie Ciebie. Hiena forumowa... Tak... dobrze, że mi "nie wyszło"- bardzo dobrze. Niech mi tak zawsze nie wychodzi jak z Piotrem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WĄTEK END. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:29 Dziewczyno,młoda jesteś i bzdudy opowiadasz.Znam dobrze psychikę mężczyzn i nie pisz,że egzaminator poleciał na Ciebie.Nikt nie leci na kogoś,kogo widzi raz lub dwa,trzy na egzaminie.Chcesz kogoś skłucić,czy co. Zastanów się. A z tym egzaminatorem to Ci nic nie wyszło i się wściekasz jak małolata. Sorry,ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś