Dodaj do ulubionych

TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE

IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 22.09.03, 18:00
help może ktoś mi powie jaką miał trasę na egzaminie???czy jak się zdaje
przed południem to jeżdżą na trudniejsze trasy bo mniej korków???
Obserwuj wątek
    • Gość: saga Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 24.09.03, 09:58
      POMÓŻCIE LUDZIE PROSZĘ NIKT Z WAS NIE JEST Z KRAKOWA???????????/
      • Gość: Syla Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE IP: 195.205.14.* 04.10.03, 13:57
        ja jestem z krakowa i tez jestem ciekawa jak to u nas jest - bede zdawala testy
        za tydzien, a za 3 tyg. praktyczny.
        ludzie napiszcie cos!!!
        • dalila84 Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE 05.10.03, 19:07
          ech widzę że nikpmu z Krakusów nie chciało się tu wspomóc ludzi a szkoda ja
          jestem swieżo po egzaminie-za parę dni odbieram i był to 1 i ostatni egzamin:)
          koniec chwalenia trasa- Rybitwy przez ten duży nowy most potem wyjeżdża się w
          okolicach agrafki na Fabrycznej i kazał mi zawracać na Grzegórzeckim, potem
          mnie jeszcze wymaglował też gdzieś na Rybitwach na jakimś skrzyżowaniu gdzie
          musiałam stanąc prawie na jego środku i przepuścić tych z naprzeciwka i chyba
          tyle...powodzenia:D
    • kofoga Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE 06.11.03, 10:26
      Tiaa, wyjechałem z WORDa, skręt w prawo jakieś kilkaset metrów, skręt w prawo i 20 min postoju+miła rozmowa - potem powrót do WORDa i już
      • dalila84 Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE 06.11.03, 14:50
        hmm no to nie weim na czym sie wyłożyłes przecie skręt w prawo jest
        najłatwiejszym manewrem:)
    • Gość: anka Re: TRASA EGZAMINACYJNA W KRAKOWIE IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 06.11.03, 19:26
      Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, pewnie jesteś już po egzaminie, ale może
      komuś się przyda... Tylko do czego?...
      Zdawałam pod koniec lipca. Z Koszykarskiej pojechałam w lewo, pamiętam, że
      jechałam przez Rondo Grzegórzeckie, gdzieś w okolicach Krzywdy, przez takie
      wielkie skrzyżowanie, które nie wiem jak się nazywa, a byłam tam ze trzy razy
      na jazdach. Tam nie ma świateł, tylko znak, która droga ma pierwszeństwo.
      Dodatkowo, jeśli jedzie się "z góry" trzeba przepuścić tych z prawej. Tam się
      można pogubić. Tyle pamiętam.
      Zdałam za pierwszym razem, zawsze zaznaczam, że bez żadnych "układów", a
      zdawałam egzamin tzw. łączony, czyli jednego dnia teorię i jazdę.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka