Gość: odwołujący się IP: *.linux-tech.net 12.07.08, 12:15 miasta.gazeta.pl/plock/1,35710,5449127,Oblal_prawko_i_chcial_zabic_egzaminatora.html Bandytyzm zdającego czy łapówkarstwo egzaminatora ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Oblał prawko i chciał zabić egzaminatora 12.07.08, 14:28 Z artykułu wynika że młody jeździć potrafi i to całkiem nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Oblał prawko i chciał zabić egzaminatora 12.07.08, 15:23 A potem wsiadł za kierownicę zaparkowanego niedaleko golfa i z piskiem opon ruszył przed siebie. Ośrodek egzaminacyjny powiadomił policję. Ponieważ auto mężczyzny miało kutnowskie numery rejestracyjne, dyżurny uznał, że z pewnością ruszył on w kierunku tego miasta. Na drogę wysłał policjantów z Łącka, ale na widok radiowozu mężczyzna tylko dodał gazu. Pościg zgubił w Gostyninie. Policja nie potrafi go dogonić (nawet tyle, Panowie), a nie może zdać. Ten artykuł nie świadczy źle o nim, czy o jego uzasadnionej flustracji. Ten artykuł obnaża żałosny brak kompetencji egzaminatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Odrobinę optymizmu: 12.07.08, 15:31 Słuchajcie, jeżeli człowiek, ktory bezproblemowo wykiwał pościg policji (coś takiego, jak technika jzdy wskazane) - podchodził x razy w x miastach i oblał... to co z tymi, którzy wyjeździli swoje przepisowe 30 i niezbyt się pewnie za kółkiem czują? Szacunek dla tego kolesia. Ale ja wolę zginąć na swój sposób, niż żyć i cieszyć się na wasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Odrobinę optymizmu: IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.08, 21:04 wykiwanie policji nie ma NIC wspólnego z bezpiecznym poruszaniem się po drodze, ale jak widzę nie wszyscy się z tym zgadzają. Uciekł Policji więc jest "kozak"? Po co kurs, egzamin skoro koleś skutecznie potrafił nawiać Policji...tak?Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Odrobinę optymizmu: 14.07.08, 12:38 Gość portalu: wrc napisał(a): > wykiwanie policji nie ma NIC wspólnego z bezpiecznym poruszaniem się po drodze, > ale jak widzę nie wszyscy się z tym zgadzają. Uciekł Policji więc jest "kozak"? tia... rolą egzaminatora nie jest sprawdzenie, ile gościowi zajmuje osiągnięcie setki, tylko czy zna przepisy i czy je stosuje w praktyce. nie sądzę, żeby uciekając przed policją zwracał uwagę na światła i pierwszeństwo. pomijam tu już obowiązek zatrzymania się do kontroli... widać jednak, że są na forum osoby, które chętnie zahamują z piskiem opon jak im taki wyskoczy na skrzyżowaniu. żenujące. z mojej strony zero szacunku, jeśli koleś tak się zachowuje to ma nierówno pod sufitem i nie chciałbym go spotkać na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Odrobinę optymizmu: 14.07.08, 20:05 Wathashi, ja bym tego nie potrafiła. I jest kozak, przecież na tym między innymi kozactwo polega. Szacunek za to, że potrafił powiedzieć "nie". Ja też jestem za bezpieczną jazdą i zawsze będę jeździć bezpiecznie, nie raz już pisałam, że nie lubię full wypas driverów. Ale ja bym ten pościg skończyła na najbliższej latarni, do tego trzeba techniki, zresztą prędzej bym zeszła, niż pojechała szybciej, niż 80 km/h. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Odrobinę optymizmu: IP: *.chello.pl 15.07.08, 01:38 Skoro uważacie,że jazda z piskiem opon i ucieczka przed policją świadczą o umiejętności jazdy no to "gratuluję". Uchowaj Panie Boże przed takimi "kierowcami". Umiejętnośc uruchomienia i rozpedzenia auta to jedno,a umiejętnośc jeżdżenia samochodem to drugie. Uruchomienie samochodu i jechanie nim to może 20% tego co musicie umiec aby jeździc.Pozostałe 80% to znajomośc przepisów,umiejętnośc zastosowania ich w praktyce,kultura i MYŚLENIE na drodze. Zwłaszcza z tym myśleniem najgorzej... bardzo mało szkół tego uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7_niebo Re: Odrobinę optymizmu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:04 Uruchomienie samochodu i jechanie nim to może 20% tego co musicie umiec aby jeździc.Pozostałe 80% to znajomośc przepisów,umiejętnośc zastosowania ich w praktyce,kultura i MYŚLENIE na drodze. To jest oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname do permanentne_7_niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:31 z Twoich postów które zostawiasz na tym forum, nigdy bym nie wywnioskował ze kiedykolwiek i jakkolwiek bedziesz skłonna bronić/tłumaczyć zachowanie osoby która sie zachowała jak ten koleś. Zaskoczyłaś mnie. Jak dla mnie tylko udowodnił ze na prawko nie zasługuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś