Gość: ola IP: *.static.akk.net.pl 23.09.08, 09:35 dziś mam 3 podejście po tygodniu od 2 niezdanego egzaminu i nie mam ani sił ani ochoty tam isc .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona.ta Re: załamana IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 10:06 zmień nastawienie, bo z takim jakie masz teraz może być trudno.... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_75 Re: załamana 23.09.08, 10:07 a w ogole jak ci sie udało załatwić taK SZYBKO ( WRĘCZ EXPRESOWO ) NASTĘPNY TERMIN! ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: załamana IP: *.static.akk.net.pl 23.09.08, 10:20 hm załatwić?? nic nie załatwialam , poprostu przyszłam sie zapisac na nastepny termin a tu za tydzien , wielkie bylo moje zdziwienie , bo trzeba czekac po 2 miesiące na nastepny termin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: załamana IP: *.chello.pl 23.09.08, 10:28 koniecznie zmien nastawienie powtarzaj sobie caly czas-"zaliczam dzisiaj ten egzamin, nie ma innej opcji,zaliczam dzisiaj ten egzamin, nie ma innej opcji..." az do znudzenia, az wysiadziesz z auta i uslyszysz-"gratuluje, zdala pani" to naprawde pomaga i mobilizuje. tez mialam kilka momentow podczas jazdy, kiedy bylam bliska poddania sie, ale caly czas powtarzalam te slowa i poskutkowalo.Nie ma innej opcji. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona.ta Re: załamana IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 11:37 Napisz jak poszło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: załamana IP: *.static.akk.net.pl 23.09.08, 15:29 niestety nie zdałam na mieście , ale pokonałam nareszcie ten okropny łuk , jadać drogą mialam parę sytuacji na drodze w tym samym czasie , piesi na drodze ( nie na pasach) nastepna Pani na drodze , i potem zle zaparkowany samochód , wszystko to pokonałam , ale nie zauwazylam znaku ustap pierwszeństwa i dupa , no coz moja wina , bedzie nastepny raz , ale jestem z siebie po czesci zadowolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: załamana IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 23.09.08, 15:59 No widzisz, jednak robisz postępy:-). I z psychiką sobie jakoś poradziłaś:-). Jesteś o etap dalej, dasz radę! Pamiętam ja po pierwszym oblanym egzaminie też byłam z siebie mimo wszystko zadowolona:-). Zdałam nastepnym razem, Ty też zdasz, tylko się nie poddawaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: załamana 23.09.08, 17:16 dobrze,ze masz swiadomosc jakie bledy popelniasz,to juz krok od sukcesu!ja zdalam za drugim razem w warszawie,i wtedy juz wiedzialam,ze jestem na ten egzamin gotowa.oczywiscie zdanie zalezy od wielu rzeczy,takze odrobiny szczescia:)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlef W ciągu tygodnia nie da się nauczyć jeździć n/t IP: 165.193.47.* 23.09.08, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś