Gość: Alicja IP: *.chello.pl 19.10.03, 19:55 Znowu mam zamiar podejść do zdawania na prawko. Nigdy nie miałam szczęścia do instruktorów. Może polecicie mi jakiś warszawski ośrodek????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: jazdy doszkalające IP: *.acn.pl 22.10.03, 22:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=8190315 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfeusz Re: jazdy doszkalające IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 23:11 Ja moge Ci polecić p. Bogdana, uczy w szkole na ul. Św.Hieronima. Dotarłam do niego polecenia Anki (z netu). Zależało mi na wykupieniu jazd w okolicach ul. Odlewniczej, żeby poćwiczyć sobie jazde na trasach egzaminacyjnych. Już miałam 2 godz. i jestem b. zadowolona, to bardzo sumienny i dokładny instruktor. Zwraca uwage na tzw. kruczki na których sie najczęściej oblewa. Szczerze polecam. Orf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: jazdy doszkalające IP: 62.233.164.* 23.10.03, 07:16 bardzo polecam instruktorów z ''LINI'' na Gocławiu. Można się z nimi umówić w dowolnym miejscu i jeździć trasą egzaminacyjną. Super tłumaczą manewry i mają anielską cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jazdy doszkalające IP: *.legionowo.eu.org 23.10.03, 11:01 Może wyglądać na to, że robimy pamu Bogdanowi z PIERRO na św. Hieronima reklamę, ale to naprawdę dobry fachowiec w tym co robi. Mam porównanie, bo jeździłam z dwoma innymi instruktorami. Kiedy po 3 niezdanych egzaminach byłam bliska załamania i całkowicie straciłam wiarę w swoje umiejętności i to, że kiedykolwiek dostanę prawko, jazdy z nim przywróciły mnie do samochodowego życia. Bardzo dobrze tłumaczy, zarówno manewry jak i podczas jazdy po mieście. Wskazuje miejsca, gdzie najczęsciej ludzie oblewają. Wybiera trasę w taki sposób by dokładnie przeciwczyć, to co wcześniej nie wychodziło. Poza tym jest przemiłą i cierpliwą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden raz Re: jazdy doszkalające IP: 62.233.164.* 17.11.03, 17:23 A szkoda bo kto nie zda za pierwszym razem ten będzie cienkim kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jazdy doszkalające IP: *.legionowo.eu.org 17.11.03, 18:09 Zakładam, że mówisz na podstawie własnego doświadczenia. Pozwolę się z Tobą nie zgodzić, zdaję sobie sprawę z tego, że moje umiejętności pozostawiają wiele do życzenia, ale mam nadzieję, że to jeszcze się zmieni. Niestety nie miałam możliwości finansowych wykupienia dużej liczby dodatkowych godzin, żeby dobrze przygotowac się do egzaminu. Raz oblano mnie z powodu złego humoru. Myślę, że ważne jest to w jakim mieście się zdaje a tak naprawdę człowiek ma możliwość poprawienia swoich umiejętności jeżdżąc własnym samochodem, obowiązkowo dosyć dosyć regularnie a nie raz na 3 tygodnie i liczba egzaminów nie ma tutaj większego znaczenia. Można zdać za pierwszym razem, płacąc określoną kwotę odpowiedniej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan Re: jazdy doszkalające IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:34 Sam zdałem za pierwszym razem (no prawie :) i wcale nie czuje się fantastycznym kierowcą. Znam wiele osób, które zdały za pierwszym razem i bałbym się wsiąść z nimi do samochodu. Z kolei znam wiele osób, które wciąż się męczą lub zdały za 5 lub 7 razem i nie są "cienkimi kierowcami" Liczba podejść do egzaminu praktycznego nie przekłada się na umiejętności na drodze. Spytaj się Hołka czy Kuzaja, za którym podejściem zdali swoje egzaminy praktyczne. Pzdr. Sz"Che"Pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"CHE"Pan Re: jazdy doszkalające IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 18:05 No kochani, jak tak dalej pójdzie to PAN BOGDAN będzie miał pracy do końca roku :) Ale szczerze mówiąc rzeczywiście jest on najlepszy z mi znanych. Nieskromnie się przyznam, że to ja go odkryłem ;) Wziąłem u niego 2h jazd na dzień przed egzaminem i zdałem! Za drugim podejściem! Życzę i Wam sukcesu. Pzdr. Sz"CHE"Pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: jazdy doszkalające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 20:35 Ja polecam szkołę Manhattan. Dopiero tam nauczyli mnie jak robić manewry tak aby zawsze wychodziły. Dodatkową zaletą jest to, że szkoła jest blisko ośrodka na powstańców śl. i instruktorzy często mają mozliwość "śledzenia" jazd egzaminacyjnych. Dzięki temu można się od nich dowiezieć na czym i w których miejscach można tam oblać. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: jazdy doszkalające IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 15:54 ja za to miałem jazdy z instruktorem p.Chomikiem z Jaru na Ken-ie i wszystkim go polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!zajebisty młody gość!!Liczy się dla niego tylko to,żeby kursant zdał! i ja zdałem za pierwszym razem!do dziś utrzymuję z nim kontakt Odpowiedz Link Zgłoś