Gość: andziaa IP: 62.69.216.* 07.11.08, 09:56 czy słyszeliście już o tej stronce prawko.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: prawko.pl IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.11.08, 09:58 najlepsza www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: prawko.pl 07.11.08, 11:11 Janie, ty chyba sobie żartujesz? Ostatnim miejscem, w które pojadę jest ten twój boo.pl, niedobrze mi się robi, bo widzę to od roku, cyklicznie, w każdym wątku. Czas przeznaczony na spam przeznacz na moderację strony internetowej, bo nawet mój blog wygląda bardziej profesjonalnie. Ta strona odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s kicha jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:51 otóż jest to inicjatywa firmy Winfor pod tytułem " jak wyciągnąć kasę od ośrdoków szkolenia kierowców". Zasada jest prosta: od każdej osoby która zgłosi się do danego ośroda za pośrednictwem tej firmy pobierają opłatę w wysokości 150 zł ( o ile mnie pamięć nie myli). reklamują się na bilbordach bo wiedzą że znajdą naiwne ośrodki które zechcą tyle płacić - dla słabych ośrodkow każdy klient, nieważne jak zdobyty się liczy. Słabe ośrodki zamist ciężką pracą chcą zdobyć klientów przez reklamę- a ta w branży nauki jazdy przyjdzie sama jeśli kursant będzie dobrze szkolony. Słabe ośrodki wolą się reklamować na stronie prawko.pl godząc się zapłatę firmie Winfor 150zł/osoby kolejna sprawa: lista ośrodków jest dobierana następująco: kto więcej zakupi w firmie Winfor ten ma pierwszeństwo uczestnictwa w projekcie prawko.pl dają gwarancję zwrotu pieniędzy jeśli nie zdasz egzaminu z teorii pod warunkiem że zaliczysz ich test: hasło chwylliwe ale zastanów się : test jest napewno tak skonstrułowany że mało komu będzie się chciało go zaliczyć bo czasowo będzie to niemożliwe. Mimo wszystko kuszą chwytliwym hasłem " zwrot kosztów za egzamin" -> to całe 22 zł :) tylko tempaki nie zdają testów. Jak ktoś jest tempakiem to nawet nie potrafi komputera dobrze obsłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ... IP: 213.155.166.* 07.11.08, 11:17 hehe chyba jakiś urażony właściciel OSK :) Tak na dobrą sprawę mnie jako kursanta mało obchodzi co osk płaci i komu. Ja chce mieć dobrą szkołę na poziomie, fajne materiały za free i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:45 mylisz się. Poprostu nie mam zamiaru płacić firmie WINFOR po 150 zł/osoby za nic nie robienie- za to tylko że stworzyli stronę internetową i dali kilka bilborów po mieście. Skoro ośrodek szkolenia kierowców ma kasę za płacenie firmie WINFOR aż tyle to kursant chcący skorzystać z takiego ośrodka powinien się grubo zastanowić bo taki ośrodek zamiast inwestować pieniądze we własną firmę musi oddać haracz właścicielowi portalu prawko.pl. Prowadząc szkołę jazdy wolę te 150 zł dać instruktorowi bo to on odwala całą brudną robotę a nie opłacać administratora serwisu prawko.pl i pracować na jego mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ... IP: *.chello.pl 07.11.08, 20:38 A skąd wiesz, że ten człowiek by dotarł do Ciebie, a może do konkurencji? generalnie każdemu podoba się co innego, myślę.. ze określenie 150 zł za nic nie robienie to przesada, bo ktoś nad tym wszystkim się napocił żeby to stworzyć rozwijać a z tego co wiem to nie jest to żaden OSK.. A co do jakości szkolenie to póki nie będzie osób które się przeszkolą w takich wybranych szkołach to chyba ciężko mówić o poziomie szkolenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: ... 07.11.08, 14:07 Te materiały to też śmiech na sali. Płacisz kilka baniek więcej, a w tym masz badanie (60zł) i materiały (30zł, jeśli dooobrze pójdzie) - no i masz chwyt reklamowy. A nieraz bez "badań" i "materiałów" ""wliczonych w cenę"" masz taniej i masz wybór materiałów - bo to Ci dają to najtanszy i kiepski metytorycznie syf:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: kicha jakich mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 15:20 to skandal co wypisujesz firma WINFORT winna cie podac do sadu za oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: prawko.pl 07.11.08, 11:09 Tak, Twój kolega spamował tutaj w sposób o wiele bardziej wyrafinowany. Najpierw udawał szukanie ośrodka, to lepsza metoda:) Odpowiedz Link Zgłoś