Gość: olgax11 IP: *.chello.pl 20.01.09, 19:56 Czy może mi ktos powiedziec jak wygląda zdawanie teorii? Znalazłam link do strony ale w Gdansku www.prawojazdy- start.pl/materialy.html Proszę napiszcie czy wygląda to tak samo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarawi teoria w Krakowie ? kto wie?? 20.01.09, 20:06 Wchodzisz do pomieszczenia, w ktorym znajduje sie X komputerow, siadasz przy wyznaczonym przez egzaminatora stanowisku. Pozniej mily pan badz pani objasnia w jaki sposob zaznaczamy prawidlowe odpowiedzi, w jaki sposob poprawiamy blednie zaznaczone, jak przechodzimy do nastepnego pytania lub wracamy do poprzedniego, a kiedy jestesmy juz pewni w 100%, ze udzielilismy poprawnie wszystkich odpowiedzi - w jaki sposob konczymy egzamin. I w taki oto sposob rozwiazujemy test. Po skonczeniu, komputer pokazuje nam ilosc prawidlowych/nieprawidlowych odpowiedzi. Test ma 18 pytan, czas 25 minut. Wejdz sobie na strone www.mord.krakow.pl/licence/testy - tam masz link do testow online. Identyczne jak na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgax11 do SARAWI IP: *.chello.pl 20.01.09, 20:52 Hej.Jestes konkretna i kompetentna.Jesli masz gg napisz do mnie chciałabym się cos spytac prywatnie.Mój nr 1848986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgax11 Re: teoria w Krakowie ? kto wie?? IP: *.chello.pl 20.01.09, 21:01 tu jest link www.prawojazdy-start.pl/materialy.html Odpowiedz Link Zgłoś