Dodaj do ulubionych

Fakultet z geografii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 16:20
Mam pytanie odnośnie matury z geografii. Powiedzcie mi jak wyglądają wasze
lekcje fakultatywne z tego przedmiotu? W jaki sposób uczący prowadzi te
lekcje? I wreszcie ostatnie pytanie - w jaki sposób byście chcieli , by te
zajęcia były prowadzone.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi i zapraszam do dyskusji!
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Fakultet z geografii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:35
      u mnie kiepsko to wyglada,facetka nic nas nie anuczy do matry i chyba sama bede
      sobie jakos musiala poradzic
      • Gość: Justyna Re: Fakultet z geografii IP: *.tkchopin.pl 03.02.04, 16:26
        U mnie jes dokładnie tak samo :(
    • pstosia Re: Fakultet z geografii 10.01.04, 12:08
      Fakulety hm.. nie wiem czy u mnie w szkole mozna to tak nazwac. co prawda
      przychodza osoby, ktore zdaja mature i chca poprawic oceny (I semestr). w
      drugim juz maja chodzic tylko maturzysci. na lekacjach mamy normalne zajecia z
      programu - geografia ekonomiczna swiata. dodatkowo, nam maturzystom, babka
      robi sprawdziany powtorkowe. sami powtarzamy odpowiednia czesc materialu i
      musimy je zaliczyc, np atmosfera, hydrosfera itp. jak na razie to jestesmy w
      po procesach endogenicznych (litosfere rozbila nam na 2 spr). kto nie zaliczy
      to ma iles tam czasu na poprawianie.
      podoba mi sie jak kobieta prowadzi lekecje - mozna wdawac sie z nia w dyskuje,
      wyciagac swoje wnioski i ona nas do tego zacheca. ciagle zahaczamy o inne
      dzialy geografi, wiec mozemy sie sprawdzic na calej linii.
      nie wiem jak beda wygladac zajecia w przyszlym semestrze. napewno bedziemy
      robic przykladowe zadania maturalne, itp.
      chcialabym by bylo w jakiejs ciekawej formie, nie tylko pogadanka - jakis
      film, wyjscie w teren, zajecia na konkretnych przykladach, zajecia w grupach
      (teraz tak tez pracujemy). tylko jest maly problem - mamy malo zajec w tyg, bo
      tylko 1 lekcje!!! mozemy co prawda przychodzic na zajecia do drugiej grupy,
      ale one pokrywaja nam sie z innymi przedmiotami. niestety mamy takiego a nie
      innego dyrektora...

pozdrawiam :)
      gosia
      • Gość: ania Re: Fakultet z geografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 21:47
        Justyna , jestes z Trojmiasta ?
        • Gość: jola Re: Fakultet z geografii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:27
          ja jestem z trójmiasta :)
    • Gość: ruda Re: Fakultet z geografii IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 16:03
      czesc!u mnie fakultet tez nie wyglada za wesolo i boje sie ze nie zdam z gegry
      choc mam tylko ustna.a tak wogole czy uwazacie ze ustna z geografii jest bardzo
      trudna????
      • Gość: jola Re: Fakultet z geografii IP: 81.210.14.* 02.05.04, 12:36
        moze i jest duzo materialu z gegry ale jakos damy rade wkoncu bedzie slownik
        geograficzny,roczniki itd wiec damy rade!!!
      • Gość: Marks Re: Fakultet z geografii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.04, 16:07
        Pelen luz, jest atlas i taki tam duperele, jak sie troche sluchalo, albo sie
        troche jest inteligentnym to no problemo
    • Gość: TREX Re: Fakultet z geografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 19:47
      Ja mam zajebistą nauczycielke laska aż chuj staje (powaga)ale całe lekcje
      siedzi z komórą w łapie i albo pisze esy albo gada ale spox bo jak sie wypnie
      to aż miło popatrzeź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka