Dodaj do ulubionych

::::::::::Stresik::::::::

09.05.04, 18:02
Matura tuż...tuż...emocje również wzbierają na sile...dlatego chciałam się
zapytać,czy macie jakies sposoby na stres?
aha...i jak spędzacie ostatni dzień PRZED :P,czyli jutro?
Uczycie się jeszcze,czy odpoczywacie?
Poza tym PoWoDzEnIa we wtorek i środę!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zmaturalizowana Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 18:06
      na pewno nie bede odpoczywala..wlasnie sobie zdalam sprawe ze prawie nic nie
      umiem..chyba sie wsciekne...tyle nauki..i pustka obecnie..
    • Gość: illa Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.lodz.mm.pl 09.05.04, 18:13
      ja jednak się troche doedukuje, troche obejrze TV przyszykuje sie , naszykuje
      ściągi pomyśle gdzie ja pochować wyprasuje rzeczy,i przede wszytkim, musze sie
      wreszcie wyspac. Zje sie coś dobrego na kolacje wezmie godzinną relaksującą
      kąpiel, luzik, ale najbardzije martwie się tym że z nerw nie zasne. Nie mogłam
      spać nawet jak jeździłam na kolonie a co dopiero przed maturą. Zawaliłam pare
      klasówek przez niewysypianie sie. Wolałabym byc przytomna. Pozdro;)
      • klymenystra Re: ::::::::::Stresik:::::::: 09.05.04, 18:58
        heeh ja rano jade robic zdjecia a wieczorkiem na soczek- piwo odpada z
        wiadomych wzgledow :)
        a uczyc sie nie bede (zreszta na polski sie nie umiem uczyc) tylko
        skoncze "podroz do zrodel czasu" carpentiera, bo sie moze przydac na maturce.
        eech
        to juz pojutrze
    • Gość: Lola Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.net-serwis.pl 09.05.04, 19:00
      Nie ucze sie to i tak juz nie pomoze.......
    • Gość: ania Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.it / 62.233.189.* 09.05.04, 19:27
      hmm co ja będę robić?
      no nie wiem jeszcze.. pewnie cosik poczytam, powtórze ..
      BĘDZIE DOBRZE !!zreszta ja wiem co będę robic po maturze ...<lol>
    • Gość: Artur Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.acn.waw.pl 09.05.04, 20:49
      Ja przed egzaminami maturalnymi i wstępnymi na studia intensywnie masturbowałem
      się - pomagało rozładować stres, naprawdę. Na studiach starałem się zadbać
      przed sesją o jakąś koleżankę, żeby pomogła się odstresować. Jak się nie dało,
      praktykowałem to, co w liceum.
      • Gość: grim radze drinka wieczorkiem przed IP: *.centrume.krakow.pl 10.05.04, 11:44
        malego jakiegos i jednego tylko @! :) zeby sie lepiej spalo! ja tak robie i
        dziala
    • Gość: illa Piffko:) IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 12:38
      albo piwo, pół piwka troche człowieka zmuli i szybciej się zaśnie>
    • Gość: erka Re: ::::::::::Stresik:::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 14:20
      ja tam odpoczywam sprawdzam teraz w sieci ew. przypuszczenia nie warto sie
      stresowac zeby zjadac po co jak nie teraz to jeszcze mamy czas ja mialem rok na
      przygotowanie ale wiecie jest jak jest praca szkola i co jeszcze matura piszcie
      do mnie na maila zestresowani zsolidaryzujmy się na gg: 1032825
    • istriiia Re: ::::::::::Stresik:::::::: 10.05.04, 18:19
      Przeglądnęłam sobie moje ściągi(z których notabene nauczyłam się paru nowych
      informacji...),zrobię jeszcze kilka dodatkowych kieszeni w marynarce i wrzucę
      na luz.TO MUSI SIĘ UDAĆ!!! :) ZDAMY MATURĘ na pozytywne oceny i jeszcze
      będziemy się śmiali ze swoich obaw! Kopniak dla WSZYTSKICH MATURZYSTÓW |/ |
    • istriiia Re: ::::::::::Stresik:::::::: 10.05.04, 18:19
      Przeglądnęłam sobie moje ściągi(z których notabene nauczyłam się paru nowych
      informacji...),zrobię jeszcze kilka dodatkowych kieszeni w marynarce i wrzucę
      na luz.TO MUSI SIĘ UDAĆ!!! :) ZDAMY MATURĘ na pozytywne oceny i jeszcze
      będziemy się śmiali ze swoich obaw! Kopniak dla WSZYTSKICH MATURZYSTÓW |/ |
    • karel_f Pyfko z przyjaciolmi 08.08.04, 15:51
      Mature zdaje w 2005 roku, ale mam sprawdzona metode przez znajomych a takze raz
      przeze mnie :)) Otoz nie ma co sie denerwowac, rozmyslac. Idealnym sposobem
      jest wyjscie do klubu, badz na dyskoteke, trzeba walnac ze 2 piwka (nie wiecej
      hehe), pozniej lepiej sie spi i w ogole:) Oczywiscie nie nalezy przesadzac z
      poznym powrotem :) 23 i lulu!
      • Gość: sabine Re: Pyfko z przyjaciolmi IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 16:55
        hehe jak ja wspolczuje tym ktorzy jeszcze wszystko maja przed soba :) ja kilka
        miesiecy temu zdalam maturke i nic a nic jej nie przezylam w ogole sie nie
        stresowalam i prosze bardzo - 5 z polaka, 6 z niemca i tylko jedna ustna -
        angielski tez 5 :] mowie wam matura to pryszcz nie ma co sie stresowac :) a
        maturzystom 2005 powodzenia zycze :)
        • karel_f Re: Pyfko z przyjaciolmi 08.08.04, 21:30
          Gość portalu: sabine napisał(a):

> hehe jak ja wspolczuje tym ktorzy jeszcze wszystko maja przed soba :) ja
          kilka
          > miesiecy temu zdalam maturke i nic a nic jej nie przezylam w ogole sie nie
          > stresowalam i prosze bardzo - 5 z polaka, 6 z niemca i tylko jedna ustna -
          > angielski tez 5 :] mowie wam matura to pryszcz nie ma co sie stresowac :) a
          > maturzystom 2005 powodzenia zycze :)

Wiesz sabinko, stara matura to pryszcz - zgadzam sie. Ale my jestesmy
          rocznikiem doswiadczalnym, i troche niepewnosci jest. A niepewnosc wzmaga
          stres. A co teraz robisz? Gdzie studiujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka