anexaa 18.06.04, 23:23 mam małe pytanie, może ktoś mnie oświeci, jak wyglada nowa matura z matematyki??? Zdaje sie ustnie czy nie??? Bo już słyszalam dużo wersji i nie wiem wkońcu jak to ma wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackalexia Re: matura z MATEMATYKI 19.06.04, 09:47 nieee! nie,nie,nie! nie stłasz;) nie ma żadnej ustnej z matmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexaa Re: matura z MATEMATYKI 19.06.04, 12:12 a to wtedy musimy zdawać ustny z jakiegoś innego predmoitu, czy wogóle nie ma ustnego wtedy przy tej matmie Odpowiedz Link Zgłoś
droga2 Re: matura z MATEMATYKI 19.06.04, 12:51 Nie ma. ustna masz tylko z polaka i obcego. co ty do szkoły nie chodzisz ze nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anexaa Re: matura z MATEMATYKI 19.06.04, 13:14 chodze, tylko że u nas każdy nauczyciel mówi coś innego, tak żw my(uczniowie) sami już nie wiemy jak to z tą matura wyglada Dzięki za wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: matura z MATEMATYKI 20.06.04, 22:30 ja coraz bardziej zastawnawiam sie jednak na matura z matmy , chociaz na poziomie podstawowym... ale i tak uczelnie typu AE zadaja rozszerzonej, no coz.. trzeba sie bedzie porzadnie wziasc do nauki od wrzesnia ;p Odpowiedz Link Zgłoś