Dodaj do ulubionych

karta odpowiedzi

30.05.12, 23:17
Witam, mam takie pytanie (z góry proszę o poważne podejście do sprawy, bo jest to dla mnie duży problem) otóż na maturze z matematyki nie przeniosłam odpowiedzi na kartę odpowiedzi :( Czy moje odpowiedzi z arkusza zostaną jednak uznane? Za pośrednictwem szkoły wysłałam już prośbę w tej sprawie, ale jednak nadal żyję w niepewności.. :( Spotkaliście się już z taką sytuacją?
Obserwuj wątek
    • wiolcia29_2 Re: karta odpowiedzi 31.05.12, 22:53
      Słyszałam, że zdarza się to dość często i OKE nie robią problemu. Myślę, że w takiej sytuacji mogą sprawdzający sami przenieść odpowiedzi.
      • Gość: sara Re: karta odpowiedzi IP: *.home.aster.pl 01.06.12, 21:13
        taaa ... i jeszcze co??? Może napisać odpowiedzi? Maturus to znaczy dojrzały!
        Oczywiście znam odpowiedź.STRES!
        Ta matura to jakiś przytułek dla biednych , zestresowanych, co im zawsze wiatr w oczy.......
        • maturzystka04 Re: karta odpowiedzi 01.06.12, 23:32
          Gość portalu: sara napisał(a):

> taaa ... i jeszcze co??? Może napisać odpowiedzi? Maturus to znaczy dojrzały!
          > Oczywiście znam odpowiedź.STRES!
          > Ta matura to jakiś przytułek dla biednych , zestresowanych, co im zawsze wiatr
          > w oczy.......

Nie każdy na ten STRES reaguje tak samo. Myślę, że popełnienie przeze mnie takowego błędu nie czyni mnie mniej dorosłą. Wiem, nie powinnam być bardziej uważna szczególnie tak istotnym dniu jednak niestety, jestem osobą o słabych nerwach i od kiedy pamiętam mam problem, ze stresem. Okropne uczucie, mózg odmawia posłuszeństwa, zdezorientowanie, banalne błędy, które w normalnej sytuacji nie miały by miejsca.
          • chinwag Re: karta odpowiedzi 02.06.12, 09:23
            Egzaminatorzy oznaczają karty niewypełnione, decyzja leży w gestii "góry", jeśli oznaczenia w arkuszu są jednoznaczne pokusiłbym się o optymizm, ale też stresu niestety nie możesz uniknąć do samego ogłoszenia wyników...
          • wiolcia29_2 Re: karta odpowiedzi 02.06.12, 10:44
            Rozumiem, o czym piszesz. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka