mart-arz 17.08.12, 12:29 Szukam jakis repetytoriow do matury z j. polskiego i matematyka, poza tym tez interesuja mnie opracowania lektur. Znacie jakies dobre miejsce gdzie mozna je kupic? Moga byc uzywane, moga byc nowe (ale w przystepnych cenach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolcia29_2 Re: Repetytoria Pulawy 18.08.12, 09:04 Czemu nie spojrzysz na Allegro? Jest tam tego bardzo dużo. Osobiście też wystawiłam moje książki. Jeśli jesteś zainteresowany napisz na prive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 10:40 Witam z czystym sumieniem mogę polecić dobrą księgarnie MONOGRAM z Puław. Naprawdę duży wybór książek. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 13:03 Ja polecam księgarnie MONOGRAM z Puław. Miła obsługa i szeroki wybór książek. Odpowiedz Link Zgłoś
mart-arz Re: Repetytoria Pulawy 10.09.12, 14:53 Niestety nie mam konta na allegro, ale spróbuje przejść się jutro do tej księgarni Monogram. Może znajdę coś dla siebie. Ciekawe czy mają repetytoria z historii sztuki, bo ciężko coś takiego znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: Repetytoria Pulawy 11.09.12, 07:34 Teraz możesz kupować na Allegro także jako niezarejestrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
denubislive Re: Repetytoria Pulawy 05.11.12, 16:54 Hej Ja też ostatnio szukałem repetytorów do matury dla córki. Spory wybór był tu: Repetytoria Ps. Polecam się trochę potargować - dostałem całkiem fajny prezent od sklepu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 10:20 ja w tym roku zdawałam maturę i wszystko kupiłam na początku roku. Jesli chodzi własnie o repetytoria to ja tam wszystko dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonroa Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:38 Agnieszka ? W księgarni Monogram ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graja Re: Repetytoria Pulawy IP: *.eltronik.net.pl 27.12.12, 12:00 Tak zgadzam się z Agnieszką . Wszystko można u nich kupić lub zamówić . I staną na głowie żeby to sprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 15:07 Tak w księgarni Monogram. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 13:05 skorzystałem z oferty tej księgarni i dzięki temu wiem że w przygotowaniu do matur zrobiłem wszystko co mogłem. Repetytoria i opracowania były na wagę złota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaliszyn Re: Repetytoria Pulawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 12:18 no i ja się tam udałem w poszukiwaniu odpowiednich opracowań. Nawet sobie pozwoliłem na słownik bo był tani a przecież zawsze się przyda takie coś w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
roteiroo Re: Repetytoria Pulawy 17.06.13, 08:43 Jakie jeszcze inne książki mogę tam znaleźć ? Z góry dziękuję za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: Repetytoria Pulawy 16.07.13, 12:55 Ogólnie są tam książki do wszystkich typów szkół, różne pomoce naukowe w tym słowniki i encyklopedie. Wszelkie repetytoria i też się znajdzie co dla najmłodszych bo są tam również bajki malowanki i wycinanki. Można tam kupić artykuły papiernicze i wyprawić dzieciaka do szkoły w jednym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: Repetytoria Pulawy 06.08.13, 11:42 Dziękuję. Przydało mi się. Mieszkam w Dęblinie i chcę się przejechać do Puław z córką po książki. Odpowiedz Link Zgłoś