Dodaj do ulubionych

MATEMATYKA-SLASK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:28
i jak moi drodzy? bo ja jestem nieco przerazona, wydaje mi sie ze to dosc
trudne bylo ( w porownaniu np z poziomem wczorajszych jezykow), ledwie 40%
moze bede miala. a moze po prostu nieuk jestem, a wam poszlo dobrze. jestem
ciekawa. piszcie jak wrazenia :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: MATEMATYKA-SLASK IP: 213.25.205.* 16.12.04, 13:34
      no wlaśnie miałam zacząć ten wątek... nieuk nie testem, tępa też nie więc chyba
      zadania były za trudne...:P nie no każdy kto pisał mate mówił że była
      masakryczna!!! i to podstawowa!!! więc ja sobie nie wyobrażam zadań jakie
      byłyby w takim przypadku na poziomie rozszerzonym...ja na sete nie zaliczylam
      tej matury, miejmy nadzieje ze zrobiła tak duża większość bo będą musieli
      bardzo obniżyć poziom modlmy sie nara
      • Gość: elafan Re: MATEMATYKA-SLASK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:38
        macie może link do strony z tą próbną??
        • Gość: :) Re: MATEMATYKA-SLASK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:41
          liki aktywne chyba dopiero po 15 -zadania i klucz na:
          www.oke.jaw.pl/okepl/index.php?wybor=matura/prob/materialyzesm
      • Gość: Agnieszka Re: MATEMATYKA-SLASK IP: *.rybnet.pl 16.12.04, 16:56
        nie, noe nie jednak chyba zdałam, jakies 30% z hakiem łał super...
    • kadlubek07 Re: MATEMATYKA-SLASK 16.12.04, 14:43
      Wszyscy moi znajomi, którzy pisali mate, mowia, że była okropna...a mojaszkoła ma nienajgorszy poziom, mamy świetnego matematyka, ludzie wygrywaja konkursy, olimpiiady...wiec chyba nie było łatwe...
      • Gość: FRODO Re: MATEMATYKA-SLASK IP: *.net / 62.233.185.* 16.12.04, 17:29
        a nie wydaje się wam że ta "podstawa" była wiele trudniejsza od tej co pisała
        warszawa i wrocław. Ja pisałem fizyke i z 40% zadań to zadania z końca 3 klasy
        jak nie materiał technikum. Niektóre zadania które mnieliśmy na podstawie oni
        mnieli na rozszeżonej. ;[
        • Gość: dorka Re: MATEMATYKA-SLASK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:22
          masakryczna byla podstawowa ;( najtrudniejsza jak na razie ze wszystkich
          wojewodztw. przynajmniej tak mi sie wydaje jak rozwiazywalam tamte. miejmy
          nadzieje ze poziom troche zniza w maju bo inaczej moze byc ciezko... co prawda
          naliczylam sobie 80% ale to i tak malo jak na podst. nie wyobrazam sobie
          rozszerzonej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka