agniecha_k 05.05.05, 15:34 czytam te wasze wypowiedzi i zastanawiam się czego oczekiwaliście? czy jestes chociaż jedna zadowolona osoba?? bo ja np. uważam ze dobrze mi poszło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: przestańcie narzekać!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:39 Zebys sie nie przeliczyla... ja jestem bardzo niezadwolona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: przestańcie narzekać!!!! 05.05.05, 15:42 i takie jest u nas podejscie: "żebyś sie nei przeliczyła" - mi źle poszlo, to tobie pewnie też wrrr! ale mnie to wkurza ciekawe tylko skad biorą się te wszystkie 100% na ustnych - tam też trzeba wykazać ise wiedzą z j. polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: przestańcie narzekać!!!! IP: *.elk.mm.pl 05.05.05, 15:46 A jak mają być zadowoleni, kiedy co drugi post jest o tym,że nie przeczytało się podstawowych lektur? No i ta polska "życzliwość":obyś się nie przeliczyła.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: przestańcie narzekać!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:55 Ja jestem zadowolona i to bardzo. Przeczytałam "Potop" woęc temat nie sprawił mi większego problemu. A poziom rozszerzony po prostu bajka :)) No, ale trzeba poczekać na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: przestańcie narzekać!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:07 dobrze Ci poszlo? to ciesz sie,na pewno masz czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sag Re: przestańcie narzekać!!!! IP: *.net / *.net 05.05.05, 16:11 Z góry zakładam najgorzsy scenariusz. Lepiej później się miło rozczarować niż przejechać się, a wszystkim dookoła mówić, że dobrze poszło. :P Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: przestańcie narzekać!!!! 05.05.05, 17:34 Gość portalu: Sag napisał(a): > Z góry zakładam najgorzsy scenariusz. Lepiej później się miło rozczarować niż > przejechać się, a wszystkim dookoła mówić, że dobrze poszło. :P tylko pozazdrościć optymistycznego podejścia do życia Odpowiedz Link Zgłoś