Gość: hera IP: *.chello.pl 08.05.05, 20:46 Hej, jak wam idzie nauka chemii?? Ja jestem zdołowana, bo kiepsko mi się uczy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: CHEMIA - umiecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:05 a z czego sie uczysz bo ja nawet niewiem czego sie mozna uczyc z tej chemii i rozwiazuje se zadania z matur ale bym sie jeszcze czegos podszkolil tylko wlasnie niewiem zabardzo czego:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: CHEMIA - umiecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:07 eee chemie to zdam gorzej z fizą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: CHEMIA - umiecie??? IP: *.chello.pl 08.05.05, 22:10 A co Maturzystko? Też na medycynę się wybierasz, że fizykę zdajesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makda Re: CHEMIA - umiecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:28 a u mnie chemia leży i kwiczy :] czekam na cud ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidney Re: CHEMIA - umiecie??? IP: *.nawojowa.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 13:42 Mam nadzieje ze nie dowala nam jakis kopnietych zadań z pH połączonym z elektrolizą, stała równowagi reakcji, iloczynem rozpuszczalnosci itd w kilku arkuszach próbnych widziałam takie wypaśne miksy....:/ ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Chemia - samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:11 O boże!! Chemia to smaobójstwo. Tragedia dosłownie, tak samo jak fizyka. U nas w szkole tylko jeden głupek zdaje chemie. Już se wyobrażam ... 6 osób w komisji i on jeden pisze mature z chemii na sali gimnastycznej. Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fruktoza Re: Chemia - samobójstwo 10.05.05, 14:14 a u mnie w szkole zdaje chemię około 40 osób.. a biologię z 60.. więc nie jest tak źle jak o tym mówią i piszą.. damy rade.. a co do chemii... mam andzieje,ze nie będzie miksów:) licze na wiele ale łątwych i sprawdzających wiedze zadań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Chemia - samobójstwo Wcale nie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:04 Nie zgodze się z wami, chemaia to cudowny przedmiot, ale trzeba go polubić. Poprostu czytajcie, piszcie zadawaljcie sobie pytania, i starajcie się znaleść jak najkrótszą i dokładną droge. Trzeba poprostu to poczuć! Zobaczycie, nawet dwa tygodnie wystarczą zeby powturzyć cały materiał! :) Wiec nie marnujmy tu czasu tylko do nauki :) Pozdrawiam I życze powodzenia. Tylko się nie poddawajcie :_) Odpowiedz Link Zgłoś