Dodaj do ulubionych

MAM pytania z historii i wosu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:48
Mam pytania z historii i wosu na nową maturę. Myślę, że z pewnego źródła, ale
wolę zweryfikować. Jeżeli ktoś jeszcze je zdobył (a parę osób powinno) to
stuknijcie na mick@ds.pl .

NIE ODPOWIADAM NA PROSBY/GROZBY. :-)
ZALCZAJ OD RAZU SWOJ ZESTAW - JEZELI PO POROWNANIU BEDZIE SIE ZGADZAC TO MAMY
PEWNIAKA.
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.multicon.pl 09.05.05, 17:55
      oj ten to sobie w zyciu poradzi nawet bez matury:):):)
    • Gość: JA Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:05
      NIE CHODZI o pytania z host.sk. To lipa.
      Tych arkuszy proszę mi NIE wysylać.
    • Gość: marika Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:17
      a moze mi dasz mimo wszystko???
    • Gość: eeeeeee Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.05.05, 18:25
      glupia jestes czy tylko udajesz????ku.. co zaludzie maja jakies testy ale nie
      wiedza czy sa dobre wezzzzz Polska to Polska, wymiekm buhahahahahahahah
      • Gość: marika Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:26
        juz dostalam :) mieszkamy na tym samym osiedlu ale ten internet jest maly ......
        • Gość: L. Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.elpos.net / *.elpos.net 09.05.05, 18:28
          ja tez bym chcial...bede wdzieczny...jak sie moge z Toba Marikaa skontaktowac??
          • Gość: misia Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:32
            Jak to jest jakis test to ja tez chce zawsze mozna pocwiczyc przed matura ;)
          • Gość: marika Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:32
            zagaj do michala wyzej. nie pozwolil mi nikomu dawac sorka:)
            • Gość: aga Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:38
              skoro nie chcecie się podzielic to powiedzcie chociaz na czym sie skupic, bo
              zakres jest cholernie szeroki :] a byłoby miło wiedziec cokolwiek :]
              • Gość: mary Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.udn.pl 09.05.05, 18:43
                Popieram swojego przedmówce - moglibyście chociaż cos zasugerować rzeszom
                zupełnie niezorientowanych ludzi. Zresztą, jestem pewna , że nie macie
                właściwego testu, bo to jest po prostu niemożliwe. Pozbądźcie się złudzeń - to
                by było zbyt piękne ;).
                • Gość: aga Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:51
                  "wiem, ale nie powiem" jasne...
                  • Gość: JA Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:03
                    Life is brutal. Nie można tego ot tak puścić w świat. :-)
          • Gość: Siemion Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:50
            Ja tez byc chciał :) jak mozna sie z Toba Marika skontaktowac ????
    • Gość: zizu Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 213.199.214.* 09.05.05, 19:03
      może jednak dałbyś te pytania na maila? bardzo mi na tym zale zalezy...
      • Gość: mail Bądź człowiekiem IP: *.udn.pl 09.05.05, 19:05
        Moze jednak przeslalbys na maila niektorym, co???
    • Gość: JA Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:19
      No dobra. Piszcie co przeczuwacie i dalczego. Jezeli ktos precyzyjnie trafi to
      mu odpowiem, bo potrzebuje skompletowac do tych pytan klucz i pomoc sie przyda.
      Kazda osoba, ktora wysle maila niech najpierw swe przewidywania tu napisze. Nie
      chce, aby moj adres trafil sznureczniem po gg, maile odpieram tylko od osob,
      ktorych ksywki pojawia sie na forum.
      • Gość: mary Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.udn.pl 09.05.05, 19:23
        Powiedz o jakiego rodzaju przeczucia ci chodzi? Związane z poziomem
        rozszerzonym? Na podstawowym jest przeciez mnostwo zagadnien.
        • Gość: JA Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:30
          Rozszerzony, wypracowanie.
      • Gość: azja Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:31
        dla mnie pewnia - holcaust albo przewrót majowy, coś z 20lecia, te klimaty :)
        • Gość: mary Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.udn.pl 09.05.05, 19:33
          Polityka polsko - niemiecka?
      • Gość: maturzystka -tkl Przewidywania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:59
        Myślę,że na pewno będzie na podstawowym parę zadań dotycących II wojny
        światowej,holocaustu.Takie wypracowanie również może się pojawić. Może być coś
        odnośnie PRL-u, pojawienia się rządu Tadeusza Mazowieckiego (minęło w tym roku
        15 lat ),powstanie warszawskie. To są moje przeczucia.
      • Gość: wilczek Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 195.205.149.* 09.05.05, 23:10
        Sądze że na wypracowanie będzie temat związany z holocaustem lub powstaniem
        warszawskim, mogą pojawić się też pytania z PRLu lub XX lecia międzywojenego.
        Takie są moje typy . wilczek424@gazeta.pl
      • Gość: od fajnie2 Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 13:17
        ja juz napisalam co przewiduje
    • Gość: tyrefere Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.toya.net.pl 09.05.05, 19:38
      pożegnaj się z mailem ;]
    • Gość: ja [...] IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 19:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: harvey Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 62.233.152.* 09.05.05, 19:57
      Ludzie czy wy jesteście naprawde tacy głupi czy tylko udajecie? Nie wpadniecie
      na to, ze pisząc "przysylajcie wasze przecieki,to porownamy", niektorzy licza
      na to ze ktos im wysle gotowy arkusz. Ona NIE MA przeciekow:) A wy NIE MACIE
      czasu na takie bajki 2 dni przed maturką:) he hehe he
      • Gość: popo [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.05.05, 22:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ja Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 10:59
          a ty sie zamknij dorosla wielka od siedmiu bolesci!!!a niedawno sama bylas
          pewnie taka sama kretynko
    • Gość: asik Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:35
      asi23@autograf.pl
    • Gość: lex Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 217.197.78.* 09.05.05, 23:16
      lexmark86@tenbit.pl
    • Gość: b3girl Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 80.51.47.* 09.05.05, 23:31
      dziekuje...
    • Gość: krecik Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:37
      renatkagr@wp.pl Wielkie dzięki!!! :)
    • Gość: A. plisss na mejla paulaxp@interia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:40
      • Gość: ja Re: plisss na mejla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:13
        nobodyknowswhoiam@op.pl
        ja już do ciebie pisałam, ale niestety nie odpisałeś.:(
        myślę że na maturze na pewno nie będzie dużo średniowiecza, bo było tego dosyć
        sporo na próbnej. to moje przeczucia.
        teraz możecz mi wysłać zestaw?
        dzięki z góry :)
    • Gość: icemadzia Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 08:42
      ja bym prosila taki zestawik:P proszeeeeeeeeee:) icemadzia@interia.pl
      • Gość: Aspazja Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:00
        błagam wyślij do mnie tarantullaa@autograf.pl
    • Gość: aga Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:51
      no ja tak jak wszyscy przedmowcy przypuszczam,ze bedzie cos z holocaustu. a
      poza tym, nie wiem czemu wydaje mi sie,ze znajomosc dat i dokladnych nazw
      konstytucji polskich sie przyda ( wszystkich) :) bylabym wdzieczna, jakbys dal
      znac co z tymi pytaniami. mail: aaaaa1986@o2.pl
    • Gość: olcia Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:59
      podzielisz sie pytaniami? będę wdzięczna olala35@wp.pl
    • Gość: Doris Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:11
      uratuj takze mnie :) prosze przeslij ten test, bede bardzo wdzieczna :)
      dj_abfall@wp.pl
      • Gość: :d:d:d:d:d AŻ SIĘ ŚMIAĆ CHCE ! ! ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:18
        Naiwniaki! wierzycie,że są jakieś przecieki - hehehehehe
        Podajecie maila:D no to teraz bedziecie sobie odbierać masę niechcianych e-
        maili.

• myrtana Re: AŻ SIĘ ŚMIAĆ CHCE ! ! ! ! ! 10.05.05, 22:30
          Już raz dałam się ośmieszyć odpowiadając na coś w tym stylu. Więcej się w to
          nie bawię.I wam też to radzę. Pozdrawiam :].
          • Gość: designer Autor tematu chyba jeszcze śpi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:33
            Ja nie wiem po jaką cholerę ty zrobiłeś ten topic.Musisz być człowiekiem
            niespełna rozumu żeby pisać takie rzeczy na forum ogólnodostępnym.Nawet jeśli
            masz jakieś przecieki lub ewentualne pytania to poco się tym chwalić?-Żeby
            zostać zasypanym lawiną maili z prośbami?-Może żeby unieważniono maturę,hę?
            Zastanów się człowieku zanim cos napiszesz.
    • Gość: Siemion Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:20
      witam prosze o pytanka z historii. Bede bardzo wdzięczny. Pozdrawiam mój e-mail
      dj_abfall@wp.pl
    • Gość: irlandka Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:23
      irlandka1986@o2.pl
    • Gość: Marta Re: MAM pytania z historii i wosu IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 11.05.05, 20:56
      Jak bys mógł mi przesłać to było by super.
      martusia6444@o2.pl!!!PLISSSS nic nie umiemmm!!!
    • Gość: Loczek Jestes poje..a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:13
      Masz temat. A i teraz chcesz go weryfikowac. Hahahhaa. Nie sluchajcie tych
      bredni, ludzie opanujcie sie.
    • aviviah Re: MAM pytania z historii i wosu 11.05.05, 21:59
      HE HE HE... i co jeszcze, moze z biologii i fizyki... a moze w ogole na
      przyszłoroczną tez...
    • Gość: emwk@wp.pl!!!!!!! Re: MAM pytania z historii i wosu IP: 81.15.254.* 11.05.05, 23:34
      emwk@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka