Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:12 Jest ktos kto sie wybiera podobnie jak ja?;) Pozdrowy;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheska Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 08:27 Ja sie wybieram do Krakowa. :) Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:31 Ja tez do Krakowa;) albo na UJ albo Akademie Pedagogiczna;) moze sie spotkamy;) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
djkopenec Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 11:11 Troche chyba nie opłaca się tam iść. Od Rosji coraz bardziej sie odsówamy, w szkołach polskich coraz bardziej zanika nauka tego języka, w Rosji nie da się zarobić więcej niż w Polsce. Jedynym plusem będzie chyba to, że mało ludzi się tam wybiera więc może bedzie się łatwo dostać :-) no i jak trzecia wojna światowa będzie to się napewno przyda :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:16 Nieprawda! Rusycystyka jest bardzo przyszlosciowa. Ruscy maja coraz wieksze znaczenie i bardzo oplaca sie znac ten jezyk, czesto poszukiwany jest do pracy ktos kto zna rosyjski,oprocz angielskiego czy niemieckiego oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheska Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 11:27 To zalezy czym sie ktos kieruje przy wyborze ;-) Zreszta gdzie sie niby "opłaca" isc.. Chyba warto robic co sie lubi mimo wszystko. I ani slowa o III wojnie! no! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuCia;) Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:08 zgadzam sie z misia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matija01 Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 11.05.05, 17:25 jesli sie nie dostane na sgh albo na AE do krakowa to wybieram sie na uj na filologie bo tak mam wstep dzieki olimpiadzie z ruskiego Odpowiedz Link Zgłoś