Dodaj do ulubionych

FILOLOGIA ROSYJSKA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:12
Jest ktos kto sie wybiera podobnie jak ja?;) Pozdrowy;D
Obserwuj wątek
    • cheska Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 08:27
      Ja sie wybieram do Krakowa. :) Pozdrawiam i życze powodzenia :)
    • Gość: Ola Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:31
      Ja tez do Krakowa;) albo na UJ albo Akademie Pedagogiczna;) moze sie spotkamy;)
      Pozdrawiam;)
      • djkopenec Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 11:11
        Troche chyba nie opłaca się tam iść. Od Rosji coraz bardziej sie odsówamy, w
        szkołach polskich coraz bardziej zanika nauka tego języka, w Rosji nie da się
        zarobić więcej niż w Polsce. Jedynym plusem będzie chyba to, że mało ludzi się
        tam wybiera więc może bedzie się łatwo dostać :-) no i jak trzecia wojna
        światowa będzie to się napewno przyda :-) Pozdro
        • Gość: misia Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:16
          Nieprawda! Rusycystyka jest bardzo przyszlosciowa. Ruscy maja coraz wieksze
          znaczenie i bardzo oplaca sie znac ten jezyk, czesto poszukiwany jest do pracy
          ktos kto zna rosyjski,oprocz angielskiego czy niemieckiego oczywiscie.
        • cheska Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 10.05.05, 11:27
          To zalezy czym sie ktos kieruje przy wyborze ;-) Zreszta gdzie sie
          niby "opłaca" isc.. Chyba warto robic co sie lubi mimo wszystko. I ani slowa o
          III wojnie! no! :)
    • Gość: LuCia;) Re: FILOLOGIA ROSYJSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:08
      zgadzam sie z misia! ;)
      • matija01 Re: FILOLOGIA ROSYJSKA 11.05.05, 17:25
        jesli sie nie dostane na sgh albo na AE do krakowa to wybieram sie na uj na
        filologie bo tak mam wstep dzieki olimpiadzie z ruskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka