Dodaj do ulubionych

świadectwa

IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 10.05.05, 12:38
Mam pytanie dotyczace swiadectw. Czy jak wam oddawali swiadectwa ukonczenie liceum to oddali wam swiadectwa z gimnazjum ktore skladaliscie kiedys? Bo ja nie wiem czy maja nam oddac czy nie.Prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: lenka Re: świadectwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:41
      nam nie oddali. musimy sami odebrać. w czasie ustny ch byłam w sekretariaci to
      mi powiedzieli ze najpierw musimy obiegówke oddać bo inaczej nam nie wydadzą
      tych świadectw.
      • Gość: wszystko oddali Re: świadectwa IP: *.udn.pl 10.05.05, 12:47
        u nas nie było obiegowek oddali gimnazjalne (a tak na marginesie po (c)h** mi
        to?) karty zdrowia podanie deklaracje życiorys zdjęcie i co tam kto dawal
    • Gość: gusia Re: świadectwa IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 10.05.05, 12:47
      Bo ja wlasnie dzis odebralam swiadectwo z liceum bo dopiero teraz nam zrobili. I teraz sobie przypomnialam ze zapomnialam odebrac tego z gimanzjum.
    • Gość: sandra Re: świadectwa IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 10.05.05, 12:58
      sorry a co to se to obiegowki?
      • Gość: kacha Re: świadectwa IP: *.flux.pl 10.05.05, 13:04
        obiegowki to takie karteczki, ktore wypelnia bibliotekarka (ze oddalas
        wszystkie ksiazki), kobieta od chemii (ze nie zarabalas probowek) itd...:)
        • Gość: misia Re: świadectwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:08
          Ja obiegowke oddalam a nie dostalam zadnego swiadectwa - ani gimnazjalnego ani
          maturalnego. Nie wiem nawet jakie mam oceny z niektorych przedmiotow.
          Wszystko pewnie trzeba samemu sobie wziac.
          • Gość: vatten Re: świadectwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:49
            Nie dostalam nawet swiadectwa ukonczenia szkoly. Dyrektor powiedzial, ze nie ma co ich na razie rozdawac, bo i tak nie sa nikimu potrzebne. W koncu do rekruracji sklada sie tylko swiadectwo maturalne. Pozostaje poczekac do 30 czerwca. Wyniki z OKE maja byc wywieszone 15 czerwca w szkole (warminsko - mazurskie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka