kuk_34 FINANSE I BANKOWOSC 10.07.05, 11:27 72pkt - finanse i bankowosc. Ciekawe, od ilu punktow beda przyjmowac w tym roku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: minimum uczelniane 10.07.05, 11:35 a kto robi takie głupie nierówne progi?? moim zdaniem będzie od 60, a jeśli już uważasz, że mniej wystarczy to może od 55. Jeśli by tak było, to strasznie bym żałowała, że nie wybrałam finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: minimum uczelniane 10.07.05, 13:10 Ale właściwie to kto powiedzał ze progi mają być równe? Chociaż ja myśle ze 57 to troche za niski próg - wg mnie bedzie 60 ewentualnie 62. Nie zapominajmny o storomaturzystach którzy bedą mieć zazwyczaj lepsze wyniki od nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: minimum uczelniane IP: 212.160.111.* 10.07.05, 16:27 60??cz to aby troche nie za malo??w zeszlym roku byl 70.Spadek o 10pkt?Mi by to pasowalo,ale sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: minimum uczelniane 10.07.05, 20:09 Hmm w sumie sama nie wiem ale biorąc pod uwagę fakt ze majca poszła słabo moze być i 60... Chociaz z drugiej strony to dosc niski próg, no i dochodzą do tego staromaturzysci.. Sama nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: minimum uczelniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:12 Wy tutaj mówicie o progu na finanse, prawda? A kto wie (gdzieś chyba było ale nie pamiętam) ile wynosiły w zeszłych latach progi na ekonomie i na informatyke i ekonometrie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: minimum uczelniane IP: 212.160.111.* 10.07.05, 23:04 gdyby skladali tylko ludzie z nowa matura prob moglby wynosic 60,ale niestety dostac dwie 5 na starej maturze to zaden problem a to daje 72pkt:/:/ a co do progow na ekonomie i ekonometrie to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: minimum uczelniane 11.07.05, 18:39 > dostac dwie 5 na starej maturze to zaden problem nie wiem czy taki zaden :/ ja jakoś takich rewelacyjnych ocen nie mialam, ale na finanse się dostałam ;) Pozdrawiam wszystkich kandydatów na AE! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm Nudno tu jakoś!! 10.07.05, 23:10 Ale nie jestem mistrzem w rozkręcaniu atmosfery :P Napiszcie coś ciekawego, śmiesznego, zabawnego, niebanalnego, głupiego, przypałowego etc. PS Może jednak ja zacznę: znam kolesi, którzy o 2 w nocy szli z ośrodka w Kościelisku do nocnego sklepu w Zakopanem w ULEWIE około dwie godziny w obie strony po to, żeby kupić piwa i wódkę, któych im zabrakło i dalej imprezować. Po czym jak wrócili o czwartej rano, to nic nie wypili i poszli spać... PS 2 Przepraszam za kretyńską historię i prośbę, ale już mi się strasznie nudzi przed tym kompem - zrozumcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Nudno tu jakoś!! 11.07.05, 10:34 Rozumiemy :D:D :P:P:P Z nudów ludzie rózne rzeczy robią :D Kurcze pojechalabym gdzieś na dłuższe wakacje ale nie da rady bo trzeba czekac do 25 na wyniki, potem składać podanie o akademik itp :/ No ale nic :D:D Nie ma co narzekać, tzeba coś pożytecznego zrobić :D Chyba na pare dni się do Kraka wybiore tylko zastanawiam sie nad planem wyjazdu :D zna ktoś moze jakieś niebanalne miejsca? Tylko mi nie piszcie ze w Krakowie jest takich pełno bo dobrze o tym wiem. Tyle ze w większosci już byłam (ogrób botaniczny, oceanarium, manggha itp) Są tu jacyś Krakusy? Polecicie mi coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:02 to moja nauczycielka od angielskiego mówiła, że szła kiedyś ze swoją siostrzenicą przez cmentarz i ta mała zaczęła śpiewać "Wstawaj, szkoda dnia..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:28 motylku, czy aby podania o akademik nie trzeba było składać do któregoś tam czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 11.07.05, 21:31 to dla "starych" studentów, jak może do 10 czerwca złożyć podanie o akademik ktoś kto nie wie czy jest przyjęty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:10 o ile sie nie myle to pierwszoroczni maja zlozyc podanie do konca sierpnia czy jakos tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Nudno tu jakoś!! 11.07.05, 23:31 No wlasnie nie wiem jak z tymi akademikami jest ale gdy pytalam to mi kobitki kazały przyjść dowiedzieć sie wszystkiego dokladnie zaraz po tym jak znajde sie na liscie przyjetych :) wiec tak czy tak trzeba czekać :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:13 nom.. jakos tak.. i jak się dostaniemy to przyjdą do domu jakieś papierki i tam ma być wszystko o akademikach... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Nudno tu jakoś!! 12.07.05, 10:37 Hehe "nowomaturzyści" na UMCS beda się podobno odwoływac od decyzji o przeliczaniu ocen z matury "staromaturzystom" www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=17463 miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,2815626.html Moze dla zabicia czasu przed ogłoszeniem wyników my też sie gdzies odwołamy co? w sumie u nas jest podobnie :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:17 no wiesz... jestem ze starą maturą, ale piszę oba egzaminy, bo maturę zdawałam jakiś czas temu i to z zupełnie czegoś innego (zmieniam kierunek) i powiem tyle: też mi się to nie uśmiecha w zeszłym roku na FiB czy SM przyjmowano od 70 punktów, teraz masa osób z Nową maturą będzie miała po 75-80 (moi znajomi przynajmniej), staromaturzyści z matury średnio po 82 a ja sobie piszę test i mogę liczyć na te 70 albo i nie czuję się dobrze przygotowana, ale myśląc o tym mina mi rzednie zdaje się, że nie mam szans ale o.k., sama wiedziałam, w co się pakuję pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.compower.pl 12.07.05, 13:22 "Staromaturzysci" beda miec po 82?! ... osz ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: Nudno tu jakoś!! 12.07.05, 14:35 staromaturzyści z > matury średnio po 82 Dziwnie... Żeby miec 82 punkty trzeba miec z matury 5 i 6... Nie wiem czemu ale u mnie w LO rok temu tych ocen nie rozdawali zbyt chętnie. Piątki owszem całkiem realne do zdobycia, ale szóstki to tylko dla najlepszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:41 No to witaj w klubie. Będziemy pisać egzamin razem. Ja też mam zamiar pisać egzamin z obu przedmiotów i wydaje mi się że jestem bez szans. Chyba że zrobia podział na nowych maturzystów, starych i dla osób piszących egzamin. Inaczej ze starymi maturzystami mamy ZERO szans. Jestem na wieczorowym Fibie na AE i chciałam się przenieść teraz na dzienne. W mojej grupie jest KILKA osób które mają po 82 pkty i startują w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Nudno tu jakoś!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:55 Witam! Nie ma podziału miejsc dla starych i nowych maturzystów, wszyscy traktowani są jednakowo. Dział nauczania M.Bulira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: lipton maly IP: 212.160.111.* 12.07.05, 15:39 mala lipa...no ale mam nadzieje ze tych ludzi z 5 i 6 na maturze nie jest tak wiele,a tak sowja droga to dlaczego wladze uczelni takie cos uchwalily?? rzeciez to na pierwszy rzut oka jest niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: lipton maly IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 12.07.05, 17:27 jaka mala...ogromna lipa, w koncu na UJ podzielili miejsca miedzy staro-i nowomaturzystow, bo w koncu jak tu porownac obie matury:/ a ci ktorzy zaczynaja drugi kierunek to maja tak kolo 80 punktow i wiecej:( a wie ktos moze ile jest miejsc na FiB ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: lipton maly IP: 212.160.111.* 12.07.05, 17:50 rok temu przyjeli 259... niby uczelnia na ktorej matematyki duzo jest :) a tu taki zonk z przeliczaniem pkt. dla nas i staro-maturzystow :) wladze uczelni powinny to zmienic jeszcze w tym roku, na politechnice swietokrzyskiej zmienili zasady pare dni temu,wedlug mnie wladze AE tez powinny cos zadzialac w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: lipton maly IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 12.07.05, 17:57 no wlasnie, a oni sie ciesza:) (w sumie jakbym byla staromaturzystka tez bym sie cieszyla;p) bo w tym roku to im matury stare wewnetrzne licza, a kazdy wie jak to bylo z matura wewnetrzna:D ale juz za rok beda musieli pisac egz wstepne...szkoda, ze dopiero za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka z Nową Maturą narzekacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:22 z tego co pamiętam, u mnie w liceum też niewiele tych szóstek było, wszystkim pojechali na zapisie, zadanie na 6 zrobiło dużo osób, ale ocen celujących co roku było 1-2 natomiast w gorszych liceach, technikach czy innych szkołach ekonomicznych z opowieści ludzi wynika, że szóstek było jak grzybów po deszczu nowomaturzyści narzekają, a co mamy powiedzieć my, zdający oba przedmioty? progi w tym roku z całą pewnością będą wyższe mając tyle punktów, ile w poprzednich latach zapewniłoby nam indeks, w tym roku być może nie wystarczy jak można porównywać Nową Maturę ze Starą i egzaminami wstępnymi? nie mieści mi się to w głowie znam dużo osób, które w tym roku wybierają się na AE z piątką z angielskiego, a którym daleko jest do poziomu FCE uczelnia chyba sama sobie kręci bata, przyjmując ludzi jak popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: z Nową Maturą narzekacie IP: 212.160.111.* 12.07.05, 18:47 beda uczyc sie na bledach tylko dlazcego naszym kosztem???? a co do progow to poki co chyba na kazdej uczelni byly nizsze niz w poprzednich latach,moze i na AE tak bedzie...oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:57 sorry, niechcacy mi sie enter wcisnal..;) to jest niesprawiedliwe i to bardzo... mam dobry przykład... moja kolezanka sklada na AE z wynikiem 63 pkt... razem skonczylysmy najlepsze (podobno!) liceum w naszym miescie z podobnymi wynikami z nowej matury...matma poszla nam niezle, ale zawsze moglo byc lepiej - w kazdym razie powyzej sredniej wojewodzkiej... brat tej kolezanki jest rok starszy ale razem z nami zdawal mature - konczyl technikum i to takie raczej o niezbyt dobrej opinii... sklada na ae z wynikiem kilka pkt wyzszym bo z matmy na starej maturze dostal 5 (siostra mu smsem wysylala rozwiazania zadan) kpina a nie przeliczanie... zwlaszcza ze chlopak uczyl sie raczej gorzej niz przecietnie.... oczywiscie nie chce tu obrazac staromaturzystow - wiadomo ze to jest jeden przypadek co wcale nie swiadczy o poziomie wiedzy, ale raczej o roznicach miedzy stara a nowa matura... wszystko jest do kitu... zaczynam sie bac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 12.07.05, 20:09 ja tez sie bac zaczynam, moj poziom paniki wzrasta wprost proporcjonalnie do ilosci dni spedzonych w niepewnosci:P ale tak serio, uwazam to za wielce niesprawiedliwe, bo slabsze szkoly przewaznie podnosza swoim uczniom oceny z matury, nawet jesli ich wiedza jest o niego gorsza od innych...zycie jest niesprawiedliwe (co juz dawno wiedzialam:D) a to tylko kolejny przyklad:] powinni im liczyc egzaminy wstepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:15 az strach myslec co bedzie za tydzien....;) mnie nerwy zjadaja jak sie dowiaduje ze polowa moich znajomych juz sie gdzies podostawala (a to na PW, a to na WAT czy na AGH)... a ja czekam i czekam i czekam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 12.07.05, 20:27 hehe (nerwowy smiech juz mam nawet...) ja tez ciagle slysze, ten sie dostal na agh, tamten na polibude...a ja nic, ani ap laskawie nie podala wynikow, ani tym bardziej ae...ech ta niepewnosc mnie wpedzi do grobu, albo co gorsza zaczne wypisywac kretynskie posty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:44 taaa... do tych postow tez niewiele mi brakuje....;) może by tak isc spac na te dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubulek_86 Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:25 Ja wogóle uważam że rocznik 86 to jakaś porażka:D, zaczęło się od Czarnobyla, potem nam kapitalizm zrobili, prywatyzacja,rządy związkowców i postczerwonych, wreszcie ukochana reforma oświaty, 3 lata gimnazjum zmarnowane, a na piękny finisz nowa matura, nie dość że na AE dali taki przelicznik że nie mam pytań, to ja jeszcze skladalem sobie na UJ na ekonomię gdzie biorą matmę i historię lub geografię, a wszyscy wiedzą jak w tym roku wypadła rozszerzona historia, dobrze że się na AGH na zarządzanie dostalem, ostatecznie zawsze moge postudiować rok Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: z Nową Maturą narzekacie 13.07.05, 17:19 Hehe rocznik 86 to do historii przejdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkn@vp.pl Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:49 swiat widziany oczyma starego maturzysty... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26211083&a=26378512 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.compower.pl 13.07.05, 19:54 A ja mam taka propozycje ze jak sie juz wszyscy dostaniemy na AE i bedziemy szczesliwymi studentami to powinnismy wymienic miedzy soba nr gg /to mozna juz teraz zrobic :P/ i sie jakos zmowic na wieczorek zapoznawszy ... w koncu kazdy z nas spedza duzo czasu tutaj na forum, a milo by bylo znac kilka twarzy wsrod ilus tam setek "pierwszoroczniakow" ... ja juz zaczne - moj nr gg: 1025553 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:29 hehe..;) czemu nie... gorzej jak ktos sie nie dostanie a juz zapozna z ludzmi..;) ale znajomych nigdy nie za wiele...:) wiec tez sie przylacze... 1929114 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.compower.pl 13.07.05, 22:05 zawsze mozna studniowac wieczorowo i zaocznie - a tam ludzi tez duzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.idea.pl 14.07.05, 16:38 Moj nr gg .... 1240973 :) . Do wynikow zostalo 11 dni .... denerwuje sie i wsparcia potrzebuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: z Nową Maturą narzekacie IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 14.07.05, 10:12 dam, ale jak sie dostane:D a pomysl uwazam za trafiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: z Nową Maturą narzekacie 14.07.05, 10:44 no dobra to ja też podam gg :D:D Chociaż publicznie podobno tego robić nie wolno, ale co tam :D 1883762 Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Beana 2005 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.07.05, 10:53 co myślicie o takiej formie integracji?? obóz beana 2005 info na stronie AE Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Beana 2005 14.07.05, 13:16 własnie dziś dostalam maila od NZS o tym obozie ale mnie niestety nie ma we wrezśniu :( Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Beana 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:01 dziękuję bardzo za pomoc..:) eh...dzieci zmienne są i dziś kupiłysmy z córką farbę z duluxu - imbirowe pola... ładny, w miarę spokojny kolor... sama stierdziła, że ta czerwień to jednak drażniąca będzie.... do tego chcemy jeszcze kupić szafran (tylko już może jakąś tańszą farbę, problem będzie z doborem indentycznego koloru, ale coś mymyślimy...;) i od poniedziałku - zaczynamy..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Beana 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:04 uuups..... to nie ja - to moja mama, ktorej okienka sie pomylily...;) malowania mieszkania nam sie zachcialo..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubulek_86 Re: Beana 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:26 Imbirowe pola dośc intersumące:D...ja też uważam że ta czerwień byłaby zbyt agresywna, możnaby rzec wręcz drapieżna, a to przecież nie przystoi nastoletnim dziewczynkom:p, zaś co do dzieci to się w pełni zgadzam, zmienne jak chorągiewka, a nastoletnie kandydatki na AE to już przechodzą ludzkie pojęcie:D:P....przepraszam alen ie mogłem się powstrzymać, to był taki piękny przerywnik w tej monotonnej i napietej dyskusji o wynikach i studiach, podziękuj swojej mamie bo wprowadzila trochę życia do tematu:D...tak na marginesie to polecam DEkoral:D..a co do tych numerow to calkiem niezly pomysł 7216005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Beana 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:16 taaak.... no niestety muszę się zgodzić...;) całkiem przypadkiem mama mnie wydała.. juz jej więcej do komputera nie puszczę... :D a kolor owszem... bardzo ciekawy, zrobiłysmy próbkę na ścianie i jest super;) dzięki temu malowaniu chociaż nie będę miała czasu na stres i nerwy przed wynikami...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: Beana 2005 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.07.05, 18:17 wyniki to jedno a weryfikacja to drugie. slyszalem ze jest okolo 9000 kandydatow a miejsc tylko 1000, wiec duzo osob musialo zlozyc papiery na kilka uczelni. moze ci co sie dostana wybiora inne uczelnie i zwolnia miejsce osobom z gorszymi wynikami... no ale mialo byc o tym obozie. kto mysli zeby na pojechac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Beana 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:37 jest 50 miejsc... pierwsi chetni pojada... jak sie dostane to kto wie...moze moze....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: Beana 2005 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.07.05, 18:40 a co do wcześniejszej formy integracji to też dam mój nr gg 2168609. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.07.05, 21:46 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:57 uuup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 15.07.05, 10:30 a niech bedzie dam gg:] 1607748...mam tylko nadzieje ze sie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:36 dobra dam wam mój nr gg 5359356. ale bedzie lipa jak sie nie dostane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 15.07.05, 10:56 Ludzie spokojnie - ciesze sie ze spodobal Wam sie moj pomysl z nr gg i perpektywicznym wieczorkiem zapoznawczym ... ale ja nie gwaratuje ze dajac numer sie dostaniecie :)) zeby nie bylo reklamacji pozniej :b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.07.05, 11:55 trzeba przyznac ze to dobry pomysl:) a co do dostania sie na studia to mozemy juz tylko czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.07.05, 18:01 moglby ktos cos napisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:13 tematy sie pokonczyly.....;) to ja sie pochwale ze dostalam sie na UW na.. geologie...;) ale czekam na krakow twardo i miejsca wam nie zwolnie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.07.05, 20:25 no pokazcie sie na gg - moze pogadamy wszyscy razem??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubulek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:32 To ja w odpowiedzi na post kolegi żeby coś napisać posile się na orginalność...uwaga..."up":D:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:49 brawo! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.07.05, 20:56 brawo za kreatywnosc:) ale cos niestety ruch tu zamiera, czyzby tylko kilka osob chcialo sie dostac na AE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.07.05, 21:41 a to tak w ramach relaksu:) wiadomosci.onet.pl/1130153,69,item.html - prawdziwy kozak:) Odpowiedz Link Zgłoś
margareth007 jeszcze o starych maturach 15.07.05, 21:53 Mam do Was jeszcze jedno pytanie w ramach wkurzania się na tegoroczne zamieszanie rekrutacyjne. Czy punkty za język obcy to staromaturzyści mają przeliczane z oceny z egzaminu USTNEGO?!!! Bo jeśli tak, to porównywanie oceny naszego pisemnego na poziomie rozszerzonym z ich kilkuminutową maturą ustną "trochę" wydaje mi się niesprawiedliwe. Zresztą my też zdawaliśmy ustny wewnętrzny egzamin z języka obcego... A mój numer gg 2603583 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staromaturzystka Re: jeszcze o starych maturach IP: *.osk.enformatic.pl 16.07.05, 21:25 Tak Ci zle z powodu Twojej Matury?!Ja zdawalam przed matura FCE, nie mialam duzo czasu na przygotowanie wiec dostalam C, jak wiadomo bylam zwolniona z matury ustnej z angielskiego i co? I teraz moja ocene z matury z angielskiego ocenili na AE na 3.0 czyli 16/40 pkt. Zdaje grzecznie egzamin wstepny i trudno, a Ty siedzisz przed kompem i narzekasz! Z relacji moich znajomych, ktorzy zdawali nowa matura wynika, ze jezyki obce wcale nie byly takie trudne... wiekszosc z nich ma wyniki w graniacach 70-100%, co daje napewno w przeliczeniu wiecej punktow niz 16/40 i co? Ilu z nich jest chociaz na poziomie FCE?! Tak tak... narzekajcie dalej i zwalajcie wine za swoje wyniki itp na innych. Jakos nikt nie skarzy sie na to, ze Nowa Matura z Polskiego byla latwiejsza niz Stara. Moze trzeba bylo wykorzystac zaoszczedzony dzieki temu czas na nauke na inne przedmioty? Sorki za dlugosc tego maila i gratuluje tym, ktorzy wytrwali do konca ;D Oczywiscie nie jest on skierowany do wszystkich, a jedynie do tych, ktorzy wiecznie narzekaja jacy sa biedni, bo zdawali nowa mature...cieszcie sie, ze nie macie egzaminu wstepnego na AE z 3 przedmiotow jak bylo jeszcze 2 lata temu...ciekawe co wtedy byscie powiedzieli...Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missaqua Re: jeszcze o starych maturach IP: *.is.net.pl 17.07.05, 13:39 nowa matura napisana w granicach 70%-100% na poziomie rozszerzonym jest na poziomie FCE ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: jeszcze o starych maturach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:18 ...podobno może nawet i na poziomie Advanced...:P ale zgadzam się że te wszystkie przeliczniki sa bardzo niesprawiedliwe........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: jeszcze o starych maturach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:34 chyba żartujesz, albo nie zdawałaś/eś advanceda ja to oceniam na upper intermediate/FCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margareth Re: jeszcze o starych maturach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:39 No nie denerwuj się; nie wiedziałam, że oni tak dziwnie przeliczają te oceny. Zresztą to nie jest ani moja, ani Twoja wina, że tak jest. Nie mniej jednak uważam, że wyników obu matur porównać się nie da. I uważam, że poziom nowych maturzystów nie odbiega od poziomu FCE. My od początku liceum wiedzieliśmy, że będziemy zdawać język obcy pisemnie i ludzie, którym zależało na wyniku z tego przedmiotu przeważnie dokształcali się na kursach, korkach itp. Przynajmniej tak było w mojej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:30 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubulek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:31 nic dodac nic ujac...dwie male samotne literki a razem tworza taka niebanalna wykwintna calosc, wreszcie tresc przerosla forme, tak, brawa dla kolegi, to on nadaje ton tej rozmowie i życiu na forum, prawdziwy cichy bohater naszych czasow, nieprzecietny nietuzinkowy, mowi malo ale konkretnie i dosadnie, lakonicznie ale celnie...niech iwec stanie sie "up" Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 16.07.05, 00:23 Witam, ja się wybieram i obawiam się "nawału" nowych maturzystów. W poniedziałek mam egzamin z angielskiego i sie boje jak mi pójdzie... chyba marne szanse... P.S. Mam takie pytanie: zdaje ktoś z was jeszcze angielski na egzaminie wstępnym? Jeśli tak, to w jakiej sali? Bo znajoma która zdaje niemca mówiła ze w 1 w pawilonie sportowym a ja tam mam zdawac angielski wiec nie wiem czy to mozliwe... Ja raczej dobrze wypełniłem formularz przy rejestracji ale teraz mam dużo do myślenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 195.150.164.* 16.07.05, 11:19 czy tutaj ktoś jeszcze jest na tym forum? Ja tez sie tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.07.05, 11:23 jest jeszcze pare osob:) ale gdzies znikneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.07.05, 11:30 ja powrocilam:D tzn. czytam regularnie,ale czasu nie mialam nic napisac:/ kawal mi sie pewien przypomnial...opowiem, tylko sorry bo troche chamski jest:P Rano wstaje niedzwiedz, patrzy a obok jest zajac, ale znow patrzy i widzi, ze caly posiniaczony jest. Mysli: "Co jest?! pobil mnie kto czy co?" -Ej zajac, nie wiesz co tu sie wczoraj dzialo? -No popilismy troche...i jak juz byles taki calkiem zalany to zaczoles mnie od karlow, kurdupli i debilow wyzywac. Juz ci mialem przywalic, ale sie powstrzymalem. Potem zaczales moja matke od prostytutek wyzwac i juz ci mialem dowalic, ale postrzymali mnie inni. Ale jak zrobiles kupe na moje lozko, wbiles w nie kredki i powiedziales: "JEŻYK ŚPI DZISIAJ Z NAMI!!" to nie wytrzymalem!!! uwielbiam ten kawal (zaraz po tych wszystkich o hrabim:D) i co uslysze 'jezyk spi dzisiaj z nami' to umieram ze smiechu:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 16.07.05, 11:32 Ja tez czytam tylko nie chce mi sie pisac ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 16.07.05, 11:33 czy są tu jacyś "starzy" maturzyści? Bo teraz już nic nie wiem. Czy można jakoś sprawdzić, czy podałem właściwe dane przy rejestracji? Sprawdzałem dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.07.05, 11:51 juz chyba nie mozna:D i jak chcesz sie zalogowac to tez powie ci system, ze nie ma takiego kandydata o podanym numerze pesel Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 16.07.05, 12:03 ale ja sie dziś zalogowałem, wpisałem pesel i nazwisko i mi wyskoczyo że egzamin mam o 9:00 sala nr 1 w paw. sportowym i mi przyszło przedwczoraj nawet "zaproszenie" pocztą (taką tradycyjną,nie mailem) na ten egzamin ale nic nawet nie napisali z jakiego przedmiotu tylko podali miejsce i termin, a kolezanka zdaje inny język i ma tą samą sale i godzine egzaminu wiec nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.07.05, 12:39 aha, ale moze dosc malo osob zdaje niemiecki i dlatego ich dolaczyli do egzaminu z anglika, w koncu ten pawilon maly nie jest:D i moze nie ma zadan na sluch wiec 2 rodzaje arkuszy nie beda kolidowac ze soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 16.07.05, 13:08 no może, oby tak było... ale inni z niemieckiego piszą w sali 3, nie mam pojęcia już, a zorientowałem się wczoraj jak sie dowiedziałem o tym ze taka sama sala a juz nie było nikogo w dziale nauczania pod telefonem zeby zasiegnac informacji bo do 14 przyjmuja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:10 piszesz, że przyszło do Ciebie listowne zaproszenie ja takiego nie otrzymałam, ale na stronie internetowej mam wszystko napisane hmmm, coś mi tu nie gra ten list trzeba ze sobą wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: do Tomka 16.07.05, 13:33 tak, przyszło mi, data na stemplu 12.07 a dostałem chyba 13 czy 14 lipca... nie pamietam dokładnie, ale tam jest napisane ze trzeba przyjśc Z TYM ZAWIADOMIENIEM oraz z dowodem osobistym i czarnym cienkopisem bo wypełniasz specjalny arkusz (powinnei Ci przysłac wzór),a potem oni to wrzucaja da takiej maszyny jak lottomat czy cos w tym stylu :D Sprawdź skrzynkę na listy a jak nic nie masz to moze poczta cos nawaliła, a wtedy to nie wiem... mozesz spróbowac zadzwonic do nich ale watpie czy cos poradzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:37 Pójdz w dzień egzamunu do działu nauiczania jesli takiego listu nie otrzymałaś a oni ci wydrukuja taki drugi. Nic się nie przejmuj. Ja w tamtym roku zapomniałam go wziąć ze sobą i wszystko się wyjaśniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:44 dzięki Wam wielkie za odpowiedź uspokoiłaś mnie, Aniu oczywiście życzę powodzenia w poniedziałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.07.05, 16:58 cos wydaje mi sie patrzac na to forum ze na akademi bedzie bardzo duzo dziewczyn studiowac w tym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: ae IP: *.zeork.com.pl 16.07.05, 17:04 a nie pasuje ci to???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:10 Czemu dziewczyny? Wydaje mi sie, ze mniej wiecej bedzie po rowno... tak najsprawiedliwiej...;) Jeeejku.... nudzi mi sie strasznie.... Nie mogę się już doczekać tych wyników...;) A tak w ogole to co z tym obozem? Jechałby ktoś stąd?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.07.05, 17:14 droga Kasiu ja bym sie bardzo ucieszyl gdyby tak bylo:) no ale chyba nightdream ma niestety racje... a co do obozu to mysle ze jesli by bylo miejsce to pojade;) w koncu wypadaloby poznac ludzi z ktorymi bedzie sie (oby) studiowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ae IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.07.05, 18:57 a ja jednak mysle, ze bedzie wiecej dziewczyn, ale to chyba zalezy troche od kierunku, bo na finanse to z moich znajomych sami faceci ida (i ja:P moze dodam-dziewczyna;p) ale czasem fajniej jak jest wiekszosc facetow, tak mialam w liceum i bylo super:D przynajmnniej konflikow nie bylo, bo w gim. bylo tylko 10 chlopcow i tragicznie sie wiekszosc klocila(ale nie o facetow:D) zalezy od ludzi:] jak mi sie dluzy to czekanie ło Jezu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:58 też uważam, że im więcej facetów tym lepiej...;) w LO byłam na mat-fizie i miałam w klasie 10 dziewczyn i 30 chłopaków.... suuuper...:)choćby dlatego, ze z facetami czasami się po prostu lepiej gadało.... bez żadnych kłótni i w ogole....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: ae IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 17.07.05, 12:14 na AE te proporcje są raczej odwrotne ;) u mnie w grupie na 35 osób tylko 8 chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:20 ojeeej.... :P jestes na finansach, tak? no to ladnie.... na ekonomii moze byc w takim razie podobnie, ale (w razie czego, gdybym sie nie dostala na ten pierwszy kierunek) na informatyce i ekonometrii powinno byc wiecej facetow.... chyba....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.07.05, 13:39 mogli wczesniej podac takie statystyki:) ale 40 osob w klasie to strasznie duzo, ja mialem "tylko" 31 ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: ae IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 17.07.05, 15:18 a co? jakbyscie znali współczynnik feminizacji to byście wybrali inną uczelnię? ja jestem na finansach a co do informatyki to sie nie orientuje, nigdzie takich wskaźników nie obliczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.07.05, 15:26 jesli o mnie chodzi to ja sie tylko ciesze i nic innego na mysli nie mialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka do studenta_ae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:54 dobry człowieku, mam prośbę napisz mi trochę o pierwszym roku na FiB wybiera się miedzy historią a geografią, tak? co byś polecił? na co zwrócić szczególnie uwagę? jak z wykładami? ciekawe czy trudno czasami wysiedzieć? które egzaminy w pierwszej sesji były najtrudniejsze? i ile tego jest? mikroekonomia chyba w porządku..? jaką literaturę polecasz? a te psychologie, socjologie i inne to poważnie są traktowane? już wiem, że wf TAK, jak wszędzie ilość zajęć, to też mnie interesuje; jak to wygląda, rozłożone są w tygodniu jakoś sensownie? może jest jakiś dzień wolny..? :) co z kołami naukowymi? może i wcześnie by o to pytać, ale jesteś zorientowany w temacie? jak oceniasz sytuację: dużo dziobania? trudno było na tym pierwszym roku? nie czekam na porównania z liceum, broń Boże, ten etap juz mam dawno za sobą oczekuję oceny człowieka już przyzwyczajonego do nauki w trybie studiów z góry dzięki, mon do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ae IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 17.07.05, 18:06 dokladnie to samo bylo u mnie:D z tym ze wiecej facetow, ale dziewczyn tez 10:) brak klotni, zazdrosci i super atmosfera, a z facetam tez mozna bylo o wszystkim pogadac:D ale przeciez jest wiele fajnych dziewczyn i z nimi tez sie mozna dogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.07.05, 20:39 co ciekawe u mnie tez bylo 10 dziewczyn:) ale ja juz nie wytrzymuje - chce wyniki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:03 oj, akurat wspolczynnik feminizacji tu bardzo wazny nie jest... wazne zeby sie dostac...:) ja tez chce juz wyniki.... meczace to czekanie jest...i to coraz bardziej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ae IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 00:28 hehe u mnie w klasie filologicznej byly 33 baby i ani jednego chlopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.07.05, 13:43 hmmm 33 dziewczyny?? to musialy byc ciekawe 3 lata... nudzi mi sie okrutnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:58 mi tak samo sie nudzi, jestem na stażu i cały czas siedze prawie w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: ae IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.07.05, 17:24 a wlasnie sie dowiedzialem ze dzis jest swiatowy dzien buziaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: i to jest mądre 16.07.05, 13:35 no może i racja, może tak to rozkminili żeby nie odpisywać...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missaqua Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl 18.07.05, 18:17 jest tu ktos co egzamin pisal ?? jak Wam poszlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 18.07.05, 19:39 Na przykład ja, język pisałem, ale nie mam pojęcia, tak średnio na jeża chyba, ale jeszcze nic nie wiadomo, bo te pytania lubią podchwytliwe być... A tutaj własnie temat o egzaminie :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26602712 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:46 no to masz 1000 buziaków :-* ode mnie, ale dziś wyjątkowo skoro jest święto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.07.05, 10:47 a dziekuje bardzo:) szkoda ze to tylko jeden taki dzien:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:00 ale czarujesz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata a wyniki na AP juz sa IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 19.07.05, 12:16 :D:D wlasnie zostaly ogloszone wyniki na AP :] dostalam sie!! alez jestem szczesliwa:)) wiem przynajmnniej, ze gdzies sie dostalam:D teraz tylko spokojnie (?!) musze czekac na laskawe wyniki na AE:D jeszcze tylko 6 dni (a moze wczesniej:D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: a wyniki na AP juz sa IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.07.05, 23:15 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: a wyniki na AP juz sa IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 20.07.05, 10:02 Danke schön:D podobno w tym roku jest 10 osbob na miejsce na FiB, no to juz widze jak sie dostane:D bede sobie mogla tylko pomarzyc:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo kto sie dostal?? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 20.07.05, 20:18 kto z was sie dostal i co z planowanym spotkaniem?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: kto sie dostal?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:35 ja sie nie pisze...:P ehh.... no i to by było na tyle... marzenia dalej pozostają marzenaimi... trzeba odwołanie napisać... poczekać kolejne kilka tygodni.... może jakoś sie uda chociaż jakoś marnie to widzę.... trzeba będzie poczekać na wyniki ae w poznaniu... a jak nie to stosunki międzynarodowe w łodzi... jakoś cały optymizm mi się wyczerpał.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kto sie dostal?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:38 ile mialas punktow i na jaki kierunek? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: kto sie dostal?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:44 A ja mialam 72 ptk i dostalam sie na stosunki miedzynarodowe Teraz mam dylemat bo dostalam sie tez na UJ na psychologie i nie wiem co wybrac... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kto sie dostal?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:45 to decyduj sie w miare szybko zeby nam miejsca zwalniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kto sie dostal?? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 20.07.05, 20:57 wlasnie:) a ja sie dostalan na gospodarke przestrzenna...68p Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: kto sie dostal?? 20.07.05, 20:57 i tak wynikow drugiej tury przed 8 sierpnia nie bedzie... boszz....znowu bedzie czekanie...:/ mam nadzieje ze sporo ludzi zrezygnuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: kto sie dostal?? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 15:34 a z mojej klasy dostaly sie tylko 4 osoby ze mna... mialem nadzieje ze wiecej znajomych sie dostanie, no ale to tez ma swoje dobre strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaciek Re: kto sie dostal?? IP: *.rakow.pl 22.07.05, 15:37 hej!!dostalem sie na sgh i ustepuje miejsca!!!mialem na ae w krakowie 74 i bylem na SM szkoda ze nie moge wybrac komu moge zwolnic bo napewno nie zrobilbym tego dla staromaturzystow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: kto sie dostal?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:49 kuuurcze..chyba odwolanie zloze na sotsunki w koncu..;) bo z tego najwiecej ludzi rezygnuje...:) a do IiE zabraklo mi tylko 3 pkt........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: kto sie dostal?? IP: *.compower.pl 22.07.05, 16:48 Ja sie dostalam na ZiM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: kto sie dostal?? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 22.07.05, 18:09 a z mojej klasy tylko ja sie dostalam i jest mi troche smutno, wogule do kraka z moich najblizszych znajomych nikt sie nie dostal...i z kim ja teraz wynajme mieszkanko ?? a tak wogule to studenci AE gdzie bedziecie mieszkac?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: kto sie dostal?? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 18:56 ja mysle o jakims mieszkaniu i o przeniesieniu sie z ZiM na FiB... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kto sie dostal?? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 24.07.05, 10:57 a ja na szczescie nie musze wynajmowac mieszkania:D gdyz mieszkam w Krakowie:) a nikt z was nie chce do akademika?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: kto sie dostal?? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.07.05, 14:34 nie ciesz sie, i tak dostaniesz na złotej jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uop Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 23.07.05, 19:33 uop Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 23.07.05, 23:28 Ja sie dostalam na SM. Kto jeszcze z nową maturą sie dostał? A ze starą? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:50 nom, ja już gdzieś pisałem że ze starą na stosunki, z promocji skorzystałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 24.07.05, 11:11 Ja tez nic nie musze wynajmowac ... Krakusy gora! Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 12:20 Mature zdawałes w tym roku czy SM to Twój drugi kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:32 studiuję już na agh. rocznik 84. mam nadzieję że mi kumpel dobrze doradził z tymi stosunkami bo ja się skłaniałem raczej ku finansach... ale co będzie to zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 12:37 a co studiujesz na agh? Swoją droga super uczelnia, moi wszyscy znajomi tam studiują sama bym poszła bo uwielbam majce i chcialabym na technicznym kierunku studiować ale niestety nie zdawalam fizyki na maturze. Mgłam zdawac wstępny ale stwierdzilam ze SM też mnie interesuje wiec na pierwszy rok mi straczy AE:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:43 elektronikę i telekomunikację. jak zaliczę wrzesień to mnie wpiszą na 3 rok hehe. a co do majcy to też mi sięwydawało że to lubię póki mnie nie przytłoczyli analizą na 2 semestrze hehe. różowo to tylko wygląda z daleka, generalnie te studia są raczej ciężkie... ale ja nie narzekam jakoś sobie radzę i kombinuję jak tu zrobić żeby się nie narobić ;) a na AE idę bo już mnie nudzą tylko kable, tranzystory, diody itp... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 12:49 Hehe czyli studiujesz to co mój chlopak :) Teraz skończył pierwszy rok (hmm tzn skończy jak zaliczy we wrzesniu analize i probala)Ma warunek z algebry z pierwszego semestru i oglenie widze jak tam jest cieżko. Majce lubil zawsze, z matury miał 6 a teraz to chyba jej nienawidzi :D Żałuje ze na SM jest tak mało majcy, chyba sobie w 2 roku zaczne coś na AGh albo majce na UJ :) chociaż nie wiem czy sobie poradze. Mieszkasz moze na miasteczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:53 No to ja narazie się obywałem bez warunków, ale w tym roku będę miał a układów elektronicznych... co to za student bez warunku ;) a na miasteczku nie mieszkam bo z krakowa jestem, ale często tam bywam u kumpli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandtierka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:31 nudzi Ci się czy jak? mam kumpla na tym samym kierunku, ten sam rocznik co ja i Ty i nie narzeka na zbyt dużo wolnego czasu... brat mój też na telekom. i kiwa się od warunku do warunku, nooo, ale to jest akurat specyficzny przypadek, zapalony linuksowiec, któremu nie w głowie jakieś kolokwia czy egzaminy SM... dużo osób sobie chwali, matmy tam jest trochę! bez przesady, w końcu to ekonomiczna... ale jak ktoś się w tym lubuje to chyba lepiej nie bawić się w AE, AGHy czy inne polibudy tylko od razu iść na matematykę na AGHu to jednak trochę inna matma jest trochę coś chrzanię sorry za lapidarność, prymitywne konstrukcje zdaniowe i inne błędy przestawił mi się czas bytowania i nie mogę się pozbierać pzdr666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:43 no cóż, geniuszem nie jestem ale się od warunku do warunku nie kiwam, po prostu trochę szczęścia niegdy nie za wiele :P a serio to lekko nie jest, ale myślę że dam radę :) motylek - co do znajomości to chyba też znajdę czas :D Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 15:09 motylku, tez sie dostalam na SM :) z nowa matura.. wiec do zobaczenia w pazdzierniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 15:47 nowa matura, SM :P Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 17:20 No super, widze ze z nową maturą już nas troje jest :D Oczywiscie luzaku, nie mam nic do tych ze starą, no ale jako że to jest Twój drugi kierunek to pewnie nie bedziesz miał tak dużo czasu na zawieranie bliższych znajomości w porównaniu z tymi dla których sm to pierwszy kierunek :) Do zobaczenia w październiku :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 24.07.05, 17:45 jest ktos z nowa matura na gospodarce przestrzennej??? szukam przyszlych znajomych...:D pozdrowienia dla wszystkich "nowych", ktorzy sie dostali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.tomaszow.mm.pl 24.07.05, 18:14 A czy ktoś się dostał na towaroznawstwo?. Bo ja tak, ale chciałam na ekonomię. Wie ktoś czy na towaroznawstwie jest ciężko? W ogóle to ciekawy ten kierunek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 24.07.05, 18:36 ja jestem z nowej matury i sie dostalam na GP do Krakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 24.07.05, 19:03 skoro znamy juz wyniki rekrutacji to robimy cos z tym spotkaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 24.07.05, 19:42 No pomyslodawczyni tez sie dostala :P wiec ... jak chcecie to mozemy sie zorganizowac ... ja jestem do pt w Krakowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 24.07.05, 20:00 ja rowniez jestem do piatku w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 25.07.05, 12:14 Ja jestem od jutra do czwartku w Kraku :D proponuje środe. Pasuje wam? Fajnie byłoby sie spotkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:42 ja jestem w krakowie do końca świata hehe. tylko nie wiem czy przyjmiecie "głąba" starego maturzystę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 25.07.05, 14:00 mi sroda pasuje, nie wiem jak reszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 25.07.05, 22:26 No "głąbie" w ostateczności mozesz przyjść :P:P Nie no jasne ze chcemy Cię poznać :D Ej tylko widze ze cos pomysł spotkania podupadł i jakoś mało chetnych :/ zoabczymy jak do jutra sie sprawa rozwinie :) W sumie fajnie byłoby się spotkać i poznać już teraz ludzi z ktorymi bedzie się studiowalo :D Przynajmniej w październiku zobaczymy znajome twarze :) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.244.144.134.ip.tnp.pl 26.07.05, 09:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 26.07.05, 10:11 Ja w srode nie moge ... A skoro piolo tez - o ile pamietam - wyjezdza w pt, to moze przeniesiemy spotkanie na koniec wrzesnia? ... Wtedy bedzie wiecej osob wiedzialo czy beda studiowac na AE i jak cos bedziemy mogli przytachac tez znajomych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 26.07.05, 10:33 zgadzam sie:) we wrzesniu wiecej osob bedzie pewnych swoich studiow na AE Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 26.07.05, 10:38 OK, może macie racje :D No to końcem wrzesnia sie spotkamy :) Tylko ja wracam ok 26 wiec moze w tym ostatnim tygodniu ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 26.07.05, 14:13 jak tak dalej pojdzie to pewnie po pierwszym roku sie spotkamy:) ale ok moze byc i we wrzesniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.autocom.pl 26.07.05, 18:33 wiec moze jak nie pasuje sroda to czwartek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 26.07.05, 19:55 Ja jednak optuje za wrzesniem ... podaje jeszcze raz nr gg /1025553/ bo czesc osob usunelam po I rundzie rekrutacji wiec jak sie podlaczycie to zapisze sobie Was i jak cos bedzie latwiej sie zgrac we wrzesniu ... Milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 27.07.05, 11:04 no to niech bedzie wrzesien:) a kto z forumowiczow zamierza przyjsc oprocz krakus_ki, motylka i luzaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 27.07.05, 11:06 niech bedzie wrzesien:) a kto z was sie jeszcze wybiera na to spotkanie oprocz krakuski, motylka i luzaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 27.07.05, 12:02 ja sie wybieram:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 27.07.05, 12:06 ja sie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 27.07.05, 11:26 przepraszam za powtorzenie ale niestety zdarzylo sie jakos tak przez przypadek. ale teraz mam ciekawe nowiny - na AE oglosili alarm bombowy i uczelnia bedzie zamknieta do 4. sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 27.07.05, 11:58 okazuje sie ze budynek glowny ciagle bedzie otwarty, tylko cala reszta zamknieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Do wybierajacych sie na spotkanie we wrzesniu! IP: *.compower.pl 27.07.05, 20:02 Beata, luzak, motyl - podlaczcie sie do mnie na gg - nr znajdziecie wyzej ... i we wrzesniu sie skontaktujemy ws.spotkantka Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.07.05, 17:36 hehe że co? :D Fajnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.magma-net.pl 28.07.05, 23:43 sorki jesli po kims powtorze ale czy dostaliscie listy? a z tym alarmem to na serio? myslalam ze ich zabije jak zobaczylam dzis kolejke pod brama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:22 ktoś z tych "mega-mózgów" nowych maturzystów się nie dostał i porządnie wk**ił hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:23 ktoś z tych "mega-mózgów" nowych maturzystów się nie dostał i porządnie wkurzył hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 29.07.05, 14:29 a jak tu sie nie zdenerwowac jak chodza plotki ze do 80% przyjetych zdawalo stara mature. wydaje mi sie ze duzy procent z nich stanowili ludzie ktorzy konczyli technika lub nie zdali jednej klasy... ale teraz nie ma juz co narzekac, warto zlozyc odwolanie i czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:39 nie zdali klasy? o czym Ty mówisz :> większość ludzi jest po liceach... to tacy ludzie jak ja, którzy już studiują a teraz biorą drugi kierunek. oczywiście ciężlo przetłumaczyć nowym maturzystom, że Ci ze starą to nie żadne leszcze.... myślisz że ktoś kto zdał maturę na 6 i 5 nie zdał z klasy do klasy? a co do techników, to oni raczej nie pchają się na uczelnię ekonomiczną tylko techniczną. a nawet jeżeli to nie wiem czy wiesz ale technikum łączności było w tym roku najbardziej obleganą szkołą w małopolsce. więc nie wiem czy technika są słabsze niż licea :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.07.05, 19:02 ok ok wszyscy mamy po toche racji: i Ci z nową i Ci ze stara maturą wiec sie nie kłóćmy bo to tylko psuje atmosfere na forum :) nie wiecie kiedy AE wróci do normlaości po tym alarmie? Gdzieś na forum AE czytalam ze 4 sierpnia ale mam nadzieje ze w pon bedzie juz wszysko ok. Aha i powiedźcie mi czy wie ktoś coś na temat tego skieroanaia na badania ktore ma podobno przyjść wraz z zawiadomieniem? Czy to trzeba zalatwić teraz czy można w paźdizerniku? bo ja wyjeżdzam niedłudo, wróce ok 26 września a listu jak nie było tak nie ma :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 14:48 Jak myślicie czy jest sens składać odwołanie jeśli miałem 47 punktów, a jeśli tak to na jaki kierunek najłatwiej się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 31.07.05, 18:02 najlatwiej bylo sie dostac na zawodowe towaroznawstwo:) przyjmowali od 45 Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 31.07.05, 19:51 jak od 45 ??!! na kartce która dała nam pani z AE było napisane, że od 54??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 31.07.05, 21:18 ja tez slyszalem ze na zawodowe bylo kolo 45 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 02.08.05, 16:08 Ludziska czy zarejestrowaliscie sie na forum AE? Podaje lin do tematu o rekrutacji: ie.ae.krakow.pl/forum/viewtopic.php?p=41914#41914 i do strony głownej forum: ie.ae.krakow.pl/forum/index.php?sid=6801ca094ddbafa8c672d0e4e8cad820 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
margareth007 Jaki był próg na administrację? 02.08.05, 22:27 Czy ktoś zna jakiś oficjalny próg na administracji na AE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 03.08.05, 14:13 zostanmy na tym forum:) choc faktycznie ono juz umiera, ale zawsze mozna je reaktywowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
margareth007 Administracja - ważne 03.08.05, 17:03 Czy ktoś wie, ile minimalnie trzeba było mieć punktów, żeby się dostać na administrację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz~ Re: Administracja - ważne IP: *.68.72.41.debica72.tnp.pl 03.08.05, 20:11 na administracje 64 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jollanta Re: Administracja - ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:49 a czy jest znana jakas data, kiedy bedize wiadomo co z odwołaniami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulincia86 Re: Administracja - ważne IP: *.Smoczka.ptc.pl 04.08.05, 12:53 > a czy jest znana jakas data, kiedy bedize wiadomo co z odwołaniami??? bylam we wtorek, miedzy 8-10 września.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jollanta Re: Administracja - ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:01 thx, mam jeszcze jedno pytanie.. bo składałam odowłanie ZANIM dostałam do domu pocztą informacje ze nie zostałam przyjeta, pocztą równiez dostałam swiadectwo i zdjęcia... no i czy powinnam je tam dostarczyc po raz drugi? czy nie ma takiej potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: Administracja - ważne 04.08.05, 15:27 no własnie ja też sie nad tym zastanawiam co zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZAK Re: Administracja - ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:42 jeśli zostaniecie przyjęte z odwołania to dopiero wtedy składacie papiery. narazie wystarczy samo odwołanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia kurs ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:06 Czy ktoś z Was wybiera się na kurs z matematyki organizowany we wrześniu przez AE. Ja się nad tym zastanawiam, bo cena jest całkiem przystępna - 250 zł za 20 lekcji, ale nie wiem czy warto. Może to tylko strata czasu i $? Co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: kurs ???? 11.08.05, 13:04 a czytalas ile tam jest osob na jednej godz??? i ze to nie sa lekcje z czyms nowym, tylko powtorzenie tego co juz bylo w liceum?? nie wiem jakia szkole konczylas, mysle ze jedna z lepszych - jak dostalas sie z NM to jetstem pewien ze bez dodatkowych lekcji, ktore moim zdnaniem sa tylko zdzieraniem z nas kasy sobie poradzisz. jak dostalas sie ze SM i wiesz ze gdyby nie tegoroczna promocja na AE to bys sie nie dostala to tez nie masz po co isc na ta matme, w 20 godzin nie jestes w stanie niczego nowego sie nauczyc (pomysl ile godzin zajela ci matma przez 4 lata i sproboj porownac z 20 godzinami .......) Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 11.08.05, 17:23 hej mam pytanie. Nie wiecie moze co dokladnie mamy zrobic z tym skierowaniem na badania? Tzn. do jakiego lekarza sie udac, co on ma nam dokladnie wystawic i w jakim terminie trzeba dostarczyc to na AE? Z gory thx za info;) Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 11.08.05, 19:51 no wlasnie tez sie zastanawiam.. :] czy mam z ta karteczka isc do zwyklego lekarza czy np do jakiegos medycyny pracy czy cos.. mogliby tam cos wiecej napisac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:53 Dostałam się na AE oczywiscie z nową maturą. Chociaż bardzo lubię matematykę i nigdy nie miałam z nią problemów to moje wyniki na maturze nie były rewelacyjne ( PP 84%, PR 70% )... chyba stres zrobił swoje. Skończyłam bardzo dobre liceum, ale mimo wszystko wpadłam w popłoch kiedy przeczytała na ulotce, ze bardzo wielu studentów AE ma kłopoty z matematyką. Jednak po przeczytaniu Twojego postu pomyślałam sobie, że nie warto. Do matury przygotowywałam się przez cały rok w szkole na kółku matematycznym i jeszcze na dodatkowych zajęciach, więc te 20 godzin to chyba strata czasu i pieniedzy. A tak na marginesie to też nie mam pojęcia co zrobić a tym skierowaniem na badania lekarskie. Byłam ostatnio w krakowie na AE złożyć podanie o akademik, ale w dziale nauczania była taka kolejka, że nie chciało mi się czekac tylko po to, aby zapytać o te badania. chyba trzeba tam będzie zadzwonić. Jak ktoś coś wie to niech da znać. Pozdro!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: do mstr1 17.08.05, 10:39 :D :D :D :D ciesze sie ze moglem ci jakos pomoc.... ja tesh nie wiem co z tym skierowaniem jak bedziecie cos wiedzieli to dajcie znac na forum!!! -> mimiusia: na jaki kierunek sie dostalasa????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:47 Dostałam się na informatykę i ekonometrię, ale chciałabym od drugiego roku zacząć drugi kierunek, najchętniej stosunki międzynarodowe. Nie wiem czy sobie poradzę, ale wszystko się okaże jak już zacznę studiować. A Ty mstr1 na jaki kierunek?? Aha, nie wiem czy na tym wątku, ale ktoś gdzieś się pytał o akademik. Ja złożyłam na razie podanie i czekam na odpowiedź, ale pierwszy rocznik dostaje niestety tylko na Nowej Hucie. Troszkę daleko, ale na razie nie mam wyboru. Moje koleżanki się nie podostawały, anie chcę wynajmować mieszkania z kimś zupełnie obcym. Będę czegoś szukać jak już będę na miejscu w Krakowie, bo na dłuższą metę chyba nie wytrzymam w akademiku. A Wy gdzie macie zamiar mieszkać??? Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: do mstr1 18.08.05, 08:01 dostalem sie na gospodarke przestrzenną..chcialem na finanse i bankowosc...braklo paru punktów...tesh bede probowal 2 kierunek za rok...mieszkac naszczescie gdzie mam...mam wynajete mieszkani z kumplami (na alejach pokoju.. - wiec mozemy jezdzic razem na uczelnie :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:59 Tak :))) bardzo chętnie. Prawdę mówiąc to nie wyobrażam sobie życia w Krakowie. Boję się chodzić po swoim niewielkim mieście (70 tys. mieszkańców) po 20 , a co dopiero Kraków... Tak więc być może skorzystam z propozycji wspólnego dojeżdzania na uczelnię i z uczelni oczywiscie dla większego poczucia bezpieczeństwa :D. Dobrze, ze jeszcze cały wrzesień wakacji.. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do mstr1 IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 20.08.05, 18:03 nic sie boj:D Krakow jest w miare spokojny, mieszkam tu juz prawie 20 lat to troszke sie orientuje:] a gdzie bedziesz mieszkac? bo jesli tez niedaleko aleji pokoju, to dosc dobry masz dojazd:D ja sie jeszcze musze zastanowic jak tam w pazdzierniku dojechac przez te zmiany w mpk, kazdy dojazd mi popsuli..ale trudno, kiedys musza skonczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:17 Jak na razie to zanosi się na to, że będę mieszkać w akademiku na Nowej Hucie (os. Złota Jesień). Co do bezpieczeństwa to nie jestem taka pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: do mstr1 IP: *.compower.pl 20.08.05, 20:18 Co masz n amysli mowiac ze obawiasz sie o bezpieczenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:44 Chociażby to, ze ostatnio jak byłam z rodzicami w Krakowie złożyć dokumenty o akademik to w środku dnia w centrum miasta włamano nam się do samochodu i skradziono radio, mimo ze panel był zdjęty. W moim mieście to jest nie do pomyślenia, no chyba ze w nocy i to sporadyczne przypadki, jeśli ktoś chce komuś specjalnie zrobić na złość. Po tym incydencie naprawdę mam dość Krakowa. Policja stwierdziła, że to jest na porządku dziennym i nawet nic z tym nie robią :/ Dlatego właśnie obawiam się o swoje bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: do mstr1 21.08.05, 10:23 przesadzacie z tym niebezpiecznym Krakowem... kazde wieksze miasto jest w jakims stopniu niebezpieczne i wszedzie mozna dostac wpi****l jak sie uwaza na siebie i nie prowokuje to nic sie nie powinno stac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do mstr1 IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 21.08.05, 13:00 zgadzam sie, a nam sie nawet nie wlamuja do samochodu jesli go otwarty zostawimy...:D poprostu nikt nie uwaza go za atrakcyjny lup, my zreszta sie nawet zlodziejom nie dziwimy:] a ze zlota jesienia...no prawda jest ze w nh w ogole jest niebezpiecznie:/ ale poprostu lepiej pozno samemu nie chodzic, a potem starac sie o zmiane akademika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: do mstr1 IP: *.compower.pl 21.08.05, 14:53 Ja mieszkam w NH i nigdy mi sie nic zlego tu nie stalo ... A czasem jak ide Kazimierzem, czy nawet na Plantach czuje sie bardiej zagrozona niz na moim osiedlu, wiec nie ma co przesadzac z tym niebezpieczenstwem, miasto jak miasto ... wszedzie kradna, bija i jak slusznie tu zauwazono jak dbasz o siebie to nic Ci sie nie stanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: do mstr1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:20 Moze macie trochę racji, ale jak ktoś mieszka w Krakowie od urodzenia to jest już w jakiś sposób przyzwyczajony. Wie gdzie lepiej nie chodzić, gdzie może być niebezpiecznie itp. Ja w swoim mieście też znam okolice, w których bym się nie pokazała późnym wieczorem. Zgodzę się z tym, że jeśli ktoś sam nie stwarza takich sytuacji w których moze mu się coś złego przytrafić, to w zasadzie jest bezpieczny. Jednak w duzych miastach różnie to bywa :/ Będę musiała się nauczyć tam żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: do mstr1 03.09.05, 17:56 sluchajcie co do tego skierowania to poszłam z nim do przychodni ktora u mnie w mieście w tym roku robi darmowe badania dla studentów. Powiedziano mi ze jeśli tam nie pójde to musze iść do lekarza medycyny pracy a to kosztuje troszke. Na AE mi powiedzili ze wyniki trzeba przyniesc ze sobą pod koniec wrzesnia gdy bedzie sie odbierać legitymacje studencką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 24.08.05, 17:23 robimy cos z tym jeszcze, czy moze jednak pomysl upadl podczas mojej nieobecnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 25.08.05, 10:02 mielismy sie skontaktowac we wrzesniu:D a a to za tydzien:) ale chyba nadal jest to aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 30.08.05, 19:01 no nie wiem czy jest aktualne skoro nikt nic nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 03.09.05, 17:53 hejoł :D właśnie wróciłam i sie zastanawiałam co z tym naszym spotkaniem. Dalej są chetni? Bo ja tak :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:18 ja tez chetna jestem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 04.09.05, 16:00 no to moze ktos jakas propozycje zlozy?? ja mysle ze mozna spotkac sie pod koniec wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:01 wiec moze jakas konkretna data?:D moze 27 wrzesnia? to jest koniec miesiaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 04.09.05, 20:08 Sluchajcie jak pomyslodawca oczywiscie tez w to wchodze, wracam z obozu integracyjnego 27 wrzesnia wiec moze kolo 29 wrzeesnia bo 30 mamy isc po indeksy ... jak cos mam Wasze nr gg i to sie skontaktujemy... POZDRWOWKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:06 ok, mi pasuje 29 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 06.09.05, 12:13 wydaje mi sie ze to bedzie spotkanie w kameralnym gronie, bo na razie tylko motylek, beata, krakuska sie zglosili:> moze kogos w piwnicznej jeszcze poznamy i zaprosimy na spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 06.09.05, 16:58 Wybieracie sie do piwnicznej? Fajnie, zazdorszcze Wam :) Mi niestety funduszy zabrakło bo zawojowałam w wakacje i sobie wolontariat podczas Światowcyh Dni Młodziezy w Kolonii indywidulanie przedłużyłam o tydzien, a jak wiadomo życie w Niemczech do tanich nie nalezy. Miłego wyjazdu Wam życze :) A tak wogóle to kiedy wyjeżdzacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 06.09.05, 19:31 no nie pochwalilas sie ze w koloni bylas;> heh i jak tam bylo? a co do tej piwnicznej to zobaczymy po powrocie czy to taka fajna sprawa, choc mam wielka nadzieje ze bedzie swietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 06.09.05, 21:58 hehe bo ja skromna jestem i się nie chwale ;] Bylo jak było, balagan organizacyjny straszny, byłam wolontariuszką a pracy to było moze łącznie dwa dni. Dużo Włochów, którzy ciagle nas denerwowali, czasem paskudne jedzenie ale ogólnie było świetnie, tym abrdziej że po ŚDM zostalyśmy z koleżanką tydzien w Kolonii całkiem prywatnie pozwiedzać i poodpoczywac ;] Życze udanego wyjazdu do Piwnicznej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:21 mnie pasuje każdy dzień po 26 bo to już po sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 09.09.05, 16:23 coraz wieksza ekipa nam sie zbiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 04.09.05, 20:09 gdyby doszli jacys chetni to proponuje poszukac czyjegos nr gg na tym forum i sie skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 13.09.05, 17:51 Proponuje, aby spotkanie jakie planowalismy, odbylo sie 29 wrzesnia tj.czwartek o godz. 18 na rogu ulic Sienna and Stolarska... Lokal to moze na miejscu wybierzemy :)) ... Jesli to jest mozliwe to potwierdzcie swoja obecnosc na moje gg. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:03 wiedzialam, ze na forum tez znajdzie sie o tym post:D obysmy sie tylko tam znalezli:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 13.09.05, 19:06 Obysmy tylko mieli pewnosc ze osoba ktora czeka jest wlasnie TA osoba z forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 13.09.05, 23:42 hehe no własnie :D moze jakies zdjecia? a zresztą na żwyioł pójdziemy i bedzie zabawniej :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:05 bedzie napewno zabawnie:D kiedys juz sie tak umowilam, ze stalam obok koloezanki z ktora sie umowilam i obie wzajemnie na siebie czekalysmy:D tylko wtedy przyszla inna kolezanka i nas poznala:] bo ja nie mam zbyt dobrej pamieci do twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 14.09.05, 16:09 Na szczscie chyba nie za wiele osob wybierana na miejsce spotkanai rog dwoch ulic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.09.05, 16:22 to miejsce jest idealne zeby sie znalezc:) a zeby nie bylo problemow to ja cos przygotuje - jakis transparent, ewnetualnie cos innego;] moze ma ktos jakies propozycje?? heh a na powaznie to nie bedzie zadnych problemow i mam nadzieje ze wszystko nam wypali:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 15.09.05, 09:33 Ja też mysle ze nie bedzie problemów, w końcu my - (przyszli) studenci AE wyrożniamy sie spośród innych :D A tak wogle to ile nas bedzie? Liczył ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.09.05, 12:24 juz Ci pisze ile osob bedzie: -Motylek -Krakuska -Luzak -Beata -moj kolega Artur -piolo czyli ja i to na razie chyba tyle osob, jesli o kims zapomnialem to serdecznie przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 15.09.05, 14:24 Ja zwerbowalam jeszcze na kursie z majcy 4 osoby chyba ... wiec mam nadzieje ze tez sie pojawia... Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: wrzesniowe spotkanie 15.09.05, 19:09 ja tez chetnie przyjde...nie znam nikogo na AE i chetnie bym sie spotkal z moimi wspolstudentami...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:43 mstr1 bedziesz studiowal/studiowala w tym roku gospodarke przestrzenna? bo chyba widzialam juz twoj nick w jakims poscie:D aha i teraz jeszcze tylko wspomne, ze "beata" to nie moje prawdziwe imie, tylko raz tak sie podpisalam i juz mi zostalo:) naprawde mam na imie Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.09.05, 19:25 ktos jeszcze chce podzielic sie swoim sekretem??:> Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 16.09.05, 20:22 No to skoro zebralo sie nam na szczerość to ja też sie przyznam - motylek to nie jest moje prawdziwe imię !! :D Ochrzcili mnie Liliana ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:08 Jesli lista nie jest jeszcze zamknięta to ja również postaram się dołączyć (jesli mi się uda oczywiscie), chętnie poznam Was wszystkich. Dobrze jest mieć jakieś bratnie dusze :) A jesli chodzi o tą szczerosc to oczywiscie Mimusia to nie jest moje imię, tylko mojej chomiczki :D, a ja nazywam się Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:25 ja sie akurat domyslilam,ze mimusia, czy motylek nie sa prawdziwymi imionami:P ale glupio by bylo, gdyby ktos sie przyzwyczail mowic do mnie Beata:D:D to juz nawet podpis zmieniam:] a mysle, ze pomyslodawczyni jeszcze listy nie zamknela:D Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 17.09.05, 11:36 Aga serio domyśliłaś sie ze motylek to nie ejst moje imię? Kurcze to Ty intelignetna jestes :D Hehe ja też mysle ze lista jest nadal otwarta i czekamy na nowych kandydatów ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:07 no serio:D az sie sama zdziwilam, ze taka domyslna jestem:D w koncu ide na studia to musze gdzies w swoim mozgu(ktory od paru miesiecy jest w stanie spoczynku, to nie wiem, moze juz go nie ma:D) znalesc troche inteligencji hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 17.09.05, 14:24 ja tez sie zastanawialam co z moim mozgiem sie stalo po tych 6 m-cach prawie :) Ale chyba jeszcze jest chociaz mysle ze sie nieźle skurczył :D Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: wrzesniowe spotkanie 17.09.05, 17:00 tak ide na gospodarke przestrzenna :) mam nadzieje ze ty tez...wtedy bede mial przyanjmniej jedan znajoma....:D a jak juz sie zwierzamy to ja tez nie jestem naprawde mstr1 tylko tomek (uwazajcie zeby sie nie pomylic...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:19 tak tak, ja tez jestem na gospodarce przestrzennej:D czyzbym zapoczatkowala jakies zwierzenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.09.05, 18:36 heh;> na zwierzenia przyjdzie czas podczas spotkania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:49 ale tak publicznie:P ? bo ja nie wiem, czy potrafie sie tak otworzyc i zwierzac ze wszystkiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 18.09.05, 23:29 to sie dopiero okaze...:) a teraz wypada mi sie pozegnac na jakis czas bo jade na oboz do piwnicznej:):):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.autocom.pl 25.09.05, 19:18 pamietacie mnie tu jeszcze??:) widze ze pojawilo sie wiele nowych twarzy na forum przez ten tydzien z czego bardzo sie ciesze... skoro Wy rozmawiacie o takich powaznych tematach to ja ze wzgledu na to ze jeszcze czuje sie jak na beanie powroce do temat wrzesniowego spotkania:) Zapraszamy wszystkich jeszcze raz na czwartek 29. wrzesnia na godzine 18 na rog stolarskiej i siennej w celu integracji forumowiczow:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:25 tez zauwazylam wiele nowych osob:D i witam forumowicza, jak bylo na wakacjach:P ? u nas nic sie nie zmienilo, oprocz tego, ze podobno na IiE sa juz listy z grupami:D Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: wrzesniowe spotkanie 26.09.05, 10:50 Witam witam :) Jak tam po Piwnicznej? zintegrowani juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 13:16 zintegrowani i to bardzo:) jestem bardzo zadowolony z wyjazdu - bylo mnostwo fajnych ludzi, swietna zabawa, ciekawa atmosfera i jeszcze duzo innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 26.09.05, 14:23 No wlasnie BEANa byla genialna ... ja potwierdzam slowa piola o super integracji :)) "szanujmy sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 14:33 jak sie nie bedziemy szanowac to paciorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.osk.enformatic.pl 26.09.05, 14:41 A jak ludzie z NZSu? Czyz nie sa cudowni? :D Kurcze mialam sie w koncu wybrac na chwilke na bean'a ale niestety Makro zablokowalo moje plany :( Mam nadzieje, ze zobaczymy sie w pazdzierniku w NZSie! A co do spotkania integracyjnego to planujecie jeszcze jakies pozniejsze? Bo ja niestety nie bede mogla byc (wspomniane wyzej Makro mam 30 wrzesnia o 9 rano :(), a pomimo, ze jestem staramaturzystka z mila checia poznalabym forumowiczow :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 17:19 ludzie z NZSu tez sa spoko:) ale mocne sa tez rozwiniecia tego skrotu szczegolnie w wykonaniu paciorkow - krakusko pamietasz co zagraza niepijacym??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 26.09.05, 17:48 obawiam sie kochany piolo ze mam jakies problemy z kojarzeniem po tym obozie ... ale Twoje haslo moge uzupelnic w inny sposob ... "niepijacym zagraza mafia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:09 wy sobie tu gadu gadu o obozie a tymczasem u nas wybory byly:P i PiS wygral:( do teraz jestem w szoku, ech... pociesza mnie tylko mysl,ze nie maja wiekszosci w sejmie i moze nie bedzie IV Rzeczpospolitej:D a wogole wie ktos czy na wydziale finansow sa juz listy z grupami?????? bo to pytanie mnie nurtuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 18:36 ale chodzilo o rozwiniecie skrotu NZS czyli Niepijacym Zagraza...:) a o czym mamy gadac jak nie o obozie? przeciez to duzo przyjemniejszy temat niz inne:) a co do Twojego pytania to Beato (Agnieszko) listy sa wywieszone tylko jeszcze nie wiadomo kto gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 19:01 z racji tego ze spotkanie juz blisko i tego ze coraz wiecej osob chce przyjsc:) uwazam ze fajnie by bylo zrobic mala liste obecnosci:) zeby pozniej nie bylo sytuacji ze ktos sie spoznil a nas juz nie bylo. z moich informacji wynika ze na spotkanie wybieraja sie nastepujace osoby: -motylek -krakuska -luzak -agnieszka (Beata) -minia -dajling -marcin -gosiak jesli ktos jeszcze zamierza sie przejsc (na co serdecznie namawiam) to prosze sie odezwac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.osk.enformatic.pl 26.09.05, 22:00 Oj ja niestety bede tylko duchem :| Jak juz wspomnialam czeka mnie na drugi dzien o 9 rano egzamin dosc ciezki do tego :| Ale jak bedzie jakies nastepne spotkanie to macie mi dac znac! :D Milej Zabawy Wam zycze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 23:45 zeby Agnieszka lepiej wytlumaczyla od Ciebie gdzie to jest moja droga Iwono??:) oczywiscie te ulice sa na odwrot niz napisala krakuska ale to i tak nie ma znaczenia jesli trafisz:) zreszta powinienes nas uslyszec:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: wrzesniowe spotkanie 27.09.05, 09:10 ok dziekuje wam bardzo :D mysle ze po takich wytlumaczeniach raczej trafie :D do zobaczenia w czwartek..o 18 no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 27.09.05, 09:15 Rezczywiscie :P powalilo mi sie z tymi ulicami ... ale mowilam ze mam problemy z kojarzeniem po tym obozie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:41 moj drogi Piolo ja tez mieszkam w Krakowie i bardzo czesto chodze tamtymi ulicami:D a teraz to chodze jeszcze wiecej, bo mi dworzec zamkneli i trzeba chodzic na nogach...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 10:22 teraz wszystko stalo sie jasne:) mstr1 jesli bedziesz w tych okolicach o 18 to nie ma opcji zebys nas nie znalazl - juz my sie o to zatroszczymy:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:51 heh no racja, to gadajcie dalej, dobrze sie to czyta(taki powiew zycia):D a mi chodzilo o listy z grupami (ich nie ma), jest za to plan Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: wrzesniowe spotkanie 26.09.05, 19:53 a i jeszcze jedno pytanie?? jest ktos z GP?? (oprocz Ciebie Beata :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: wrzesniowe spotkanie IP: *.compower.pl 26.09.05, 20:00 Skrzyzowanie Stolarska-Sienna ... jest na rogu Malego Rynku: - Sienna to ulica na ktorej jest ambasada USA, Francji i chyba Niemiec - Stolarska to ulica wylotowa z Rynku /po lewej Empik, po prawej klub Faust/ Generalnie pierwsze skrzyzowanie ulicy Stolarskiej idac z Rynku to wlasnie skrzyzowanie z Sienna. Mozna powidziec ze ten rog jest na przeciwko Internetowego Biura Maklerskiego. Mam nadzieje ze pomoglo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 inauguracja roku 17.09.05, 11:45 My tu gadu gadu o spotkaniu wrzesniowym a inauguracja sie zbliża wielkimi krokami :D Własnie: wybieracie sie? patrzyłam na program i czuję ze to bedzie trwało baaaaaaaaaardzo długo ale z drugiej strony chcialabym zobaczyc jak wyglądaą Ci ktorzy będą nami rządzić na AE no i jak wygląda sama inauguracja i śpiewanie hymnu bo czuje ze za rok to na pewno mi sie nie bedzie chcialo isc:) No a druga sprawa - jak nie pójde to dzien wolny:D A Wy jak to widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:08 ja ide:D tylko sie zastanawiam, bo na to szkolenie bhp i spotkanie z wladzami tez mam sie ubrac na galowo? tak jak na inauguracje?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:01 Hmmm ja chyba też pójdę, tak z ciekawosci :). Mam ten sam problem co Agnieszka, bo również zastanawiam się jak trzeba sie ubrać w piątek na to całe szkolenie. Myslicie, ze na tą inaugurację da się w ogóle wejść? Bo mi się coś wydaje, ze tam bedzie tyle zaproszonych gosci, ze najwyzej na korytarzu będzie dla nas miejsce :p sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 17.09.05, 14:21 Wlasnie sama nie wiem ale to szkolenie to taka formalnosc wiec ja sie chyba ubiore normalnie. Skoro idziecie na inauguracje to ja też pójde :) Balam sie ze jak pojde to sama bede ale widze ze wiecej takich wariatów jak ja sie tam wybiera :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:51 nom, ale przed szkoleniem, to jest spotkanie z wladzami uczelni i to mnie nurtuje, bo na szkolenie to bym ubrala sie normalnie, ale ze jest to polaczone z tym spotkaniem to juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:56 Hmmm to ja proponuję ubrać się, jak to mawia moja mama średnio-elegancko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: inauguracja roku 17.09.05, 23:27 moze zabrzmi to jak bym byl szowinistyczna meska swinia (a jest wrecz ptrzeciwne :D) ale ja mysle ze my nie mamy nie mamy za duzego problemu w co sie ubrac: koszula i normalne spodnie...jak bedzie trzeba to sie sciagnie bluze i bedzie elegancko...a dziewczyny...no w spodniczkach :D i w ladnych bluzeczkach zebyscie sie ladnie zaprezentowaly.. dorga agnieszko :) ciesze sie ze w pt na tym szkoleniu bede mial juz chociaz jedna znajoma duszyczke...a znasz jeszcze kogos na naszym pieknym kierumku?? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 18.09.05, 13:11 hehe jasne Tomek że przyjdziemy w spódniczkach :P i bluzeczkach na szeleczkach jak bedzie 10 stopni na zewnątrz :P Ja tam sie ubieram miare normalnie (hehe), najwyzej eleganckie spodnie i tyle :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:50 nie, nie znam nikogo. No to jeszcze bede musiala przemnyslec jak sie ubrac:D Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: inauguracja roku 19.09.05, 11:05 witajcie moi wspol-studiujacy ;D hmm.. musze przyznac, ze kwestia ubioru tez jest dla mnie troszke problematyczna ;] i prawde mowiac, to juz sie zaczelam zastanawiac nad pojsciem na ta inauguracje, bo mam podobne odczucia co do jej 'dlugosci' jak motylek.. :] ale chyba wypadaloby tam chociaz raz byc, a 1 rok jest chyba najlepsza okazja.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:45 ja juz podjelam decyzje:P na inauguracje pojde na galowo, w piatek w polowie elegancko, a w czwartek po odbior indeksu i legitymacji normalnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek_86 Re: inauguracja roku IP: *.244.144.164.ip.tnp.pl 19.09.05, 19:02 hehe najlepsze wyjście :D ja chyba też pojde na inaugurację bo to prawda ze choc raz pasowałoby tam być w ciagu tych 5 lat :) A potem to juz mi sie nie bedzie chcialo na takie cos chodzic ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzikos Re: inauguracja roku IP: *.netis.net.pl / *.netis.net.pl 19.09.05, 23:19 hej ja tez bede studiowac na ae:P czy moge wpasc na to spotkanie bo ja na ae nikogo nie znam:( na razie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: inauguracja roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:24 nie chcę nic mówić ale problemy to Wy macie nie do rozwiązania wręcz :P ja o ile w ogóle przyjdę (bo to jakoś w środku nocy te wszystkie szkolenia i takie tam są :P) to w jeansach i i białcyh adidaskach :P aha i na egzaminy też się chodzi normalnie a nie jak na pogrzeb, o! :P Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: inauguracja roku 19.09.05, 23:58 no to szkolenie to faktycznie w srodku nocy jest.. [kto wymyslil ta 8 rano?! ehh..] ooo, no wiesz.. to jest naprawde bardzo powazny problem! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:17 Jesli chodzi o ubranko to ja zdecydowałam się na takie rozwiązanie jak Agnieszka. A co do szkolenia, to jestem chyba szczęściarą, bo ja mam o 14 :D, czyli wcale nie w środku nocy :P Teraz tylko jeszcze czeka mnie pakowanie i za 8 dni... żegnaj rodzinko :( i mój ukochany domku :( i mój pieseczku :(.... ehhhh ale nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: inauguracja roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:07 nie bój nic, po semestrze nie będzie Ci się chciało wcale wracać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 20.09.05, 15:47 O 14? Czyzby Informatyka? Czy Zarzadzanie? Jest tutaj ktos wogole z Informatyki? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:23 ja mam dopiero o 10:D zreszta dla mnie 8 to zaden srodek nocy:p o ja tez mam pieska:D ale przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:45 Właśnie ja jestem z Informatyki i ekonometrii :D jak to się pięknie nazywa. Tylko obawiam się, ze nikogo wiecej z tego kierunku tutaj nie ma :(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 20.09.05, 23:10 :| No coz...poznamy wszystkich w kolejce po indeksik i legitke :D Mimusia mam pytanko, jakie jezyki wybralas? A teraz pytanie do wszystkich: Nie wiecie, czy juz sa wywieszone na AE listy z grupami? Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:42 ja to nawet poznaje ludzi w kolejce do placenia rachunkow:D a co do grup, to poznamy je zapewne wtedy, gdy bedziemy odbierac legitymacje i index, w moim przypadku 29 IX kolo 11-12 :D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_86 Re: inauguracja roku 21.09.05, 22:11 hehe no to widze ze nie jestem odosobnionym przypadkiem :)) ...Agnieszka czyzby zarzadzanie i marketing ??? :)) moze sie w kolejce spotkamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:29 Gosiak wybrałam angielski (p. zaawansowany) i niemiecki (p. srednio- zaawansowany). O ile angielskiego się nie boję to co do niemieckiego mam pewne obawy bo już jakiś czas nie miałam stycznosci z tym jezykiem i nie bardzo za nim przepadam, ale jakoś to będzie :). A Ty jakie wybrałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 21.09.05, 23:50 Mimusia, ja wybralam angielski (zaawansowany) i hiszpanski (od podstaw). Niemieckim sie nie przejmuj, mam na Stosunkach dokladnie taka konfiguracje jezykow jaka Ty wybralas i...angielski zalezy od lektora, ale aktualnie mam super nauczyciela. Duzo dyskusji, meeting'ow itp. jak to na zaawansowanym angielskim, natomiast z niemieckiego akurat tez mam super Babke, chociaz z tego co wiem to wiecej jest nauki na srednim niemieckim niz na zaawansowanym :D Duzo biznesowego slownictwa itp. Wczesniej uczylam sie 5 lat niemca, z czego przez ostatnie 2 lata nic prawie nie robilam, a jakos sobie radze raczej bez problemow ;-) Teraz wybralam hiszpanski poniewaz duzo dobrego na temat nauczania tego jezyka na AE slyszalam, poza tym jest podobno bardzo latwy i przyjemny, zobaczymy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:50 nie zarzadzanie:D gospodarka przestrzenna:)) ale spotkamy sie tak czy inaczej, kiedys napewno:D byc moze nawet na spotkaniu, jesli bedziesz, ja wybralam ang sredniozaawansowany, niemiecki zaawansowany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:56 Ja angielskiego uczyłam się 7 lat, ale prywatnie, miałam też w liceum przez 3 lata ale na opłakanym poziomie. Niemieckiego uczyłam się dłużej, bo 8 lat, ale umięo wiele mniej, wiadomo jak uczą w szkołach. poza tym jak wybrałam na mature angielski to w ostatniej klasie liceum praktycznie nic nie robiłam z tego niemieckiego, wystarczy ze byłam na lekcji :D. Będę musiała odkopać stare zeszyty, ale mam nadzieję ze sobie poradzę. Gosiak, Ty zaczynasz teraz drugi kierunek na AE?? Przynajmniej tak mi wynika z tego co napisałaś. Ja też mam takie plany od przyszłego roku, dlatego pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 22.09.05, 11:11 8 lat niemieckiego i sie martwisz? Spokojnie :D Ten niemiecki jest nieco inny niz w szkole...to jest przede wszystkim niemiecki biznesowy, pelno jakis durnych slowek jak np spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia po niemiecku :D Gramatyki tez jest troszke, ale nie jest jakos szczegolnie trudna. A co do tego drugiego kierunku to studiuje teraz na 3 roku na Stosunkach no i zaczynam informatyke od pierwszego roku ;-) Wlasciwie robie to nie dlatego, ze tak fajnie studiowac drugi kierunek (niestety ostatnio obserwuje, ze duzo ludzi tak wlasnie robi ;(), tylko po prostu jestem bardziej scisla niz humanistka, wiec stwierdzilam, ze duzo bardziej odpowiada mi informatyka niz stosunki (szkoda, ze dopiero niedawno doszlam do tego wniosku, a nie przed pojsciem na studia ;-). Mimusia o ktorej masz odbior indeksu i legitki? Chodzi mi o to, czy jestes tak jak ja w grupie osob, ktorych nazwiska rozpoczynaja sie od litery A - K :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 22.09.05, 13:12 Gosiak jak czytam Twoje posty to prawie jakbym siebie slyszala :D W tym roku zaczynam stosunki ale za rok bym chciala inf bo uwielbiam majce a z tego co wiem na stosunkach nie jest jej za wiele :/ Jednak od zawsze mi isę marzyly stosunki lub majca wlasnie no i wypadlo na stosunki :D zoabczymy ale czuje ze jednak do moich ścislych zamilowań kiedyś powóce :) Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:52 Gasiak akurat tak się składa ze moje nazwisko zaczyna się na K, więc łapię się jeszcze na tą samą grupę co TY :)Motylku miałam taki sam dylemat jak Ty, ale jednak zwyciężyła matematyka, więc idę na informatykę, a chciałabym od drugiego roku zaczać jako drugi kierunek właśnie stosunki międzynarodowe :). Fajnie wiedzieć, ze jest więcej takich osób jak ja - "rozdartych wewnętrznie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 22.09.05, 18:03 ja też sie cieszę ze nie jestem sama :) i nie tylko to nas łączy - moje nazwisko też zaczyna się na K :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 22.09.05, 20:54 No ja nazwiska na K tak jak Wy nie mam... ale na J wiec blisko :D Mimusia w takim razie my na 99% bedziemy razem w potoku (grupie wykladowej), a moze nawet i w grupie dziekanskiej ;) Na stosunkach jestem w grupie z ludzmi na J i K wlasnie... ale w nastepnej grupie tez jest K wiec roznie moze byc :> A co do rozdarcia wewnetrznego to hm...zawsze moim marzeniem byly Stosunki, ale wlasciwie juz po jednym semestrze wiedzialam, ze to nie to...te wszystkie historie...prawo i to nie jeden rodzaj ale kilka :D Troche zaluje, ze dopiero w tym roku ide na informatyke, ale to dlatego poniewaz zastanawialam sie dosc dlugo, czy nie isc na inna uczelnie na inf :-) Motylka co do matmy to bedziesz miala zapewne z tym samym wykladowca co ja (wlasciwie to jesli zalapiesz sie do pierwszego potoku to bedziesz miala wiekszosc wykladowcow takich jak ja mialam :P), jesli tak to bedziesz miala troche nauki matmy wiec sie nie boj :> Zycze Wam, aby jednak spodobaly Wam sie te kierunki, na ktore sie wybralyscie, mnie obecnie troche przeraza to cale przekladanie cwiczen...ponad 10 egzaminow w tej sesji i jeszcze kilka takich drobiazgow :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 22.09.05, 22:41 Gosiek dzieki za słowa pocieszenia z tą majcą :) Slyszalam ze na stosunkach potok 1 ma gorzej. Prawda to?:> A masz moze gg? Bo chetnie bym sobie z Toba pogadała tak bardziej in life :D Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzikos Re: inauguracja roku IP: *.netis.net.pl / *.netis.net.pl 23.09.05, 20:32 ja jestem z zarzadzania:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:38 To znowu ja :) Widzieliście, ze na stronie AE jest już plan zajec? Chyba dzisiaj został zamieszczony. Niestety nie mogę się kompletnie rozczytać w tych wszystkich grupach, no i dopiero w czwartek dowiem się w jakiej grupie jestem : ( Szkoda, ze na razie mogę sobie tylko popatrzeć na ten plan, anie wiem który będzie dla mnie :( Może ktoś z Was wie w jaki sposób znaleźć najbardziej prawdopodobną grupę?? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_86 Re: inauguracja roku 23.09.05, 21:09 mam pytanko czy z wiekszosci przedmiotow wykladowcy zostana nam przydzieleni odgornie?? napiszcie z jakich przemiotow mozemu wybrac sobie wykladowce bede wdzieczna bo sie nie orientuje wogule w takich sprawach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 23.09.05, 21:24 Wykladowcow raczej sie nie wybiera, sa przydzieleni odgornie, jedynie chyba na finansach wybiera sie historie lub geografie, a co za tym idzie wykladowce z historii lub geografii :-) Mimusia co do grupy to ja dzisiaj skladajac podanie o IPS, zapytalam sie kiedy beda plany no i Pani byla na tyle uprzejma, ze znalazla mnie w jakims spisie w komputerku i powiedziala mi w jakiej jestem grupie :> Ja jestem w 1013 tak wiec Ty pewnie bedziesz w tej samej lub w 1014 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:28 Dzięki Gosiak :) Tak prawdę mówiąc to liczyłam na to, ze Ty mi pomożesz. Jesli te grupy są tworzone według nazwisk w kolejnosci alfabetycznej, to mi się wydaje, ze mogę być w tej grupie 1014, bo moje nazwisko zaczyna się na Ku.. Chyba wszystko sie okaże w czwartek. :) jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 23.09.05, 21:35 Mimusia no ja jestem Ja... wiec faktycznie Ty mozesz byc w 1014 ;-) I jak Ci sie podoba plan? Ja aktualnie jestem na etapie zbierania informacji na temat wykladowcow, miedzy innymi na forum AE :D Kurcze chyba w tym roku nie mam co liczyc na wolny piatek :( :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:41 Tak szczerze to właśnie najbardziej podoba mi sie plan tej grupy 1014, bo zajecia są w miarę równomiernie rozłożone i raczej wiekszość przed poludniem, a poza tym w piątek nie ma dłuzej niż do 12:05 :)Chciałabym być w tej grupie. A jeśli chodzi o wykładowców to i tak wszystko mi jedno :), trzba będzie przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: inauguracja roku IP: *.rzeszow.mm.pl 23.09.05, 23:55 Hmm a ktoś mi może podpowie cos ;> Chodzi mi o ten plan zajec....Moje nazwisko zaczyna sie na B i jestem na stosunkach...Ktoś sie moze orientuje do jakiej grupy moge nalezec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: inauguracja roku 24.09.05, 22:12 wieszz.. wydaje mi sie, ze bedziemy razem w grupie [bo w koncu B i C sa calkiem niedaleko siebie ;)] i chyba w tej pierwszej :] 1011 :) ale dowiemy sie napewno w czwartek czy tez piatek :] Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 24.09.05, 23:14 Też mi sie wydaje ze bedziecie razem w grupie (szczęściary ;)). Ja bede chyba w 1014 lub 1015. Gosiek dzieki za pomoc raz jeszcze ;) Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 26.09.05, 14:47 Lili :}} one beda moze w jednej grupie, ale wszystkie razem bedziecie w tym samym potoku... czyli grupie wykladowej... tzn, ze spotkacie sie razem na wszystkich wykladach, wiec nie jest najgorzej... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka ubezpiecznie IP: *.compower.pl 26.09.05, 16:39 Wiadomo jak z wplatami na ubezpieczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 26.09.05, 19:34 masz racje Gosiu :) a i w grupie mysle ze szybko znajomych znajde i mi na cwiczeniach smutno nie bedzie :D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: inauguracja roku IP: *.osk.enformatic.pl 26.09.05, 14:46 Mimusia pamietaj, ze sa jeszcze jezyki...a one z reguly wypadaja w jakims najmniej oczekiwanym momencie, ja np mam 45 minut angielskiego w piatek o 14 grrr ! Niektorym sie udaje i nie maja nic w piatek - to dopiero dobry plan! :D A tak poza tym to sprawdzilas juz moze w ktorej grupie jestes? A co do pytanka o grupe na stosunkach w przypadku nazwiska zaczynajacego sie na B lub C to...w przypadku B typuje, ze bedzie to grupa 1011 - tak bylo przynajmniej w moim roczniku... a C moze byc ablbo w 1011 albo 1012, ale zycze Wam zebyscie byly w tej samej grupie! :} Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: inauguracja roku 26.09.05, 19:41 a wlasnie - nie wiecie czy na aE sa listy z grupami jezykowymi? A jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mstr1 Re: inauguracja roku 26.09.05, 19:50 No ja tez mysle ze przyjde...tylko mam maly problem..nie mam pojecia gdzie jest to skrzyzowanie na ktorym mamy sie spotkac (jakos tak wyszlo ze nie znam krakowa:D)...jakby mi ktos (krakus_ka) wytlumaczyl to byl bym wdzieczny..:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: inauguracja roku IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:02 wiec idziesz na rynek wchodzisz w ulice miedzy empikiem(empik to duzy budynek kolo kosciola mariackiego, tlumaczyc gdzie jest kosciol mariacki?:D) a kamienica po prawej (to jest ulica Sienna) idziesz sobie sienna i po lewej widzisz spory plac to jest maly rynek:) patrzysz w prawo, a tam kolejna ulica:D i to jest stolarska, i soisz, gdyz to jest wlasnie to upragnione skrzyzowanie:D jak chcesz wiedziec gdzie jest rynek,tzn jak tam dojechac z jakiegos konkretnego miejsca to napisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimusia Re: inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:46 Gosiak nie załamuj mnie tymi jezykami. Niestety ni sprawdziłam jeszcze w jakiej grupie jestem, bo nigdzie tego nie ma w necie, a na uczelni nie mogę sprawdzić bo jestem jeszcze w moim kochanym domku, jedyne 250 km od Krakowa. Idę w czwartek po indeks to się dowiem :)A jeśli chodzi o spotkanie, to mam w planie się wybrać, ale nie wiem czy mi się uda. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 27.09.05, 15:06 eeeenooo ja chce wiedziec w ktorej jestem grupie i co z ubezpieczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:23 a ja juz prawie pewna jestem ze w ostatniej:) aha ktos mi mowil,ze ubezpiecza sie na uczelni tam sa przedstawiciele firm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 21:07 wytrzymaj jeszcze troche w tej niepewnosci krakusko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.osk.enformatic.pl 28.09.05, 10:19 Co do ubezpiecznia to chyba lepszym rozwiazaniem jest karta euro 26... masz znizki itp... poza tym to normalne z uczelni chyba nie obejmuje ubezpieczenia poza granicami Polski. Fakt, ze jest tansze niz euro 26 z tego co pamietam. Mozna je wykupic w pokoju ZSP czy jakos tak w budynku C :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.rzeszow.mm.pl 28.09.05, 12:42 Gosiak a na co są te zniżki jak sie wukupi to euro 26? I ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka a juz odebralam index:D IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:20 bylam dzis i prawie wszystko wiem:) do zobaczenia wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: a juz odebralam index:D IP: *.net.autocom.pl 30.09.05, 22:13 studenty kto idzie do kosciola na 9 w poniedzialek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: a juz odebralam index:D IP: *.compower.pl 02.10.05, 14:27 ja z Kuba na pewno bedziemy ... Piolo - wybierasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: a juz odebralam index:D IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:44 ja tez ide do kosciola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: pomocy :) IP: *.sedziszow.com / 82.160.41.* 02.10.05, 18:45 Będę studiować na AE na zaocznych i mam pytanie czy ma ktoś z was do wynajęcia pokój na weekend ( dokładnie na sobote co drugi tydzień). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo reaktywacja IP: 213.134.160.* 06.01.06, 19:36 moze jeszcze czasem ktos z Was tu zaglada... tak z sentymentu. fajnie by bylo znowu pogadac tak jak mialo to miejsce "za starych" czasow... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks85 Re: reaktywacja 14.01.06, 13:01 jak za starych dobrych czasów :D , dziś właśnie pierwszy raz od końca września tutaj zajrzałem, tak z ciekawości, czy ktoś jeszcze jest. Pamiętam, jak wtedy jeszcze każdy tak bardzo chciał się tutaj dostać, a teraz to czasu nie ma nawet na forum zajrzeć... Szkoda tylko, że tak mało studentów z samego Krakowa się dostało. Jakoś lepiej się człowiek czuje tak wśród swoich :D Zastanawia mnie, gdzie się podziewają Ci krakowscy studenci. Wszyscy poszli do wojska, czy co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolo Re: reaktywacja IP: *.autocom.pl 18.02.06, 22:51 no nie wiadomo... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 22.05.06, 14:24 na AE wykłada ojciec mojego chlopaka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend Re: IP: *.autocom.pl 01.06.06, 20:32 hej. ja chce isc na finanse i bankowosc, ale jesli dostane sie na inny kierunek to nic nie szkodzi. mam troche znajomych na tej uczelni i wiekszosci sie podoba, wiec to jest moja glowna opcja jesli chodzi o krakowskie uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś