Dodaj do ulubionych

Egzamin z fizyki na PW

IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 10:59
Wiem, że to dopiero 1 lipca, ale jako ze matma srednio poszla to od fizyki
wiele zalezy ;) Ja juz po maturach i mi sie strasznie nudzi czekajac na ta
fizyke.. Jezeli ktos ma podobny problem to piszcie na maila, moze by tak sie
spotkac i porobic razem zadanka do egzaminu? :>
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 23:26
      Stary... masz dobre intencje, czy jesteś pedofilem??? Nie bardzo czaję, o co Ci
      chodzi z tym metingiem.
      Ja też piszę 1-go fize na Polibudzie. Matma na maturze mi poszła... tak sobie:
      55% - pdst; 42% - roz. Nie wiem jak to będzie wyglądać potem w rekrutacji. Nie
      mogę znaleść żadnego forum gdzie by zechcieli się wypowiedzieć przyszli
      studenci. Pozdro.
      • Gość: student PW Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.plock.mm.pl 11.05.05, 23:30
        jaki kierunek Cie interesuje?
        czy to będzie taki egzamin jak rok temu?
        bo jeśli tak to raczej bym się tym nie martwił
        na co jeszcze chcesz zdawać?

ja to przeszłem więc może coś Ci podpowiem, a wiem dużo o tym o czym ty nie wiesz
        • gdabski Re: Egzamin z fizyki na PW 12.05.05, 01:28
          O ile się orientuję w systemie rekrutacji PW, ten egzamin ma być porównywalny z
          maturą...

/Gdabski
        • Gość: oronator@o2.pl Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 09:13
          Jestem ciekawy czy ze względu na Nowe Matury zmienią postać tego egzaminu, czy
          też choćby poziom i wymagania? Bo w końcu muszą jakoś się ustawić względem
          nowej matury.. A co do kierunków zamierzałem iść na Infe na Elektroniczny, ale
          nie wiem czy po nowej maturze z matmy mam szanse =/ Warto iść na infe na
          Elektryczny? A moze zupelnie inny kierunek, jak coś na MEiL'u? Sadzicie ze
          Lotnictwo i Kosmonautyka ma przyszłość? :)
          • Gość: znawca Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.plock.mm.pl 12.05.05, 13:23
            informatyka .... hmmm ... za 5lat jak to skończysz to zobaczysz jak będzie ciężko z pracą
        • Gość: Androks Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 12.05.05, 13:34
          Pytanie do studenta PW. Ile trzeba sie przygotowywac z fizy na egzamin, żeby
          wystarczylo na telekomunikacje???
    • Gość: Marian Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 10:48
      Ja byłem na kursie z fizy i matmy na PW. Nie zapowiadali żadnych zmian w
      egzaminach. Pewnie też nie będzie tablic... ani nic z tych rzeczy.
      Studencie PW - możesz coś podpowiedzieć jak podejść do tej fizyki. Na co
      położyć nacisk... czego się spodziewać... itp. Będziemy wdzięczni.
      Ja myślę nad Gospodarką Przestrzenną. To przy geodezji... z tym, że na geodezję
      jest przygotowanych chyba ponad 150 miejsc, a na gospodarkę zaledwie 60.
      • Gość: zainteresowany PWr IP: 82.160.110.* 13.05.05, 10:56
        W tym roku beda inne egzaminy wstepne niz w latach ubieglych, beda o wiele
        trudniejsze bo zrobia je na poziomie nowych matur, z tym ze nei bedziem mozna
        miec kalkulatorow ani tabliz!!!. Wstepne beda trudne bo beda ja pisac tak samo
        ci ze stara matura, a kazdy wie jaki poziom mieli na strych maturach>>> no
        coment <<< Oni bez problemy beda mieli 5 na matmie co sien ie dotyczyn nowych
        maturzystow :(:(:( Ale zobaczymy jak bedzie ;)
    • Gość: adam Re: Egzamin z fizyki na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:44
      też się wybieram na PW, chciałem na MEiL na Energetykę ale matma mi poszła cienko 90% podst i 45% rozsz. a teraz jeszcze fiza w środę :/ czy ktoś z was pojmuje ten głupi prąd???? wszędzie są tylko zadania a nigdzie nie ma rozwiązań :/ macie może jakieś testy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka