Gość: ja IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 15:19 Kto sklada na sgh niech wpisuje swoje przypuszczalne wyniki z rozsz matmy i ang Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fdg Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 15:23 ang ok 80% mat ok 70-78% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 17:56 ang 80 % matma 80& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Presto Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 11.05.05, 18:00 Przeciez na SHG liczy sie rozszerzony i podstawowy razem. u mnie: Hiszpanski:86 matma:74 Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 11.05.05, 18:03 jak to "razem"??? wydaje mi sie, ze przeliczaja tylko rozszerzony a podstawowy tylko w przypadku drugiego jezyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:03 Liczby sie tylko rozszerzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matczuk Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dialup.telenergo.pl 11.05.05, 18:12 ja matme skopalem rozsz. 55% okolo i wiem ze tylko biora rozsz. pod uwage, ciekawe czy mozna se jakos zalatwic zeby u nich jeszcze raz podejsc do matmy... Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 11.05.05, 18:15 chyba sie nie da chyba ze sprobowac wymazac z serwera CKE swoje dane :) powodzenia hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Presto Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 11.05.05, 18:16 Macie racje, tylko ja sie pomylilem. w takim razie: matma 63% hiszpanski:81% angielski(drugi jezyk): 96% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 19:33 ang 80% mat 76% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadsfr Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 20:41 ang 90% matma 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:51 Matma 92% Angielski 96% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nun Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:23 ANG 98% MAT 96% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:19 matma 85-95 angieslki 90-100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:26 ja troche gorzej ale spróbuje matma -70% ang -(64-70%)jak myslicie mam szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 07:18 raczej niewielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 15:42 masz duze szanse, wszystko w twoich rekach, nie wierz ze masz tylko niewielkie szanse. Ludzie tutaj są obłudni. Mozna to zobaczyć. Pierwsza 100 ktora sie dostanie na SGH w rzeczywistości bedzie miała b.dobre wyniki (czyli kolo 85%). Ja walczę o 1 z 900 miejsc:). Moim zdaniem prog bedzie kolo 66-69 pkt. Powodzenia "Nie lękajcie się" - Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:51 dzięki, przywracasz mi wiarę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fee Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 07:43 matam 96% anglik 98% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech-psv@wp.pl Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.comernet.pl 12.05.05, 15:51 ale z was cwaniaki. ja mam 30% z matmy hehe, ale uwaga uwaga. Historia koło 100%, angielski koło 90%, ekonomia i drugi język będzie koło 80-90%. Razem mam 75% czyli 300 punktów. Próg to jak w poprzednich latach 62-65% chociaż może byc mniej bo wprowadzają ekonomię-przedsiębiorczość i dużo ludzi się przestraszy. A więc sami widzicie, że nawet jak mam 30% to szanse są i to realne. Wystarczy policzyć - czysta matematyka... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuppie Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 213.199.254.* 12.05.05, 16:12 kurcze mi słabo poszło matma koło 100% angielski koło 100% francuski koło 100% ale historia najwyżej 98% Jak myślicie mam szanse? Dodam jeszcze, że z przedsiębiorczości jestem zwolniony bo konkurs na miniprzedsiębiorstwo wygrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asddd Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:53 nie sądzę żeby był tak niski poziom... spróbój za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 16.05.05, 17:21 Uśmiałam się niesamowicie - dzięki, po tej gerze przydało się :) Mi poszło kiepsko z matmy: coś ponad 40% Angol i gera po 80-90% A rosyjski... sama nie wiem, na próbnej było 75%, bez żadnego przygotowania, teraz powinno być tylko lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody. Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:36 zgłaszając się z takimi wynikami tylko się ośmieszysz. Trzeba był się uczyć a nie na forum siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 02.06.05, 18:59 Mój drogi somebody, jeżeli post był do mnie, to mam nadzieję, że nie będę na SGH spotykać takich ludzi, jak Ty. Jeśli przyjmują tam 1000 osób, to szczerze wątpie, by wszyscy mieli ponad 90 % z czterech przedmiotów. Pewnie będzie takich ze 100. A na pozostałych 900 i ja się znajdę, bo złych wyników nie miałam, a z PP mam dobre książki :) A jeżeli się nie uda, to pójdę do Krakowa na AE - i nie będę płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpiadka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 11:43 Nie chce was dolowac ale mam wyniki w granicach 30% ledwo co zdam, ale wchodze na sgh bez niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAs Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 21:06 i to mi sie podoba pozytywne nastawienie:)) ja mam tak okolo: matma 60% ang 80% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 17:31 TAK MALO NA SGH, DODAWAJCIE SWOJE WYNIKI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma yuppie-mam to samo! IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 17:38 tez mam ze wszystkiego po stowce (sprawdzili mi szybciej,wiecie...) a w tym konkursie na malego przedsiebiorce zajelam drugie miejsce ale spac po nocach nie moge bo boje sie ze sie nie dostane....jezu co mam zrobic... tak slabo mi poszlo.....:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuppie@o2.pl Re: yuppie-mam to samo! IP: 213.199.254.* 12.05.05, 19:15 no trudno oboje w takim razie dołączymy do grona bezrobotnych od lipca. Nigdzie nas nie przyjmą buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.olsztyn.mm.pl 12.05.05, 19:22 toc oni sumuja wyniki pdst i rozszerzonych.matma 80% i 50% niemiec pisze we wtorek angol u nich hista spaprana wiec chyba zrezygnuje nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:25 na sgh patrza TYLKO na rozszezone czesci! nie na sume... tez sie wybieram tam :-) ale wynikow nie podam bo bym was tylko zdolowal :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popwoe Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:41 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licytator Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:42 30% his 30% mat 30% ang 30% niem i co mam szanse ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:56 angielski 75-80 matma 70-75 historia jeszcze nie wiem, spodziewałem się koło 85 ale zawaliłem wypracowanko i bede mial jakies 75... slabo, oj slabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 12.05.05, 21:51 matma 40-50% ang nie wiem bo nie umiem policzyć chyba pomnoże przez zero :D Odpowiedz Link Zgłoś
konradek19 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 12.05.05, 21:57 matma 50-60% anglik 80-90% a geografii caly czas sie ucze, ale jestem dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:57 ang 1500 2 900% matma 1300 100 400% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:04 No dobra. A kto ze zdajacych na esgieha sklada tez na ekonomie na UW? Dowiedzialem sie ze kto sie dostanie na UW (11 lipca wyniki) i zlozy orginaly dokumentow (13-14-15) nie bedzie mogl ich wycofwac zeby zlozyc w przypadku dostania sie na sgh (wyniki do 29 lipca). No i co teraz zrobic jak sie ma dobry wynik, dostaje na UW ale jest tez szansa na SGH. Zeby potem nie zalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:35 trzeba wybrac albo UW albo ryzykowac i zrezygnowac i czekac na wyniki SGH... ale jak sie nie dostanie na sgh... to bedzie kupa nieziemska, dokladnie to samo jest w krakowie, wroclawiu, i poznaniu... tak wiec sgh ciekawie sie z nami bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuppie@o2.pl Ale o co chodzi? IP: 213.199.254.* 13.05.05, 09:09 Że na UW i SGH nie można na oba złożyć to słyszałem, ale o co chodzi z Wrocławiem? tam też nie można złożyć jednocześnie na AE i Ekonomie na UWr? A czy można złożyć na informatykę na Uwr i Na AE jednocześnie, czy też sprawdzają?? A czy można złożyć np. na SGH i AE Wrocław i AE Kraków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka mozna wszedzie IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:14 mozna skladac na kilka no co wy. dajesz wtedy potwierdzoną kpopie maturki itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: mozna wszedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:58 dokładnie....można zdawać wszędzie....dostajecie dwa odpisy notarjalne świadectwa maturalnego...macie konstytucyjne prawo zdawać tam gdzie wam się podoba...a jeśli chodzi o wyniki to liczą się oba arkusze...rozszerzony i podstawowy...bo oba razem są uważane za maturę rozszerzoną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:58 hmm a skad wiesz ze nie bedzie mozna wycofac swoich papierow z UW?? hmm to by bylo kompletnie bez sensu.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:37 kina jaki wynik mialas?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 07:08 dodawajcie wyniki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 13.05.05, 09:18 ja mam matme jakies 70% moze troche lepiej a ang kolo 95%. reszte zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:17 zlozyc mozna wszedzie.... ale po ogloszeniu wynikow ma sie powiedzmy tydzien na doniesienie wszystkich papierow czyli oryginalow co jest rownoznaczne z tym ze decydujesz sie na dana uczelnie... okres skladanie tych poswiadczen uplywa na kazdej szkole przed oficjalnym ogloszeniem wynikow na sgh. i w tym problem, nie zadeklarujesz sie gdzies majac nadzieje ze dostaniesz sie jeszxcze na sgh, a tu dupa i zostajesz na lodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:22 ja z mamtmy licze na jakies 40-50 %..a niemca pisze we wtorek..mam jakies szanse??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:26 1000 miejsc - trudno oszacowac ile bedzie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:28 No nie wiem... :/ Troche słaby wynik jak na najlepszy ekonomik w Polsce, ale życze powodzenia. Dzwoniłem własnie na SGH, żeby dowiedzieć się jak to jest z wynikami rekrutacji. No i niestety jest źle - wyniki mogą ukazać się DO 29.07. Mogą wcześniej, a moga dopiero 29 - nie wiadomo. A na Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu trzeba potwierdzić chęć studiowania NAJPÓŹNIEJ do 25 lipca... Czyli można bardzo łatwo zostać na lodzie :/ Zresztą sądząc po Pani z którą rozmawiałem telefonicznie, to dziekanat jest miejscem upiornym - kobieta opryskliwa i nieuprzejma... Aż się odechciewa startować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:33 hmm ale jak zlozysz wczesniej papiery na jakas uczelnie, a potem dostaniesz sie na SGH to czy nie mozna wycofac swoich papierow?? dla mnie to troche dziwne.. sila mnie zatrzymaja? zamkna swiadectwo w sejfie i nie oddadza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.toya.net.pl 13.05.05, 23:20 ale was ludzie porąbało na maxa. ja jestem finalista olmpiady matematycznej wiec mam wiazd na prawie kazde studia a matury z matmy nie musialam pisac. chociaz uwazam ze byla trudna. wybieram sie na ckm na polibudzie w lodzi bo uwazam ze sgh jest dla ludzi chorych psychicznie z chorymi ambicjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:29 ale co myslicie?mozna jeden przedmiot gorzej napisac?(tzn jak ja matme-40- 50%)?????a z reszta to sie zobaczy,bo histe zdaje u nich a tu mi jeszcze zostal niemeic i franc..helfen SIE mir!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:31 Zrobisz jak zechcesz, ale to SGH... będzie ciężko dostać się z takim wynikiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:32 a co myslicie o krakowie??o akademii ekonomicznej??bo tam tez bym zlozyl z checia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:36 nie bedzie zle...to tylko matma...liczy sie zawsze SUMA wszystkich punktow,wiec jedna matma nie zawazy na innych..ja moge miec slabiej z matmy a lepiej z innego przedmiotu .a za to ten ktory mial dobry wynik z 'pitagorejskiego' przedmiotu moze zawalic histe...czesto sie tak zdarza...pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:46 matma 95-98% w zależności ile za niedociągnięcie zabiorą. histra ok 95 anglik 95 drugi jezyk raczej też dobrze przedsiębiorczości to się nie boje pozdro, do zobaczenia nan studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:49 Taaaaak... no to popatrz na te wyniki i porównaj ze swoim czy moim... zresztą nie wiem czemu, ale SGH zrobiło się jakieś wyjątkowo modne teraz... Większość ludzi nie ma pojęcia o tej uczelni, ale wszyscy wybierają się na SGH. Dziecinada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 11:18 i tak wszyscy sie dostaniemy, do zobaczenia na piwie w pazdzierniku po pierwszych wykladach na SGH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 13.05.05, 19:20 te, samanta 98 to jezdza samochody na trasie wwa-katowice jak sie postarasz to na pewno ktorys zatrzymasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 12:02 ang 100% matma 100% zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:08 Bardzo szczerze mowiac, nie wierze, ze 95% z was ma wyniki z kazdego przedmiotu bliskie 100%... nagle sie zebrali sami zajebisci na jednym forum i sobie porownuja? Co tu porownywac jak wszsycy macie 95% to macie po rowno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.marm Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:11 Za dużo ludzi tu sobie jaja robi... CHOLERA!! Ja pisałem tę mature z matmy, poza tym mam dużo ode mnie lepszych znajomych, którzy osiągają świetne wyniki w konkórsach i jakoś nie mówią nawet o 70% z matmy... Dajcie se na luz!! Jak można mieć z 3/4 przedmiotów 95%?? Przecież to trzeba być rąbanym kujonem - zero życia poza szkołą i nauką!! Cieszę się, że nie będę studiował z takimi ludźmi!! Składam na AE do Krakowa, mam nadzieję, że się dostanę i że będzie spoko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.marm Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:38 proboja odstraszyc konkurencje... buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.marm Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:54 Też tak myślę! Nie dajcie się - trzymam kciuki za tych "normalnych", którzy nie mają samych 95% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:15 Kontynuujac watek o tym niewydaniu swiadectw. Jak ktos wyzej napisal: jak zloze na UW orginaly a dostane sie na SGH to juz nie mozna zrezygnowac z UW? Jak napisal: zamykaja swiadectwo w sejfie i dupa dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plizzz!! SUPRISE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:54 ja z matmy około 40%,anglik 90% mysle:)) i chcialabym sie dostac heheheh i sie dostane:P:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyci Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:03 i ja Cie popieram:) rzeczywiscie kolesie ktorych tu pelno i poniekad maja po 95% (a niezadko slyszy sie na tym forum ze po 100%) to musza byc z deka nienosmalni... Tyle przedmiotow zdawaliscie i z kazdego tak wymiatacie? Szczerze mowiac, nie chce mi sie wierzyc. Ale jesli to prawda to spoks, wasz wybor. Ja osobiscie nie zakuwal bym tyle co wy, bo to jest dla mnie chore. Zero zycia towarzyskiego(bo inaczej takich wynikow sobie nie wyobrazam) A ludzie co "normalnie" maja po 100% i tylko z jednego przedmiotu 90% im sie trafi to mnie normalnie osłabiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:16 w tym roku bedzie trzeba miec troche wiecej punktów niz w poprzednich latach. mysle ze limit bedzie oscylowal okolo 300 punktow , czyli 75% moze troche niej ale ponizej 70 %(280) nie bedzie . ja mam mam narazie 65 i 60 . sadze ze jescze mam pewne szanse na dostanie sie. licze na przedsiebiorczosc bo gegra to trudno powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:26 z przedsiebiorczosci pewnie kazdy bedzie mial dobry wynik, bo test jest b. latwy, wiec lepiej liczyc na inne przedmioty :). Jak stoicie z drugim jezykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:35 ja mam z ang 70%-80%, matma50%, historia 100%. reszte zdaje na sgh...czy myslicie ze mam jakies szanse???a jesli chodzi o ten prog to zawsze byl ok.60%...czyli wychodzi ze w tym roku bedzie ok. od 240-250...myslicie ze moga dac wyzej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 15:40 Oni wezmą tylt ile będzie sie mieściło w limicie przyjęć , czyli ok. 1000 osób. Jaki bedzie próg to się okaże 0 teraz nikt tego nie wie. Moim zdaniem masz szansę. tam nie idą tylko mózgowcy, ale normalni. %0% z matmy to jest sporo wobec tego co było na maturze - idiotyczne waymagana - 3 zad. ze starej matury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 15:41 troche wyzszy prog na pewno bedzie, pewnie ok 280-300pkt, nie więcej, u mnie slabo z drugim jezykiem, matma ok75%, ang 80% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 15:48 No nareszcie jakies normalne osoby zaczely wpisywac swe wyniki bo trzy dni temu to strach w ogole bylo tu wejsc... wszyscy niby bo 95% ze wszystkiego... ja mam matme tak kolo 60% i angielski mysle kolo 85%... i caly czasc mam nadzieje:) pozdr dla wszystkich wierzacych w siebie mimo wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 17:10 no wpisujcie wyniki, nie wierze ze tylko tyle osob idzie na esgiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.krak.tke.pl 13.05.05, 17:19 ang - ok. 85-90% mat - ok. 85% geografię myślę że na 70% to będzie sukces... z przedsiębiorczością nie będzie problemu, ale drugi język to zupełnie inna sprawa, dobrze że to tylko 33,3pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt szczegolny... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 13.05.05, 17:32 hmmmm .... Z tymi wynikami to ciezka sprawa. Matma w granicach 60-80%, ang. max 92%, gegra niebawem:P i niemiec takze. :/ Niestety moze byc ciezko sie dostac, ale licze ze napisze niemiecki lepiej niz angielski... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valbon Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.lonet.gdynia.pl / 153.19.101.* 13.05.05, 17:57 a ja nie zdawalem matmy :P liczac to wielkie ZERO wychodzi mi ok 270/400.. i co? jakie szanse? :>>> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolvax Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:24 Zdajecie geografie czy historię ??? A i nie róbcie sobie jaj z tymi setkami % .Zdawaliście matmę to obliczcie sobie prawdopodobieństwo tego zdarzenia :)) Powodzenia w dalszym okłamywaniu samych siebie. NARA ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda :) Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 13.05.05, 19:12 Ja tam nikogo nie bede oszukiwac :P 30-40% z matmy tak realnie myslac... z angielskiego dobrze bo ok 80-90% no a geografia to sie zobaczy ale mysle ze bedzie dobrze :) a i tak bede probowac co mi szkodzi. I nie bojcie sie, a te bubki z samymi setkami zeby sie czasem nie przeliczyly... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apra Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06 ja myśle ze tu ludzie raczej nie oszukuja, a wpisują się po prostu ci którym dobrze poszło. Ja będę miła 72% z matmy i 85% z ang. Byłam w klasie matematycznej i jestem pewna że z matmy to będzie najgorszy wynik w mojej kl, bo byłam najgorsza, zreszta liceum kończe z 2 i to ciężko wywalczoną. Wiekszość znajomych stwierzdzia, że wszystko zrobili dobrze i na pewno tak jest a nie będą przecież jedyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apra Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:08 z czego uczycie się przedsiebirczości?? Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 16.05.05, 15:14 z podrecznikow napisanych przez jednego pana z SGH. do zakupienia w dziale nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:18 za test z przedsiebiorczosci beda punkty ujemne. takze nie bedzie wcale tak latwo. ja mam matme 62 i angielski okolo 70 ale gegra dopiero w lipcu podobnie pozostale. to ze byl do tej pory prog okolo 60 % to nie oznacza ze taki ma byc teraz. Matura jest duzo latwiejsza. Kazdy wie ze mozna lepiej napisac sciagając. ja z rozszerzonego anglika nie napisal 30 gdyby nie pomoc kolegow. na matmie to za bardzo nie bylo jak ale tez byli tacy co puszczali katki z rozwiazniami po calej hali. na egzaminach nic tekiego nie moglo miec miejsca bo kazdy pracowal na wlsne konto i nawet jak z kims sie komunikowal to nie mogl byc pewny czy specjalnie zle mu nie podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:24 zajebiscie... ja sam wszystko pisalem i nie bede mial tak rewelacyjnych wynikow... i przez takie szkoly jak twoja nie dostane sie na studia, bo oszusci tacy jak wy zajma mi i innym uczciwym miejsca!!! jak sciagales to powinienes sie wstydzic a nie chwalic... ale taka juz nasza polska mentalnosc. pozdrawiam wszystkich tych ktorzy moze troche slabiej ale przynajmniej uczciwie napisali mature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:42 czlowieku z choinki sie urwales. w jakim ty kraju zyjesz. to jest polska tutaj ludzie kombinuja jak sie nie narobic a sie dorobic.wybierasz sie na sgh i o tym nie wiesz. wspolczuje ci ze w twojej szkole sie nie dalo. zreszta to nie zalezy od szkoly ale od tego kogo masz w komisji. jaka miescówke dostaniesz i tak dalej . na maturze zawsze sie sciagalo i zawsze bedzie sie sciagac i zaden minister tego nie zmieni. takze za rok powrocimy do starych zasad a wiec prosze korzystac poki mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:49 grrrr... powiem tylko tyle chyba w imieniu wszsytkich ktorzy pisali uczciwie (ja postawilem to sobie za punkt honoru) - kandydaci na SGH, ktorzy sciagali na maturze to szmaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:53 wiesz pisz sobie co chcesz i tak nic to nie zmieni.zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorry Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 13.05.05, 20:52 Sorki gosciu, ale jesli uwazasz, iz sciaganie to bardzo pozytywny aspekt polskich matur, to naprawde jest mi Ciebie szkoda... Wyobraz sobie teraz, ze poprzez sciaganie Twoj, co by nie mowic mierny wynik z matur zostanie przescigniety przez osoby potencjalnie od Ciebie gorsze... I co... One sie dostana a TY nie!!! Nadal jestes za sciaganiem... Pewnie tak... Jak cala nasza klasa polityczna i elity partyjne... To jest wlasnie Polska! P.S. Takze pozdrawiam osoby nieschlebiajace sciagajacym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:57 wiecie co kujony. zal mi was. 3 lata zapie..liscie . dojebali wam zadania na myslenie i sie wylozyliscie. ja sciagalem z tego z czego jestem slabszy. z matmy pisalem sam napisalem niezle. choc do najwiekszych mozgow mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś