Dodaj do ulubionych

SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH

IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 15:19
Kto sklada na sgh niech wpisuje swoje przypuszczalne wyniki z rozsz matmy i
ang
Obserwuj wątek
    • Gość: fdg Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 15:23
      ang ok 80%
      mat ok 70-78%
    • Gość: ddddd Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 17:56
      ang 80 %
      matma 80&
    • Gość: Presto Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 11.05.05, 18:00
      Przeciez na SHG liczy sie rozszerzony i podstawowy razem.
      u mnie:
      Hiszpanski:86
      matma:74
      • agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 11.05.05, 18:03
        jak to "razem"???

wydaje mi sie, ze przeliczaja tylko rozszerzony a podstawowy tylko w przypadku
        drugiego jezyka...
      • Gość: aaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:03
        Liczby sie tylko rozszerzenie
        • Gość: matczuk Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dialup.telenergo.pl 11.05.05, 18:12
          ja matme skopalem rozsz. 55% okolo i wiem ze tylko biora rozsz. pod uwage,
          ciekawe czy mozna se jakos zalatwic zeby u nich jeszcze raz podejsc do matmy...
          • agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 11.05.05, 18:15
            chyba sie nie da

chyba ze sprobowac wymazac z serwera CKE swoje dane :) powodzenia hehhe
          • Gość: Presto Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 11.05.05, 18:16
            Macie racje, tylko ja sie pomylilem.
            w takim razie:
            matma 63%
            hiszpanski:81%
            angielski(drugi jezyk): 96%
    • Gość: ssss Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 19:33
      ang 80%
      mat 76%
    • Gość: gadsfr Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 20:41
      ang 90%
      matma 90%
      • Gość: xyz Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:51
        Matma 92%
        Angielski 96%
        • Gość: nun Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:23
          ANG 98%
          MAT 96%
          !!!
    • Gość: john Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:19
      matma 85-95
      angieslki 90-100
    • Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:26
      ja troche gorzej ale spróbuje
      matma -70%
      ang -(64-70%)jak myslicie mam szanse
      • Gość: wwwww Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 07:18
        raczej niewielkie
      • Gość: JA Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 15:42
        masz duze szanse, wszystko w twoich rekach, nie wierz ze masz tylko niewielkie
        szanse. Ludzie tutaj są obłudni. Mozna to zobaczyć. Pierwsza 100 ktora sie
        dostanie na SGH w rzeczywistości bedzie miała b.dobre wyniki (czyli kolo 85%).
        Ja walczę o 1 z 900 miejsc:). Moim zdaniem prog bedzie kolo 66-69 pkt. Powodzenia
        "Nie lękajcie się" - Jan Paweł II
        • Gość: j Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:51
          dzięki, przywracasz mi wiarę :)
    • Gość: fee Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 07:43
      matam 96%
      anglik 98%
      • Gość: wojciech-psv@wp.pl Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.comernet.pl 12.05.05, 15:51
        ale z was cwaniaki. ja mam 30% z matmy hehe, ale uwaga uwaga. Historia koło
        100%, angielski koło 90%, ekonomia i drugi język będzie koło 80-90%. Razem mam
        75% czyli 300 punktów. Próg to jak w poprzednich latach 62-65% chociaż może byc
        mniej bo wprowadzają ekonomię-przedsiębiorczość i dużo ludzi się przestraszy. A
        więc sami widzicie, że nawet jak mam 30% to szanse są i to realne. Wystarczy
        policzyć - czysta matematyka... :D
        • Gość: yuppie Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 213.199.254.* 12.05.05, 16:12
          kurcze mi słabo poszło
          matma koło 100%
          angielski koło 100%
          francuski koło 100%
          ale historia najwyżej 98%
          Jak myślicie mam szanse? Dodam jeszcze, że z przedsiębiorczości jestem
          zwolniony bo konkurs na miniprzedsiębiorstwo wygrałem.
          • Gość: asddd Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:53
            nie sądzę żeby był tak niski poziom... spróbój za rok :)
          • madziuchna Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 16.05.05, 17:21
            Uśmiałam się niesamowicie - dzięki, po tej gerze przydało się :)
            Mi poszło kiepsko z matmy: coś ponad 40%
            Angol i gera po 80-90%
            A rosyjski... sama nie wiem, na próbnej było 75%, bez żadnego przygotowania, teraz powinno być tylko lepiej :)
          • Gość: somebody. Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:36
            zgłaszając się z takimi wynikami tylko się ośmieszysz. Trzeba był się uczyć a
            nie na forum siedzieć
            • madziuchna Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 02.06.05, 18:59
              Mój drogi somebody, jeżeli post był do mnie, to mam nadzieję, że nie będę na SGH spotykać takich ludzi, jak Ty. Jeśli przyjmują tam 1000 osób, to szczerze wątpie, by wszyscy mieli ponad 90 % z czterech przedmiotów. Pewnie będzie takich ze 100. A na pozostałych 900 i ja się znajdę, bo złych wyników nie miałam, a z PP mam dobre książki :) A jeżeli się nie uda, to pójdę do Krakowa na AE - i nie będę płakać.
          • Gość: olimpiadka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 11:43
            Nie chce was dolowac ale mam wyniki w granicach 30% ledwo co zdam, ale wchodze
            na sgh bez niczego :)
        • Gość: KAs Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 21:06
          i to mi sie podoba pozytywne nastawienie:))
          ja mam tak okolo:
          matma 60%
          ang 80%
    • Gość: marek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.05, 17:31
      TAK MALO NA SGH, DODAWAJCIE SWOJE WYNIKI!!!!!!!!!!!
      • Gość: ma yuppie-mam to samo! IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 17:38
        tez mam ze wszystkiego po stowce (sprawdzili mi szybciej,wiecie...) a w tym
        konkursie na malego przedsiebiorce zajelam drugie miejsce ale spac po nocach
        nie moge bo boje sie ze sie nie dostane....jezu co mam zrobic... tak slabo mi
        poszlo.....:((((((((
        • Gość: yuppie@o2.pl Re: yuppie-mam to samo! IP: 213.199.254.* 12.05.05, 19:15
          no trudno oboje w takim razie dołączymy do grona bezrobotnych od lipca. Nigdzie
          nas nie przyjmą buuuu
    • Gość: inga Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.olsztyn.mm.pl 12.05.05, 19:22
      toc oni sumuja wyniki pdst i rozszerzonych.matma 80% i 50%
      niemiec pisze we wtorek angol u nich hista spaprana wiec chyba zrezygnuje nie?
      • Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:25
        na sgh patrza TYLKO na rozszezone czesci! nie na sume...
        tez sie wybieram tam :-) ale wynikow nie podam bo bym was tylko zdolowal :-P
    • Gość: popwoe Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:41
      100
      • Gość: licytator Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:42
        30% his
        30% mat
        30% ang
        30% niem

i co mam szanse ??
    • Gość: koor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: 80.51.250.* 12.05.05, 19:56
      angielski 75-80
      matma 70-75
      historia jeszcze nie wiem, spodziewałem się koło 85 ale zawaliłem wypracowanko i bede mial jakies 75... slabo, oj slabo
    • Gość: rysiek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 12.05.05, 21:51
      matma 40-50% ang nie wiem bo nie umiem policzyć chyba pomnoże przez zero :D
      • konradek19 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 12.05.05, 21:57
        matma 50-60%
        anglik 80-90%
        a geografii caly czas sie ucze, ale jestem dobrej mysli
    • Gość: ;P Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:57
      ang 1500 2 900%
      matma 1300 100 400%
    • Gość: jimi Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:04
      No dobra. A kto ze zdajacych na esgieha sklada tez na ekonomie na UW?
      Dowiedzialem sie ze kto sie dostanie na UW (11 lipca wyniki) i zlozy orginaly
      dokumentow (13-14-15) nie bedzie mogl ich wycofwac zeby zlozyc w przypadku
      dostania sie na sgh (wyniki do 29 lipca).
      No i co teraz zrobic jak sie ma dobry wynik, dostaje na UW ale jest tez szansa
      na SGH. Zeby potem nie zalowac...
      • Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:35
        trzeba wybrac albo UW albo ryzykowac i zrezygnowac i czekac na wyniki SGH... ale jak sie nie dostanie na sgh... to bedzie kupa nieziemska, dokladnie to samo jest w krakowie, wroclawiu, i poznaniu... tak wiec sgh ciekawie sie z nami bawi
        • Gość: yuppie@o2.pl Ale o co chodzi? IP: 213.199.254.* 13.05.05, 09:09
          Że na UW i SGH nie można na oba złożyć to słyszałem, ale o co chodzi z
          Wrocławiem? tam też nie można złożyć jednocześnie na AE i Ekonomie na UWr? A
          czy można złożyć na informatykę na Uwr i Na AE jednocześnie, czy też
          sprawdzają?? A czy można złożyć np. na SGH i AE Wrocław i AE Kraków??
          • Gość: ka mozna wszedzie IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:14
            mozna skladac na kilka no co wy. dajesz wtedy potwierdzoną kpopie maturki itd..
            • Gość: niutka Re: mozna wszedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:58
              dokładnie....można zdawać wszędzie....dostajecie dwa odpisy notarjalne
              świadectwa maturalnego...macie konstytucyjne prawo zdawać tam gdzie wam się
              podoba...a jeśli chodzi o wyniki to liczą się oba arkusze...rozszerzony i
              podstawowy...bo oba razem są uważane za maturę rozszerzoną...
      • Gość: Kina Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:58
        hmm a skad wiesz ze nie bedzie mozna wycofac swoich papierow z UW??
        hmm to by bylo kompletnie bez sensu.. :(
        • Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:37
          kina jaki wynik mialas??????????
    • Gość: ja Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 07:08
      dodawajcie wyniki!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 13.05.05, 09:18
        ja mam matme jakies 70% moze troche lepiej a ang kolo 95%. reszte zobaczymy
        • Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:17
          zlozyc mozna wszedzie.... ale po ogloszeniu wynikow ma sie powiedzmy tydzien na doniesienie wszystkich papierow czyli oryginalow co jest rownoznaczne z tym ze decydujesz sie na dana uczelnie... okres skladanie tych poswiadczen uplywa na kazdej szkole przed oficjalnym ogloszeniem wynikow na sgh. i w tym problem, nie zadeklarujesz sie gdzies majac nadzieje ze dostaniesz sie jeszxcze na sgh, a tu dupa i zostajesz na lodzie...
    • Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:22
      ja z mamtmy licze na jakies 40-50 %..a niemca pisze we wtorek..mam jakies
      szanse???????????
      • Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:26
        1000 miejsc - trudno oszacowac ile bedzie trzeba...
      • Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:28
        No nie wiem... :/ Troche słaby wynik jak na najlepszy ekonomik w Polsce, ale
        życze powodzenia. Dzwoniłem własnie na SGH, żeby dowiedzieć się jak to jest z
        wynikami rekrutacji. No i niestety jest źle - wyniki mogą ukazać się DO 29.07.
        Mogą wcześniej, a moga dopiero 29 - nie wiadomo. A na Akademii Ekonomicznej we
        Wrocławiu trzeba potwierdzić chęć studiowania NAJPÓŹNIEJ do 25 lipca... Czyli
        można bardzo łatwo zostać na lodzie :/ Zresztą sądząc po Pani z którą
        rozmawiałem telefonicznie, to dziekanat jest miejscem upiornym - kobieta
        opryskliwa i nieuprzejma... Aż się odechciewa startować.
        • Gość: Kina Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:33
          hmm ale jak zlozysz wczesniej papiery na jakas uczelnie, a potem dostaniesz sie
          na SGH to czy nie mozna wycofac swoich papierow?? dla mnie to troche dziwne..
          sila mnie zatrzymaja? zamkna swiadectwo w sejfie i nie oddadza? :)
      • Gość: patka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.toya.net.pl 13.05.05, 23:20
        ale was ludzie porąbało na maxa. ja jestem finalista olmpiady matematycznej
        wiec mam wiazd na prawie kazde studia a matury z matmy nie musialam pisac.
        chociaz uwazam ze byla trudna. wybieram sie na ckm na polibudzie w lodzi bo
        uwazam ze sgh jest dla ludzi chorych psychicznie z chorymi ambicjami
    • Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:29
      ale co myslicie?mozna jeden przedmiot gorzej napisac?(tzn jak ja matme-40-
      50%)?????a z reszta to sie zobaczy,bo histe zdaje u nich a tu mi jeszcze zostal
      niemeic i franc..helfen SIE mir!!!!!!!!!
      • Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:31
        Zrobisz jak zechcesz, ale to SGH... będzie ciężko dostać się z takim
        wynikiem :/
        • Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:32
          a co myslicie o krakowie??o akademii ekonomicznej??bo tam tez bym zlozyl z
          checia...
        • Gość: ziemek Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:36
          nie bedzie zle...to tylko matma...liczy sie zawsze SUMA wszystkich punktow,wiec
          jedna matma nie zawazy na innych..ja moge miec slabiej z matmy a lepiej z
          innego przedmiotu .a za to ten ktory mial dobry wynik z 'pitagorejskiego'
          przedmiotu moze zawalic histe...czesto sie tak zdarza...pozdro!
    • Gość: samanta Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:46
      matma 95-98% w zależności ile za niedociągnięcie zabiorą.
      histra ok 95
      anglik 95
      drugi jezyk raczej też dobrze
      przedsiębiorczości to się nie boje
      pozdro, do zobaczenia nan studiach
      • Gość: ... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:49
        Taaaaak... no to popatrz na te wyniki i porównaj ze swoim czy moim... zresztą
        nie wiem czemu, ale SGH zrobiło się jakieś wyjątkowo modne teraz... Większość
        ludzi nie ma pojęcia o tej uczelni, ale wszyscy wybierają się na SGH.
        Dziecinada :)
        • Gość: optymista Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 11:18
          i tak wszyscy sie dostaniemy, do zobaczenia na piwie w pazdzierniku po
          pierwszych wykladach na SGH :)
      • Gość: fox Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 13.05.05, 19:20
        te, samanta 98 to jezdza samochody na trasie wwa-katowice jak sie postarasz to
        na pewno ktorys zatrzymasz :P
    • Gość: aaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 12:02
      ang 100%
      matma 100%
      zartowalem
      • Gość: jaaaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:08
        Bardzo szczerze mowiac, nie wierze, ze 95% z was ma wyniki z kazdego przedmiotu
        bliskie 100%... nagle sie zebrali sami zajebisci na jednym forum i sobie
        porownuja? Co tu porownywac jak wszsycy macie 95% to macie po rowno :D
      • Gość: Mr.marm Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:11
        Za dużo ludzi tu sobie jaja robi... CHOLERA!! Ja pisałem tę mature z matmy, poza
        tym mam dużo ode mnie lepszych znajomych, którzy osiągają świetne wyniki w
        konkórsach i jakoś nie mówią nawet o 70% z matmy... Dajcie se na luz!! Jak można
        mieć z 3/4 przedmiotów 95%?? Przecież to trzeba być rąbanym kujonem - zero życia
        poza szkołą i nauką!! Cieszę się, że nie będę studiował z takimi ludźmi!!
        Składam na AE do Krakowa, mam nadzieję, że się dostanę i że będzie spoko :))
        • Gość: Mr.marm Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:13
          • Gość: kuba Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:38
            proboja odstraszyc konkurencje... buraki
            • Gość: Mr.marm Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:54
              Też tak myślę! Nie dajcie się - trzymam kciuki za tych "normalnych", którzy nie
              mają samych 95% !!!
              • Gość: jimi Re: Wiem, pisze się "konkursach" - to pośpiech :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:15
                Kontynuujac watek o tym niewydaniu swiadectw. Jak ktos wyzej napisal: jak zloze
                na UW orginaly a dostane sie na SGH to juz nie mozna zrezygnowac z UW? Jak
                napisal: zamykaja swiadectwo w sejfie i dupa dupa?
                • Gość: plizzz!! SUPRISE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:54
                  ja z matmy około 40%,anglik 90% mysle:))
                  i chcialabym sie dostac heheheh
                  i sie dostane:P:)))
        • Gość: Pyci Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:03
          i ja Cie popieram:) rzeczywiscie kolesie ktorych tu pelno i poniekad maja po 95%
          (a niezadko slyszy sie na tym forum ze po 100%) to musza byc z deka
          nienosmalni... Tyle przedmiotow zdawaliscie i z kazdego tak wymiatacie? Szczerze
          mowiac, nie chce mi sie wierzyc. Ale jesli to prawda to spoks, wasz wybor. Ja
          osobiscie nie zakuwal bym tyle co wy, bo to jest dla mnie chore. Zero zycia
          towarzyskiego(bo inaczej takich wynikow sobie nie wyobrazam) A ludzie co
          "normalnie" maja po 100% i tylko z jednego przedmiotu 90% im sie trafi to mnie
          normalnie osłabiaja
    • Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:16
      w tym roku bedzie trzeba miec troche wiecej punktów niz w poprzednich latach.
      mysle ze limit bedzie oscylowal okolo 300 punktow , czyli 75% moze troche niej
      ale ponizej 70 %(280) nie bedzie . ja mam mam narazie 65 i 60 . sadze ze
      jescze mam pewne szanse na dostanie sie. licze na przedsiebiorczosc bo gegra
      to trudno powiedziec
      • Gość: kamil86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:26
        z przedsiebiorczosci pewnie kazdy bedzie mial dobry wynik, bo test jest b.
        latwy, wiec lepiej liczyc na inne przedmioty :). Jak stoicie z drugim jezykiem?
        • Gość: julia Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:35
          ja mam z ang 70%-80%, matma50%, historia 100%. reszte zdaje na sgh...czy
          myslicie ze mam jakies szanse???a jesli chodzi o ten prog to zawsze byl
          ok.60%...czyli wychodzi ze w tym roku bedzie ok. od 240-250...myslicie ze moga
          dac wyzej???
          • Gość: Inka Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 15:40
            Oni wezmą tylt ile będzie sie mieściło w limicie przyjęć , czyli ok. 1000 osób.
            Jaki bedzie próg to się okaże 0 teraz nikt tego nie wie. Moim zdaniem masz
            szansę. tam nie idą tylko mózgowcy, ale normalni. %0% z matmy to jest sporo
            wobec tego co było na maturze - idiotyczne waymagana - 3 zad. ze starej matury!
          • Gość: ja Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 15:41
            troche wyzszy prog na pewno bedzie, pewnie ok 280-300pkt, nie więcej, u mnie
            slabo z drugim jezykiem, matma ok75%, ang 80%
            • Gość: B Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 15:48
              No nareszcie jakies normalne osoby zaczely wpisywac swe wyniki bo trzy dni temu
              to strach w ogole bylo tu wejsc... wszyscy niby bo 95% ze wszystkiego... ja mam
              matme tak kolo 60% i angielski mysle kolo 85%... i caly czasc mam nadzieje:)
              pozdr dla wszystkich wierzacych w siebie mimo wszystko:)
              • Gość: autor Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.05, 17:10
                no wpisujcie wyniki, nie wierze ze tylko tyle osob idzie na esgiech
                • Gość: xa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.krak.tke.pl 13.05.05, 17:19
                  ang - ok. 85-90%
                  mat - ok. 85%
                  geografię myślę że na 70% to będzie sukces...
                  z przedsiębiorczością nie będzie problemu, ale drugi język to zupełnie inna sprawa, dobrze że to tylko 33,3pkt :)
    • Gość: nikt szczegolny... Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 13.05.05, 17:32
      hmmmm ....
      Z tymi wynikami to ciezka sprawa. Matma w granicach 60-80%, ang. max 92%, gegra
      niebawem:P i niemiec takze. :/ Niestety moze byc ciezko sie dostac, ale licze ze
      napisze niemiecki lepiej niz angielski... Pozdr
    • Gość: valbon Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.lonet.gdynia.pl / 153.19.101.* 13.05.05, 17:57
      a ja nie zdawalem matmy :P liczac to wielkie ZERO wychodzi mi ok 270/400.. i
      co? jakie szanse? :>>> :)
      • Gość: kolvax Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:24
        Zdajecie geografie czy historię ???
        A i nie róbcie sobie jaj z tymi setkami % .Zdawaliście matmę to obliczcie
        sobie prawdopodobieństwo tego zdarzenia :)) Powodzenia w dalszym okłamywaniu
        samych siebie. NARA ;-/
        • Gość: gwiazda :) Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.chello.pl 13.05.05, 19:12
          Ja tam nikogo nie bede oszukiwac :P 30-40% z matmy tak realnie myslac...
          z angielskiego dobrze bo ok 80-90% no a geografia to sie zobaczy ale mysle ze
          bedzie dobrze :) a i tak bede probowac co mi szkodzi. I nie bojcie sie, a te
          bubki z samymi setkami zeby sie czasem nie przeliczyly... :P
          • Gość: apra Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06
            ja myśle ze tu ludzie raczej nie oszukuja, a wpisują się po prostu ci którym
            dobrze poszło. Ja będę miła 72% z matmy i 85% z ang. Byłam w klasie
            matematycznej i jestem pewna że z matmy to będzie najgorszy wynik w mojej kl,
            bo byłam najgorsza, zreszta liceum kończe z 2 i to ciężko wywalczoną. Wiekszość
            znajomych stwierzdzia, że wszystko zrobili dobrze i na pewno tak jest a nie
            będą przecież jedyni.
            • Gość: apra Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:08
              z czego uczycie się przedsiebirczości??
              • agul86 Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH 16.05.05, 15:14
                z podrecznikow napisanych przez jednego pana z SGH. do zakupienia w dziale
                nauczania.
    • Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:18
      za test z przedsiebiorczosci beda punkty ujemne. takze nie bedzie wcale tak
      latwo. ja mam matme 62 i angielski okolo 70 ale gegra dopiero w lipcu podobnie
      pozostale. to ze byl do tej pory prog okolo 60 % to nie oznacza ze taki ma byc
      teraz. Matura jest duzo latwiejsza. Kazdy wie ze mozna lepiej napisac sciagając.
      ja z rozszerzonego anglika nie napisal 30 gdyby nie pomoc kolegow. na matmie to
      za bardzo nie bylo jak ale tez byli tacy co puszczali katki z rozwiazniami po
      calej hali. na egzaminach nic tekiego nie moglo miec miejsca bo kazdy pracowal
      na wlsne konto i nawet jak z kims sie komunikowal to nie mogl byc pewny czy
      specjalnie zle mu nie podpowiada
      • Gość: kuba Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:24
        zajebiscie... ja sam wszystko pisalem i nie bede mial tak rewelacyjnych wynikow... i przez takie szkoly jak twoja nie dostane sie na studia, bo oszusci tacy jak wy zajma mi i innym uczciwym miejsca!!! jak sciagales to powinienes sie wstydzic a nie chwalic... ale taka juz nasza polska mentalnosc.

pozdrawiam wszystkich tych ktorzy moze troche slabiej ale przynajmniej uczciwie napisali mature
        • Gość: Tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:42
          czlowieku z choinki sie urwales. w jakim ty kraju zyjesz. to jest polska tutaj
          ludzie kombinuja jak sie nie narobic a sie dorobic.wybierasz sie na sgh i o tym
          nie wiesz. wspolczuje ci ze w twojej szkole sie nie dalo. zreszta to nie zalezy
          od szkoly ale od tego kogo masz w komisji. jaka miescówke dostaniesz i tak dalej
          . na maturze zawsze sie sciagalo i zawsze bedzie sie sciagac i zaden minister
          tego nie zmieni. takze za rok powrocimy do starych zasad a wiec prosze korzystac
          poki mozna
          • Gość: aaaaa Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:49
            grrrr... powiem tylko tyle chyba w imieniu wszsytkich ktorzy pisali uczciwie (ja
            postawilem to sobie za punkt honoru) - kandydaci na SGH, ktorzy sciagali na
            maturze to szmaty!
            • Gość: cwaniak Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:53
              wiesz pisz sobie co chcesz i tak nic to nie zmieni.zycze powodzenia
          • Gość: sorry Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 13.05.05, 20:52
            Sorki gosciu, ale jesli uwazasz, iz sciaganie to bardzo pozytywny aspekt
            polskich matur, to naprawde jest mi Ciebie szkoda... Wyobraz sobie teraz, ze
            poprzez sciaganie Twoj, co by nie mowic mierny wynik z matur zostanie
            przescigniety przez osoby potencjalnie od Ciebie gorsze... I co... One sie
            dostana a TY nie!!! Nadal jestes za sciaganiem... Pewnie tak... Jak cala nasza
            klasa polityczna i elity partyjne... To jest wlasnie Polska!
            P.S. Takze pozdrawiam osoby nieschlebiajace sciagajacym!!!
            • Gość: tomek bp Re: SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH, SGH,SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:57
              wiecie co kujony. zal mi was. 3 lata zapie..liscie . dojebali wam zadania na
              myslenie i sie wylozyliscie. ja sciagalem z tego z czego jestem slabszy. z matmy
              pisalem sam napisalem niezle. choc do najwiekszych mozgow mi brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka