Gość: alfz IP: *.tvkdiana.net.pl 12.05.05, 15:48 Znam szkoly w ktorych ściagalo sie. Uczniowie siedzieli w salach gimnastycznych Nauczyciele nie zwazali na to co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Re: kto ściągał? 12.05.05, 16:24 Poinformuj CKE/OKE, albo nie prowokuj takimi postami. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfz Re: kto ściągał? IP: *.tvkdiana.net.pl 12.05.05, 17:17 Nie prowokuje znam takie 3 szkoly i nie tylko ja wiem dyr innych szkol tez wiedza ale to wszystko nieoficjalnie mam nadzieje ze egzaminatorzy to wychwyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: kto ściągał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:28 w mojej szkole nie bylo mowy o sciaganiu:( nawet nie robilem sciag bo sie tego spodziewalem ale wiem, ze nie wszedzie to tak wyglada-a mialo byc tak sprawiedlie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambosz Re: kto ściągał? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 16:31 u mnie tak było!! tylko że ja siedziełąm na 1 ławce, to nawet nie mogłam spojrzeć w bok. niektórzy sposali wypracowanie słowo w słowo!!!! coś trzeba z tym zrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: kto ściągał? IP: *.microchip.net.pl 12.05.05, 17:12 nie wierze!! pewnie wam zle poszlo i dlatego tak piszecie. przeciez tak pilnowali ze sie nie dalo sciagac i nikt nawet nie probowal ryzykowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Re: kto ściągał? IP: 82.160.41.* 12.05.05, 17:15 Do mnie dzis przyszła koleżanka bo pisała z historii i mówi że cala klasa ściągnęła bo było dwóch wybitnych historyków (uczniów) i wszyscy ściągali jak się tylko. Podobno wszyscy szczęsliwi bo każdy liczy na minimum 80% i gdzie tu sprawiedliwość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kto ściągał? IP: *.tvkdiana.net.pl 12.05.05, 17:24 u mnie był nawet obserwator z OKE i byly przypadki ze sciagli, wiec nie jest to dla nikogo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: kto ściągał? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 12.05.05, 17:30 U mnie nikt nie ściągał,nie było szans.Jednak u mojej kumpeli w szkole ściąganie było prawie na legalu...beznadziejnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: kto ściągał? IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 12.05.05, 23:04 U nas nie było takiej mozliwosci!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: kto ściągał? IP: *.76.classcom.pl 12.05.05, 23:11 heh u mnie niektorzy przyszli uzbrojeni w sciagi, ale z nich nie korzystali, bo sie nie dalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś