Gość: iwonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:16 luzie ratujcie i przesyłajcie testy z bioli na adres iwarzech@wp.pl blagam was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 01:19 śpij dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:19 idź spać! testów ci nie damy, bo cię nie lubimy. koniec kropka. wylej swą gorycz w poduszkę. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzastyczny Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.05, 01:22 Ech, moze nie wszyscy napisali biologie tak dobrze jak ty?! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:24 no wiadomo, że nie wszyscy. przecież nie wszystkim porozdawałam testy, nie? głupia nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:27 plamo kochana błagam cie zrób ostatni wyjątek i wyśli mi też będę ci wdzięczna do końca świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:25 ale jeśli masz jaki kolwiek test z biolii to pomóz mi bo od tego zalezy moje studia juz wystarczy ze zawalilam angol jesli mozesz to momozcie mi maturzsci powinni sobie pomagac no nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 01:27 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:29 jakby to było możliwe błagałabym was na kolanach błagam zróbcie ten wyjątek błagam będę pamiętała ze jesteście tacy mili dla mnie ja jestem tylko w stosunku do was głupią licealistka a wy możecie mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:28 już ci dałam swoją pomoc- dobrą radę. IDŹ SPAĆ DZIEWCZYNO! nikt nie ma testów, a jak ma to ci przecież nie da ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:31 kochana plamo dziekuje za wspaniała rade ale nie moge zasnąc jakos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:41 to się połóż i staraj się myśleć o niczym nie skupiając się na "niczym", bo to denerwuje tylko. licz pierwotniaki, wyobraź sobie że jesteś amebą, lub że idziesz przez las i zbierasz paprotniki. ja na myśl o cyklu crebsa zasypiam- sprawdź, może podziała. no ale siedząc przed komputerem i myśląc o tym, ze matura będzie trudna to na pewno nie zaśniesz, więc do łóżka marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzastyczny Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.05, 01:33 www.studiuj.pl/testy/biologia%20z%20chemia.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:01 dziki za podanie tej stronki jestem ci wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:05 i co? jak poszło? chyba nie potrzebnie się tak denerwowałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś