Dodaj do ulubionych

Pomocy-matura z biolii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:16
luzie ratujcie i przesyłajcie testy z bioli na adres iwarzech@wp.pl blagam was
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 01:19
      śpij dziecko!
    • Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:19
      idź spać! testów ci nie damy, bo cię nie lubimy. koniec kropka. wylej swą
      gorycz w poduszkę. pa.
      • Gość: pizzastyczny Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.05, 01:22
        Ech, moze nie wszyscy napisali biologie tak dobrze jak ty?! :(((
        • Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:24
          no wiadomo, że nie wszyscy. przecież nie wszystkim porozdawałam testy, nie?
          głupia nie jestem.
          • Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:27
            plamo kochana błagam cie zrób ostatni wyjątek i wyśli mi też będę ci wdzięczna
            do końca świata
        • Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:25
          ale jeśli masz jaki kolwiek test z biolii to pomóz mi bo od tego zalezy moje
          studia juz wystarczy ze zawalilam angol jesli mozesz to momozcie mi maturzsci
          powinni sobie pomagac no nie
          • Gość: ;) Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 01:27
            nie
            • Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:29
              jakby to było możliwe błagałabym was na kolanach błagam zróbcie ten wyjątek
              błagam będę pamiętała ze jesteście tacy mili dla mnie ja jestem tylko w
              stosunku do was głupią licealistka a wy możecie mi pomóc
          • Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:28
            już ci dałam swoją pomoc- dobrą radę. IDŹ SPAĆ DZIEWCZYNO! nikt nie ma testów,
            a jak ma to ci przecież nie da ot tak.
            • Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:31
              kochana plamo dziekuje za wspaniała rade ale nie moge zasnąc jakos
              • Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:41
                to się połóż i staraj się myśleć o niczym nie skupiając się na "niczym", bo to
                denerwuje tylko. licz pierwotniaki, wyobraź sobie że jesteś amebą, lub że
                idziesz przez las i zbierasz paprotniki. ja na myśl o cyklu crebsa zasypiam-
                sprawdź, może podziała. no ale siedząc przed komputerem i myśląc o tym, ze
                matura będzie trudna to na pewno nie zaśniesz, więc do łóżka marsz!
          • Gość: pizzastyczny Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.05, 01:33
            www.studiuj.pl/testy/biologia%20z%20chemia.pdf
            • Gość: iwonka Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 02:01
              dziki za podanie tej stronki jestem ci wdzieczna
              • Gość: plama Re: Pomocy-matura z biolii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:05
                i co? jak poszło? chyba nie potrzebnie się tak denerwowałaś ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka