Gość: Dryfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:22 A ja ide na weterynarie i bede mial tyyyyle kasy.Bede sie woził mercem i bede mial wszystkich gdzies bo ja bede pan doktor:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:41 ja też sie wybieram na wete:D ale ja bede pania doktor:D jea no oczywiscie jak mnie przyjma:P i jak skoncze te studi:P ale bedzie good bo jak nie ja sie dostane to kto:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: WETERYNARIA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.05.05, 22:46 bedziesz odbierał porody krowom i kastrował prosiaki albo kisil sie w jakiejs lecznicy na zadupiu i ratował okaleczone przez jakies glupie bachory chomiki :) ale nie martw sie ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEJBE Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:52 I O TO WŁASNIE CHODZI !!!!!!!!!hardcore w zyciu musi byc!!!!!!!!!!:D stary ktos sie Ciebie zapyta co robisz a ty ze leczysz chomiki:D i luz:D CHCE BYC WETERYNARZEM:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:58 I za glupiego chomika skasuje 50zł:D,a prawie kazde glupie dziecko kaleczy chomika.Nie chce mi sie przeliczac ile bede mial za kazdego chomika:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:02 a apropo to duz konkurencja na weterynarie? ja sie na ekonomie wybieram ale z ciekawosci pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:01 fajnie przynajmniej nie musze sie martwic ze zabraknie tych co beda umieli mi leczyc moja przyszla chodowle szczurow i mojego doga niemieckiego bo krow i swin to raczej nie bede miala :) choc w zyciu nic nie mozna przewidziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04 hahaha jea bedzie dobrze :] ja juz nie moge sie doczekac zajec w prosektorium :D haha ale ja jestem calkiem normalna :P poprostu to bedzie jakies nowe przezycie:D jazdaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:07 Ja tam wole pobawic sie pracowni chemicznej,uwielbiam chemie i experymenty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04 Raczej malo z tego co widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WETERYNARIA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.05.05, 23:07 zdajecie do Olsztyna? bo ja tak i sie zastanawiam jakie mam szanse zdając podstawową matmę zamiast chemii i rozszerzoną biologię. Pewnie ci co chemie zdają mają wieksze szanse:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:10 ja sie wybieram do wrockaaaaa:) wiec nie robie ci konkurencji:p ja zdaje rozszezona biologie i rozszezona chemie ale z ta chemia to zobaczymy jak bedzie szczeze mowiac chemie troche sie boje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:11 No ja do lublina,glownie preferuja biole i chemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:16 hej a do wrocka ciezko sie dostac? w sumie to moj kolega bedzie tam probowal wiec dlatego ciekawa jestem zawsze lapiej miec znajonego weterynarza niz za jednego chomika placic 50zl juz lepiej nowego kupic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:18 Nie wiem czy latwiej ale we wrocku sa jeszcze testy dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:20 aha spoko zycze powodzenia w rekrutacji ja tez sie do wrocka wybieram tylko na ae i w sumie bardzo bym sie chciala dostac bo to wspaniale miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Cała prawda o weterynarii- przeczytaj i odpisz IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:19 Olsztyn-łatwo się dostać-po to wzięli anglik do rekrutacji-słaba wydział Wrocław-2 miejsce-trzeba się dużo uczyć SGGW W-wa- najlepsza- musisz być ekspertem i duuuużo umieć Lublin-najgorsze-nawet polak w rekrutacji-nie wiem po co zeby nabic pktów bo jeden z sggw bedzie mial ich więcej z bioli i chemii-niz ktos z lublina licząc polak+angol+biola+chemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: Cała prawda o weterynarii- przeczytaj i odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:23 1 miejsce zajmuje wroclaw,widocznie w lublinie przyjmuja wszechstronnie uzdolnionych:)to z jednej str dobre rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany a może i masz racje?warszawiacy do wymion? IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:25 nie pasują-ale sggw to jedna z lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: a może i masz racje?warszawiacy do wymion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:28 SGGW jest dobra-2 miejsce ale wroclaw ma 1 na 100%,bylem niedawno na uczelni.Bardzo duzo sie trzeba uczyc,moj brat ja konczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany ja miałem iść,ale się zastanawiam, a wiesz może IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:37 jaka punktacja tzn. od ilu przyjmują i czy duża konkurencja-albo na gg: 6289973 Odpowiedz Link Zgłoś