Dodaj do ulubionych

WETERYNARIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:22
A ja ide na weterynarie i bede mial tyyyyle kasy.Bede sie woził mercem i bede
mial wszystkich gdzies bo ja bede pan doktor:D
Obserwuj wątek
    • Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:41
      ja też sie wybieram na wete:D ale ja bede pania doktor:D jea no oczywiscie jak
      mnie przyjma:P i jak skoncze te studi:P

ale bedzie good bo jak nie ja sie dostane to kto:p
    • Gość: heh Re: WETERYNARIA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.05.05, 22:46
      bedziesz odbierał porody krowom i kastrował prosiaki albo kisil sie w jakiejs
      lecznicy na zadupiu i ratował okaleczone przez jakies glupie bachory chomiki :)

ale nie martw sie ja też
      • Gość: BEJBE Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:52
        I O TO WŁASNIE CHODZI !!!!!!!!!hardcore w zyciu musi byc!!!!!!!!!!:D stary ktos
        sie Ciebie zapyta co robisz a ty ze leczysz chomiki:D i luz:D CHCE BYC
        WETERYNARZEM:D
        • Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:58
          I za glupiego chomika skasuje 50zł:D,a prawie kazde glupie dziecko kaleczy
          chomika.Nie chce mi sie przeliczac ile bede mial za kazdego chomika:D
          • Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:02
            a apropo to duz konkurencja na weterynarie? ja sie na ekonomie wybieram ale z
            ciekawosci pytam?
    • Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:01
      fajnie przynajmniej nie musze sie martwic ze zabraknie tych co beda umieli mi
      leczyc moja przyszla chodowle szczurow i mojego doga niemieckiego bo krow i
      swin to raczej nie bede miala :) choc w zyciu nic nie mozna przewidziec :)
      • Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04
        hahaha jea bedzie dobrze :] ja juz nie moge sie doczekac zajec w prosektorium :D
        haha ale ja jestem calkiem normalna :P poprostu to bedzie jakies nowe
        przezycie:D jazdaaaa!!!
        • Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:07
          Ja tam wole pobawic sie pracowni chemicznej,uwielbiam chemie i experymenty:D
      • Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04
        Raczej malo z tego co widze
    • Gość: ja Re: WETERYNARIA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.05.05, 23:07
      zdajecie do Olsztyna? bo ja tak i sie zastanawiam jakie mam szanse zdając
      podstawową matmę zamiast chemii i rozszerzoną biologię. Pewnie ci co chemie
      zdają mają wieksze szanse:(
      • Gość: bejbe Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:10
        ja sie wybieram do wrockaaaaa:) wiec nie robie ci konkurencji:p ja zdaje
        rozszezona biologie i rozszezona chemie ale z ta chemia to zobaczymy jak bedzie
        szczeze mowiac chemie troche sie boje:/
      • Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:11
        No ja do lublina,glownie preferuja biole i chemie
        • Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:16
          hej a do wrocka ciezko sie dostac? w sumie to moj kolega bedzie tam probowal
          wiec dlatego ciekawa jestem
          zawsze lapiej miec znajonego weterynarza niz za jednego chomika placic 50zl juz
          lepiej nowego kupic :)
          • Gość: Dryfi Re: WETERYNARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:18
            Nie wiem czy latwiej ale we wrocku sa jeszcze testy dodatkowo
            • Gość: kamka Re: WETERYNARIA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:20
              aha spoko zycze powodzenia w rekrutacji ja tez sie do wrocka wybieram tylko na
              ae i w sumie bardzo bym sie chciala dostac bo to wspaniale miasto
    • Gość: nieznany Cała prawda o weterynarii- przeczytaj i odpisz IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:19
      Olsztyn-łatwo się dostać-po to wzięli anglik do rekrutacji-słaba wydział
      Wrocław-2 miejsce-trzeba się dużo uczyć
      SGGW W-wa- najlepsza- musisz być ekspertem i duuuużo umieć
      Lublin-najgorsze-nawet polak w rekrutacji-nie wiem po co zeby nabic pktów bo
      jeden z sggw bedzie mial ich więcej z bioli i chemii-niz ktos z lublina licząc
      polak+angol+biola+chemia
      • Gość: Dryfi Re: Cała prawda o weterynarii- przeczytaj i odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:23
        1 miejsce zajmuje wroclaw,widocznie w lublinie przyjmuja wszechstronnie
        uzdolnionych:)to z jednej str dobre rozwiazanie
    • Gość: nieznany a może i masz racje?warszawiacy do wymion? IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:25
      nie pasują-ale sggw to jedna z lepszych
      • Gość: Dryfi Re: a może i masz racje?warszawiacy do wymion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:28
        SGGW jest dobra-2 miejsce ale wroclaw ma 1 na 100%,bylem niedawno na
        uczelni.Bardzo duzo sie trzeba uczyc,moj brat ja konczyl.
        • Gość: nieznany ja miałem iść,ale się zastanawiam, a wiesz może IP: *.pl / 80.48.247.* 13.05.05, 23:37
          jaka punktacja tzn. od ilu przyjmują i czy duża konkurencja-albo na gg: 6289973
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka