Gość: gwiazdeczka* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:05 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o AGH? Bo chcę się tam wybrać. Plosę :) A może ktoś z was też się tam wybiera hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alf Re: AGH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.05.05, 17:07 AGH składa się z 3 literek: A jak ameba, G jak gżegżółka oraz H jak histamina. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:10 A(le)G(enialny)H(ipek) z Ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:52 Hipek to taki ludzik. Np w klockach lego te człowieczki to hipki. Ja tak przynajmniej nazywam. A co do Ciebie to po prostu coś w stylu zdrobnienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall na jaki wydzial? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 17:56 Bo ja na sławetny MECHANICZNY :DDD LOL :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: na jaki wydzial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:02 fizyki i informatyki :) jeszcze na uj złożę, a gdzie mnie przyjmą, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall no to powiem ci... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 18:09 ze masz całkiem łatwo... na fizyke to naprawde łatwo się dostać :DD Zarówno na jednej jak i drugiej uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: no to powiem ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:12 Na ujocie nie fizyka, tylko studia matematyczno-przyrodnicze albo astronomia, ale jak tak mówisz to miejmy nadzieję że masz rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Re: no to powiem ci... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 18:15 Na astronomie? W takim razie masz jeszcze łatwiej bo tam jest o,5 os na miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: no to powiem ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:17 a ja jestem całą osobą - i co nie wezmą mnie? 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Re: no to powiem ci... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 18:20 LOOOOOOOOL moze wezmą ;) Ale idz na AGH :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: no to powiem ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:23 Dobzie :) koleżanka też mi tak doradziła, bo tam jest dużo chłopców hihi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Re: no to powiem ci... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 18:49 A na Astronomii nie ma duzo chlopcow? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: no to powiem ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:58 To nie jest dla mnie priorytet ;P Pewnie pójdę na AGH, choć po astronomii to może w NASA by mnie zatrudnili, więc mam dylemat ;) fajnie byłoby polecieć w kosmos..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Do obserwatorium by cie wcisnęli a nie NASA :PPP IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 19:42 Widze , ze niezla idealistka z Ciebie... zupelnie jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: Do obserwatorium by cie wcisnęli a nie NASA : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:13 To może jak spotkamy się na AGH to wyidealizujemy uczelnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: Do obserwatorium by cie wcisnęli a nie NASA : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:19 Aha, a co muszę zrobić żeby mnie przyjęli do NASA? 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall musisz isc na Kosmonautyke na Politechnike Warsz. IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 17:04 :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: musisz isc na Kosmonautyke na Politechnike Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:22 oooo a jest taki kierunek? jaaa nie wiedziałam, ale jeszcze mam czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Re: musisz isc na Kosmonautyke na Politechnike Wa IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 17:28 jest jest :)) Na wydziale Lotnictwa , straszna masakra... zobacz sobie plan zajęć, przedmioty typu "Statki kosmiczne bezzałogowe " wymiekają :DD Kierunek tylko dla odważnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* no jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:34 Ale... skąd wiesz że to trudne? ;P brzmi dosć interesująco 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* nie znalazłam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:28 czyżby ktoś sobie ze mnie kpił? 8} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: no to powiem ci... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.05.05, 20:54 na astronomi nie ma nikogo. Tylko ciemna masa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: AGH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.05.05, 20:52 fiuf myślałem ze to od hipopotam i insynuujesz ze jestem gruby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:46 czy ktoś się wybiera na infę na AGH ?? jak tak, to jak wam poszła matma :] mi srednio... ale spróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: AGH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.05.05, 20:56 ja sie wybieram ale informatyka poszla mi chyba nawet gorzej niz majca :] No i tyle sie wybierałem. Teraz tylko zdecydować czy bardziej do twarzy będzie mi w mundurze czy w sutannie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall Re: AGH IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 21:12 >>>>To może jak spotkamy się na AGH to wyidealizujemy uczelnię ;) Bardzo chętnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:44 ja jestem gepi bo dostałem kat. D na wku .. LOL ale nie o tym ... skoro wszystkim tak zle poszła matma i infa to szanse dalej sa równe .. :] ps tylko spróbuj zagęszczac stado pingwinuf .. zabije ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: AGH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.05.05, 09:39 > skoro wszystkim tak zle poszła matma i infa to szanse dalej sa równe .. :] tak tyle ze teraz nie beda przyjmowac jak w zeszlym roku od 85% tylko od 35% :] > ps tylko spróbuj zagęszczac stado pingwinuf .. zabije ;) co masz do mojego linuxa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:50 linux rulezzzzz :) a zmatmy by 30% bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tjall bylabys jedyną dziewczyną na wydziale :PPP IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 17:40 jest to trudne bo kierunki Lotniczne wymagają naprawdę sporej wiedzy, zaangażowania i , co najwazniejsze moze, zainteresowania :DDD Ale w Polsce pracy po tym nie znajdziesz :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: bylabys jedyną dziewczyną na wydziale :PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:42 NASA nie jest w Polsce =] hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* kto mi wyjaśni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:49 czym się różnią studia inżynierskie od magisterskich?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjasniam wyjasnienie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 17:53 inzynierskie trwają 3 lata, magisterskie 5 lat , oczywiscie w czasie studiow magisterskich mozesz po 3 latach uzyskac stopien inzyniera po napisaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka* Re: wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:03 fenks :P Odpowiedz Link Zgłoś