Gość: asia IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 20:46 jw , jak wam poszla matura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:07 nikt???zero konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja jest:) Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:18 na przyklad ja:) ang super, reszta srednio, ale i tak czekaja nas wstepne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:33 do konkurencji ;))) tam jest ten kompetencji wiec przygotowujesz sie do niego jakos spaecjalnie??????bo ja w sumie nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asi@ Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:41 Jak na UG liczą punkty z matury i z jakich przedmiotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:44 no dobra ludzie ale wytłumaczcie mi co się robi na tej administracji??? a właściwie co można robić po tym kierunku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.tvteletronik.pl 19.05.05, 22:04 Ja wybieram się na UG na administrację. Matura poszła mi całkiem dobrze- ale tu jest test kompetencji. Ide na kurs przygotowujący do egzaminu w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:09 Hej Magdo, ja tez ide na kurs przygotowawczy w czerwcu :) to do zobaczenia jak cus :) kolezanka z indeks.edu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:10 To sporo nas tam bedzie na przygotowawczym:) Zeby tylko miejsc na administracji starczylo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturka Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:48 JA TEZ CHODZILAM NA TEN KURS- PRZEZ CALY OSTATNI ROCZEK SZKOLNY... I RADZE WAM DO NIEGO RZECZYWISCIE PRZYSTAPIC BO SZCZERZE MOWIE ZE DUZO DAJE- GDYBY NIE KURS TO BYM NAWET NIE WIEDZIALA JAKA JEST FORMA EGZAMINU- BO I SKAD?:D DO ZOBACZENIA W PAZDZIERNIKU(OBY:P)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.tvteletronik.pl 19.05.05, 22:23 Hej!!Ja też idę na kurs do indeksu!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja:) Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:08 Do Asi: nie przygotowuje sie do niego, bo to nowa formula (wczesniej byl test z histy + wos)do ktorej nie ma jak sie przygotowac. Po administracji mozesz pracowac w administracji;) (biura, urzedy ...) Hmmm, czeski z film z tym "konkursem swiadectw" maturalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:10 czy gdzies na ug sa jeszcze jakies testy lub rozmowy kwalifikacyjne oprocz prawa i administracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:11 z tego co sprawdzalam, to nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:13 no to jak dziewczynki? chyba damy rade nie? :P w koncu jest troche miejsc dla nas przyszykowanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.multicon.pl 19.05.05, 22:16 Na skandynawistyke jest rozmowa kwalifikacyjna i chyba na wszystkie kolegia jezykowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:15 No chyba ze Kolegium ksztalcenia Nauczycieli Jezykow Obcych, tam maja rozmowe kwalifikacyjna i jakis test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:17 no to mnie nie dotyczy :) wiec luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.multicon.pl 19.05.05, 22:19 e ktos z Was mi wyjasni co znaczy kserokopia swiadectwa potwierdzona przez czlonka komisji rekrutacyjnej gdzie takowego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:21 Podobnie bylo w gimnazjum. Podczas skladania papierow musisz przyniesc kserokopie swiadectwa wraz z orygnialem, ktos z komisji tyknie ci znaczek ze wszystko sie zgadza i zabierasz oryginal do domku...lub gdzie indziej chcesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 22:21 do konkurencji;))nom masz racje w sumie wielka niewiadoma wiec ja nie wiem po co te ludziki na jakies kursy ida??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja:) Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:26 Gdzies trzeba, skoro szkola ukonczona:P A Tobie jak amturka poszla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 22:29 angol spoxik ;))polski nawet tez , historia porazka;/ a wos sredniawo, sie zobaczy;) tylko kurcze sie boje na ten tescik hmmm.. a Ty idziesz na tyakie kursik?wogole myslisz, ze on cos da do tego testu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:30 jakas wprawa sie przyda w trzaskaniu tych testow :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 22:32 hmm...;)) a ile a od kiedy se zaczyna no i wogole ile kosztuje iip itd ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:33 indeks.edu.pl jak cos ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:35 Hmmm, teraz to kosztuje pewno ok 540 zl, zaczyna sie 11 czerwca, trwa 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 23:08 nie chce was martwic ale te kursy to duzo nie dadza.to jest nowa formuła i nawet uniwerek jeszcze ich nie ma i sie pod tymi testami nie podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturka Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:52 dziewcze drogie- NA TYCH KURSACH WYKLADAJA PROFESOROWIE Z UG, WLASNIE Z PRAWA I ADMINISTRACJI I WIERZ MI ZE WIEDZA CO MOWIA! JA JUZ NP WIEM JAKA JEST FORMA I OD KILKU MIECHOW SOLIDNIE CWICZYMY! BOGU DZIEKI ZE NIE MA PYTAN CZYSTO HISTORYCZNYCH, ALE NIESTETY ZOBACZYMY LOGIKE- ZMORA LUDZKOSCI:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 23:55 w takim takim razie tez bym chciała.ale niestety nie jestem z gdanska.wiec pewnie mam kurcze mizerne szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 23:58 a np chciałbys odsprzedac testy ktore tam robiłas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.tvteletronik.pl 20.05.05, 10:42 Dlaczego mizerne sznse- ja tez nie jestem z gdańska a ide na kurs:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 10:44 bedziesz dojezdzała?bo ode mnie to kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.tvteletronik.pl 20.05.05, 11:15 bede dojezdzac - chce sie dostac a bez tego to dopiero marne sznse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 11:34 no ja własnie pisałam ze marne szanse bez kursu :).no mi trudno dojezdzac bo mieszkam w iławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 20.05.05, 11:40 ja tez nie idem na kurs wiec spox nie jestes sama cos tam wymozdzymy no i ile zaoszczedzisz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 11:43 jasne!!bedzie gut.dostaniemy sie bez kursów i im pokażemy!!gdzie jeszcze zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.05, 18:56 podciagam watek;) jak przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjoj Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.05, 19:09 podciągam wątek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:57 A na tych kursach to testy byly cos ciutke podobne do tych przykladowych Czy moze cos znowu glupiego dodali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 07.07.05, 20:53 no ja Ci biestety nie odpowiem bo na kursach nie bylam ;P ogolnie tescik przykladowy sobie rozwiazalam i tyle jak narazie przygotowan ;P a Tobie jak idzie robisz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 07.07.05, 20:54 podciagam watek;)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:56 Ja tez bede probowala na administracje :) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kTO NA UG- ADMINISTRACJA? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.05, 21:02 a chodzilas na ten kursik??? przygotowywalas sie jakos? bo sie juz troszki zaczynam obawiac co tam na tym tescie wymysla;/ Odpowiedz Link Zgłoś