Dodaj do ulubionych

...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy

IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:00
Dla mnie istnieje jeden prawdziwy kandydat: MATMA!!!!
Argumenty:zadania z kosmosu,do tej pory nie wiadomo jak beda oceniane
arkusze, najwiecej zalamanych uczniów(w tym ja)

Jakich wy macie kandydatów i dlaczego? Podawajcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: MEGrAYAN Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:04
      historia.bez komentarza
      • Gość: karola Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 82.177.98.* 20.05.05, 12:06
        ja zdawalam historie i to bylo dla mnie najglupsze bo o wosie juz nie wspomne
        bo byl bardzo prosty:P
        • Gość: tommi Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 80.51.249.* 20.05.05, 12:45
          historia bezapelacyjnie ...... zadania z kosmosu do których nie porezzeba było
          w zasadzie żadnej wiedzy tylko sporo szczescia żeby ją zdac na 50%. Nie mówie
          zę była najtrudniejsza ale napewno najgłupsza :)
          • Gość: no i??? Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:08
            zdawalam matme historie wos i w tej kolejnosci od najtrudniejszej do
            najlatwiejszej!!!!!!
            • Gość: dzaga Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:29
              hista oczywiscie. choc miałam wspaniałego nauczyciela od histy w liceum i
              przygotowywałam sie do tej matury już od października, spędzając kilka
              godzin dziennie nad książkami, poszło mi beznadziejnie.
              a najbardziej nie moge przebolec tego zmarnowanego czasu-bo oczywiście
              okazało się, że większości uczyłam s ie zupełnie neipotrzebnie.........
          • Gość: anka Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:57
            zgadzam sie z Toba, hipa była po prostu głupia, nie tego sie spodziewałam
          • Gość: anka Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:02
            zgadzam sie w Toba, hipa była po prostu głupia, nie tego sie spodziewałam, a
            historia zawsze BYŁA moją mocną stroną:(
          • Gość: gigi Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.05, 09:21
            ustny polski - po co to komu ta cała szopka. Jak sam zrobiłeś to i tak zdasz.
            Tylko się na pamięć czegos nauczyć.
            • Gość: eM. Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.osiedle.net.pl 13.06.05, 15:36
              ja tam się na pamięc niczego nie uczyłam.co prawda miałam inną sytuację,bo przeszła mi praca z olimpiady i w zasadzie miałam tylko powtorzyc materiał,ale i tak wiem,że wiele osob po prostu rozpisywało sobie w punktach to,co chcą powiedziec i mowiło z głowy.zresztą tak jest chyba lepiej,kiedy zdawała siostra kolegi jednej pani z komisji zadzwoniła komorka i ta kobieta jak gdyby nigdy nic zaczęła rozmawiac - jesli umiesz na pamięc,w takiej sytuacji lezysz kompletnie.
      • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:07
        Pozwole sobie wpisac za Ciebie komentarz:tramwaje;)
        • Gość: malutka Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:11
          MATMA he he he nie wiem czy im sie nudziło żeby stworzyć taki suchar ;p ale
          chyba fiza rozszerzona przeszła jeszcze matme :P he he nie wiem, ja nie
          zdawałam fizy bo zrezygnowałam, ale faceci ode mnie z klasy wyszli po pół
          godzinie he he he i poszliśmy oblewać :P pozdroo
          • Gość: m jak matura Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 21.05.05, 12:56
            informatyka to byla jazda no i ............. matma
            • Gość: ania Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:42
              matma !!!!!!!!!
        • Gość: enigma Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.ula5.1000lecie.pl 20.05.05, 12:18
          Angielski nie byl najglupszy, ale lektor, ten z kluskami w gebie idiota!
          • Gość: valhala Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:59
            tak, tak masz calkowita racje...ja nie wiem jak mozna bylo wybrac lektora z
            wada wymowy...porazka. Aczkolwiek te tramwaje na historii (nie pisalam ale
            arkusz widzialam:) to chyba sa nie do przebicia =)
            • Gość: justysia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 24.05.05, 15:22
              Tramwaje były nie do pobicia, chyba najbardziej idiotyczne pytanie:)
        • Gość: magda Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.05.05, 17:02
          co ty gadasz?? akurat zadanie z tramwajami bylo chyba najlatwiejsze ze
          wszystkich, wystarczylo znac daty pierwszej i drugiej wojny swiatowej a to
          chyba osoba zdajaca mature z historii powinna wiedziec:)
        • Gość: eM. Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.osiedle.net.pl 21.05.05, 12:14
          co chcesz,tramwaje były proste.lepsze były ziemniaki :)
      • Gość: samanta nie historia trylko klucz do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:09
        to dopiero głupota
        • Gość: laluni_a Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:12
          HISTORIA,bez dwóch zdań,nawet nauczyciele z dobrych szkół narzekają na nia i ją
          krytykują!!!! Poza tym obrazki można było zdzierżeć,ale niektóre pytania były po
          prostu wziętę z kosmosu!!!
          • Gość: natalia Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 12:14
            hista i matma.bez dwóch zdan!!a ja idiotka zdawałam i drugie.......
          • Gość: lulka Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:14
            ppdpisuje się pod historię!!! Zdecydowanie. Ale z matmą też pojechali. JEdnak
            ja zdawałam histę
          • Gość: mimi Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.05, 12:14
            Ja głosuje na fizyke rozszerzoną która wywołała u nas falę śmiechu na sali:P
            • Gość: jo Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:37
              historia!!!!!, to były wyścigi
          • Gość: freeko Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.daminet.pl 13.07.05, 14:23
            hisotria,historia,historia- 66 % z roz. z mojego nabardziej ulubionego okresu PRL-u?????????!!!!!!!!!!!!!!!!! paranoja,chociaz wiem,ze to duzo w porownaniu z innymi,ktorzy maja po 30%...
        • Gość: karola Re: nie historia trylko klucz do historii IP: 82.177.98.* 20.05.05, 12:15
          zgadzam sie:) wpisalam w zadaniu na rozsz posiadanie i nie dostane zadnych
          punktow chociaz uzasadnilam wedlug tekstu swoje zdanie:(
        • Gość: eM. Re: nie historia trylko klucz do historii IP: *.osiedle.net.pl 21.05.05, 12:14
          o.i tu się zgdozę.
      • Gość: ewcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:17
        FIZYKA!!!!!!
      • Gość: gigi Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.05, 09:19
        wiadomo jak bedzie oceniana matma bo już ja sprawdzili. moja ciocia jest
        egzaminatorem. A to że nie poszła za dobrze to jest fakt.
        • Gość: Sprynio Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.pronet.lublin.pl 30.05.05, 10:39
          A ja powiem tak:
          - Informatyka (Arkusza I - czysta matma, Arkusz II - stanowczo za mało czasu)
          - Matematyka (Arkusz I - wg. mnie za mało czasu, Arkusz II - bez komentarza)
          - Historia (tu nie muszę komentować)

To 3 moich faworytów na statułetkę najgłupszej matury w tym roku...
        • Gość: juz studentka :)) Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.clubnet.pl 13.07.05, 19:46
          Moze nie sama matura z historii, ale SPOSOB JEJ OCENIANIA na poziomie
          rozszerzonym. Wydaje sie, ze punktacja zalezala w duzej mierze od egzaminatora,
          niestety. No i co maja zrobic ci, ktorzy mogli wybrac geografie LUB historie do
          zdawania (wymagania na SGH, UW...)?
    • Gość: Kolia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:15
      Matma, ze swoimi serwetkami, kurtkami i spatkami po niewiadomo kim
      • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:18

> Matma, ze swoimi serwetkami, kurtkami i spatkami po niewiadomo kim

co to jest spatek ? bo o spadku to słyszałem,a może chodziło CI o jakiś statek ? :)
        • Gość: Kolia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:21
          ale smieszne... pisales matme? Jesli nie to moze dlatego ci tak do smiechu:P
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:23
            Wiesz z przemęczenia można jakieś UFO zobaczyć :D
            • Gość: Kolia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:24
              Nigdy cie nie widzialam
            • ewa9962 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy 20.05.05, 12:25
              matma!!!!!!!!!
      • Gość: Dodunia18 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:04
        HHHHHHHHHHIIIIIIIIIISSSSTTTTTTOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA!!!
    • Gość: k Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:17
      informatyka i nie ma mocnych !
      • Gość: F Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.aster.pl 20.05.05, 12:23
        HISTORIA
      • Gość: JA Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 12:53
        INFORMATYKA - SAMI ZOBACZCIE NA CKE !!!
        • Gość: KaRoLa Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:05
          HiStOriA !! Trudna może aż tak nie była-ale GŁUPIA na pewno !!
    • Gość: mała Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:25
      na główna kandydature wystawiam MATME!!!! jednak po obejrzeniu arkuszy z
      HISTORII uwazam ze ciezko bedzie wybrac zwyciezce :P
      • Gość: ble Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 80.51.228.* 20.05.05, 14:06
        skaza z lat mlodzienczych?
        nowa matura....;)fizyka rozszerzona...abstrakcja:(
    • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 12:29
      matematyka!
      Jedna wielka poraszka.
      • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:34
        W Twoim wypadku bałbym się raczej o polski poraŻko :P
        • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:00
          Ty jakis niedowartosciowany jestes? Jedyne twoje komentarze to poprawki
          ortografii. Mam nadzieje,ze ten slownik, ktory pozarles stanie ci w gardle.
          PS:Znajdz sobie jakies hobby -inne niz poprawianie innych lub czytanie
          slownikow.
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:05
            Wiesz niektórzy nie muszą się uczyć słowników na poamięć żeby opanować ortografię :P
            • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:10
              Gratuluje opanowania ortografii.
              A tak z innej beczki: to ty chyba nie cierpisz na nadmiar przyjaciol,prawda?
              • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:17
                No masz racje nadmiaru takich waszych wysokości czujących się urażonymi na
                szczęscie nie mam :P
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:16
            Bo mam nadzieje, że jak sobie popatrzysz jak się poprawnie pisze to za drugim
            razem nie popełnisz błędu, a Ty zamiast to robić to się bulwersujesz, że ktoś
            raczył jego wysokość Jarcie poprawic
            • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:26
              Jak juz to Jej wysokosc.Rzeczywiscie: Jarcia bardzo mesko brzmi...
              Najwyrazniej nie tylko ja sie "bulwersuje" wiec moze zastanowmy sie.... kto ma
              racje? Wkurzone kilka osob, bo jakis debilek wypisuje pierdoly nie na temat,
              czy ten debilek bo sie tak troszczy o pozostalych ortografie. Swoja droga, tak
              sie o moja pisownie nie martw, dam sobie w zyciu rade troskliwy misiu.
              • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:31
                Nauczycieli którzy poprawiają błedy też nazywasz debilami ? Poza tym ja nikogo
                od debili nie wyzywam i nie sądze , żeby to była metoda rozmowy dwóch dorosłych
                osób, to nie piaskownica.
                • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:36
                  Im za to placa. A tobie?
                  • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:38
                    Ps: ty mnie nazwales "poraŻką" i to z takim tym Ż żeby kazdy
                    zauwazyl: "patrzcie! ja wiem, ona nie!!! uuuu, ale moge byc z siebie dumny."
                    Nie... to nie jest zachowanie z piaskownicy.
                    • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:43
                      Tak słońce właśnie dlatego napisałem to ż z dużej żeby Ci dokuczyć :) Napisałem
                      z dużej, żebyś zauważyła właśnie, że nie chodzi mi o to, żeby to brzmiało "Martw
                      się o swój polski" tylko żebyś zauważyła cel wypowiedzi :)
                      • Gość: Jarcia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:52
                        Jestes taki madry....
                        • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:54
                          A Ty tak uroczo złośliwa, niedługo będziesz lepsza ode mnie i co wtedy ? ;)
                  • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:38
                    Masz rację ludziom chleb zabieram ;)
                    • Gość: eM. Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.osiedle.net.pl 21.05.05, 12:19
                      passons złośliwości, jesteśmy młodzi, piękni i po maturze! ;)
            • Gość: Asia Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 20.05.05, 18:13
              HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA,
              HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA, HISTA ,HISTA, HISTA, HISTA, HISTA,
              HISTA, HISTA, HISTA.........dobra dosc tego pisania...i tak hista byla
              najglupsza....potkreslam nie najturdniejsza tylko NAJGLUPSZA. Pozdro dla
              wszystkich:D Ja juz ma koniec hihi
        • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:06
          Koles,chyba nie taki temat podalem. Wlasny watek sobie zaluz: poprawna
          ortografia czy cos podobnego. Ja chce sie dowiedziec,co wg maturzystow bylo
          najglupsze czy najtrudniejsze a nie jak sie pisze "porażka" czy "spadek". Takze
          jak nie masz nic do powiedzenia na temat,ktory podalem to spier***.
          Reszte zachecam do pisania!
          Jak narazie matma i hista prowadza!
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:10
            >Ja chce sie dowiedziec,co wg maturzystow bylo najglupsze czy najtrudniejsze

Jak to co ? ortografia :P Bo nie pozwolili mieć słownika na każdej ławce a w
            szkole nie wymagali znajomości bo wyszli z założenia , że w podstawówce tego
            Was nauczyli ;P
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:18
            A decydowanie jaka wypowiedź moze się ukazać pod jakim wątkiem zostaw
            administratorom forum.
    • Gość: marcz Wiedza o tańcu IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 20.05.05, 12:32
      Choćby zadanie 4, zobaczcie a sami sie uśmiejecie :)
      • Gość: JAAAAAAAAAAA HISTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 20.05.05, 12:41
        • Gość: m Re: HISTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:51
          najglupsi sa ci co te testy ukladali bo byli swiecie przekonani ze te
          wwszystkie "łatwe" przeciez zadanka sa przyjemne i robi sie je w 5 sekund.
          Ludzie no co wy nie umiecie zrobic zadania z matmy ne czytajac go i nie
          zastanawiajac sie na d rozwiazaniem( bo takie byly chyba zalozenia tworcow)
          czasu starczylo ledwie na napisanie a o czytaniu i zastanawianiu sie nad metoda
          rozwiazania zapomnieli... ale coz ich to obchodzi a co do historii to tworcy
          mysleli ze nasi nauczyciele na lekji pokazuja nam tramwaje z roznych epok bo
          po cholere nam daty skoro mozemy sie dowiedziec ze w 1745 tramwaj mial czerwone
          barierki a juz 17 lat pozniej czerwono zielone...a jak to sie przydaje w
          pozniejszym ztciu!!!
          • Gość: eM. Re: HISTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.osiedle.net.pl 21.05.05, 12:21
            tak,zwłaszcza,że zdjęcia były czarno-białe ;]
    • Gość: jolka 86r Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:47
      matma, ale historia tez niczego sobie
    • Gość: jaaaa Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.gorzow.mm.pl 20.05.05, 12:54
      Matma i informatyka
      • Gość: alicja Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.05.05, 13:01
        fiza co to było
      • Gość: Zuza Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 19:33
        Matma i historia
    • Gość: Say Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:18
      Wedlug mnie matma i hista były beznadziejne.
      PS: Zauwazyłam, ze jakis debil (xyz) nie moze sie nacieszyc faktem,ze opanowal
      slownik. Czlowieku, jest sie z czego cieszyc... Kiedy ostatnio wychodziles z
      domu?
      Pozdro dla normalnych!
      • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:20
        Noo widzę następny Pan urażony, zrozum człowieczku, że nie jestem z tych co uczą
        się czegoś metodą zapamiętania stron x-y tylko czytają ze zrozumieniem..także
        zasady ortografii :P
        • Gość: Say Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:31
          Pan? Ty w ogole plci odruzniasz?? Tylko mi nie pisz, ze "Say" moze sugerowac
          obie plci bo czasownikow w czasie przeszlym uzylam w formie zenskiej. Mam
          nadzieje,ze sie geniusz nie pogubil.
          • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:34
            Czepialstwo za czepialstwo ? :) No tak też można więc Szanowną Panią przepraszam
            i obiecuję poprawę :P <kwiaty> :)
            • Gość: basik Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.mikolow.net 20.05.05, 16:28
              i ty czytasz ze zrozumieniem??????????hahahahahaha..ale jaja....ja głosuje na
              matme
    • Gość: qmpelka Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.miechow.com / 82.177.44.* 20.05.05, 13:21
      jak dla mnie to matma ponieważ zadania troche pokrecone a na dodatek za mało
      czasu na ich rozwiazanie
      • Gość: ja :/ Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 20.05.05, 13:28
        HISTORIA
        HISTORIA
        HISTORIA
        HISTORIA

dziekuje za uwage :/
        • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:33
          heh:)
          • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:34
            heh:) -zaraz mnie xyz poprawi,ze powinno byc "ch";)
            • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:38
              :) Nie przesadzajmy w drugą stronę :)
              • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:41
                Wow, to znasz jakies granice?
                • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:44
                  Matematyczne, moralne, państwowe,... :)
              • Gość: Picus Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:43
                Wow, to znasz granice w czepianiu sie? Z reszta i tak juz jest postep bo w
                ogole przyznales sie,mze to zwykle czepianie.
                Szkoda mi na takich jak ty czasu. Takze pisz sobie co chcesz, bo najwyrazniej
                do takich jak ty sie nie dotrze.
                Ty wiesz swoje, reszta swiata swoje.
                • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:46
                  >Ty wiesz swoje, reszta swiata swoje

Spokojnie to samo można powiedzieć o każdym tu, wiesz jaki świat byłby nudny
                  gdyby każdy miał takie same poglądy ? :) Taki sam nudny jak te klucze :)
                  • Gość: Sonic Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.epwik.com.pl 20.05.05, 13:57
                    Nie kazdym. Polowa forum twierdzi,ze matma byla z kosmosu i ja tez tak
                    twierdze. Jest to opinia ogolu, nie jednostki.
                    Takze moim kandydatem jest MATMA!
                    Pozdrowienia dla maturzystow i zalozyciela forum!
                • Gość: xyz Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:52
                  Błędy rzucają mi się same w oczy - bynajmniej ich nie szukam na siłę , a
                  ponieważ mam za długi język (klawiature ? :) ) to poprawiam, ale nie ze złą
                  intencją ! Wy odbieracie to jako czepialstwo, a jest to czyste dbanie o
                  poprawność naszego języka i nie zamierzam nikogo palcem wytykać jak to
                  sugerowała jedna z Pań:)
                  Mi też się błędy zdarzają, ale nikogo debilkiem nie nazywam jak mi go wytknie ;)
                  • Gość: Pati =) Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:56
                    HISTORIA
                    HISTORIA
                    HISTORIA
                    HISTORIA
                    nio i matma...

dziekuje za uwage =/
                  • Gość: MATMA Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:57
                    dla mnie zdecydowanie matma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: monika Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.chello.pl 20.05.05, 18:12
                  Miom zdanie historia to masakra.Ale jakbym miała zdawaćz matmy to z pewnością
                  ona.
    • Gość: MEGrAYAN Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.chello.pl 20.05.05, 13:54
      widze ze faworytka historia ma sie niezle:Pproponóje glosowac na najgupsze
      zadanie w chistorji jaq mysle ze 1 bylo najgorsze hehe
    • Gość: parszywek Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:00
      los matematikos. bez 2 zdan. (;
    • nastoletnia.mama Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy 20.05.05, 14:01
      miałam zdawać matme, gdy szłam do liceum, ale w trakcie mi sie coś przestawiło
      i zdawałam dziś chemie - nie żałuje. Widziałam arkusz z maty... nie wypowiadam
      się
      • Gość: alizeeeee Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.chello.pl 20.05.05, 14:02
        historia:(byly glupoty ktorych nie mam w programie---->i te rzeczy co sa na
        rozszerzonym np.zjednoczenie niemiec i wloch
        • Gość: eM. Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.osiedle.net.pl 21.05.05, 12:24
          to naprawdę jest tylko na rozszerzonym? :|
      • Gość: nobody Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 80.51.254.* 20.05.05, 14:06
        Historia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: dora Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:18
          MATMA WYGRYWA PRZODUJE!!!:(:(:(
      • Gość: moniaaaa Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:57
        zgadzam sie z Toba : MATMA NAJGLUPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ;P CHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:49
      CHEMIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ardona chemia rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:57
        wrr.... czarna magia, same durne doświadczenia
    • Gość: jok historia rozszerzona i KLUCZ do niej!!! IP: 80.51.250.* 20.05.05, 15:22
      matma była spoko nie narzekaj :)
      • Gość: HISTORIA bleeee Re: historia rozszerzona i KLUCZ do niej!!! IP: *.zamosc.mm.pl 21.05.05, 00:06
        a wos nie lepszy!!!!na szubienice z czlonkami CKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: giedymin Re: historia rozszerzona i KLUCZ do niej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:50
          o tak historia to było największe przegięcie świata (wszystkie
          enrony,orleny,rywiny niech sięschowają) zupełnie nie wiem po co ja sie tak na
          tą hist uczyłam głupia jakaś!!!!mogłam bimbać przez trzy lata i nie wiem czy
          zaszkodziłoby mi to.a wos oczywiście również normalny nie był,ale ja wiem
          dlaczego!bo to była zemsta szitów na tych co sięodważyli ten przedmiot
          zdawać.nie ma co dokopali nam równo.ale mam nadzieję ,że się z tego wygrzebiemy
          jakoś:)pozdrawiam najfajniejszy rocznik '86
    • czartusia naglupsza historiaaaaaaa 20.05.05, 15:51
      a raczej jej niekore pytania i ten KLUCZ ODPOWIEDZI!!!!!!! nie byla
      najtrudniejsza ale na pewno NAJGLUPSZAAAAAAAA!!!!!
    • Gość: T Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:04
      I. Informatyka
      II. Matma
      • Gość: antzyk.. Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:48
        FIZYKA ROZSZERZONA!!! QRWA,CO TO BYŁO??!?!?!

choć przyznam...tramwaje i serwetki wielce interesujące;)

nie porobiłam błenduf?
        • Gość: TYLKO HISTORIA :))) IP: *.chello.pl 30.05.05, 10:20
          Matma- zadania zawsze były na maturze (bo jakże by inaczej), tyle że tym razem
          było ich sporo i trudniejsze a na historii było cos czego sie nigdzie nie
          uczylismy.. wogole to po co było sie tego tyle uczyc.. ech :)
      • Gość: komórka Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:49
        ja bezapelacyjnie obstaiwam fizyke ... :p nie wiem, czy keidys doznałam az tak
        pokreconej gamy uczuc jak przy czytaniu poleceń z fizyki :p i powiem wam
        szczerze, ze pomimo faktu ze fize zdawalam z przymusu to musze powiedzieć, ze
        nigdy nie mialam takiego stanu nieważkości wiedzowej ;) a wieeele klasowek w
        zyciu pisalam :) FIZYKA BEZAPELACYJNIE :) i geiazdy syriusza hawk ;]

PS. xyz ja cie rozumiem człowieku i twą dbałość o język, seiro :) ale jest taka
        zasada- żyj i daj życ innym :) a cechą polskiego społeczeństwa jest to, ze źle
        znosi krytykę :P pozdrawiam
        • Gość: biuletyn tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 01:08
          ludzie ludziki i ludziska
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!! F I Z Y K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          po tej salwie śmiechu na sali, pozozostali ranni
          • Gość: carl Re: NIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:36
            Pisałem i fizyke i informatyke, i co byście nie mówili, ta druga przerosła
            WSZYSTKO!!!!!
    • Gość: rk Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 80.51.249.* 20.05.05, 16:48
      Matma to byla rybka przy informatyce :] Uzasadniac nie trzeba, kto zdawal - wie
      doskonale. Pozdro
    • biedrona131 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy 20.05.05, 17:24
      oj historia...bo zdawalam i wiem..ale po rozmowie z ogolem to przyznaje z e
      matma i infa tez niczego sobie...
    • Gość: derti Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:38
      Historia sztuki - w większości szkól nie ma takiego przedmiotu, nie istnieje do
      niego informator, który wspominałby o jakichkolwiek konkretach. :/
      • Gość: karolina03 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:39
        przeciez jest 23... :D:D:D
        • Gość: Bezapelacyjnie mat Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.debnet.pl 23.05.05, 23:06
          matematyka ale hipa tez do bani
    • Gość: aaa Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: 213.199.207.* 20.05.05, 18:05
      MATMA!!! /totalna porażka/
    • Gość: :) Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.finemedia.pl 20.05.05, 18:26
      ZDECYDOWANIE MATEMATYKA !!!
    • Gość: Starling1 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.net.autocom.pl 20.05.05, 18:27
      Historia
      • Gość: gosc4334 Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:49
        FIZYKA .jeśli ktoś zdawał to wie o czym mówie :(((
    • Gość: Luki Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:02
      matma
      • drobiazg_lesny Re: ...:::;;;NAJGŁUPSZA MATURA;;;:::...-głosujemy 20.05.05, 19:10
        historia, zdecydowanie historia..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka