Dodaj do ulubionych

CHEMIA!!!!!!!!!

IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 13:47
Podstawowa chemia była light ale rozszerzona bosheeeeeee kogo tak powaliło!!!!
Zadania z kosmosu i praktycznie same doświadczenia!No ja jestem ciekawa ile
osób zaliczy tą roszerzona buahaha :p
Obserwuj wątek
    • Gość: dżizas Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:25
      nie przesadzaj:]
    • Gość: megi Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.05.05, 14:29
      Sozk toz to bylo latwe . ja zle zrobilam iloczyn chyba wyszlo mi ze bedzie
      ostad. pogubilam gdzies jednostki pewnie. i jeszczew ostatnim zadaniu zamonialm
      napisac ze tzreba pzrezrurke pzrepuscic . niom i nie napisalm minusa w ntalpi.
      ale to rotrzepanie . A roszerzenie latwe byylo . Z kad Ty jestes niom powaznie
      ja bylam pzrygotowana na na prawde trudna mature
      • Gość: dżizas Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:31
        w ostatnim trza było przez rurke jakas? ja tlyko w 2 zdaniach opisałam:/
        • Gość: marta Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 14:34
          ja tez nie mam rurek
      • Gość: ecia Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:39
        chemia była łatwa-ludzie co wy gadacie,ze trudna była?? zadnych zadan z kosmosu-
        normalne zadania, jestem w klasie mat-inf, a maturka była dla mnie łatwa (no
        ale istotny wpływ na moja mature miałe tez to, ze moja mama jest chemikiem...)
        serio-byłam przygotowana na wiele trudniejsza mature
        • Gość: Magda Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:43
          Dla mnie tez ok, jestem z siebie zadowolona było właśnie to co sie
          spodziewałąm , czyli trudna dla przecietnego ucznia :))) Bez obrazy. Ja
          poprostu bardzo lubie chemie a moja rodzina to humaniści :)))) Nie myślcie o
          tym mamay już wakacje :)))))))
    • Gość: ;P Re: CHEMIA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:44
      OKROPNE BYLO TO I TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOSZMAR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka