Dodaj do ulubionych

znieńmy na fajniejszy temat- FACECI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:18
który polak ma waszym zdaniem najseksowniejszą klatę? :D

chłopaki też się mogą wpisać ;))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: nb Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: 80.51.205.* 22.05.05, 18:23
      Kasia Figura ewentualnie Doda : E
      • Gość: freda Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:14
        nie bo ja:P
    • Gość: M. Polscy faceci są do bani!!! IP: *.devs.futuro.pl 22.05.05, 18:30
      Polscy faceci są tragiczni same takie chłopczęta żadnych męskich facetów.
      Najwięcej jest zniewieściałych i tych metroseksualnych którzy nakładają częściej
      krem na buźke niż ja. Koszmar!!!
      • Gość: nb Re: Polscy faceci są do bani!!! IP: 80.51.205.* 22.05.05, 18:32
        Czy ja wiem ... nie wiem : p
      • b_belcia Re: Polscy faceci są do bani!!! 24.05.05, 22:13
        masz jakis uraz do kremow do twarzy? to chyba dobrze, ze ktos o siebie dba[byle
        nie nakladal zelu na wlosy i nie byl bardzo na serio z nasladowanie mansona-
        szminka na ustach odpada :)]
        a zreszta ja uwazam ze baby polskie sa glupie ;p
        pzdr!
    • Gość: ..... Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:39
      a co powiecie na naszego iwana uuuuuuuu
      żartuję ;)))
    • Gość: abc Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.05.05, 19:09
      najfajniejszą klatę mają goryle w opolskim ZOO
      • Gość: dziuabas Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.05, 22:58
        a nie prawda bo we wrocławskim!!!! :D:D:D:D
    • Gość: boski Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:01
      a mi tam sie podoba moja klata
      aha i dziewczynom też
    • hubert13us Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 24.05.05, 22:15
      a jaka lubisz klate??
      • Gość: gfgfg Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: 80.51.242.* 24.05.05, 22:17
        zeby nie byla wlochata:P
    • agatpromyk Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 24.05.05, 22:21
      mój facet ma nafajniejsza klate, ale się spozniłas jest juz zajęty :P
      • maaaaturzystka PUDZIAN:) 24.05.05, 23:48
        wg mnie PUDZIAN ma najfajniejsza klate:) Hehe!!!
    • Gość: MMMMMMMM Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:46
      najfajniejsze mają pływacy,
      takie umięśnione.....
    • Gość: die_tonight Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.mpss.osi.pl 25.05.05, 21:41
      A ja wlasnie chcialam napisac ze moj facet jest najsliczniejszy ...ale ze mnie
      przed chwila zdenerwowal to nie to tego nie napisze:}}}}
      "samiec Twoj wrog":P
      • Gość: dziubas Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.05.05, 22:55
        ja chce faceta!!! :D
    • Gość: aaaaaaaa Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:38
      a ja lubię klatę mojego wuefisty
    • Gość: carolinca klaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:47
      Ja lubię klaty gejów, bo oni zazwyczaj są fajnie wysportowani, pachnący,
      zadbani, bez zbędnego owlosienia i zabójczo przystojni, bo prawie wszyscy
      modele, to geje... szkoda... :/
      • Gość: nb Re: klaty... IP: 80.51.205.* 26.05.05, 19:18
        to zostan lesbijka :E
        • Gość: carolinca Re: klaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:25
          Chyba nawrócę jakiegos geja... z piękną klata i twardym tyłeczkiem... mniam
          mniam
    • Gość: gioranta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:11
      mniam... wrrr...
      • Gość: dżolka Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:49
        Ja lubie facetów z owłosionymi klatami i jędrnymi pośladkami. Nie lubie facetów
        w szerokich spodniach. :D
        • Gość: Tintale Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:45
          To okropne kiedy facet smaruje się jakimiś kremami. Rozumiem jeśli ma jakieś
          problemy ze skórą, ale krem nawilzający? Ble... Albo odżywka do włosów. Faceci
          powinni być w 100% męscy. Czyli nie powinni marudzić, chodzic do solarium itd.
          Bo przecież mężczyzna nie jest do patrzenia a do kochania ;). A najfajniejszą
          klatę w Polsce poza moim chłopakiem ma wokalista Behemotha.
          • Gość: jom to Re: Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:41
            wokalista behemotha.. niee, śmiem zaprzeczyc, <błecht>
            • Gość: d Re: Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:54
              ehh mam kumpla z boską klatą... na brzuszku 'kalofyferek' nie za szeroki w
              barach, nie jakich wypakowany... poprostu ladnie zbudowany.... szkoda z jest
              odemnie 2cm mniejszy tak bym sie za niego wziela :-)
              Zreszta nie narzekajmy... polscy chlopcy są niczego sobie... na plazy można
              zobaczyc conieco :-)
              pozdrawiam
    • Gość: anja Klaty :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:30
      taka jest prawda, że w polsce niewielu facetów ma fajne klaty. rodzaje polskich
      chłopaków: z brzuszkami piwnymi-obwisłymi + piersi prawie potrzebujące stanika,
      chłopcy chudzielcy: kościcści i bez mięśni, pakerzy: niscy, mało w
      rozporku=sterydy, nieprzyjemnie rozrośnięci i ci, których jest najmniej: lekko
      umięśnieni z szerokimi barkami i skarbem między nogami. fajne chłopaki są na
      zachodzie europy, bo tam dbają o swoje ciała. ;/
      • Gość: samanta a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:43
        W Polsce to mi się tylko siatrkarze podobają. Cudny Bąkiewicz (widziałyście
        jego zdjęcie w Cosmopolita...)

Ale ja wole "chłopaków z importu". Uważam że Conrado Moreno jest boski.

Zagraniczni piłkarze też niczego sobie: M Baros, C Ronaldo, N Gomes, L
        Garcia... można by godzinami wymieniać. Co o nich myślicie???
        • Gość: frezja Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:47
          Ja w ogóle planuję zapolować na jakiegoś byczka za granicą, bo tu są
          chudzielce, grubaski albo z przerośniętymi klatami. Ja chcę mądrego i ładnie
          wyglądającego faceta, żeby w łóżku nie marzyć o kimś innym, i żeby nie kochać
          się też z imbecylem. Na razie, jak poznaję kogoś zadbanego i z fajną klatą, to
          są to zazwyczaj geje... <beczy>
          • Gość: samanta Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:52
            a ja niedawno całowałam się z takim fajnym "polskim". Ale jak to zwylke z nimi
            bywa: pierwsza randka i ostatnia. :( Nie mam szczęścia do facetów... Ale co tam
            fajnie było
            • Gość: Riannona Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 20:11
              Moj Slaweczek jest najseksowniejszym mezczyzna na swiecie :P
              • miniaturka_86 Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków 02.06.05, 00:10
                całkowicie zgadzam się z samantą! - najseksownieksi i najprzystojniesi za
                granicą - np. tacy Włosi:D
                i faktycznie sportowcy: piłkarze, trochę siatkarze, ale zaraz będzie, że
                oglądamy sport dla męskich klat:P
                odpadają za to niemęscy: tacy, którzy używają kremów i różnych takich:/ -->może
                nie niechluje:P, ale też nie 'ulizani':P
                • miniaturka_86 Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków 02.06.05, 00:10
                  a jeszcze czy wspomniałam o długich włosach??
                  włoscy piłkarze... hmm, lista jest długa:D
        • Gość: aaaaaaaa Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:49
          o tak Bąkiewiczowi mowimy zdecydowanie taaaaaaaaak:)

z siatkarzy to jeszcze jak dla mnie Gołaś :)
        • Gość: wzrokowiczka :) Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:59
          >W Polsce to mi się tylko siatrkarze podobają. Cudny Bąkiewicz (widziałyście
          > jego zdjęcie w Cosmopolita...)

Tak - facet niczego sobie :D:D:D! ale wolę oglądać go w akcji :D (na meczu of
          kors ;P)

> Ale ja wole "chłopaków z importu".

No fakt - mają fajny image, ale za nim często kryje się "pustka wewnętrzna".
          Wielu takich facetów nastawionych jest na "wyczyny sportowe" :P i nie w głowie
          im romantyzmmmm ;).

No ale na polskich facetów też nie ma co narzekać - jest na kim oko zawiesić -
          chociaż często taki obiekt prowadzi już pannę za rękę ;>
      • freeesh Re: Klaty :/ 02.06.05, 01:20
        jakby dobrze poszukac to się gdzieś znajdą fajni i gorrrący ;)oczywiście lubie
        sobie popatrzeć na takich ze zgrabna pupą i cudną klatą :p ale na dłuższą mete
        przyciągają mnie "zwyczajni" którzy mają "TO COŚ" i
        są "ociupinke"niegrzeczni :)
        • miniaturka_86 Re: Klaty :/ 02.06.05, 14:12
          "ociupinke" niegrzeczni - eh, rozumiem ciebie! ;)
    • Gość: haha Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:40
      ale mój temacik ma wzięcie,
      wiedzuałam co nam- dziewczynom mioże humor poprawić ;)
      • Gość: mika www??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:44
        Znacie jakies fajne adresy www z ciałami świetnych mężczyzn?
      • marcin.lepicki Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 02.06.05, 21:07
        K., już durniejszego tematu to chyba nie mogłaś wymyślić ;) IMHO ja mam
        najlepszą klatę, ROTFL :P
        • marcin.lepicki Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 02.06.05, 21:12
          no dobra, może niekoniecznie to Ty wymyśliłaś, ale temat interesujący bardzo jest ;)
      • Gość: miesiek Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:32
        fajny tmat bo ja jestem bisex
        • Gość: samanta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:52
          może chcesz poznac moją koleżankę. Ona też jest Bi
          • Gość: ;) Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 22:06
            a co to malo takich? nie jest jedyna;)
            • Gość: samanta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:12
              Ale ona jest wyjątkowa ;)

Jak nie cg\hcesz to nie. po prostu nam już się razem nu\dno robi i faceta
              szukamy :)
              • Gość: miesiek Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:59
                no ciekawe, ja teraz smak na faceta niestety poczulem, najlepiej latynosa (bo
                ogladalem film "Zle wychowanie" Almodovara i tam grali monumentalnie piekni
                Hiszpanie), ale jakbyscie znalazly takiego, to jestem otwarty na wszelkie
                propozycje:)))
                • Gość: ;) Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 09:46
                  a wiecie..wszyscy sie zachwycaja hiszpanami,wlochami...a ja wole skandynawow;)
                  taki blondynek..;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka