ange86 31.05.05, 20:02 jak Wam poszła matura z francuskiego????na ile liczycie punktów???? wybieracie się na romanistykę-jeśli tak to gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:18 Nie bardzo. Licze na cos ponad 70% z rozszerzenia :( Wybieram (...wybierałam...) się na romanistykę na UŚ. Proszę, chętni na romanistykę niech wpisują swoje wyniki, pozwoli mi to zorientować się, czy mam jakiekolwiek szanse. Inaczej szukam innej ścieżki edukacyjnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:21 ja podobnie jak Agata, tyle ze na uw sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: 195.117.123.* 05.06.05, 19:09 Na wyniki jeszcze trzeba trochę poczekać, dlatego nie będę gdybać.Również wybieram się na UW.Składam jeszcze na UŁ. Tak odbiegając odrobinę od tematu, nie uważacie, że to straszna głupota, że np. na wrocławskim jest wymagana matematyka na romanistykę?Parodia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ange86 Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 05.06.05, 22:11 Zgadzam sie z Tobą,że to głupota,iz na romanistyke wymagaja matury z maty-to przegięcie!!! W ogóle tego nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ange86 Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 05.06.05, 22:15 Acha i tak przy okazji-ja też zamierzam składać papiery na romanistykę-UŁ albo UMK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: 195.117.123.* 09.06.05, 17:58 Ja na UW składam alternatywnie,bo chciałabym się dostać do Łodzi.Być może się tam spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: jak Wam poszedł francuski.....????? IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 07.06.05, 20:35 Szczerze mówiąc to mnie lekko dobił Twój wynik... ja nie liczę na nic powyżej 60%, też się wybieram na romanistykę na UŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag ROMANISTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:09 tez sie wybieram na frencza - na ujot, umk oraz na uł do lodzi chyba... ale rozsz byl masakryczny podst mam ok 94% a rozsz cos kolo 70% byl trudniszjy niz inglisz!!!! piszcie na mejla czy macie ksiazki na ujot? dagmarka_p@poczta.onet.pl lub gg1809520 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: ROMANISTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:19 Dag!!! Hej:D Rozszerzony nie był taki straszny, robiłem bez słuchania i mi z 80% wyszło, ale ze słuchaniem pewnie bym miał z 60%. Do Łodzi składasz? Tam słyszałem, że niezbyt fajna atmosfera, podobnie jak na anglistyce. Ale jak Ci to wszyscy mówimy-dasz rade na UJ :p Odpowiedz Link Zgłoś