Dodaj do ulubionych

KONKURENCJA na Akademie Medyczne

04.06.05, 13:19
Drodzu kandydaci, niebawem zakonczy sie rekrutacja na AM. Wiemy jak wazne
jest, ilu kandydatow rywalizuje o jedno miejsce. zatem zwracam sie z powazna
propocja o wpisywanie POWAZNYCH danych ktore pomoga nam dowiedziec sie ilu
kandydatow przypada na 1 miejsce.
NIE ZASMIECAJMY TEGO FORUM!!

ponizej utworzylam watki dla poszczegolnych AM, na dzien dzisiejszy
zakonczono rekrutacje na UM w łodzi. Od nas zalezy jak poprowadzimy ten
watek. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • midi.max UM ŁODZ 04.06.05, 13:19
      • midi.max Re: UM ŁODZ 04.06.05, 13:24
        w/g posiadanych pzrezemnie inf

STOMA 6 os/ 1 miejsce
        LEK 3,5 os/1 miejsce

dane orientacyjne pzrekazne pzrez prac UM
        • Gość: Anka Re: UM ŁODZ IP: 195.205.230.* 05.06.05, 08:58
          Potwierdzam, ja też tam dzwoniłam. I podali mi właśnie takie dane. Poza tym 6
          osób na farmację i 4 na analitykę medyczną.
    • midi.max PAM Szczecin 04.06.05, 13:20
      • Gość: am Re: PAM Szczecin IP: 62.69.200.* 10.06.05, 17:11
        Przedwczoraj było 3,5 osoby/miejsce.
    • midi.max AM LUBLIN 04.06.05, 13:20
      • dareczek10 Re: AM LUBLIN 04.06.05, 15:34
        ja skaldamna farmacje
        • Gość: traszka Re: AM LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 06.06.05, 21:51
          do dzisiaj rano na lek ok 500 podan
    • midi.max AM WARSZAWA 04.06.05, 13:20
      • Gość: zygi Re: AM WARSZAWA IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 14:38
        b - 80%
        ch - 75%
        f - 50%
        • Gość: Ajax Re: AM WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:51
          Żygi skąd jesteś?
      • Gość: ja na Re: AM WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:40
        dietetyke a wy na co??
      • Gość: sławekk. Re: AM WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:25
        jak dzwoniłam w poniedziałek (6.06) to było około 200 podań :)
        • Gość: rzekotek Re: AM WARSZAWA IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 08.06.05, 22:10
          A czy wiecie może jaki jest limit przyjęć?
    • midi.max AM WROCLAW 04.06.05, 13:20
      • Gość: assamita Re: AM WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:42
        biol 80%
        chem 85%
        fiz 68%
        razem 233 pkt rankingowe
        • Gość: assamita Re: AM WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:19
          Nikt nie idzie do Wroclawia!!!!????
    • midi.max AM BYDGOSZCZ 04.06.05, 13:21
    • midi.max AM GDANSK 04.06.05, 13:21
      • Gość: xxxx Re: AM GDANSK IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 04.06.05, 13:39
        Jak byłam w piątek (3.06) składać papiery na lekarski to powiedziano mi, że
        jest nie wiele ponad 300 podań (czli na 1 miejsce przypada 1,5 osoby)
        • Gość: Donia Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:04
          to pocieszające;) oby taka tendencja się utrzymała;)
          ja byłam we wtorek31maja ale byłam taka szczęśliwa ze trafiłam do tej komisji
          rekrutacyjnej że zapomniałam się zapytać;p
          nieźle trasę wymyślili;p;p;p
          to chyba taki przed teścik;)jak trafisz to zanczy że masz dostateczną motywację
          by się uczyć i mogą cię przyjąć;););)
          • Gość: infrant Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:38
            ja bylem dzisiaj i mam numerek 412 na lekarskim (a wogule to straszne sa te
            sekretarki normalnie traktuja czlowieka jak jakies zwierze za kogo one sie maja
            glupie ci*y!)
            • Gość: niunia Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:59
              no to niestety prawda, strasznieeee niemiłe ;/

A na ile pkt liczysz?
              • Gość: infrant Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:06
                tak mysle ze kolo 180 punktow na 300 to malo co nie??
                • Gość: smakjapka Re: AM GDANSK IP: *.pro-internet.pl 06.06.05, 17:09
                  Hmmm ja składałam na samym początku rekrutacji (31.05) i musze powiedzieć, że
                  pani, która przyjmowała moją teczkę była niesamowicie miła :) Poinformowała
                  mnie o wszystkim - formie egzaminu, o terminie przyjscia zawiadomienia a
                  egz....pobiadoliła razem ze mną, ze nic nie wiadomo odnośnie starych
                  maturzystów i w ogóle...Nie spodziewałam się takiej serdeczności. Czyli mam
                  szczęście do ludzi ;) A wracajac do tematu - zamierzam 10.06 zadzwonić i
                  zapytać się, ile osób złozyło podania...Myślicie że babki z komisji
                  rekrutacyjnej udzielą takiej wiadomości?... Mam taką nadzieję...
                  • Gość: smakjapka Re: AM GDANSK IP: *.pro-internet.pl 06.06.05, 17:11
                    czy informacji - miało być :) - udzielą. Elektrostatyka przez cały dzień to nie
                    był dobry pomysł - funkcjonowanie intelektualne w zakresie innym niż fizyka
                    utrzymuje się przez to na poziomie poniżej przeciętnej ;) ech, zazdroszczę że
                    Wy (nowi maturzyści) stres związany z egzaminem (maturą) macie już za sobą...
                  • Gość: infrant Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:12
                    to musialas miec farta ale byla tam taka jedna mloda babka i sypatyczna a ja
                    trafilem na taka stara spruchnilą wrecz babcie ktora caly czas miala jakies
                    pretensje (a ile wy sie spodziewacie punktow??)
                    • Gość: niunia Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:21
                      ja liczę na 180 pkt, na pewno nie więcej.

Właściwie nie wiem nawet czy startować na akademię, heh...

Podobno, ci co zostali w swoich miastach to mają dużo pkt- powyżej 200, a
                      reszta składała tam gdzie miało być rzekomo łatwiej - tzn. Poznań i Białystok -
                      ale teraz to chyba najbardziej oblegane uczelnie...

No a ja zostałam na lodzie i nie wiem już gdzie skłdać... Jak myślisz, gdzie
                      mnie z takimi wynikami wezmą? No i czy przewidujesz słabsze osoby??
                      • Gość: infrant` Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:27
                        z tego co slyszalem i co pisza na tym forum to najlatwiej bedzie do Lublina ale
                        wiesz roznie to bywa a 180 to bedzie chyba przecietny wynik mam taka nadzieje
                        przynajmniej!!!
                        • Gość: Antek Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:32
                          Hej!
                          Składałam dziś do Gdańska, fajne te strzałeczki były :) Dla mnie ta babka była
                          bardzo miła. Zapomniałam tego kwestionariusza i na miejscu wypełniałam.
                          Powiedziała mi że mam numer 417, tzn że jest tylko 417 osób? Nie wierzę...
                          Aha i mam pytanko, myślicie, że będą patrzeli na kolejność złożeń? Bo ja
                          składam jeszcze na analitykę, i chciałam to zrobić dopiero po dostaniu
                          świadectw i ogłoszeniu wyników na lekarskim, a tata każe mi składać już teraz.
                          Bo potem mówi że np. jak nie dostane na lekarski i jak dopiero potem zloze na
                          analityke to bede jedną z ostatnich osob ktore składają, a jezeli np 70 osób
                          bedzie miało tyle pkt co ja to wezmą najpierw tych co pierwsi złozyli. co o tym
                          sądzicie? To prawda?
                          • Gość: miś Re: AM GDANSK IP: *.udn.pl 07.06.05, 17:40
                            Wg mnie jest to bardzo malo prawdopodobne zeby az 70 osob mialo taka sama ilosc
                            punktow:P No ale jak tam chcesz, jak tata da pieniazki na oplate rekrutacyjna
                            to mozesz zlozyc juz teraz;) Ale tak na powaznie to jesli bedzie kilka osob na
                            granicy limitu z taka sama liczba punktow to pewnie przyjma je wszystkie. Ale
                            to sa tylko moje przypuszczenia.
                          • gosia_86 Re: AM GDANSK 07.06.05, 18:59
                            Drogi Antosiu..
                            zasady rekrutacji sa bardzo jasne. kolejnosc nie ma zadnego znaczenia.
                            Limit miejsc na poszczegolnych wydzialach reguluje zarzadzenie Ministra
                            Zdrowia. I tak, Jesli np AM w Gdansku bedzie miala 50 miejsc na
                            Analityce /przykladowo/ jesli okzae sie, ze prog wynosi 120 pkt, to chocby 70
                            osob miescilo sie w tym limicie punktow musza przyjac wszystkich. Sytuacja taka
                            ma miejsce jezeli /dla powyzszego pzrykladu/ 49 osob uzyskalo 121 pkt, a 21 po
                            120pkt. Nie moga zakonczyc rekrutacji na 120 pkt poniewaz wtedy przyjetoby
                            tylko 49 osob. takie byly i sa zasady przyjec.
                            Co do skladania podan na AM na rozne wydzialy, tylko balagan na AM moze
                            spowodowac, że sie nie kapną. Kazde podanie jest wprowadzane do sytemu
                            komputerowego.
                            Zycze powodzenia
                            • Gość: Do Gosi Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:21
                              Gosia, ale ja nie kumam, to wg Ciebie na AM moge składać tylko na 1
                              kierunek? :/
                            • Gość: Do Gosi - Antoś Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:22
                              Można składać na 2 kierunki bo ja pisałam maila do tego biura rekrutacyjnego i
                              mi napisali że moge. :P
                              • Gość: Gosia_86 Re: AM GDANSK IP: *.man.busko.pl 07.06.05, 20:47
                                Dziwna sytuacja...
                                wytłumacze dlaczego..
                                rozwazmy ze skladasz podania na
                                AM GDANSK
                                • Gość: Antek Re: AM GDANSK-Do Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:22
                                  A kto Ci powiedział że na analitykę jest test (egzamin?)- chodzi Ci o ten na
                                  predyspozycje? To jest tylko na lekarskim, na analitykę nie ma tego. Skąd masz
                                  takie informacje?
                                  • Gość: M. Re: AM GDANSK-Do Gosi IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 12:29
                                    Na UJ ludzie idący na analitykę piszą test predyspozycji a jest on dla całej
                                    Polski taki sam i wszędzie obowiązuje, więc na innych uczelniach też go pewnie
                                    piszą. Niestety to uniemożliwia wybranie innych kierunków gdzie test też
                                    obowiązuje bo można go napisać tylko na jednym kieruneku.
                                    • aanntteekk Re: AM GDANSK-Do Gosi 08.06.05, 12:55
                                      DOSTAŁEM MAILA NIE MA ŻADNEGO TESTU :

Witam,

Jedyną formą kwalifikacji na kierunek analityka medyczna jest konkurs
                                      świadectw, nie ma testu kompetencji.

Pozdrawiam
                                      Anna Stażewska

> Witam Szanowne Biuro Rekrutacyjne!
                                      > Chciałbym zapytać czy na kierunek 'analityka medyczna' jest test na
                                      > okreslenie predyspozycji przydatności do zawodu. Pytam, ponieważ
                                      > zostałem poinformowany na forum, że nie mogę złożyć papierów na
                                      > 'analitykę medyczną' oraz na kierunek 'lekarski', ponieważ owy test
                                      > na oba kierunki jest tego samego dnia i niemógłbym się
                                      > rozdwoić - czy to prawda? Ja myślałem że ten test jest tylko na
                                      > k.lekarski - 7 lipca. Pilnie proszę o odpowiedź. Z góry bardzo dziękuję.
                                      > Ronaldo

• Gość: Gosia_86 Re: AM GDANSK-Do Gosi IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 12:56
                                        skoro masz to na pismie to ok
                                      • Gość: Gosia_86 BARDZO WAZNE IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 12:57
                                        zatem GDANSK ,..uprzywilejowany

zatem na ANALA ta,m bedzie tłok

bardzo wazna informacja

• Gość: Antek Re: BARDZO WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:06
                                          Nie bedzie tłoku.na analitykę nigdy nie ma, bo wszyscy walą na farmację, w
                                          ostatnich latach były ok 2os/msc
                                          • taatus [....] 08.06.05, 17:13
                                            usuniety pzrez moderatora
                                      • taatus [...] 08.06.05, 17:13
                                        • taatus [...] 08.06.05, 17:14
                                          probowalas tak zrobic?
                                          • taatus [...]. 08.06.05, 17:23
                                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie
                                        • taatus [..] 08.06.05, 17:15
                                        • taatus [....] 08.06.05, 17:16
                                          usuniety przez moderatora
                                • Gość: Antek Re: AM GDANSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:25
                                  Lepiej poczytaj sobie oficjalne informacje na stronie www.amg.gda.pl - tutaj
                                  nie ma mowy o żadnym teście. Z tego co ja wiem to te testy są tylko na
                                  lekarskim, na prawie itp.
                                  • Gość: Gosia_86 Antosiu ..to dotyczy licencjata na AM Anal IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 12:55
                                    .......
                                    • Gość: Gosiu... Re: Antosiu ..to dotyczy licencjata na AM Anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:04
                                      A co po LO od razu zaczynasz magisterskie uzupełniające?
                                      • Gość: Do Gosi Re: Antosiu ..to dotyczy licencjata na AM Anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:14
                                        Nie wiem czy się orientujesz (wygląda na to że raczej nie) ale istnieje takie
                                        coś jak system Boloński...
                                        • Gość: Gosia_86 nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 13:37
                                          Sa magisterskie 5 letnie
                                          i jest licencjat 3 lata
                                          • Gość: Antek Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:41
                                            No to o co Ci chodzi? Czemu piszesz ze chodzi o licencjat - chyba wiem, nie?
                                            Przeciez najpierw idzie sie na licencjackie, a potem na magisterskie! To po co
                                            do cholery piszesz takie głupoty?!
                                            • Gość: Antoś Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:42
                                              TY MNIE JUŻ WKURZYŁAŚ...SORRY NIE BĘDĘ TRACIĆ CZASU NA DYSKUTOWANIE Z OSOBĄ TAK
                                              NIEKOMPETENTNĄ JAK TY...
                                              • Gość: Gosia_86 Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 13:47
                                                o twojej niekompetencji swiadcza twoje nerwy

gdybys uwaznie poczytal, to jest dopisek ze AM gdansk przyjmuje tez na
                                                magisterskie Anal
                                                to co tam jest napisane dotyczy dziennych LICENCJAT

wiec nie probuj mnie dyskredytowac tylko czytaj uwaznie i ze zrozumieniem

Na innym AM na analityke mgr przyjmuja po zdaniu egzaminu
                                                ale ty wszystko wiesz

• Gość: Antek Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:32
                                                  A to że AMG przyjmuje na mgr analit. to wiem, ale to sa UZUPEŁNIAJĄCE, a tzn że
                                                  najpierw musisz mieć licencjat. Nie obchodzą mnie inne, jakbyś nie zauważyła to
                                                  akurat w tym miejscu piszemy o Gdańsku...
                                              • Gość: Gosia_86 Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 13:48
                                                Ale dla ciebie LICENCJAT czy Magisterka to to samo:):)

wulkan intelektu z ciebie, nie powiem
                                                • Gość: Basia Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:33
                                                  Gosia Ty jesteś nienormalna, przecież Antek cały czas mówi że są studia
                                                  licencjackie i magisterskie, ale magistrskie sa uzupełniające, a nie ma mgr 5
                                                  letnich.
                                                • Gość: Basia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:34
                                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: smakjapka Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 16:42
                                                    Baśka, Ty sobie może podaruj...
                                                  • Gość: BAŚKA Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:46
                                                    PODAROWAĆ TO MOŻE SOBIE GOŚKA...
                                                  • Gość: smakjapka Re: nie probuj mnie wkurzyc:) IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 16:47
                                                    Ano ;)
                                                  • Gość: Gosia_86 Baska miala fajny biust...miała niestety IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 16:52
                                                    a
                                                  • Gość: Tatuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:47
                                                  • Gość: Tatuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:47
                                                  • taatus [...] 08.06.05, 17:19
                                                  • taatus [....] 08.06.05, 17:19
                                                  • taatus [...]. 08.06.05, 17:19
                                                  • taatus [....] 08.06.05, 17:20
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu..
                                                  • taatus [...] 08.06.05, 17:21
                                                    Wiadomośc została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • taatus [...] 08.06.05, 17:23
                                                  • taatus [...] 08.06.05, 17:27
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie reg.
                                                  • taatus Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie 08.06.05, 17:28
                                                  • Gość: Kamil Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:45
                                                    NIE WIEM JAK TY, ALE TO CHYBA OCZYWISTE ŻE SĄ LICENCJAC. 3 LETNIE I MGR 5 CIO,
                                                    ALE NIE MA MAGISTERSKICH 5 LETNICH, WIĘC PO CO PISZESZ, ŻE "TO DOTYCZY
                                                    LICENCJAT" PRZECIEŻ NAM (IDĄCYM NA ANALITYKĘ) CHODZI WŁAŚNIE O LICENCJAT, BO
                                                    INACZEJ STUDIÓW NA TYM KIERUNKU DROGA DAMO NIE ZACZNIESZ, BO ŻEBY MIEĆ MAGISTRA
                                                    WCZEŚNIEJ MUSISZ SKOŃCZYĆ LICENCJATA:
                                                    1. LICENCJACKIE STUDIA
                                                    2.MAGISTERSKIE STUDIA UZUPEŁNIAJĄCE
                                                    :/
                                                    MOŻE TY INACZEJ TO POJMUJESZ NIŻ WSZYSCY
                                                  • Gość: Gosia_86 Re: DO GOSI IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 16:51
                                                    Kamilu
                                                    nie interesuje sie analityka medyczna, i mam to gdzies
                                                    nie moge i nie musze wiedziec wszystkiego
                                                    ale jak taki Cwok o pieknym wiejskim imieniu ATNTEK, mnie wyzywa to sorry
                                                    zacytowalam tylko co bylo napisane na stronie AMG, na temat studiow dziennych
                                                    mgr. Antek dorabia torie i bluzga. Skoro jesyem w bledzie niech dokladnie
                                                    napisze i grzecznie w zrozumialym jezyku
                                                  • Gość: Kamil Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:55
                                                    Ja też czytałem o tych studiach ale wydaje mi sie Gosiu że Antek ma rację
                                                  • Gość: Marta Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:58
                                                    A poza tym Gosia skoro nie interesują Cię studia na tym kierunku to po co w
                                                    ogóle zabierasz głos. Tylko się kłócisz.
                                                  • Gość: smakjapka Re: DO GOSI IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 16:55
                                                    Ale Antek się na studia dostanie, a Ty polecisz na teście "rozumienia tekstu
                                                    naukowego". Proszę Cię, daruj sobie studia medyczne. Lekarz musi mieć choć
                                                    odrobinę empatii (trudne słowo) i inteligencji emocjonalnej (jeszcze
                                                    trudniejsze słowo)... W przeciwnym razie dzieje się to, o czym w łodzi było
                                                    głośno...
                                                  • Gość: gsd Re: DO GOSI IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 16:58
                                                    przeczytaj watek od pocztaku

i nie piernicz glupot

dr Judymie z Pacanowa
                                                  • Gość: Gosia_86 Re: DO GOSI IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 17:01
                                                    trudne slowa takie ja te sa dla zakompleksionych cwoków ktorzy staraja sie
                                                    emanowac swoja wiedza, tyle tylko ze w twojej mozgownicy bije ECHO!!

co do twojej elokwencji, konczy sie ona tam gdzie zaczyna, takie male zahiecie
                                                    czasoprzestrzeni, ale watpie zebys cokolwiek z tego zrozumiala.

• Gość: smakjapka Re: DO GOSI IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 17:04
                                                    Żal mi Ciebie ;)
                                                  • Gość: Gosia Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:55
                                                    No skoro tak mówisz...
                                                  • Gość: Ania Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:59
                                                    TWOJE IMIĘ TEŻ PIĘKNE NIE JEST ha ha ha
                                                  • Gość: mondek Re: DO GOSI IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 17:04
                                                    Ania do jeb...:):):)
                                                  • Gość: smakjapka Re: DO GOSI IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 17:06
                                                    Widać że "busko" rządzi ;p hehe Gosiu, tak wiele imion masz? ;)
                                                  • Gość: mondek najszybszy serwer proxy IP: *.man.busko.pl 08.06.05, 17:07
                                                    ale kto by wiedzial co to jest:):)
                                                  • Gość: ANTEK Re: najszybszy serwer proxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:09
                                                    JEZU, PRZESTAŃMY SIE JUŻ KŁÓCIĆ.
                                                  • smakjapka Re: najszybszy serwer proxy 08.06.05, 17:11
                                                    Popieram.
                                                  • Gość: MIRIAM Re: najszybszy serwer proxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:13
                                                    I JA
                                                  • Gość: ANTEK Re: najszybszy serwer proxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:11
                                                    MIAŁO BYĆ ILE OSÓB NA MIEJSCE-SKOŃCZYŁO SIĘ NA TO KTO MA LEPSZE IMIĘ...AŻ
                                                    STRACH BEDZIE CHODZIĆ DO TAKICH LEKARZY JAK WY.
                                                  • smakjapka Re: najszybszy serwer proxy 08.06.05, 17:13
                                                    Antek, zdaje się że znowu zaczynasz niebezpieczny temat... Skoro napisałeś
                                                    o "powszechnej zgodzie", to trzymajmy się tego i...może nowy wątek stworzymy? :)
                                                  • Gość: Antek Re: najszybszy serwer proxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:15
                                                    No ale powiedz że nie mam racji... :)
                                                    Dobra. Możemy zrobić nowy wątek.
                                                  • taatus Ja bede GINEKOLOGIEM!! 08.06.05, 17:14
                                                    nie stanowie dla was konkurencji
                                                  • Gość: ewa Re: DO GOSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:16
                                                    A tak na marginesie: Mi sie imię Antek bardzo podoba, a Gosia jest dziwną osobą
                                                    skoro tworzy podział na imiona "wiejskie i niewiejskie"
                                                  • Gość: Antek Re: DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:23
                                                    Dzięki Ewa. Ty też masz ładne imię. :)
                                                  • aanntteekk LICZBA OSÓB Z DNIA 10 CZERWCA 10.06.05, 12:02
                                                    DZISIAJ O OK 11 PAPIERY MIAŁO JUŻ ZŁOŻONE 718 OSÓB
                                                  • Gość: Gosia_86 ile to jest na 1 miejsce? IP: *.man.busko.pl 10.06.05, 12:23
                                                  • Gość: Antek Re: ile to jest na 1 miejsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:44
                                                    To trzeba Gosiaczku podzielić :)
                                                    718:200=...3,59
                                                    ale to było o 11 pewnie złozyli jeszcze do 14 więc myślę że ok 4 osoby na
                                                    miejsce. Masz jakieś inne informacje o końcowej liczbie?
                                                  • Gość: Gosia_86 Re: ile to jest na 1 miejsce? IP: *.man.busko.pl 15.06.05, 13:49
                                                    Drogi Antosiu:)
                                                    raczej interesowalo mnie ile jest osob na miejsce na poszczególne wydziały.
                                                  • aanntteekk Re: ile to jest na 1 miejsce? 01.07.05, 23:24
                                                    nO WIESZ, nie wiem jak Ty ale mi się wydawało że tu cały czas toczy się rozmowa
                                                    o wydziale lekarskim...bynajmniej w ostatnich komentarzach ...
                                                  • Gość: danka Re: ile to jest na 1 miejsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:55
                                                    uaktualnijcie dane
      • Gość: smakjapka ile os/miejsce na stomę? IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 16:44
        Pytanie - luuuudzie kochani, czy ktoś był dzisiaj lub wczoraj na AMG? Nie
        wiecie ile jest podań na stomatologię? Bo doszły mnie słuchy że dużo i zaczęłam
        się niepokoić... Podzielcie się informacjami :)
    • midi.max AM KATOWICE 04.06.05, 13:21
      • Gość: Chef Re: AM KATOWICE IP: 195.205.230.* 06.06.05, 21:30
        Narazie cztery z małym ułamkiem:)
        • Gość: xyz Re: AM KATOWICE IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:48
          hmm to raczej sporo pewnie dobije to prawie 5 jak to zawsze bylo..ale czy to sa
          dane z katowic czy z zabrza??
          • Gość: medyk Re: AM KATOWICE IP: *.net 08.06.05, 15:01
            nie prawda na am w Katowicach jest 1 na miejsce
    • midi.max AM BIAŁYSTOK 04.06.05, 13:21
    • midi.max AM KRAKÓW 04.06.05, 13:22
      • Gość: collenn Re: AM KRAKÓW IP: *.net.autocom.pl 11.06.05, 11:47
        No właśnie... ktoś może wie, ile osób na miejsce?
    • midi.max AM POZNAŃ 04.06.05, 13:23
      • Gość: magda Re: AM POZNAŃ IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:13
        lekarski-20 osob na miejsce,stomatologia-10 osob na miejsce,farmacja-8 osob na
        miejsce
        • Gość: jeja Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:21
          20? nie możliwe... ludzie mówili o 13? Czy to jest pewne? Żadne kłamstwo nie
          zmieni sytuacji, bo rekrutacja jest tam juz zakończona...
          • Gość: mi Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 16:44
            w dziekanacie informują o 12 z kawałkiem na miejsce
            • Gość: magda Re: AM POZNAŃ IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:45
              slyszalam,ze 18-20 tam jest na lekarskim,bo papiery zlozylo ok.2000 osob
              • Gość: mi Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 19:32
                zgadza się:) 2000 osób(trochę więcej na 180 miejsc.
                • Gość: :) Re: AM POZNAŃ IP: 82.177.89.* 07.06.05, 17:10
                  A wiecie ile jest chętnych na kosmetologię w Poznaniu?
                  • Gość: wszechwiedzacy Re: AM POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:40
                    Wy glupki jak jest 2000 podan a 200 osbo przyjmuja to przelicznik jest 10
                    osob/na jedno miejsce i siac fermentu tutaj a jak nie-e to von z tego forum
                    • Gość: mi Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 08.06.05, 15:01
                      może i wszechwiedzący, ale czytać ze zrozumieniem nie porafi.Pisałam o 12
                      osobach na miejsce i dalej przeliczałam 2000 dzielone przez 180.Przeczytaj
                      najpierw wszystkie posty, a nie tylko wybiórczo.
                      • Gość: mi Re: AM POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 14:14
                        najnowsze informacje wprost z rektorskich ust(dziś rano w radiu):lekarski-12 na
                        miejsce, stoma-podobnie, biotechnologia-nieco ponad 12, kosmetologia-uwaga-17(to
                        nie pomyłka) na miejsce.Testy mają być w halach targowych(ale to jeszcze nic
                        pewnego)
      • Gość: kalaruszek AM Białystok IP: *.net.pl 08.06.05, 19:20
      • Gość: poznanianka Re: AM POZNAŃ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 00:02
        ja slyszałam, że 200 miejsc a podań ok.2200. czyli 11os/miejsce by wychodziło.
    • Gość: rghg Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 14:14
      CO ZA DESPERACJA!!!
      • Gość: ktosik3 Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:19
        Popieram ten wątek, tylko co to da?

No właśnei ja się zastanawiam, czy nieskładac na kilka uczelni, i zobaczyć
        potem gdzie się opłaca podchodzić do testu predyspozycji... Czy można tak
        zrobić?
        • Gość: kajak Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.lodz.mm.pl 04.06.05, 14:38
          mozna,chyba duzo osob tak zrobilo
    • Gość: mika Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 14:54
      moze ktos sie orientuje ile osob jest na farmacje w bydgoszczy i w warszawie?
    • Gość: !!!!!!!!!!!!! W TYM WATKU chodzi o !!!!!!!!!! IP: *.man.busko.pl 04.06.05, 15:37
      INFORMACJE JAKIE MA CIE W TEMACIE, ILU CHETNYCH JEST NA MIEJSCE NA AM w/g
      danych z BIUR REKRUTACJI

nie chodzi ile kto ma procent
      i gdzie skalda paiery!!!
    • Gość: stoma kandydat PAM Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 15:11
      ciekawy post, mam nadzieję, że poczucie konkurencji nie przytłumi przekazywania
      prawdziwych info:) w wiekszosci uczelni rekrutacja chyba konczy sie 10czerwca
      wiec za tydzien w poniedzialek bedziemy juz mieli pelen obraz. Wielu z was
      zlozylo papiery do wiecej niz jednej am? jesli tak do good- mniej kandydatow
      przyjdzie na egzamin niz by to wynikało z informacji o ilosci kandydatów na
      1miejsce w poszczegolnych akad med. Pozdrowienia.
    • Gość: laaaaa Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.net 06.06.05, 17:35
      ja chyba złoże do Katowic bo tam jest najmniej kandydatów. Kto z Was tam idzie?
      Na razie nie ma 2 osób na 1 miejsce
      • Gość: Chef Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: 195.205.230.* 06.06.05, 21:28
        Chyba żartujesz! Byłem wczoraj w dziekanacie - narazie są 4 osoby na miejsce.
        • Gość: medyk Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.net 07.06.05, 16:19
          Ciekawe w którym dziekanacie bo w Katowicach jest tak jak napisałam najlepiej
          sobie zadzwoń i się upewnij a nie wprowadzaj celowo ludzi w błod
    • Gość: PAM lolek Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 13:56
      info z wtorku, 7.06, godz 13.00 ---> w szczecinie: 2,4 osoby na miejsce na
      stome i 2,8 na lekarski. Pozdr
      • Gość: M. czy ktoś wie ile osób na miejsce na medycyne UJ?? IP: *.devs.futuro.pl 07.06.05, 14:05
        • Gość: medyk Re: czy ktoś wie ile osób na miejsce na medycyne IP: *.net 07.06.05, 14:50
          Na UJ nie wiem ale w Katowicach dzisiaj jest 1 osoba na miejsce pewna informacja
          bo tam składałam właśnie dzisiaj
          • Gość: maturzysta Re: czy ktoś wie ile osób na miejsce na medycyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:51
            Moim zdaniem ta informacja to zwykła prowokacja.
            • Gość: medyk Re: czy ktoś wie ile osób na miejsce na medycyne IP: *.net 07.06.05, 16:16
              Lubisz dołować ludzi bo ja nie Ta informacja jest na 100% pewna bo osobiście
              byłam w dziekanacie dzisiaj złożyć teczke i jest tak jak mówie 1 osoba na
              miejsce termin jest chyba do 20 to może jeszcze przybędzie ale mam nadzieje że
              nie dużo
              • Gość: magda AM Re: katowice IP: *.gwiazda.net.pl 15.06.05, 15:53
                Pozwólcie,że włączę się do dyskusji..przed chwilą dzwoniłam do dziekanatu i
                powiedziano mi, że na kierunek lekarski jest już na pewno ponad 2 osoby na jdno
                miejsce, moze 3 na jedno miejsce, dokładnie nie wiedzą..i nie piszcie proszę,że
                jest 1/1miejsce kiedy juz an poczatku czerwca było prawdopodobnie 300podan
                samych osob z zeszlego roku..Pozdrawiam i powodzenia!miejmy nadzieje, ze
                wszyscy spotkamy sie w pazdzierniku:P
    • Gość: nina Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.com / *.fookygroup.com 07.06.05, 15:18
      mam pytanko ! ja również składam na medycyne ale do Gdańska niewiem tylko jak
      oni licza te pkt...biora tylko pkt z rozszerzonych? czy licza srednia z podst i
      rozsz?
    • Gość: nina Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.com / *.fookygroup.com 07.06.05, 15:32
      jak wy to liczyliscie ze wyszlo wam to 180 pkt? piszcie bo jestem ciekawa !! ja
      licze na srednio 90% z chemi 90% z biologii i ok 50% z fizyki POZDRAWIAM!!
      • Gość: pablo Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:47
        i ty chcesz isc do gdanska?!?! z takimi wynikami to ty na UJ idz a nie
        porzadnym ludziom miejsca zabierasz (mi naprzyklad) :]
        • Gość: kaka Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.net 07.06.05, 16:10
          Do Gdańska nie wiem bo mam za daleko ja złożyłam do Katowic narazie nie ma wielu
          chętnych i do Warszawy. W Katowicach byłam ok 180 a miejsc jest 200 czyli ok a w
          Warszawie nie wiem ile jest bo składałam wcześniej
          • Gość: ja Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: 82.177.89.* 07.06.05, 17:09
            A wie ktoś może ile osób jest na 1 miejsce na dzienną kosmetologię na AM w
            Poznaniu?
          • Gość: rzekotek Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 08.06.05, 09:58
            a ilu sie spodziewasz punktów?
      • Gość: mi Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 17:55
        liczy się normalnie:) w Poznaniu miałabyś 180 , a w pozostałych am 230pkt(jeżeli
        to są wyniki z rozszerzonej)
    • Gość: Marianna ``` WAŻNE PYTANIE!!! ``` IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.05, 19:22
      Czy na Akademiach Medycznych jest elektroniczna rejestracja??????
      • Gość: MarzenaJAKmarzenie niestety nie!! ale... IP: *.man.busko.pl 07.06.05, 20:00
        mozesz wyslac poczta:)
        • Gość: matusia farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:26
          a nie wiece ile jest osob na jedno miejsce na farmacje do wrocławia???
    • taatus uzupelniac watek!!!!!!!! 13.06.05, 14:09
    • midi.max Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne 14.06.05, 06:37
      no comments
    • midi.max Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne 14.06.05, 08:51
      interia.pl
    • Gość: pan Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.autocom.pl 16.06.05, 13:13
      a ktos nei wie ile do krakowa na collegium medicum?:D
      • Gość: Mela Collegium Medicum IP: *.devs.futuro.pl 16.06.05, 15:10
        Ja też tam idę ;) prawdopodobnie jest już 5 osób na miejsce. Jesteś z Krakowa??
        Do jakiego liceum chodziłeś??
        • Gość: madzik Re: Collegium Medicum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:47
          na jaki wydzial ??
          ile jest osob na miejsce na lekarski??
          • Gość: M. Re: Collegium Medicum IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 21:57
            ja idę na lekarski i jest ok 6 osób na jedno miejsce, Ty też idziesz na
            lekarski, jesteś z Krakowa z jakiego liceum??
      • Gość: gość Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.net 17.06.05, 20:42
        ja ide do Krakowa wczoraj było 5,5 osoby na miejsce ale jeszcze cały piątek
        składali teczki nie będzie łatwo
        • Gość: M Re: KONKURENCJA na Akademie Medyczne IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 21:20
          trochę tego jest ale nie wierze że wszyscy są tacy świetni i mądrzy, połowa
          pewnie liczy że się im uda a konkurencja będzie rozgrywać się pomiędzy drugą połową
          • Gość: ojoj Poznań IP: *.net.autocom.pl 18.06.05, 13:50
            fakty.interia.pl/news?inf=636488

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka