Dodaj do ulubionych

______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____

06.06.05, 22:43
Witam
dostałem dzisiaj pocztą przepustkę. I jest na niej napisane, że zgłaszam się
na rejestrację z przepustką, dowodem tożsamości, potwierdzeniem wpłaty oraz
zaświadczeniem (jeśli potrzebne). I mam pytanie: kiedy mam złożyć podanie?
To, którego wzór znajduje się na stronie UŚ? Z góry dzięki za odp
Obserwuj wątek
    • bartuss86 Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ 07.06.05, 08:10
      up
      • Gość: natchniuza Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:53
        Podanie to juz chyba bezposrednio na wydzial razem z innymi papierami. Na
        rejestracji nie jest potrzebne, ja juz jestem po;)
        • Gość: Ewelina Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 07.06.05, 11:20
          I jak było?:) ja jadę w piątek:)
          • bartuss86 Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ 07.06.05, 11:58
            Na wydział z innymi papierami czyli kiedy? No właśnie, napisz coś o tej
            rejestracji.
    • bartuss86 Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ 07.06.05, 21:44
      up
      • Gość: m3lm4k Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.opticom.pl 07.06.05, 23:22
        a w ogole jest tutaj KTOKOLWIEK, kto rejestrowal sie w internecie ? :)
        • Gość: Kaja Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.ssnet.pl 07.06.05, 23:28
          ale na US sie tak nie da ;D
          • Gość: m3lm4k Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.opticom.pl 08.06.05, 00:26
            co sie nie da , co sie nie da :) sam sie tak zarejestrowalem :)
            • kaja86 Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ 08.06.05, 00:38
              alena US? a można wiedziec jak? ;)
              • Gość: ?? Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: 81.219.117.* 08.06.05, 10:47
                a mozna jeszcze dostawac te przepustki?
                • Gość: m3lm4k Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ IP: *.opticom.pl 08.06.05, 10:51
                  pewnie, ze mozna :) na kilka kierunkow - chemia, matematyka, informatyka i
                  jakies inne 3 byl po prostu formularz w necie, u dolu strony US w newsach jest
                  napisane - internetowa rejestracja kandydatow, mozesz obejrzec :)
                  • Gość: arczi_86 PRZEPUSTKI JESZCZE SĄ WYDAWANE :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.06.05, 12:25
                    Hej byłem na rejestracji w głównym holu takie dwie miłe panie wydają ciągle
                    przepuski ;) Nie wiem jak długo ale wczoraj chyba miliony osob je brało ;)
                    Pozdrawiam :]
                    • Gość: dajing Re: PRZEPUSTKI JESZCZE SĄ WYDAWANE :D IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:46
                      ja tez bylam wczoraj na rejestracji - przepustki ciagle wydaja :D ale nie mam
                      pojecia, kiedy trzeba zlozyc to podanie, zdjecia i takie tamm.. :| bo nic o tym
                      nie mowili ani nie napisali :| po rejestracji dostalam zawiadomienie o
                      egzaminach i tak jest napisane tylko, ze do 8 lipca mam zlozyc swiadectwo
                      dojrzalosci [moze byc odpis] do postepowania kwalifikacyjnego a 5 lipca mam
                      egzamin.. i tyle.. nic o reszcie dokumentow.. moze je sie sklada dopiero jak sie
                      dostanie? ;]
                      • Gość: kacha Re: PRZEPUSTKI JESZCZE SĄ WYDAWANE :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:44
                        Kiedy już dostaniesz świadectwo z wynikami z matury, wkładasz je do teczki
                        (zawiązywanej), wkładasz tam też zdjęcia, podanie itd. Ładnie włożone do teczki
                        dokumenty, od 30 czerwca możesz zanieść na konkretny wydział to znaczy na ten
                        na którym jest kierunek na ktory chcesz się dostać.
                        • arczi_86 Re: PRZEPUSTKI JESZCZE SĄ WYDAWANE :D 09.06.05, 10:17
                          Mi się wydaje że kacha ma racje dokładnie tak jest np ja mam 30 KONKURS
                          SWIADECTW to znaczy ze 30 czerwca o 8:00 mam zawieść na wydział Filologii moje
                          świadectwa i papiery albo moge to uczynić dzień wcześniej wiecie coś o tym ??
                          • Gość: dajing Re: PRZEPUSTKI JESZCZE SĄ WYDAWANE :D IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:39
                            no ja tez na fil. ale ang :] i egzamin mam 5 lipca i w tej magicznej tabelce
                            jest napisane, ze konkurs swiadectw jest jakby druga czescia tego egzaminu ;]
                            czyli ze co? tego 5 mam im dac swiadectwo? przeciez mozna skladac do 8 :|
                            no pewnie tak jest z tymi podaniami.. ale mogliby to napisac np. na tym
                            zawiadomieniu o egzaminach ;] co to.. mam sie domyslac? ;]
                  • kaja86 Re: ______UŚ CENTRALNA REJESTRACJA_____ 09.06.05, 12:48
                    heh, ok przyznaje, zapomnialam, ze jest cos takiego, bo za duzo myślałam o tej
                    centralnej rejestracji i o tym, ze tam trzeba tak jeździć, a przecież nie na
                    wszystkie kierunki tak jest ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka