aanntteekk 08.06.05, 17:17 I TYLKO DOINFORMOWANI... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:25 Ja jestem niedoinformowana - kto wie ile osób już złożyło dokumenty na stomę? Ilu jest obecnie kandydatów? Podzielcie się informacjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:33 Chciałabym Ci powiedzieć, ale wiem tylko ile na lekarski. A Ty wybierasz się na amg? Odpowiedz Link Zgłoś
smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:40 A ile na lekarski, tak z ciekawości? Ja wybieram się na stomę, na AMG (studiuję już w Gdańsku - jestem na III roku psychologii - więc przeprowadzka do innego miasta nie wchodzi w grę...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:42 Antek to jak wiesz ile na lekarski to podziel sie z nami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:52 Na lekarski 2 osoby na miejsce!!!Serio!!Nie myślcie że ściemniam.Byłam wczoraj i dostałam numer 417. Sama w to nie wierzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:56 a o ktorej bo chyba wczesnie bo ja bylem przedwczoraj i dostalem 408 czy jakos tak:) a jakie masz wyniki mniej wiecej bo ja okolo biol. 70 chem 70 fiz 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:27 Ja byłam wczoraj ok godziny 10. Wydaje mi się że wiele osób już nie złoży, bo i chemi ok 70-80, fizy 40. No właśnie. Kandydaci na lekarski AMG ile macie pkt - szczególnie z fizy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 18:34 No coz, ja jestem starą maturzystką, ale będę zdawać coś w stylu nowej matury. Robiłam arkusze z tegorocznej maturki i wyszło mi: biologia 90%, chemia 67% (mam nadzieje, ze co lipca się podciągnę) i fizyka niestety tylko 20% (cholernie trudny był ten arkusz!)... żadna rewelacja, choć pocieszam się, że mam jeszcze troche czasu na przygotowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 08:48 No, gdańszczanie i przyszli gdańszczanie :)... Podzielcie się przewidywaniami na temat waszych wyników :) Czy ktoś wie coś o aktualnej liczbie osób na miejsce? (bo już jutro ostatni dzień rekrutacji...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:11 smakjapka a Ty dopiero piszesz maturę? Czy chodzi Ci o egzamin na uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 17:49 Nie, Antek. Ja już od trzech lat studiuję :) A na stomatologię zdaję po raz pierwszy, bo tak mi się zachciało (teraz jestem na psychologii). Zdaję egzamin na uczelni, ale ma być on przeprowadzany tak samo jak nowa matura, więc dla porównania z innymi, zrobiłam sobie arkusze maturalne. No i wyszło co wyszło - ale mam jeszcze trochę czasu żeby nadrobić zaległości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_groch Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:03 ja dzisiaj dzwoniłam i mam 577 na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truso Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.06.05, 18:59 o ktorej godzinie dzwonilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Do Smakjapki IP: 80.51.205.* 09.06.05, 19:02 Mam pytanie!!! Jak pogodziłaś naukę na studiach z jednoczesnym przygotowywaniem się do egzaminów na medycyne?? Pytam bo w tym roku mam zamiar rozpocząć inne studia, a za rok spróbować na medycyne (w tym roku niestety nie mogę)no i jestem ciekawa czy to jest możliwe: studiować i jednocześnie uczyć sie fizyki, chemii (biologie juz mam a sobą).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ewy :) Re: Do Smakjapki IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 19:16 No cóż... Na psychologii jest mało zajęć - choć nauki dość dużo, zwłaszcza teraz, w sesji. Ale wszystko jest kwestią dobrego rozplanowania czasu. Bardzo mi pomógł kurs z fizyki i chemii (polecam "Indeks" w Gdańsku - genialni wykładowcy), bo mogłam powtórzyć cały materiał. Uczyłam się systematycznie, a teraz - powtarzam, szlifuję, przerabiam jak najwięcej zadań i jestem dobrej myśli :) A za Ciebie trzymam kciuki! I zycze powodzenia :) Jakby co - smakjapka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do Smakjapki IP: 80.51.205.* 09.06.05, 23:38 No dzięki:)) Mam nadzieje że też sobie poradzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_groch Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:03 pani z AM do mnie dzwoniła bo mi czegoś w dokumnetach brakowało i podała mi mój numer L577 i to bylo 0 9.40 rano Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 10.06.05, 11:37 Ojej, ale tu przybyło komentarzy. :) Fajnie. Ktoś składał dziś papiery na AMG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 10.06.05, 11:49 Ja nie składałam papierow, ale dzwoniłam. Pani z biura rekrutacji powiedziala mi, że właśnie koleżańka wpisuje 718 osobę. To było ok. 11 Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 10.06.05, 11:50 Dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 10.06.05, 13:33 A ja przed chwilą dzwoniłam na AMG. Na stomatologię jest niecałe 200 podań. No...nie tak żle (w zeszłym roku było prwie 300; 5,6 os na miejsce). Znowu mnie stres chwycił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:38 uch... ale ludzi szybko przybywa... nie dobrze....:/ a ja chciałam na lekarski się dostać:/:/:/ byłam 31maja ale pani mi wtedy nie powiedziała jaki mam numerek... a wczoraj była moja koleżanka koło 13 składała papiery i była 670któraś a dzisjaj już ponad 700... miałam nadzieję że wszyscy się postarali i szybciej złożyli zamiast czekać na ostatnią minutę... ale wczoraj rzeczywiście był niezły ruch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do miki Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:49 a powiedz jakie masz mniejwiecej wyniki to ocenimy twoje sznase;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzruszona Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:23 dziękuję czuję się zaszczycona takim zainteresowaniem moją osobą;);0;0 niestety nie najlepiej... chemia i biologia 70-80% fizyka 40% w polotach 50% i jak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:34 na ja mam podobnie tylko ze ja mieszcze sie w tych twoich dolnych granicach mysle ze mamy szanse wszystko zalezy ilu jest staromaturzystow i jakie im dadza pytania - oby trudne:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 10.06.05, 17:35 Oby łatwe ;) Na szczęście my mamy jeszcze prawie miesiąc na przygotowania :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 01:41 no cieszę się baardzo że mamy podobnie już myślałam że tu ludzie tylko po 90% ze wszystkiego mają;p dostaniemy się mówisz.. ;) też mam nadzieję oby dla staromaturzystów były pytania trudne nawet bardzo bo czemu mają mieć lepiej niż my;) wyniki mieli od razu a my musimy czekać prawie dwa miesiące to neich oni mają straszne testy!! ;))))))))) pozdrowienia dla staromaturzystów;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 11.06.05, 11:06 Jesli nasz egzamin (dla starych maturzystów) będzie tak "strasznie trudny" jak wasza matura z biologii i z chemii, to bardzo się ucieszę ;) To jest banał! Schematyczne zadania, sztampa... Z fizyką niestety jest odwrotnie, ale widzę że większość zawaliła ten przedmiot ;) Do zobaczenia na AM w październiku - oby :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:17 dokładnie oby;) szczerze to zgadzam się z tą biologią i chemią z Tobą, ale co zrobić... sama wolałabym pisać te testy bo bardziej mi odpowiadały od nowej matury;/ tak więc oby do października;) Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 14.06.05, 06:38 no comments Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 14.06.05, 08:51 interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś