Dodaj do ulubionych

TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK

08.06.05, 17:17
I TYLKO DOINFORMOWANI... :P
Obserwuj wątek
    • smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:25
      Ja jestem niedoinformowana - kto wie ile osób już złożyło dokumenty na stomę?
      Ilu jest obecnie kandydatów? Podzielcie się informacjami :D
      • aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:33
        Chciałabym Ci powiedzieć, ale wiem tylko ile na lekarski. A Ty wybierasz się na
        amg?
        • smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:40
          A ile na lekarski, tak z ciekawości?
          Ja wybieram się na stomę, na AMG (studiuję już w Gdańsku - jestem na III roku
          psychologii - więc przeprowadzka do innego miasta nie wchodzi w grę...)
        • Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:42
          Antek to jak wiesz ile na lekarski to podziel sie z nami!!!!!
          • aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 08.06.05, 17:52
            Na lekarski 2 osoby na miejsce!!!Serio!!Nie myślcie że ściemniam.Byłam wczoraj
            i dostałam numer 417. Sama w to nie wierzyłam.
            • Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:56
              a o ktorej bo chyba wczesnie bo ja bylem przedwczoraj i dostalem 408 czy jakos
              tak:) a jakie masz wyniki mniej wiecej bo ja okolo biol. 70 chem 70 fiz 40.
              • Gość: Antek Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:27
                Ja byłam wczoraj ok godziny 10. Wydaje mi się że wiele osób już nie złoży, bo
                i chemi ok 70-80, fizy 40.
                No właśnie. Kandydaci na lekarski AMG ile macie pkt - szczególnie z fizy?
                • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 18:34
                  No coz, ja jestem starą maturzystką, ale będę zdawać coś w stylu nowej matury.
                  Robiłam arkusze z tegorocznej maturki i wyszło mi: biologia 90%, chemia 67%
                  (mam nadzieje, ze co lipca się podciągnę) i fizyka niestety tylko 20%
                  (cholernie trudny był ten arkusz!)... żadna rewelacja, choć pocieszam się, że
                  mam jeszcze troche czasu na przygotowanie...
    • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 08:48
      No, gdańszczanie i przyszli gdańszczanie :)... Podzielcie się przewidywaniami
      na temat waszych wyników :) Czy ktoś wie coś o aktualnej liczbie osób na
      miejsce? (bo już jutro ostatni dzień rekrutacji...)
      • Gość: Antek Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:11
        smakjapka a Ty dopiero piszesz maturę? Czy chodzi Ci o egzamin na uczelni?
        • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 17:49
          Nie, Antek. Ja już od trzech lat studiuję :) A na stomatologię zdaję po raz
          pierwszy, bo tak mi się zachciało (teraz jestem na psychologii). Zdaję egzamin
          na uczelni, ale ma być on przeprowadzany tak samo jak nowa matura, więc dla
          porównania z innymi, zrobiłam sobie arkusze maturalne. No i wyszło co wyszło -
          ale mam jeszcze trochę czasu żeby nadrobić zaległości ;)
    • Gość: zielony_groch Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:03
      ja dzisiaj dzwoniłam i mam 577 na lekarski
      • Gość: truso Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.06.05, 18:59
        o ktorej godzinie dzwonilas?
    • Gość: ewa Do Smakjapki IP: 80.51.205.* 09.06.05, 19:02
      Mam pytanie!!! Jak pogodziłaś naukę na studiach z jednoczesnym przygotowywaniem
      się do egzaminów na medycyne?? Pytam bo w tym roku mam zamiar rozpocząć inne
      studia, a za rok spróbować na medycyne (w tym roku niestety nie mogę)no i
      jestem ciekawa czy to jest możliwe: studiować i jednocześnie uczyć sie fizyki,
      chemii (biologie juz mam a sobą)....
      • Gość: do Ewy :) Re: Do Smakjapki IP: *.pro-internet.pl 09.06.05, 19:16
        No cóż... Na psychologii jest mało zajęć - choć nauki dość dużo, zwłaszcza
        teraz, w sesji. Ale wszystko jest kwestią dobrego rozplanowania czasu. Bardzo
        mi pomógł kurs z fizyki i chemii (polecam "Indeks" w Gdańsku - genialni
        wykładowcy), bo mogłam powtórzyć cały materiał. Uczyłam się systematycznie, a
        teraz - powtarzam, szlifuję, przerabiam jak najwięcej zadań i jestem dobrej
        myśli :) A za Ciebie trzymam kciuki! I zycze powodzenia :) Jakby co -
        smakjapka@gazeta.pl
        • Gość: ewa Re: Do Smakjapki IP: 80.51.205.* 09.06.05, 23:38
          No dzięki:)) Mam nadzieje że też sobie poradzę!!
    • Gość: zielony_groch Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:03
      pani z AM do mnie dzwoniła bo mi czegoś w dokumnetach brakowało i podała mi mój numer L577 i to bylo 0 9.40 rano
      • aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 10.06.05, 11:37
        Ojej, ale tu przybyło komentarzy. :) Fajnie. Ktoś składał dziś papiery na AMG?
        • Gość: xxx Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 10.06.05, 11:49
          Ja nie składałam papierow, ale dzwoniłam. Pani z biura rekrutacji powiedziala
          mi, że właśnie koleżańka wpisuje 718 osobę. To było ok. 11
          • aanntteekk Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 10.06.05, 11:50
            Dzięki. :)
    • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 10.06.05, 13:33
      A ja przed chwilą dzwoniłam na AMG. Na stomatologię jest niecałe 200 podań.
      No...nie tak żle (w zeszłym roku było prwie 300; 5,6 os na miejsce). Znowu mnie
      stres chwycił :/
      • Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:38
        uch...
        ale ludzi szybko przybywa...
        nie dobrze....:/
        a ja chciałam na lekarski się dostać:/:/:/
        byłam 31maja ale pani mi wtedy nie powiedziała jaki mam numerek...
        a wczoraj była moja koleżanka koło 13 składała papiery i była 670któraś
        a dzisjaj już ponad 700... miałam nadzieję że wszyscy się postarali i szybciej
        złożyli zamiast czekać na ostatnią minutę...
        ale wczoraj rzeczywiście był niezły ruch...
        • Gość: do miki Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:49
          a powiedz jakie masz mniejwiecej wyniki to ocenimy twoje sznase;)
          • Gość: wzruszona Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:23
            dziękuję
            czuję się zaszczycona takim zainteresowaniem moją osobą;);0;0
            niestety nie najlepiej...
            chemia i biologia 70-80%
            fizyka 40% w polotach 50%

i jak;)
            • Gość: pablo Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:34
              na ja mam podobnie tylko ze ja mieszcze sie w tych twoich dolnych granicach
              mysle ze mamy szanse wszystko zalezy ilu jest staromaturzystow i jakie im dadza
              pytania - oby trudne:)))))))
              • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 10.06.05, 17:35
                Oby łatwe ;) Na szczęście my mamy jeszcze prawie miesiąc na przygotowania :p
              • Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 01:41
                no cieszę się baardzo że mamy podobnie
                już myślałam że tu ludzie tylko po 90% ze wszystkiego mają;p
                dostaniemy się mówisz..
                ;)
                też mam nadzieję
                oby dla staromaturzystów były pytania trudne nawet bardzo bo czemu mają mieć
                lepiej niż my;)
                wyniki mieli od razu a my musimy czekać prawie dwa miesiące to neich oni mają
                straszne testy!!
                ;)))))))))
                pozdrowienia dla staromaturzystów;p
                • Gość: smakjapka Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.pro-internet.pl 11.06.05, 11:06
                  Jesli nasz egzamin (dla starych maturzystów) będzie tak "strasznie trudny" jak
                  wasza matura z biologii i z chemii, to bardzo się ucieszę ;) To jest banał!
                  Schematyczne zadania, sztampa... Z fizyką niestety jest odwrotnie, ale widzę że
                  większość zawaliła ten przedmiot ;)
                  Do zobaczenia na AM w październiku - oby :D
                  • Gość: mika Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:17
                    dokładnie
                    oby;)
                    szczerze to zgadzam się z tą biologią i chemią z Tobą, ale co zrobić...
                    sama wolałabym pisać te testy bo bardziej mi odpowiadały od nowej matury;/
                    tak więc oby do października;)
                    • taatus wiecie cos? 13.06.05, 14:09
    • midi.max Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 14.06.05, 06:38
      no comments
    • midi.max Re: TYLKO KANDYDACI NA AKADEMIĘ MEDYCZNĄ GDAŃSK 14.06.05, 08:51
      interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka