Dodaj do ulubionych

---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--<<**---

27.06.05, 16:35
i na jaki kierunek :)

pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: karalajn Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.darnet.pl 27.06.05, 17:51
      ja chciałam na filologię angielską ale po otrzymaniu wyników matury mam co do
      tego pewne obawy(ustny rozszerzony - 80%, pisemny podst - 98% a rozszerz - 61%)
      i chyba złożę na rosyjski od podstaw
      • Gość: m_ Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 217.197.67.* 27.06.05, 18:32
        mi tez sie marzyla filologia angielska..ale cos mi nie poszlo..podst. 92% a
        rozsz. 56%:(
        chcialam tez na psychologie..ale oni sami nie wiedza czy bedzie :(
        no i jeszcze kulturoznastwa..tylko nie iwem,czy nie lepiej filologie polska?:)
        • pina-colada Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< 27.06.05, 18:42
          Też chciałam na psychologię. Dzwoniłam nawet dzisiaj i jeszcze nie wiedzieli
          czy będzie. Paranoja jakaś...
    • Gość: J*A Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:40
      ja na uo
      rosyjski od podstaw i polonistyka:)
      mam nadzieje, ze sie uda:)!!
      • Gość: Kate Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.leon.com.pl 27.06.05, 22:42
        ja tez na polonistyke :)
        Moze sie odezwiesz J*A??
        • Gość: J*A Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:51
          Kate z checia:)masz gg?
      • Gość: karalajn Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.darnet.pl 27.06.05, 23:00
        a jakie masz wyniki z matury z polaka??bo ja się zastanawiam nad royjskim od
        podstaw ale nie wiem czy z moimi 69% na pp mam jakies szanse
        • Gość: J*A Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:04
          ja mam 83%z podstawowego no i tlyko 50% z rozszerzonego, ale probuje:) nic nie
          trace:P oprocz 80 zeta:P

:)
          • Gość: karalajn Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.darnet.pl 27.06.05, 23:12
            a na ten rosyjski od podstaw to chcą polski także na rozszerzonym???bo na
            stronie uniwersytetu nic nie pisze. jak tak to ja leżę, bo nie poszłam na
            rozszerzony, a teraz żałuję...
            • Gość: J*A Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:15
              nie, oni tam licza i podstawowy i rozszerzony, wiec mozesz skladac spokojnie.a
              skad jestes:)?
              • Gość: karalajn Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.darnet.pl 27.06.05, 23:24
                okolice Rybnika, a Ty???
                • Gość: J*A Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:49
                  ja wlasnie z Opola, dlatego mam blisko i w ogole:)
                  • Gość: F Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:02
                    a czy w opolu na filologiach sa jakies testy predyspozycji?
        • szauotek Do KARALAJN 02.07.05, 15:08
          ja tez jestem z tych okolic co ty :)
          • Gość: karalajn86 Re: Do KARALAJN IP: *.darnet.pl 02.07.05, 15:14
            z tych okolic co ja tzn dokładnie skąd???bo ja dokładnie z Marklowic, to taka
            wiocha;) pod Wodzisłąwiem Śląskim. a na co składasz do Opola bo ja się ciągle
            zastanawiam, a do wyboru mam: filologię angielską, rosyjski od podstaw, język
            biznesu albo europeistykę...
            • Gość: szauotek Re: Do KARALAJN IP: *.leon.com.pl 02.07.05, 20:41
              Wiem gdzie to jest :P Ja jestem dokladnie z R. :) Składam na polonistyke i
              administracje, ale coraz bardziej obawiam się, że nic z tego nie bezdie
    • Gość: Felka Kto mi wytlumaczy :)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:08
      Kulturoznawstwo... na stronie jest napisane tak:

"Ocena z egzaminu pisemnego zdawanego na poziomie podstawowym lub
      suma ocen egzaminu pisemnego zdawanego na poziomie podstawowym i rozszerzonym "

To jak to w koncu licza? od czego zalezy czy wezma pod uwage sam PP czy PP+PR ?
      • Gość: czarna_perla Re: Kto mi wytlumaczy :)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:13
        to znaczy ze jezeli zdawalas podstawowy to policza Ci tlyko podstawowy a jesli
        rozszerzony to i to i to, czyli ze automatycznie szanse Ci sie zwiekszaja :)
        a testy na kulturoznastwo akurat sa dla starej matury.
    • Gość: sami Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:31
      pedagogika
      • Gość: kali Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 80.51.27.* 29.06.05, 14:31
        ja ide na matematyke i hmmm,chyba marketing .z matmy miałam 65 i 63 wiec w
        porownaniu z wiekszoscia jest dobrze
        pozdrawiam
        • Gość: ada Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 80.51.27.* 29.06.05, 14:33
          no faktycznie,ja z matmy miałam 47 i 34:/ale chyba pojde na turystyke,tylko z
          tego co słyszałam jest duzo osob na 1 miejsce
          • Gość: motyliczka Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:34
            moja koleżanka też idzie na turystyke z rekraacja, ale na po.
            chodziła na kursy przygotowawcze więc powinno jej dobrze pójść :)
            podobno masakryczne są tam te testy sprawnościowe :/
    • czarna-perla Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< 29.06.05, 17:24

patrzac po tym poscie myslalam ze niewiele osob wybiera sie na uo, jednak bedac
      dzisiaj na uniwersytecie zmienilam zdanie.
      godzina w kolejce na zlozenie podania to niezbity dowod:P

• Gość: bartek Re: Do czarna-perla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:15
        a na co skladalas? i czy to jest tak ze w jednym miejscu sie rejestruje na
        wszystkie kierunki? czy kazdy kierunek ma swoj pokoj/budynek? I napisz ogolnie
        jak wrazenia :)
        • Gość: czarna_perla Re: Do bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:39

kazdy pokoj "obsluguje" swoj wlasny kierunek
          a ja skladalam na filologie polska i rosyjska, ta od podstaw zreszta :)
    • Gość: glupia;) Pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:51
      A ja mam takie pytanie strategiczne...Co mam zrobic jezeli juz wplacilam kase i
      odwidzial mi sie kierunek?;P

Tzn.nie chce rezygnowac calkowicie tylko zmienic kierunek-nie zlozylam papierow
      jeszcze,jedynie wplacilam kase-w potwierdzeniu wpisalam niestety nazwe
      kierunku,za ktory place.:/

Mozna cos z tym zrobic???;[
      • Gość: czarna_perla Re: do "glupia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:38

nie mam pojecia 0_o
        najlepiej idz na uniwerek i sie zapytaj, moze bedziesz mogla to jakos zamienic.
        powodzenia:)
        • dzzziewczynka Re: do "glupia" 29.06.05, 22:43
          Perelko...a na jakie kierunki Ty zdajesz? ...i w ogole jak tam wyniki?
          A poza tym mam pytanie, co do odpisow notarialnych- przyjuja je na UO, czy nie?
    • Gość: karalajn86 Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.darnet.pl 29.06.05, 22:47
      hahaha...chyba jednak język biznesu i egzamin z wosu 9 lipca, kto też idzie i
      jakie wyniki
    • czarna-perla a propos odpisu.... 29.06.05, 23:07

jesli chodzi o ten notarialny, to z tego co mi wiadomo to na 99% kierunkow
      niesttey nie przyjmuja :/
      a sama, jak wczesniej pisalam, zlozylam na polonistyke i rosyjski od podstaw,
      ten drugi raczej jako zabezpieczenie
      a wyniki z polskiego jak praktycznie w calym Opolu srednie z rozszerzoneho, bo
      tlyko 50%, ale nadrabiam podstawowym-83%
      reszta, a w szczegolnosci jezyki obce, duzo wyzej od ojczystego, ale niesttey
      nie bardzo mi one potrzebna :|

• dzzziewczynka Re: a propos odpisu.... 30.06.05, 12:22
        uuuu... ja z polskiego jeszcze slabiej 74% podstawa, a 45% rozszerzony.. a do
        tego 6 z polskiego na swiadectwie, ale spoko taka jest nowa matura :P
        Ja skladam na anglistyke na UO, chociaz angielski poszedl mi tak sobie - 90%
        podstawa (na probnej bylo 100%) i 82% roz., z ustnej 95%..a Ty pewnie zdawalas
        jeszcze francuski?...i historie sztuki? Mam racje?
        hmm...a do Wro nie skladasz?
        Ja dzisiaj dodzwonilam sie na Opolski i uslyszlaam, ze odpisow nie przyjmuja na
        ZADEN kierunek...coz jak zwykle nasze wspaniale UO musi sie czyms
        wyroznic!
        • dzzziewczynka Re: a propos odpisu.... 30.06.05, 12:24
          ...aha oczywiscie chodzilo mi o filologie angielska, a nie anglistyke...przez
          pospiech znowu zrobilam ten blad :P
          • dzzziewczynka Re: a propos odpisu.... 30.06.05, 16:34
            .
            • Gość: sami Re: a propos odpisu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:35
              dzwoniłam tam i na 100%nie przyjmują odpisów notarialnych
              • Gość: Oli Re: a propos odpisu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:47
                wiecie moze czy duzo osob idzie na pedagogike do opola?
                • Gość: peluche Re: a propos odpisu.... IP: 80.51.236.* 30.06.05, 19:22
                  Justys, a Ty mnie idziesz na ujot?? albo do Poznania??
                  mi chyba tez pozostaje Opole... :P
                  pozdr
                  • czarna-perla peluche :) 01.07.05, 20:59
                    bejbe no niestety nie ide.
                    moze na 2, 3 roku.
                    mam nadzieje:)
                • Gość: sami Re: a propos odpisu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:27
                  w tamtym roku było 6os/miejsce
        • czarna-perla Re: a propos odpisu.... 01.07.05, 20:58
          tak jest, zdawalam angielski francuski i geografie, a z samej historii sztuki
          zrezygnowalam w ostatniej chwili:)na szczescie:P
    • Gość: aneta Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:07
      ja na Uo na filologie polską
      jeśli chodzi o polski na maturze to miałam 83% z podstawy i 53% z rozszerzenia
      • czarna-perla do aneta :) 01.07.05, 21:00
        heh to moze bedziemy studiowac razem :)
    • Gość: Maja do kogos madrego,kto juz wypelnial dokumenty na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:43
      ;-)

co to jest "data wystawienia dokumentu"?
      chodzi o date wyst. swiadectw ukonczenia szkoly czy o maturalne?

pozdr!
      • Gość: Oli Re: do kogos madrego,kto juz wypelnial dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:45
        ja dalam date wystawienia swiadectwa maturalnego
        • Gość: sami Re: do kogos madrego,kto juz wypelnial dokumenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:58
          ja też:)aaa i mam jedno pytanie.w lewym górnym rogu jest"numer rekrutacyjny" i
          jego chyba wpisuje uczelnia,czy tak??wysłałam juz podanie i nie wiem czy nie
          zrobiłam błędu...
          • Gość: oli Re: do kogos madrego,kto juz wypelnial dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:01
            tak wlasnie...jak ja je zanosilam to mila pani konopnicka wziela ode mnie teczke
            z dokumentami i sama cos tam robila...wiec jest spoko
            • Gość: Maja Re: do kogos madrego,kto juz wypelnial dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:18
              dzieki. :-) to ja tez wpisze date wystawienia swiadectwa maturalnego. ;-)
    • Gość: sami Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:11
      a jak ci wos poszedł???
      • Gość: aneta Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:13
        ja mam z wosu 74%-podstawa i 70% rozszerzenie :)
      • Gość: Oli Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:14
        pytasz o moj wos??? jesli tak to powiem Ci ze nie pisalam...pisalam historie i
        szczerze zaluje!!! nie poszla mi dobrze...a jak z Twoimi wynikami?
        • Gość: sami Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:21
          to w takim razie musiałas pisac biologie...a moje wyniki...hmmm...takie
          sobie.biola,wos i angielski może byc,ale polski-beznadzieja-skopałam strasznie
          (i w ogóle nie przesadzam:)
    • Gość: kaja Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 80.51.27.* 01.07.05, 09:10
      ja ide na matematyke czysta :P specjalnosc nauczycielska. matma- 69 i 48
      • Gość: olojhvff Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:06
        a kto mi powie czy mam szanse na kierunku biologia jeśli z rozszerzonego miałem 70 %
        • Gość: sami Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:15
          mi sie wydaje ze na bank sie dostaniesz wiec niezadawaj takich głópich pytań...
          • sami162 Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< 01.07.05, 15:31
            jezu!!ja chyba nie moge pisać na komputerze bo az strach patrzec!!oczywiscie
            miało być GŁUPICH!!az razi w oczy;)
            • Gość: M** ale ODPIS WYDANY W SZKOLE MOZNA ZLOZYC W OPOLU?? IP: 217.153.164.* 01.07.05, 21:33
              nie chodzi mi o notarialny
              • czarna-perla Re: ale ODPIS WYDANY W SZKOLE MOZNA ZLOZYC W OPOL 01.07.05, 22:56
                mozna:)
    • Gość: milka Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 217.153.164.* 01.07.05, 21:39
      ja..filologia polska podst.80%, a roz. 75%...
      aaaa ale przyjmuja odpis swiadectwa ten co dostalismy w szkole?? bo wyslalam i
      nie wiem czy dobrze :(
      • czarna-perla Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< 01.07.05, 22:57
        no to juz na bank bedziesz duzo przede mna na liscie przyjetych:)
        a te wydawane przez szkole mozna skladac:)

pozdrawiam!!!
        • Gość: milka Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 217.153.164.* 01.07.05, 23:59
          dzieki za odp, uspokoilas mnie :)) czyli sa szanse, ze bedziemy razem na
          roku :) rowniez pozdrawiam i zycze powodzenia;)
          • Gość: czarna_perla do milka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:55
            nie dziekuje ale sie przyda:)
            a skad jestes milka???

• Gość: milka do czarnej perly :) IP: 217.153.164.* 02.07.05, 12:23
              ja? oj daleko.. okolice Łodzi :) do Łodzi tez sie zapisalam.. z nadzieje, ze
              sie dostane, bo w koncu mam blizej... ale tam sa chyba same geniusze i swoich
              szans nie oceniam zbyt dobrze :) wiec na pewno bedzie Opole :) (jak sie uda)
              • czarna-perla Re: do milki 02.07.05, 14:51
                uda sie, uda, zobaczysz:) i jeszcze bedziemy razem na roku, ha!:)
                • Gość: milka Re: do czarnej perly :) IP: 217.153.164.* 02.07.05, 16:31
                  aaaa.. jestes moze z Opola ?:) moze przynajmniej bede znala tam jedna
                  osobke.. :)
                  • czarna-perla Re: do czarnej perly :) 02.07.05, 17:01
                    tak, jestem z Opola:)wiec jak sie dostaniemy obie to wszytstko Ci pokaze,
                    zaszalejemy:)!!!!
                    • Gość: aneta Re: do czarnej perly :) IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:03
                      podobno im wieksza grupka tym lepsza zabawa więc moze tez sie dołącze do tego
                      szaleństwa??? moge?
                      • czarna-perla Re: do czarnej perly :) 02.07.05, 17:08
                        no pewnie, juz jest nas trojka :)

2448308, zapraszam:)
                    • Gość: do perelki :P Re: do czarnej perly :) IP: 80.51.27.* 02.07.05, 17:14
                      ekhm ... ja mam nadzieje ze o swoim ivorku nie zapomnialas :> szalec?beze
                      mnie??????? :>
                      • czarna-perla Re: do czarnej perly :) 02.07.05, 17:21
                        oj bejbe Ty wiesz ze jak ja to i Ty, no nie:)*!!!
                        • Gość: ifforeQ master Re: do czarnej perly :) IP: 80.51.27.* 02.07.05, 17:23
                          no!! ;P
                          • czarna-perla Re: do czarnej perly :) 02.07.05, 17:30
                            master dżedaj hyhy:P
                    • Gość: milka Re: do czarnej perly :) IP: 217.153.164.* 02.07.05, 18:55
                      no to super :) moja rodzinka studiowala juz w opolu i kilka razy na oczy
                      widzialam uniwerek, nic poza tym ;P zgubilabym sie tam ;)
          • Gość: JohnnyKalesonyDepp Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:24
            Rozumiem, ze same dziewczyny ida na polonistyke UO?

Taki dziewczynski kierunek? Az strach isc nań :)
            • Gość: milka Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< IP: 217.153.164.* 02.07.05, 12:24
              dlaczego od razu strach ? :) Panowie beda wyjatkami...rodzynkami ;)
    • kitek18 Re: ---**>>--KTO NA UNIW.OPOLSKI???--< 02.07.05, 12:32
      ehh ja sie wybieram na biole,moze ktos jeszcze,piszcie ile macie puktow
      • szauotek Do J*A!!! 02.07.05, 15:08
        tu masz moje gg , odezwij sie gg1643159
    • Gość: aneta do czarna-perła IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:54
      no miłoby było :)
      • dzzziewczynka Re: do czarna-perła 02.07.05, 17:38
        ...ehh perelko i to w Tobie zawsze lubilam - zawsze potrafilas "zorganizowac"
        ludzi :P
        • Gość: ^^^%%% Re: biologia IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:45
          ja mam 70 % z rozsz. a ty kitek dawaj swoje
      • Gość: milka Re: do Anety :) IP: 217.153.164.* 02.07.05, 18:57
        Aneta..a Ty rowniez na filologie polska ?:) czy na cos innego ?
        • Gość: aneta Re: do Anety :) IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:17
          tak :) ja tez na filologie polską
          • Gość: milka Re: do Anety :) IP: 217.153.164.* 02.07.05, 19:21
            o to super :) a moge spytac skad jestes ?
            • Gość: aneta Re: do Anety :) IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:24
              z knurowa (to koło Gliwic)
    • Gość: dejw idzie ktoś na administracje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:23
      • Gość: Kasia Re: idzie ktoś na administracje?? IP: *.leon.com.pl 02.07.05, 20:42
        tak ja próbuje
        • czarna-perla do dziewczynki... 02.07.05, 23:09
          eeeeee...a my sie znamy:>????
          • czarna-perla 2448308 02.07.05, 23:13
            jesli ktos chce pogadac i poznac sie, serdecznie zapraszam, oby przyszlych
            wspol-studentow:)

• dzzziewczynka do czarnej-perły 02.07.05, 23:37
              Od razu jak zobaczylam ten nick pomyslalam, ze to Ty, ...ale nie wiem czy masz
              ochote wracac do wspomnien z Plastyka :P

• czarna-perla Re: do czarnej-perły 03.07.05, 13:41
                nie bardzo, szczerze mowiac najgorszy okres w moim dotychczasowym zyciu, wiec
                sama rozumiesz:>
                ale podaj imie, niech wiem, z kim mam przyjemnosc :>
                • dzzziewczynka Re: do czarnej-perły 03.07.05, 17:28
                  ...przynajmniej masz senstyment do alkoholu z tamtych czasow :P
                  Mysle, ze podawanie imienia nie ma sensu, bo z Twojego wpisu wynika, ze jesli
                  to przyjemnosc, to raczej watpliwa...ale rozumiem.
                  Zreszta chyba nie ma sensu wracac do przeszlosci, a tutaj lepiej zachowywac sie
                  tak jak w zyciu. Pa...
                  • Gość: JohnnyKalesonyDepp Kulturoznawstwo UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:34
                    Hop hop!
                    Idacy na kulturoznawstwo, pozwierzajmy sie z wynikow matury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka