Dodaj do ulubionych

EUROPEISTYKA UMK

01.07.05, 13:50
w zeszłym roku to był najbardziej oblegany kierunek (33 osoby na miejsce)- a
jak jest w tym? i jak wasze punkty po zastosowaniu przelicznika? u mnie
średniawka,ale mimo to próbuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: cccarola Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:18
      ja 80,9 nic imponujacego ale probuje. A Ty?
      • Gość: kresus Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:19
        up up u p
        • Gość: Ana Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:32
          95,8 jak sie nie dostane to juz nie wiem
          • Gość: luk Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:36
            ja mam 93 i uwazam ze mam spore szanse zeby sie dostac
          • Gość: marek lo Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:38
            Patrz bo Ci uwierze - buahahahaahah - chociaz raz ludzie byscie nie kłamali. To
            zakrawa na geniusza, by miec ze wszystkiego ponad 95%. mój wynik skromny ale za
            to prawdziwy 78,8
            • Gość: :) Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 02.07.05, 10:09
              Powiem tylko jedno że tu wszyscy na tym forum sciemniaja zeby odstraszyc
              konkurentów na studia:) Nie wierze ze nagle wszystcy maja swietne wyniki
              powyzej 70% a nadadoatek mówia ze to bardzo słaby wynik i martwia sie czy sie
              dostana na wymarzone studia...:D Pozdrawiam
              • Gość: marek lo Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:17
                Zgadzam się w 100% procentach. Co by dobrego nie mówić o tym forum, to jednak
                promuje wyścig szczurów i nieuczciwą konkurencję. Skoro wszyscy są tacy
                fenomenalni to dlaczego średnie krajowe wyniki z matur są takie kiepskie...
                Zostawiam to Wam do przemyślenia
                • Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 10:24
                  w tym roku macie wieksze szanse bo jest 2x tylemiejsc (200) w zeszlym bylo tylko
                  100, szkoda tylko ze zakosii po 50 z adm i prawa zeby na euro bylo sto... ;p
                  • outkast123 Re: EUROPEISTYKA UMK 02.07.05, 12:14
                    mam 80.3 ale skladam na prawo(ten sam wydzial takie same zasady).
                    Bardzo mnie rozsmieszyli ci panstwo z wynikami ponad 90.Watpie,zeby ktokolwiek
                    przekroczyl 85,ewentualnie kilka osob,na kilkaaset skladajacych podania.Nie
                    znam nikogo kto mialby 95 z obu poziomow z polskiego i jeszcze dodatkowo 95 z
                    innych. Wchodzilem na forum,zeby sie zorientowac a tu <lol>.Z drugiej strony
                    srednimi wynikami tez nie ma sie co sugerowac, UMK to dobra uczelni i watpliwe
                    aby pchali sie tam ci, ktorych wyniki oscyluja w granicach sredniej.pzdr zycze
                    wszystkim,zeby sie dostali
                    • Gość: luk Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:23
                      Moje wyniki:
                      pol- 90/88
                      ang 100/95
                      his 87
                      I sobie teraz policzcie punkty
                      Wysłać poczta czy moze przesłać skana swiadectwa??
                      Ktos sie pyta o wyniki to pisze bo po co miałbym klamac??!!
    • Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 14:32
      Tak się składa że wyników ponad 90 pkt może być nawet sporo. Chodzilam do IV
      LO w Toruniu i tam wśrod maturzystów bylo naprawde sporo wyników ponad 90%. Mi
      wychodzi po przeliczeniu 90,5 ale nie skladam na europeistyke tylko na prawo i
      administracje.
      Pozdrawiam
      • Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 15:15
        Po co skladasz na prawo i administracje ?
        • Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 16:25
          Ponieważ chce zostać prawnikiem.(Administracja to tak na wszelki wypadek)
          Europeistyka jest teraz bardzo popularna ale nie jestem przekonany co do
          szerokich możliwości pracy i rozwijania kariery zawodowej po tym kierunku.Byc
          moze jestem w błędzie.
          • Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 16:32
            Czy myślisz że jak mam 78.9 to mnie przyjmą-prawo ??? (napisz że tak :PPPP)
            • Gość: cccarola Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:35
              Ja Tobie napisze, ze TAK
            • Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 16:38
              Mam wielką nadzieję że tak, bo moja dziewczyna ma 78,5 i chce zeby sie
              dostala :]
              • Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 16:57
                :)))
    • Gość: jk Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:54
      88,6
    • dudush Re: EUROPEISTYKA UMK 02.07.05, 17:36
      Ja mam 79,3 i mam nadzieję, że nie będzie źle:) Co prawda wolałabym dostać się
      na inny uniwerek na europeistykę i UMK jest moją drogą awaryjną:) Co do super
      rewelacyjnych wyników powyżej 90% - owszem, na pewno są osoby, które takowe
      mają, ale nawet gdyby zapełnili pierwsze 100 miejsc (co jest wątpliwe, bo
      pewnie jest ich mniej), to zawsze pozostaje druga setka:) Ludzie, wakacje są,
      nie dołujcie się i czekajcie na wyniki:) Jak nie dzienne, to zaoczne, byleby
      roku nie tracić:)
      • almost_perfect Re: EUROPEISTYKA UMK 03.07.05, 21:06
        Mam jedno pytanie. otóż wcześniej nie interesowałam się UMK, ale mama się
        uparła, żeby tam złozyć i padło na Europeistykę. W informatorze wyczytałam, że
        jeden do wyboru, czyli w moim przypadku wos, ale na stronie, w tabelce jest i
        historia i wos, więc jak to rozumieć?
        • Gość: cccala Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:12
          tylko historia, byłam dzis i sie pytałam
    • Gość: Pickiu Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:32
      84,4 - ale widze ze taie mozgi tam ida ze z moim wynikiem szans raczej nie ma :)) No coz,zawsze gdzies sie za czepie :P .. moze bedd 199^^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka