yakuza_86 01.07.05, 13:50 w zeszłym roku to był najbardziej oblegany kierunek (33 osoby na miejsce)- a jak jest w tym? i jak wasze punkty po zastosowaniu przelicznika? u mnie średniawka,ale mimo to próbuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cccarola Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:18 ja 80,9 nic imponujacego ale probuje. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresus Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:19 up up u p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:32 95,8 jak sie nie dostane to juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:36 ja mam 93 i uwazam ze mam spore szanse zeby sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek lo Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:38 Patrz bo Ci uwierze - buahahahaahah - chociaz raz ludzie byscie nie kłamali. To zakrawa na geniusza, by miec ze wszystkiego ponad 95%. mój wynik skromny ale za to prawdziwy 78,8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 02.07.05, 10:09 Powiem tylko jedno że tu wszyscy na tym forum sciemniaja zeby odstraszyc konkurentów na studia:) Nie wierze ze nagle wszystcy maja swietne wyniki powyzej 70% a nadadoatek mówia ze to bardzo słaby wynik i martwia sie czy sie dostana na wymarzone studia...:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek lo Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:17 Zgadzam się w 100% procentach. Co by dobrego nie mówić o tym forum, to jednak promuje wyścig szczurów i nieuczciwą konkurencję. Skoro wszyscy są tacy fenomenalni to dlaczego średnie krajowe wyniki z matur są takie kiepskie... Zostawiam to Wam do przemyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 10:24 w tym roku macie wieksze szanse bo jest 2x tylemiejsc (200) w zeszlym bylo tylko 100, szkoda tylko ze zakosii po 50 z adm i prawa zeby na euro bylo sto... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
outkast123 Re: EUROPEISTYKA UMK 02.07.05, 12:14 mam 80.3 ale skladam na prawo(ten sam wydzial takie same zasady). Bardzo mnie rozsmieszyli ci panstwo z wynikami ponad 90.Watpie,zeby ktokolwiek przekroczyl 85,ewentualnie kilka osob,na kilkaaset skladajacych podania.Nie znam nikogo kto mialby 95 z obu poziomow z polskiego i jeszcze dodatkowo 95 z innych. Wchodzilem na forum,zeby sie zorientowac a tu <lol>.Z drugiej strony srednimi wynikami tez nie ma sie co sugerowac, UMK to dobra uczelni i watpliwe aby pchali sie tam ci, ktorych wyniki oscyluja w granicach sredniej.pzdr zycze wszystkim,zeby sie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:23 Moje wyniki: pol- 90/88 ang 100/95 his 87 I sobie teraz policzcie punkty Wysłać poczta czy moze przesłać skana swiadectwa?? Ktos sie pyta o wyniki to pisze bo po co miałbym klamac??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 14:32 Tak się składa że wyników ponad 90 pkt może być nawet sporo. Chodzilam do IV LO w Toruniu i tam wśrod maturzystów bylo naprawde sporo wyników ponad 90%. Mi wychodzi po przeliczeniu 90,5 ale nie skladam na europeistyke tylko na prawo i administracje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 15:15 Po co skladasz na prawo i administracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 16:25 Ponieważ chce zostać prawnikiem.(Administracja to tak na wszelki wypadek) Europeistyka jest teraz bardzo popularna ale nie jestem przekonany co do szerokich możliwości pracy i rozwijania kariery zawodowej po tym kierunku.Byc moze jestem w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 16:32 Czy myślisz że jak mam 78.9 to mnie przyjmą-prawo ??? (napisz że tak :PPPP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccarola Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:35 Ja Tobie napisze, ze TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.07.05, 16:38 Mam wielką nadzieję że tak, bo moja dziewczyna ma 78,5 i chce zeby sie dostala :] Odpowiedz Link Zgłoś
dudush Re: EUROPEISTYKA UMK 02.07.05, 17:36 Ja mam 79,3 i mam nadzieję, że nie będzie źle:) Co prawda wolałabym dostać się na inny uniwerek na europeistykę i UMK jest moją drogą awaryjną:) Co do super rewelacyjnych wyników powyżej 90% - owszem, na pewno są osoby, które takowe mają, ale nawet gdyby zapełnili pierwsze 100 miejsc (co jest wątpliwe, bo pewnie jest ich mniej), to zawsze pozostaje druga setka:) Ludzie, wakacje są, nie dołujcie się i czekajcie na wyniki:) Jak nie dzienne, to zaoczne, byleby roku nie tracić:) Odpowiedz Link Zgłoś
almost_perfect Re: EUROPEISTYKA UMK 03.07.05, 21:06 Mam jedno pytanie. otóż wcześniej nie interesowałam się UMK, ale mama się uparła, żeby tam złozyć i padło na Europeistykę. W informatorze wyczytałam, że jeden do wyboru, czyli w moim przypadku wos, ale na stronie, w tabelce jest i historia i wos, więc jak to rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccala Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:12 tylko historia, byłam dzis i sie pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pickiu Re: EUROPEISTYKA UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:32 84,4 - ale widze ze taie mozgi tam ida ze z moim wynikiem szans raczej nie ma :)) No coz,zawsze gdzies sie za czepie :P .. moze bedd 199^^ Odpowiedz Link Zgłoś