kotur1 05.07.05, 09:56 Kto sklada na ta psychologie na uw bo mi ze sredniej maturalnej wyszlo 92,4 wiec mysle ze na pierwsza 500 sie zalapie. piszcie jesli tez idziecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 10:58 ty to liczysz tak ze np. polski 79% x 0,3, potem matma x 0,3 i potem język x 0,4 i to wszystko dodać do siebie?? i tak tam sie dostaja ci co maja znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
kotur1 Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? 05.07.05, 11:37 tak wyliczylem juz tym wzorem i mam te pieprzone 92,4 i nie wiem czy to wystarczy. a ztymi znajomosciami to niestety smutna prawda ale kto nie proboje ... mam nadzieje ze bedzie dobrze i chociaz do egzaminu mnie dopuszcza. a y tez startujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.07.05, 14:15 Do egzaminu Cię na 100% dopuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:53 a te procenty to sie bierze z poziomu podstawowego czy rozszerzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:40 www2.TheCrims.com/?rid=513567 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.net-serwis.pl 05.07.05, 11:50 A ja mam pytanie, kiedy będą wyniki na psychologię, tzn. kiedy ogłoszą te 500 osób??? bo skoro 12 lipca ma być ten egzamin to chyba muszą wczesniej. To dziwne, że będą patrzeć na wyniki które wszyscy sami wpisują, bo może być dużo osób które wpiszą nieprawdziwe i tym samym będzie duży zamęt. I co oni też przystąpią do testu????a ludzie którzy byli niżej bo podali prawdziwe wyniki nie pójdą na test:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kotur1 Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? 05.07.05, 11:56 na stronie wydziału pisze ze nieoficjalne zakfalifikowanie na egzamin podadza jutro na stronce wiec jak cos to sprawdzaj. ciekawe jak bedzie z tymi oszustwami - faktycznie - moga byc niezle jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:38 ale to dziwne, ze jutro podadza list. bo co z tymi, ktorzy wyniki matur podadza pozniej?przeciez mamy czas do 10, tak wynika z tego, co nam podaja na www UW. o co cholera chodzi?! ja wpisalam wyniki dzis i nie wiem czy mnie wezma pod uwage :/ zreszta,i tak chyba bym sie nie dostala do 1szej 500... srednia wazona mi wyszla 76,7 :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 13:44 z tego co wiem, po rozmowie z paroma osobami, to nie tylko Tobie taka srednia wychodzi:) więc sądze że nie ma co sie martwić na zapas:) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.chello.pl 05.07.05, 14:06 Podobno w tym roku 20 osob na miejsce... Ciesze sie ze na to nie zdaje:P Powodzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.chello.pl 05.07.05, 14:13 A nie! Przepraszam w Antyradiu zle podali. Nie 20 osob tylko 28;-) Tym bardziej zycze szczescia, a bedzie Wam potrzebne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.07.05, 14:16 na taki UMCS na psychologie 29,1 heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 14:31 choleraaa no...wkurza mnie to wszystko. to na pewno w takim razie dostana sie tylko ci po znajomosciach... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:32 Mi wychodzi 80. Ajjjj... UW to raczej szczyt moich marzen i przyzwyczaiłam się już do myśli, że nieosiągalny. Nawet się nie nastawiam. O UMCS tez przestałam marzyć, chociaż matura poszła mi calkiem nieźle... Przynajmniej tak mi się zdawało, zanim zaczęłam porównywać swoje wyniki z tymi, co siedzą na tym forum. Optymistycznie myślę o UKSW. A w razie czego sa jeszcze wieczorowe studia... Czytaliście to: wiadomosci.onet.pl/1124930,11,1,0,120,686,item.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 14:51 serio jest 28 osób na miejsce? no to super:( ech... myslałam że troszkę mniej:D chociaz te 20 :D hehe... no trudno... :( PozdrawiaM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotur1 Re: PSYCHOLOGIA NA UW!!!! KTO SKLADA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:19 spoko ludzie jak ktos ma sie dostac to sie dostanie ( tak mowi moja babcia:) a tak serio to spoko, sa gorsze kierunki. zalizcyc tylko dobrze egzamin ( czyli polowa miejsc juz jest sprzedanych ) i jakos to bedzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś