Dodaj do ulubionych

ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ?

10.07.05, 16:00
Hmm,czy ktos moze wie czy juz jest przygotowany limit miejsc
na kierunki licencjackie (np dietetyke,techniki dentystyczne itd )?
Bo jak skladalam papiery tydzien temu,to jeszcze nie mieli ustalonego..
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 15.07.05, 21:51
      odświeżam :D bo tez jestem ciekawy czy jest przyjęty jakis prób jeśli chodzi o
      limit miejsc na AM
    • Gość: donelly Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:08
      isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?todo=file&id=WDU20051191014&type=2&name=D20051014.pdf
      • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 15.07.05, 22:18
        no fajnie tylko o takim kierunku jak np. techniki dentyst. nic nie ma albo
        niedowidze :P
        • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:02
          o dietetyce tez nie :P
          • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.07.05, 00:55
            no wlasnie troche to wszystko nieaktualne i nie ma nowych kierunków :/
            • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:05
              ja mam nadzieje ze jest sporo miejsc...
              • Gość: grzechu Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:00
                Ja slyszalem ze jest 280
                • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.07.05, 11:28
                  ale 280 ogolnie czy na jakims konkretnym kierunku :P ???
                  • Gość: grzechu Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:30
                    Tylko na lekarskim 280
                    • Gość: donelly Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:39
                      w tym roku 310
                      • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.07.05, 14:34
                        a ja teraz troche z innej beczki a mianowicie chodzi mi o to zaświadczenie
                        lekarskie... wystarczy zwykle zaswiadczenie od lekarza medycyny pracy ? bo tam
                        na stronie pisze zeby pobrac w dziekanacie imienne skierowanie...
                        • Gość: Dziobak Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.68.80.90.ostrow80.tnp.pl 16.07.05, 14:44
                          Najjpierw bierzesz skierowanie z uczelni a dokladniej z pliku lezacego luzem w
                          hallu (paranoja zeby gonic za takim swistkiem, cala reszta jest w sieci) a
                          potem idziesz do lekarza med. pracy w Twojej miejscowosci; on kieruje Cie na
                          badania, zanosisz mu wyniki a on nie/czytając wypisuje Ci na kwitku ze nadajesz
                          sie do studiowania na danym wydziale AM, a potem jeszcze raz na uczelnie z
                          dokumentami, cyrk na kolkach!
                          • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 16.07.05, 14:59
                            no nie żartuj ja myślałem ze to jakiś żart a to jednak prawda , ja byłem u
                            lekarza medycyny pracy powiedzialem na jaki kierunke skladam papiery i mi
                            wypisal bez problemu to znaczy ze to zaświadczenie będzie nieważne tak ?
                            • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 17.07.05, 13:19
                              ponawiam pytanie odnośnie zaświadczenia lekarskiego :D:D:D ???
                              • Gość: dziobak Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.68.80.33.ostrow80.tnp.pl 17.07.05, 15:17
                                Nie wiem. Ja tam na wszelki wypadek zrobiłem jak kazali na stronie
                                www.amwaw.edu.pl Jedyne co moglbym Ci poradzic to zadzwonic i spytac,ale i tak
                                pewnie nie odbiorą!
                                • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 17.07.05, 16:34
                                  no boje się własnie tego ze sie przejade tam 200 km tylko na spacer i nic nie
                                  załatwie :/ jakbys mógł to podaj mi num. bo nie moge sie go doszukaćk, będe
                                  próbował dzwonić może czegoś się dowiem...
                                  • Gość: Dziobak Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.68.80.1.ostrow80.tnp.pl 17.07.05, 17:43
                                    www.amwaw.edu.pl/~hreband/rekrut2005/info.htm Tu są wszystkie numery ale
                                    Sz Panie z dziekanatu nic nie wiedza...Jak mawiaja: one tu nie pracuja. Jak
                                    bedziesz miała szczescie to ktos odbierze pod 022 5720998 albo 0225720910
                                    • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 17.07.05, 19:33
                                      dzieki :) mam nadzieje ze sie dodzwonie...
                                      • Gość: fgd Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.chello.pl 17.07.05, 22:22
                                        to ile w koncu tych miejsc????????????? jakby np ktos zadzwonil tam wczesniej
                                        niz ja sie dpowiem to niech tutaj cos napisze.
                                        • Gość: Basia Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:47
                                          no ja tez jestem ciekawa...ale pewnie na te poszczegolne specjalnosci zdrowia
                                          publicznego miejsc jest malo ... :/
                                          • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.07.05, 10:32
                                            próbuje sie tam własnie dodzwonić ale cały czas jest zajęte... :/
                                            • Gość: marta Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:52
                                              wg mnie oni po prostu odlozyli sluchawke co by sie zbytnio nie przemeczac
                                              • Gość: ff Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.chello.pl 19.07.05, 00:10
                                                ktos juz moze sie tam dodzwonil, albo tam byl?
                                                • Gość: Dziobak Wyniki IP: *.68.80.35.ostrow80.tnp.pl 19.07.05, 00:14
                                                  www.amwaw.edu.pl/~hreband/rekrut2005/lekarski.htm Pozdrawim serdecznie i
                                                  do zobaczenia na uczelni.
                                                  • Gość: hmm Re: Wyniki IP: *.chello.pl 19.07.05, 10:17
                                                    nbie chodzi tu o wyniki na lekarski;/
                                                    tylko o limit miejsc na licencjackie studia. wiec czy ktos juz cos wie???
                                                  • Gość: ewe Re: Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:26
                                                    własnie w tym rzecz ze nikt nic wie..:( powinni jasno wszytsko napisac na
                                                    stronce!!ile miejsc na kazdy kierunek..ile kandyatow na miejsce ..;/ wtedy i
                                                    telefonow mieliby mniej i moze nie musieliby odkaldac sluchawki...;/ noi my nie
                                                    bylibysmy znerowani!! :)no ale coz....musimy czekac na wyniki!!nawet sie nie
                                                    pytam was kiedy wyniki licencjackich..:D bo przeciez pewnie nie wiecie :) ale
                                                    sajgon :P pozdro :)
                                                  • Gość: Bejb Re: Wyniki IP: *.chello.pl 19.07.05, 22:51
                                                    podobno maja byc do 31 lipca..ale nie wiadomo jak to bedzie..:/
                                                    jezeli ktos sie czegos dowie, albo jakims cudem dodzwoni sie na AM, to niech
                                                    cos skrobnie tutaj. z gory dzieki.
                                                  • Gość: mala Oboz IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:54
                                                    Podajcie strone internetowa tego obozu integracyjnego.Jestem jedna z
                                                    zainteresowanych
                                                  • Gość: dziobdziob Re: Oboz IP: *.68.80.35.ostrow80.tnp.pl 20.07.05, 12:38
                                                    www.medyk.waw.pl
    • Gość: me Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:51
      odświeżam
      • Gość: yyy Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:57
        co do wynikow to dzwonilam wczoraj i jakis niezbyt mily pan powiedzial ze nie wie
        i zeby cierpliwie czekac.Tylko ze ja nie mam czasu bo dostalam sie na inne studia
        i do piatku musze tam zlozyc orginal matury ;((((((((((((
    • konwalia123 Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? 21.07.05, 19:59
      niestety mam złą wiadomość wczoraj po południu było ponad 500 podań złożonych a
      osób przyjmują 40 jak dziś zadzwoniłam to pani mi powiedziała że pewnie będzie
      ok 600 podań czyli 15 os/ msc to jest straszne...:(
      • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 21.07.05, 20:55
        ale te 40 miejsc to jest na poszczegolne specjalnosci np. 40 na dietetyke, 40
        na techniki itd ???
        • Gość: ja1234561 Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 21.07.05, 21:06
          nienawidze ludzi spod 022 57 20 998/910!!! oni w ogole nie racza podnosic tych sluchawek! a ja mialam wazne pytanie! otoz: czy ktos sie orientuje czy liczy sie data stempla pocztowego czy tez data wplywu? na wszelki wypadek zalaczylam list wyjasniajacy do komisji rekrutacyjnej...nie ma co wierzyc w ilosc kandydatow na jedno miejsce zwlaszcza jak zobaczylam ze w poznaniu na lekarski ktos mial 14.5....pozdrawiam wszystkich kandydatow na techniki dentystyczne i zycze powodzenia!
      • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:15
        fak, to ja sie nigdzie nie dostane :P wybralam sobie takie kierunki gdzie limit
        miejsc wynosi najwyzej 45 i teraz normalnie jest nieciekawie :|
        • Gość: :D Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 21.07.05, 22:02
          to znaczy ze na techniki dentystyczne tez jest tylko 45 miejsc ??? ;(
    • Gość: a Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: 80.72.37.* 21.07.05, 22:23
      elektrokardiologia - 60
      techniki dentystyczne - 40
      pielegniarstwo - 400
      poloznictwo - 100
      dietetyka - 80
      ratownictwo medyczne - 80
      zdrowie publiczne - 30
      higiena stomatologiczna - 30
      To sa dane z zeszlego roku, i najprawdopodobnie sa aktualne.
      • Gość: swieta Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 22:54
        fu*k!! jakbym wiedziala o tym pielegniarstwie to bym tam poszla! :/ :(
        400 miejsc to przynajmniej jakas nadzieja sie tli, nie to co 80... :'(
        • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 21.07.05, 23:32
          80 to i tak 2x więcej niż 40 :P własnie straciłem nadzieje że dostane się na
          techniki :/
          • Gość: alka Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.chello.pl 22.07.05, 00:07
            a ile macie procent z matury?
            ciekawa jestem jaki prog... mysle ze Ci co sie nie dostali na lekarski, to beda
            startowali wlasnie na licencjackie:/
            bez sensu...:(
            • Gość: ja Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.vlan.euronet.net.pl 22.07.05, 00:41
              bardzo ale to bardzo prawdopodobne... :(
              • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:48
                no nie... przeciez takich co sie nie dostali na lekarski jest cholernie
                duzo.. :P ja jak sie nie dostane na te dietetyke to juz nigdzie :| grr
                • Gość: mm Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:11
                  ja tez chce na dietetyke choc i tak sie nie dostane
                  • Gość: Gwiazdka Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.07.05, 19:18
                    W Wawie akurat zastrzegli ze Ci co skladaja podania na magisterskie nie moga
                    rownoczesnie skladac podan na licencjackie.I dobrze.Nie robia sztucznego tloku
                    chociaz:)
                    • Gość: kiko Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:31
                      Wlasnie na licencjackie moga, nie moga na inne magisterskie.
                  • Gość: Monika Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.chello.pl 22.07.05, 19:20
                    Moja mama :> dziś dzwoniła i babka powiedziała, że na pielęgniarstwo i
                    położnictwo są 2 osoby na miejsce, a wyniki będą po (czy tam około) 27 sierpnia.
                  • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:38
                    nie mow tak, trzeba miec nadzieje :P
                    • Gość: BAsia Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:08
                      coooo ? 27 sierpnia ??:) chyba lipca ? :) ja chce na techniki dentystyczne... i
                      tez wiem,ze sa male szanse... nie podoba mi sie,ze tak dlugo mozna bylo skladac
                      podania- w ten sposob wszyscy odrzuceni zdazyli zlozyc na licencjat... :/ blee
    • Gość: Isola Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:41
      wchodzi Wam strona AM Waw?
      • Gość: ewe Re: ILE MIEJSC NA AM W WAWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:06
        nie chodzila mi wczoraj wieczorem..i dzis rano! a teraz juz chodzi wszytsko!
        moje tech.dent.pewnie poszly sie pasc ;(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka