blase2000 12.07.05, 00:50 są wyniki na filologię polską. na wiedzę o kulturze był próg 163, miałem 190, ale prawdopodobnie zwolnie miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:03 Mnie tez przyjęli...ale wole komparatystyke albo psychologie stosowaną....jak sie tam dostane to tez zwolnie miejsce a na razie czekam na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:21 Mnie też przyjeli... jestem najszczęśliwszą osobą na świecie :D. A napiszcie proszę, jak oni te punkty przeliczali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:23 a kiedy będą wyniki na wiedze o teatrze?moze ktos wie jaki prog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:25 1% z matury = 1pkt wynik=pkt polski rozszerzony+pkt język podstawowy tez sie ciesze bo juz nie jestem zawieszona w próżni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:28 Dokładnie jak ja. Złożyłam na 3 fajne kierunki na najlepszych uczelniach (UJ i UW) i ... dużo zaryzykowałam. Przez ostatni czas modliłam się, żeby się tylko dostać, bo nie mam innego pomysłu na życie oprócz - teraz - studiowania. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:31 ja jeszcze złozyłam na kul na misha ale juz chyba nie pojade na rozmowe kfalifikacyjna bo zawsze marzyłam o Krakowie...i UJ-ocie (byle nie fizyka, bo atomy mnie nie rajcują:-) Jesli dostane sie na komparatystyke albo psychologie stos. to bede jeszcze bardziej zadowolona a jak sie nie uda to tez sie bede cieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:33 Ja zawsze marzyłam o Wawie i kulturoznawstwie, ale teraz też jest ok. Na wiele nie liczę, bo kulturoznawstwo na UJ i UW są bardzo oblegane. W każdym razie cieszę się, że jestem studentką, i Tobie również gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:35 szam a jak po rozmowie na uw na kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:36 ja tak w ogole to chciałabym zostac dziennikarzem...ale w naszym skorumpowanym kraju studiowanie tego kierunku jest bezsensu jeśli nie masz powaznych koneksji (czyt. tatusia będącego włascicielem stacji radiowej, telewizyjnej czy jakiejs gazety)dlatego chce studiowac cos innego co mi w tym pomoże...a potem moze drugi fakultet????Gratuluję i może do zobaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:42 Abab - no raczej dobrze nie było... Przynajmniej ja mam takie wrażenie. Przepytywał mnie baaardzo dociekliwy pan od filmu, który zadawał mętne pytania i jednego nie zrozumiałam. Zawsze są jakieś szanse, ale - jak już pisałam - na wiele nie liczę. Teraz po prostu się cieszę z Uj-otu :) :) - Też kiedyś myślałam o dziennikarstwie, ale nie ma sensu studiować tego kierunku jako jedynego, to się do niczego nie przydaje, bo dziennikarstwa można się nauczyć tylko w praktyce i lepiej mieć specjalizację. Za to dziennikarstwo i polonistyka... To brzmi już lepiej. Może po 2 latach zdecyduję się tam zdawać, kto wie :D Czuję powiew optymizmu na twarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:59 a kazali ci referować jeden temat?(czy wszystkie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:28 To była bardziej rozmowa, na 2 pierwsze tematy, 3 nie zdążyliśmy. Czyżby czekała Cię dziś rozmowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:32 tak!!!!!!!!!!właśnie sie szykuje:Dszczerze to ja wole rozmowe niz omawianie tematów:)bo podczas rozmowy moge wyrazic moje przemyslenia i odczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:33 A którą masz komisję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:35 komisje numer 2 a TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.is.net.pl 12.07.05, 12:01 czesc, a ty zdawałes/as nową czy starą mature....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:34 szam nie wiesz kiedy są wyniki na UJ na wiedze o teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:39 No ja też miałam 2 :) Jak mówisz o filmach, to przygotuj się na podchwytliwe pytania. Ale ogólnie to są bardzo mili ludzie, wiesz? I naprawdę nawet jak człowiek bzdurę powie, to nie czuje się jak kretyn. Życzę powodzenia :) Nie wiem nic o wiedzy o teatrze, ale do 14 chyba wszystkie wyniki UJ podaje, wydaje mi się, że dziś po południu już powinny być. Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:43 nie ja mam teatr:)a powiedz mi jeszcze czy kazali Ci oni referować, czy od razu zadawali pytania!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:46 Referujesz, a oni Ci przerywają i zadają pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:50 hmm............dziwnie ale zobaczymy:)dzieki za info:Dpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 11:43 Kiedy wyniki z komparatystyki? Przecież to ten sam wydział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evyka Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI 12.07.05, 11:46 na edytorstwo tez jeszcze nie ma ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:33 Nie dostałem się :-( Bardzo mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: 82.160.28.* 12.07.05, 12:36 a kiedy na komparatystyke wyniki??? co jest z tym??? :// Odpowiedz Link Zgłoś