krok_po_kroku 16.07.05, 15:55 Jak wam poszlo kandydaci na UG? Wiele kierunkow oglosilo juz wyniki, dostaliscie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makdalensa Re: Rekrutacja na UG 16.07.05, 23:04 niee . zabrakło mi 2,2 pkt. fajnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 16.07.05, 23:21 tak. na skandynawistykę. ktoś jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:53 a skąd wiesz,że dostałas/eś się na skandynawistykę?Otrzymałaś/eś list?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie1986 Re: Rekrutacja na UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:49 a mi zabraklo jakies 0,9 pkta :( ale i tak bede pisac odwolanie a moze sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rekrutacja na UG IP: *.tkchopin.pl 16.07.05, 23:54 ja na ekonomie, ale nie ide tam - ide na matme na pg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 17.07.05, 00:36 trzeba zadzwonić na wydział i podają wyniki. miałam coś ok. 83 pkt, ale z wrażenia mogłam nie dosłyszeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 01:06 to gratuluję:)mi wychodziło mniej więc pewnie nic z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Rekrutacja na UG IP: *.acn.waw.pl 17.07.05, 01:40 śmieciuch - jestes ze slupska? :) z ktorego LO jesli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 17.07.05, 12:24 nie jestem ze słupska. właśnie zobaczyłam, że trzeba też dostarczyć odpis świadectwa, a ja wysłałam ten odpis do poznania, na uam i nie wiem co mam teraz zrobić ;( będę jutro dzwonić, może mi pozwolą dostarczyć ten odpis później, bo nie wiem czy mi się uda go teraz wyciagnąć. kurka...;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:30 możesz napisać ile miałaś/eś pkt z matur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:29 "modle sie zeby nie dostac sie" Ty jestes jakas chora wez sie zastanow!! Smiac mi sie chce z takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:31 to mialobyc nizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:52 ja jestem ze slupska! z II LO :) i dostalam sie na skandynawistyke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolaaaaaa Re: Rekrutacja na UG IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 15:01 z II lo? heheeh ja tez ;) a z ktorej klasy? a b c d e f? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Rekrutacja na UG IP: *.chello.pl 17.07.05, 20:11 Mam pytanie : czy dużo bylo chętnych na skandynawistyke ? Czy mając 78,9 pkt.dostałabym sie ? Bardzo chcę tam studiować , może mi się uda ? A wiesz może jaki był prog do przyjęcia ? Gratuluję że sie dostałaś/eś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:51 ja dostalam sie na moja ukochana upragniona skandynawistyke, ale i tak wszystko wskazuje na to ze tam nie pojde ;((((( bo niestety prawdopodobnie dostane sie tez na uw, wcale nie chce tam isc ale cala rodzina mnie zmusza ;(((( na razie modle sie o to zeby sie nie dostac do wawy, wtedy bede mogla isc na skandynawistyke ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:30 "modle sie zeby nie dostac sie" Ty jestes jakas chora wez sie zastanow!! Smiac mi sie chce z takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 18.07.05, 17:03 moja rodzina też najpierw chciała wysłać mnie do wawy, ale jakoś się ugięli ;) ile mieliście punktów? ja już chyba pisałam, że ok.83. nie wiecie jaki był limit? bo nie wiem czy wybór linii zależy od ilości punktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:18 ej no sory... ja wcale nie chce isc do wawy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
greenmagda Re: Rekrutacja na UG 18.07.05, 17:29 więc tak, opowiem Wam jak to ze mną dziś wyglądało... :) obudziłam się o 6tej rano, nie mogłam juz dłużej spać. włączyłam komputer, sprawdzam, szukam, a tu nic - zadnych wyników w sieci. mija godzina 8. telefon. kumpel jest pod wydziałem prawa i administracji, ma świetna wiadomość. on sam dostał sie na administracje, a ja na prawo i administracje :) :) :) a tak poza tym to jestem na liście przyjętych na filologii polskiej :) a pół godziny temu dowiedziałam się, że przyjeli mnie na administracje w toruniu :) jutro dowiem sie jeszcze czy dostałam sie na socjologie :) jak ja sie ciesze :) dziś idziemy ze znajomymi ..świetować, :P pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: Rekrutacja na UG IP: *.rene.com.pl 18.07.05, 19:52 kto tam był z 2lo ze słupska ? ;] przedstawcie się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 19.07.05, 15:44 a ktoś już dostał zawiadomienie listem? na stronie jest napisane, że listy polecone są wysyłane do osób nieprzyjętych, więc nie wiem czy w ogóle coś dostanę :P chciałabym mieć jakiś papier, który dawałby mi pewność, że jestem na liście, bo ostatnio zaczyna mi się roić, że ta cała rozmowa telefoniczna była fikcją lub się przesłyszałam :P (co ten stres robi z ludźmi ;P) co z tym limitem na skandynawistykę? ktoś coś wie? ktoś się jeszcze dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jess Re: Rekrutacja na UG IP: *.zipnet.com.pl 19.07.05, 17:22 Czesc, ja tez dostalam sie na skandynawistyke na UG:)Marzylam o tym kierunku i udalo sie.Zlozylam juz wszystkie dokumenty, takze zadna sila mnie stamtad nie ruszy (chyba ze sesja...:D).Co do ilosci chetnych to bylo ich 444.Przyjeli 36 osob.Gdyby szczesliwcy ze skandynawistyki chcieli pogadac, to moj nr gg : 1312589.Pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś