Dodaj do ulubionych

Rekrutacja na UG

16.07.05, 15:55
Jak wam poszlo kandydaci na UG? Wiele kierunkow oglosilo juz wyniki,
dostaliscie sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:30
      tak
      • makdalensa Re: Rekrutacja na UG 16.07.05, 23:04
        niee . zabrakło mi 2,2 pkt. fajnie :(
        • Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 16.07.05, 23:21
          tak. na skandynawistykę. ktoś jeszcze? :)
          • Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:53
            a skąd wiesz,że dostałas/eś się na skandynawistykę?Otrzymałaś/eś list??
        • Gość: leslie1986 Re: Rekrutacja na UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:49
          a mi zabraklo jakies 0,9 pkta :( ale i tak bede pisac odwolanie a moze sie
          uda ;)
    • Gość: . Re: Rekrutacja na UG IP: *.tkchopin.pl 16.07.05, 23:54
      ja na ekonomie, ale nie ide tam - ide na matme na pg
      • Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 17.07.05, 00:36
        trzeba zadzwonić na wydział i podają wyniki. miałam coś ok. 83 pkt, ale z
        wrażenia mogłam nie dosłyszeć ;)
        • Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 01:06
          to gratuluję:)mi wychodziło mniej więc pewnie nic z tego...
          • Gość: :P Re: Rekrutacja na UG IP: *.acn.waw.pl 17.07.05, 01:40
            śmieciuch - jestes ze slupska? :) z ktorego LO jesli to nie tajemnica?
            • Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 17.07.05, 12:24
              nie jestem ze słupska.

właśnie zobaczyłam, że trzeba też dostarczyć odpis świadectwa, a ja wysłałam
              ten odpis do poznania, na uam i nie wiem co mam teraz zrobić ;( będę jutro
              dzwonić, może mi pozwolą dostarczyć ten odpis później, bo nie wiem czy mi się
              uda go teraz wyciagnąć. kurka...;((((
              • Gość: iks Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:30
                możesz napisać ile miałaś/eś pkt z matur?
              • Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:29
                "modle sie zeby nie dostac sie" Ty jestes jakas chora wez sie zastanow!! Smiac
                mi sie chce z takich ludzi.
                • Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:31
                  to mialobyc nizej.
            • Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:52
              ja jestem ze slupska! z II LO :) i dostalam sie na skandynawistyke ;)
              • Gość: lolaaaaaa Re: Rekrutacja na UG IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 15:01
                z II lo? heheeh ja tez ;) a z ktorej klasy? a b c d e f? :P
        • Gość: milka Re: Rekrutacja na UG IP: *.chello.pl 17.07.05, 20:11
          Mam pytanie : czy dużo bylo chętnych na skandynawistyke ? Czy mając 78,9
          pkt.dostałabym sie ? Bardzo chcę tam studiować , może mi się uda ? A wiesz może
          jaki był prog do przyjęcia ? Gratuluję że sie dostałaś/eś.
    • Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:51
      ja dostalam sie na moja ukochana upragniona skandynawistyke, ale i tak wszystko
      wskazuje na to ze tam nie pojde ;((((( bo niestety prawdopodobnie dostane sie
      tez na uw, wcale nie chce tam isc ale cala rodzina mnie zmusza ;(((( na razie
      modle sie o to zeby sie nie dostac do wawy, wtedy bede mogla isc na
      skandynawistyke ;(((
      • Gość: 2 Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:30
        "modle sie zeby nie dostac sie" Ty jestes jakas chora wez sie zastanow!! Smiac
        mi sie chce z takich ludzi.

• Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 18.07.05, 17:03
          moja rodzina też najpierw chciała wysłać mnie do wawy, ale jakoś się ugięli ;)
          ile mieliście punktów? ja już chyba pisałam, że ok.83. nie wiecie jaki był
          limit? bo nie wiem czy wybór linii zależy od ilości punktów...
        • Gość: ... Re: Rekrutacja na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:18
          ej no sory... ja wcale nie chce isc do wawy ;(
    • greenmagda Re: Rekrutacja na UG 18.07.05, 17:29
      więc tak, opowiem Wam jak to ze mną dziś wyglądało... :)
      obudziłam się o 6tej rano, nie mogłam juz dłużej spać. włączyłam komputer,
      sprawdzam, szukam, a tu nic - zadnych wyników w sieci. mija godzina 8. telefon.
      kumpel jest pod wydziałem prawa i administracji, ma świetna wiadomość. on sam
      dostał sie na administracje, a ja na prawo i administracje :) :) :)
      a tak poza tym to jestem na liście przyjętych na filologii polskiej :)
      a pół godziny temu dowiedziałam się, że przyjeli mnie na administracje w
      toruniu :) jutro dowiem sie jeszcze czy dostałam sie na socjologie :)
      jak ja sie ciesze :)
      dziś idziemy ze znajomymi ..świetować, :P
      pozdrawiam Wszystkich!
      • Gość: bl Re: Rekrutacja na UG IP: *.rene.com.pl 18.07.05, 19:52
        kto tam był z 2lo ze słupska ? ;] przedstawcie się ;]
        • Gość: śmieciuch Re: Rekrutacja na UG IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 19.07.05, 15:44
          a ktoś już dostał zawiadomienie listem? na stronie jest napisane, że listy
          polecone są wysyłane do osób nieprzyjętych, więc nie wiem czy w ogóle coś
          dostanę :P chciałabym mieć jakiś papier, który dawałby mi pewność, że jestem na
          liście, bo ostatnio zaczyna mi się roić, że ta cała rozmowa telefoniczna była
          fikcją lub się przesłyszałam :P (co ten stres robi z ludźmi ;P)

co z tym limitem na skandynawistykę? ktoś coś wie? ktoś się jeszcze dostał?
    • Gość: Jess Re: Rekrutacja na UG IP: *.zipnet.com.pl 19.07.05, 17:22
      Czesc, ja tez dostalam sie na skandynawistyke na UG:)Marzylam o tym kierunku i
      udalo sie.Zlozylam juz wszystkie dokumenty, takze zadna sila mnie stamtad nie
      ruszy (chyba ze sesja...:D).Co do ilosci chetnych to bylo ich 444.Przyjeli 36
      osob.Gdyby szczesliwcy ze skandynawistyki chcieli pogadac, to moj nr gg :
      1312589.Pozdrowka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka