Dodaj do ulubionych

---> UAM POLITOLOGIA <---

23.07.05, 16:00
Jak wam poszla rozmowa? Jaka mieliscie komisje i jakie pytania? I ile macie
punktow z matur???
Ja mialam rozmowe o globalizacji i wolnosciach obywatelskich. Ale troche sie
zgubilam w pewnym momencie:/ PO prostu nie popisalam sie:/
A z matur mam 488 punktow.
I tak sie zastanawiam czy mam jakies szanse...
W sumie jest prawie 11 os na miejsce...
Jak u was???
Obserwuj wątek
    • Gość: azbescik Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:42
      wydaje mi sie ze masz realne szane przy zalozeniu ze zdobedziesz 20-30 punktow
      z rozmowy to masz okolo 510 punktow co stanowi 75% ogolnej ilosci punktow ktore
      mozna zdobyc (630+50), tak wiec badz dobrej mysli :))))
    • Gość: kz Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:42
      Możecie podawać dokładnie jak brzmiały wasze tematy? (potrzebne mi to:>)

Moje:
      1. Organizacje spoleczne i ich wpływ na życie polityczne
      2. Otoczenie międzynarodowe Polski
      • Gość: pawel Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.05, 19:45
        moje tematy:
        1. Podstawowe grupy spoleczne (rodzina, szkola, grupa rowiesnicza)
        2. Partie polityczne a grupy nacisku

Ze tak powiem wymarzone tematy :) :D mam narazie 510 p.
        • Gość: morgana Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:50
          no fajne mieliscie tematy mi zupelnie nie pasowaly
          1, etosy, mity ideologie polityczne
          2, związki polski z europą zachodnią w okresie transformacji systemowej.
          mam 460 punktow i juz slozylam dokumanty na studia prywatne
    • dumbonek Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- 23.07.05, 21:07
      moje pytania :

1. Rola "Solidarności" w przemianach w Polsce w latach 1981-1991
      2. Parlament Europejski
      • Gość: kz Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:24
        Dzięki. Może ktoś jeszcze był i może podać swoje pytania? :>
        • Gość: maturient Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:34
          Ja mam 491 na razie. Bardzo chcialbym zeby starczylo:) ale wydaje mi sie ze moge byc tuż pod kreska. A miałem

1. Rola NATO w powojennej Europie.
          2. Prawo do samostanowienia.

Pierwszy super temacik ale nie wiem bo mi przerwali prawie w polowie. Powiedziala kobieta ze wystarczy i tylko kazala powiedziec czy i jesli tak to od kiedy jestemy w NATO :] A drugi to tak sobie. Tworzylem co sie dało wszystkie konflikty o podlozu narodosciowym takze terroryzm. Ale jeszcze mnie dopytala
          o samostanowienie jednostki i to tak sobie powiedzialem:) Do zobaczenia na wydziale miejmy nadzieje:)
          • zuzanna86 Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- 24.07.05, 13:15
            ja mam 532 pkt, rozmowa średnio mi poszła - licze na 20-25 pkt,co powinno
            wystarczyć.
          • Gość: m Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.05, 13:15
            ja mam za świadectwo 542 a rozmowa poszla mi beznadziejnie, mialam cos o
            konflikcie koreanskim:(zdawalm w czwartek o 9, wtedy jakis profesor mowil o
            tym, ze jedna osoba miala 600pkt za swiadectwo i wlasciwie moze dostac 0 za
            rozmowe bo i tak wystarczy:)ja 0 nie dostane, choc niewiele wiecej pewnei wiec
            mam nadzieje, ze zmieszcze sie:)choc nawet nie wiem ile osob przyjmuja...aha no
            i byly juz wyniki na prawie i administracji wiec pewnie czesc ludzi zwolni
            miejsce:)))
            • Gość: kz Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:37
              Jak możecie to podawajcie te pytania :->
              • Gość: morgana Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:57
                dzwonilam i dowiedzialam sie za przyjmuja od 520 punktow info na 100 proc.
                sprawdzone
                • Gość: m Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.05, 18:28
                  naprawdę???byłoby cudownie ale tzn.ze bardzo szybko uzgodnili ten próg moze
                  wyniki beda wczesniej niz w czwartek...
                  • Gość: morgana Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:50
                    no prog juz byl uzgodniony po przeprowadzeniu rozmow
    • Gość: x Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.pl / *.smsnet.pl 24.07.05, 22:13
    • Gość: x Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.pl / *.smsnet.pl 24.07.05, 22:15
      1. Patologie władzy
      2. Pluralizm

zestaw koleżanki :
      1. Konflikty w krajach Trzeciego Świata
      2. Kultury i subkultury polityczne
    • Gość: DT Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:27
      1. Priorytety polskiej polityki zagranicznej.
      2. Patriotyzm, nacjonalizm, szowinizm, internacjonalizm, kosmopolityzm.

No cóż, tematy bardzo proste, naprawde mialem szczęście, zwłaszcza, że byłem
      ostatni na liście (na szczęcie tylko alfabetycznej). Z matury mam 522 punkty.
      Nie wiem, ale jakoś jestem optymistą.
      pozdrawaim
      • Gość: fx-220 Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:26
        ehh wy tu wszyscy macie po 500ileś tych punktuf a ja mam raptem 461 licze na
        jakies 40 z rozmowy i mam nadzieje ze jakos sie odwolam i mnie przyjma a wy co
        macie 520 to dajcie spoqj po co wy wogole na rozmowe szliscie, moge miec tylko
        nadzieje ze wiara jak sie podostaje na prawo administracje psychologie to
        zluzuje i sie zwolni troche miejsc :):)
    • Gość: llll Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: 80.51.250.* 25.07.05, 12:46
      a myslicie ze wyniki moga byc szybciej niz w czwartek???
      Chcialabym, bo jak czytam niektore wypowiedzi to zaczynam sie denerwowac... :/
      • Gość: maturient Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:20
        No ja mam 491 i jakies tam nadzieje mam hehe Wydaje mi sie ze mi poszlo na rozmowie nieźle na te 30 pkt to minimum ale kilka juz takich rozmów odbylem i wyniki sa naprawde różne:) na jednej powiedzialem wszystko dobrze i dostalem tak sie srednio a na drugiej prawie nic tylko ogólniki i dostalem prawie max pkt:) w\wiec wszystkiego sie mozna spodziewac:)
        • Gość: up Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:12
          up
          • Gość: maturient Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:32
            sa wyniki na psychologii... a to nasz wydział przecież jest... może politologia też już jest ktoś nie wie czasem??
            • Gość: mr torture Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 26.07.05, 22:43
              chłopie, nie panikuj! przyjmują jakieś 110 osób minimalnie, z czego duża część
              zrezygnuje na rzecz prawa, albo politologii na innych uniwersytetach. Dostaniemy
              się, jak nie tak, to z odwołanie :)
              • Gość: maturient Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:45
                ja jestem spokojny :) i czekam na terapie:)
    • Gość: marta Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:07
      jesli ktos ma daleko do poznania, a chcialby dowiedziec sie czy dostal sie na
      politologie to moge mu sprawdzic tylko musi mi podac swoje dane. jutro jade na
      uczelnie zobaczyc czy moja przyjaciolka sie dostala wiec moge przy okazji
      sprawdzic innym. pozdrawiam
      • Gość: ukz Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:11
        Porostu sprawdź od ilu pkt przyjmowali. Każdy mniej więcej będzie wiedział ile ma za maurę i na ile może liczyć za rozmowę:>
        • Gość: aga Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.pl / *.smsnet.pl 27.07.05, 23:48
          na stronie instytutu jest już lista przyjętych !!!
        • Gość: ania Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.gorzow.mm.pl 28.07.05, 00:54
          dostalam sie :D
          • Gość: gość portalu Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:26
            niech ktos napisze jaki byl prog
            i jesli kce sie dowiedziec ile punktuf zdobylem to musze dryndac czy jakos
            elektronicznie tez moge tego dokonac ?? :))
          • Gość: ania Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.05, 23:37
            ja sie dostalam, choc mialam z rozmowy 28 :D ale i tak rezygnuje, bo juz ide do
            wrocka na prawo.. wiec zwalniam komus miejsce :)
    • Gość: celio Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:39
      ja sie dostałem:) dzwonilem i pani słodkim glosikiem oznajmiła mi tą wspaniała
      wiadomość...
      • Gość: marta Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:16
        prog wynosil 525 punktow. przyjeto 111 osob ;) gratuluje
        • Gość: asia Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:14
          Napiszcie gdzie na stronie mozna zobaczyć wyniki!!!!!!!
          • Gość: nik Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:23
            inpid.amu.edu.pl/index.php?option=content&task=category§ionid=4&id=113&Itemid=106
            • Gość: % Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:47
              ile dostaliscie punktow z rozmowy? ja 45
              • zuzanna86 Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- 29.07.05, 07:22
                Ja tez się dostałam! :) Miałam 48 z rozmowy :)
              • Gość: ... Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 29.07.05, 09:08
                ja 50 i się nie dostałem:(
                • Gość: maturient Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:23
                  A i owszem przyjęty lol 50 za rozmowe dostalem:) i w sumie 541:) Próg był rzeczywiscie 525
    • Gość: morgana Re: ---> UAM POLITOLOGIA <--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:16
      piszcie jaki miliscie zestawy na rozmowie prosze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka