Dodaj do ulubionych

SZUKAM WSPÓŁLOKATORKI - ŁÓDŹ - KIERUNEK PRAWO:)

24.07.05, 10:29
Wpisujcie się, kto jeszcze szuka towarzyszki do mieszkania :) Podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: natalf Re: SZUKAM WSPÓŁLOKATORKI - ŁÓDŹ - KIERUNEK PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:38
      byc moze ja bede szukac czegos taniego:) obliczylam sobie z enajtaniej wyszloby
      2 pokojowe mieszkanie w 4 osoby, wtedy jakies 200 zeta na glowe za wszystko;)
      na widzewie np mieszkanie 2 pokojowe kosztuje 600 zeta za wszystko. ale jeszcze
      nie wiem:) aha no i nie bede studiowac prawa:) najprawdopodobniej pedagogike
      ale czy to jakas roznica??:D
      • Gość: ma-dzia:) Re: SZUKAM WSPÓŁLOKATORKI - ŁÓDŹ - KIERUNEK PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:57
        Jasne, że nie ma róznicy, wazne, żeby fajnie było :) Ja mogę wynająć kawalerkę
        za 600 zł - tylko z tym,że jest jeden pokój, ale poza tym jest wszystko :)
        Gdyby komuś odpowiedały warunki to piszcie :)
        • Gość: majka Re: SZUKAM WSPÓŁLOKATORKI - ŁÓDŹ - KIERUNEK PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:14
          zaczekaj na koniec rekrutacji na UŁ
          wtedy na pewno znajdzie sie wielu chetnych ;)
        • Gość: olga a może jakiś kontakt?ja też łódź-prawo:) IP: *.dolsat.pl 13.08.05, 00:20
          magda,podaj mi swoje namiary(telefon,gg)-oczywiście jeżeli to jeszcze aktualne,też będę studiowała prawo i też mam problem z mieszkaniem,a propozycja wydaje mi sie całkiem niezła.Mam tylko jedno zastrzeżenie-bardziej zależy mi na jako takich warunkach,niż na cenie.Nawet jeśli to nieaktualne to daj znać.
          mój mail: californian_girl@tlen.pl
          • Gość: Ania Re: a może jakiś kontakt?ja też łódź-prawo:) IP: 194.150.251.* 14.08.05, 14:41
            witam wszystkich! ja co prawda zaczynam od pazdziernika biotechnologie na
            polibudzie ale rowniez poszukuje mieszkania i wspollokatorow w lodzi wiec jesli
            ktos jest chetny prosze pisac:) fiona1986@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka