stsik007 24.07.05, 17:30 CZY BEDZIE JAKIS OBÓZ ADAPTACYJNY ?? JAKIE SA WASZE SPOPSTRZEZENIA... ITD.ITD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reksio Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 17:32 ja jestem adminem sieci lokalnej, fajnie nie? a stódiof nie konczylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 17:33 ja to zawsze chcialem byc akwizytorem a nie administratorem wiec w sumie to IDE, ale PO DOMACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:19 Słuchajcie mam pytanie do tych ktorzy ida na administracje. Mianowicie powiedzcie mi jak duzo jest matematyki na tym kierunku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 22:23 tak ze dwa kilo... nie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:26 Prosze odpowiedzcie powaznie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 22:41 kobieto, w zyciu nie bylem powazniejszy nie badz czepialska, odpowiedam najlepiej jak umiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPG Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:45 To chyba zalezy od uczelni, wiadomo ze na Polibudach jest troche tej matmy. Ja dostalam sie na UG i nie widze tam takiego odrebnego przedmiotu, jak juz to jakies elementy matmy moga byc w: finansach publicznych, ekonomii, marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: 80.51.226.* 25.07.05, 15:48 ja sie dostalam na administracje na kul i tam jest duzo infomatyki a samej czystej matematyki raczej nie ma alenapewno Cie nie ominie.Poza tym probuje jeszcze sie przeniesc na prawo bo malo punktow mi zabraklo zeby sie tam dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:00 wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja czyli nie ty Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.07.05, 15:43 ja sie niestety na UG nie dostalam (2 pkt zabraklo) jak narazie probuje z odwolaniem...ale dostalam sie do bydg na administarcje, wiec od biedy sprobuje sie przeniesc ;) pozdr;) a Ty sandra w jakim miescie bedziesz studiowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:14 ja wybieram sie na administracje na uksw .jesli ktos tam idzie to niech sie wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lami Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: 81.219.206.* 25.07.05, 22:17 administracja na polibudzie sląskiej??kto jeszcze tam idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martasoft Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 07:00 zwalniam miejsce na admine na UMK :> wole lingwistyke tu na miejscu.... zycze powodzenia przyszlym studentom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja czyli nie ty Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 26.07.05, 09:33 tu na miejscu tzn gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:50 Dostalam sie do Torunia do kopernika i wlasnie strasznie sie boje o to czy sobie poradze bo matma zawsze mi kiepsko szla a administracja to ekonomiczny kierunek, wiec jakies elementy matmy w poszczegonych przedmiotach beda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: 80.51.153.* 27.07.05, 22:27 administracja to ekonomiczny kierunek?????????? Ja skończyłam adm na UMCS i żadnej matmy nie miałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lami Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: 81.219.206.* 27.07.05, 22:31 ja sie wybieram na administracje na politechnike ogladałam plan zajec i nie mam wogóle matmy,to nie jest kierunek ekonomiczny.jest dużo prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:33 Administracja UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: museek Re: ADMINISTRACJA !! KTO IDZIE I SKĄD JESTESCIE ! IP: 81.15.159.* 01.08.05, 12:39 ludzie kto ma nr na umcs wydzial administracji???? tylko taki zeby sie dalo dodzwonic Odpowiedz Link Zgłoś