mike1234567 27.07.05, 15:12 JAk napisaliscie podanie do CKE o udostepnienie wgladu do pracy maturalnej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inspiration_point Re: wglad do pracy !! 27.07.05, 18:20 wydrukowałam wzór podania i wypełniłam.Wysłałam 30 czerwca a dopiero dzisiaj sprawdzałam prace.Złożyłam też podanie o ponowne spr polskiego i angielskiego rozszerz.W ciągu 30 dni mam otrzymać pismo w tej sprawie.No cóż,może pod koniec sierpnia się wreszcie dowiem ile powinnam mieć pkt(na sucho wykryłam 2 niepoliczone )...życzę powodzenia i pozdrawiam pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsioreK Re: wglad do pracy !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 10:24 www.oke.waw.pl czy jakos tak na oke warszawa sa wzory wgladow Odpowiedz Link Zgłoś
beautifulkate Re: wglad do pracy !! 28.07.05, 13:44 o co chodzi z tym typem arkusza? Mam tam wpisać czy chce zobaczyć moją pracę maturalną pisaną na poziomie rozszerzonym lub podstawowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peut etre Re: wglad do pracy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:25 Wszystko jest, wystarczy poszukać. ja czekam na zaproszenie do obejrzenia prac. Jako, że się nigdzie nie dostałem na studia, obejrzeć chcę wszystkie egzminy na poziomie podstawowym i rozszerzonym. W miejscu na typ arkusza wpisałem poziom, nie miałem pojęcia o co im chodzi. Powodzenia. Teraz sobie poczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wglad do pracy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:43 ja mialam wczoraj wgląd do pracy, nie wiem czy jest sens pisać jakies odwolania, bo przed obejrzeniem pracy dostalam instrukcje, że wynik matury jest ostateczny, wiec ewentualne podania i odpowiedzi na nie to bedzie chyba tylko wymiana korespondncji. U mnie ok 4 pkt z biologii uważam że sa niepotrzebnie odjęte, jednak najbardziej zbulwersowal mnie sposób sprawdzania prac, poprawianie punktów, przprawianie (robienie z 7 pkt 9 pkt) bez podpisywania czy stawaiania parafki, chemia np nie byla sprawdzona i oceniona przez 0 lub 1 lub 2 pkt tylko przez jakieś durne plusy, które byly stawiane olowkiem, potem z plusa zrobiony minus jest w paru miejscach poprzez wytarcie górnej i dolnej kreseczki w plusie, mam nadzieje ze rozumiecie ten moj potok slow:) nie wiem robic coś z tym czy nie, bo przeciez WYNIKI MATURY JEST OSTATECZNY, Odpowiedz Link Zgłoś