Dodaj do ulubionych

wglad do pracy !!

27.07.05, 15:12
JAk napisaliscie podanie do CKE o udostepnienie wgladu do pracy maturalnej ??
Obserwuj wątek
    • inspiration_point Re: wglad do pracy !! 27.07.05, 18:20
      wydrukowałam wzór podania i wypełniłam.Wysłałam 30 czerwca a dopiero dzisiaj
      sprawdzałam prace.Złożyłam też podanie o ponowne spr polskiego i angielskiego
      rozszerz.W ciągu 30 dni mam otrzymać pismo w tej sprawie.No cóż,może pod koniec
      sierpnia się wreszcie dowiem ile powinnam mieć pkt(na sucho wykryłam 2
      niepoliczone )...życzę powodzenia i pozdrawiam pięknie!
    • Gość: AsioreK Re: wglad do pracy !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 10:24
      www.oke.waw.pl czy jakos tak na oke warszawa sa wzory wgladow
      • beautifulkate Re: wglad do pracy !! 28.07.05, 13:44
        o co chodzi z tym typem arkusza? Mam tam wpisać czy chce zobaczyć moją pracę
        maturalną pisaną na poziomie rozszerzonym lub podstawowym?
    • Gość: Peut etre Re: wglad do pracy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:25
      Wszystko jest, wystarczy poszukać. ja czekam na zaproszenie do obejrzenia prac.
      Jako, że się nigdzie nie dostałem na studia, obejrzeć chcę wszystkie egzminy na
      poziomie podstawowym i rozszerzonym. W miejscu na typ arkusza wpisałem poziom,
      nie miałem pojęcia o co im chodzi. Powodzenia. Teraz sobie poczekamy.
      • Gość: ja Re: wglad do pracy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:43
        ja mialam wczoraj wgląd do pracy, nie wiem czy jest sens pisać jakies
        odwolania, bo przed obejrzeniem pracy dostalam instrukcje, że wynik matury jest
        ostateczny, wiec ewentualne podania i odpowiedzi na nie to bedzie chyba tylko
        wymiana korespondncji. U mnie ok 4 pkt z biologii uważam że sa niepotrzebnie
        odjęte, jednak najbardziej zbulwersowal mnie sposób sprawdzania prac,
        poprawianie punktów, przprawianie (robienie z 7 pkt 9 pkt) bez podpisywania czy
        stawaiania parafki, chemia np nie byla sprawdzona i oceniona przez 0 lub 1 lub
        2 pkt tylko przez jakieś durne plusy, które byly stawiane olowkiem, potem z
        plusa zrobiony minus jest w paru miejscach poprzez wytarcie górnej i dolnej
        kreseczki w plusie, mam nadzieje ze rozumiecie ten moj potok slow:) nie wiem
        robic coś z tym czy nie, bo przeciez WYNIKI MATURY JEST OSTATECZNY,
    • Gość: ooo Re: wglad do pracy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:30
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka