Dodaj do ulubionych

SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA

28.07.05, 22:19
to informacja dla zainteresowanych :) na stronie internetowej juz sa wyniki :)
na dietetyke, techn. dentyst. itp.
ja sie chyba dostalam :D (hurra)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.vlan.euronet.net.pl 28.07.05, 23:27
      a ja sie niestety nie dostałem na techniki :( ale to było do przewidzenia... aż
      20 pnkt. mi brakło :/
    • Gość: BAsiaaaa Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:03
      YEAH ;] tez sie dostalam na techniki...
      • Gość: swieta666 Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.acn.waw.pl 29.07.05, 11:47
        tak tak, na 100% sie dostalam :D

• kasienqaz Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA 05.08.05, 11:52
      jA TEŻ SIĘ DOSTAŁAM NA WSZYSTKIE KIERUNKI, NA KTORE SKŁADAŁAM TZN. NA TECHNIKI
      DENTYSTYCZNE, DIETETYKĘ I FIZJOTERAPIĘ:) WYBIERAM FIZJOTERAPIĘ!!!!!
      • Gość: Gwiazdeczka Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.08.05, 12:36
        Hej,ja tez sie dostalam na fizjoterapie na AM Wawa,ale nie dostalam jeszcze
        zadnych dokumentow,zadnego potwierdzenia i troszke sie tym denerwuje bo przeciez
        wyniki byly juz 20.07.Gdzie bedziecie mieszkac i czy jedziecie na oboz?Jakbyscie
        chcieli pogadac to gg6932936
        • kasienqaz Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA 22.08.05, 23:02
          siemka:) ja mam juz mieszkanie na Alejach Jerozolimskich:) a kiedy jest ten
          obóz?? bo a nic nie wiem
    • Gość: kasia Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:56
      ja tez sie dostalam na dietetyke <JUPI>. tez mi jeszcze nic nie przyszlo i
      troche sie martwie.przyszli dietetycy piszcie moj numer gg 2326059
      • Gość: pp Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:28
        wiecie do kiedy mozna donosic oryginaly swiadectwa?
    • Gość: swieta666 Re: SA WYNIKI NA POZOSTALE KIERUNKI AM WAWA IP: *.acn.waw.pl 17.08.05, 17:30
      przyszli dietetycy, poznajmy sie ;D
      niestety bede na roku "sama" tzn bez zadnych znajomych :(
      piszcie swieta666@interia.pl albo na gg 3955076!!!
      czekam
      Kasiunia :))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka