Dodaj do ulubionych

nie dostałam sie na studia i co teraz???

31.07.05, 17:18
nie dostalam si na studia skladalam na pedagogike na uniwerek w zielonej gorze
i do kolegium karkonoskiego wynikow z matury nie mialam zlych ocenki tez
niezle w kk zabraklo mi 3 punktow a w zielonej to nie wiem . na prywatne
studia nie mam kasy zaoczne etz nie wchodza w gre?? ile osob jest w tej samej
sytuacji?? co ro bicie ??? bo ja nie weim co ze soba zrobic??
Obserwuj wątek
    • Gość: qta_ Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:24
      idz na zaoczne, do pracy a za rok sprobujesz znowu. przynajmniej bedziesz na
      siebie zarabiac a nie siedziec na garnuszku rodzicow.
    • Gość: atomowka69 Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.05, 17:27
      dlaczego zaoczne nie wchodza w gre? Jakbys poszukała pracy to na pewno bys
      miała na czesne. I przeciez jeszcze beda dodatkowe nabory do szkół we wrzesniu,
      poza tym jeszcze sa szkoły polcealne.Mozliwosci jest naprawde duzo tylko grunt
      żeby dobrze wybrac.
    • sinsiew Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? 31.07.05, 17:27
      dowiedz się na UZ-ecie ile Ci brakowało! jeśli niewiele, to napisz odwołanie.
      albo poczekaj, do 12 sierpnia trzeba zadeklarować chęć studiowania, trochę osób
      na pewno się wykruszy, więc może masz szansę w drugim naborze :)
      powodzenia!
    • grzegorz.k2 Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? 31.07.05, 18:28
      Ja też w pierwszym rzucie się nie dostałem, ale teraz powinno się udać. U nas w Lublinie było gorzej, bo ze starymi maturami mieli pierwszeństwo...
      • Gość: a Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:44
        nie martw się coś znajdziesz a jak nie to za rok
    • Gość: mariolka Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:13
      ja jestem w takiej samej sytuacji,nie dostalam sie na studia. Przemyslalam
      wszystko dokladnie i...oto moj plan:

Zamierzam poprawiac za rok razem z maturzystami '87 swoja mature. Przez tyle
      miesiecy czlowiek jest w stanie douczyc sie naprawde wiele w spokoju.POdwyzsze
      swopje wyniki i bede ponownie kandydowac na swoje wymarzone kierunki. Oczywiscie
      caly ten rok nie spedze tylko i wylacznie na nauce do jednego czy dwoch
      przedmiotow - postaram sie znalezc jakas prace:)

mam nadzieje,ze ten rok nie okaze sie byc straconym...
      • Gość: jaa Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.07.05, 20:24
        poszukaj jakiegos studium, szkoły policealnej która byałaby zbierzna z
        wybranmyi przez ciebie uczelniami.po drugie we wrzesniu są ogłaszane dodatkowe
        nabory na studia no i najwazniejsze napisz odowłanie i czekaj.ja dostałam sie z
        odowłania.
    • Gość: kate Re: nie dostałam sie na studia i co teraz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:14
      Na twoim miejscu to bym sobie żyły podcięła.
      • Gość: myslak idź do Opola na pedagogikę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 06:14
        * Pedagogika (magisterskie i uzupełniające studia magisterskie, tel.
        0-77-454-58-41 w.22-65 dla sześciu pierwszych specjalności, w.22-70 dla następnych)

specjalności:
        - animacja społeczno - kulturalna z arteterapią (+ 2-letnie uzup.)
        - gerontopedagogika (+ 2-letnie uzup.)
        - opiekuńcza i pracy socjalnej ( 2-letnie uzup.)
        - pedagogika resocjalizacyjna ( 2-letnie uzup.)
        - pedagogika pracy ( 2-letnie uzup.)
        - organizacja i zarządzanie oświatą( 2-letnie uzup.)
        - kształcenie wczesnoszkolne z logopedią
        - terapia pedagogiczna z poradnictwem zawodowym
        - terapia pedagogiczna i doradztwo zawodowe (2-letnie uzup.)
        - wychowanie przedszkolne z terapią pedagogiczną
        - kształcenie wczesnoszkolne z wychowaniem przedszkolnym (2-letnie
        uzupełniające)

* Politologia(zawodowe i uzupełniające studia magisterskie, tel. 0-77-456-65-70)
        * Prawo (magisterskie, tel. 0-77-456-65-69)
        * Socjologia (zawodowe i uzupełniające studia magisterskie, tel. 0-77-456-65-70)
        * Teologia (magisterskie, tel. 0-77-442-37-67)
        * Zarządzanie i Marketing (zawodowe, tel. 0-77- 454-58-71)

W sierpniu dokumenty można składać w Dziale Nauczania, a od 5 września w
        komisjach kierunkowych (szczegółowy harmonogram w rozwinięciu Rekrutacja -
        Harmonogram Egzaminów, strona internetowa UO)
        • Gość: gość Re: idź do Opola na pedagogikę IP: 80.51.153.* 02.08.05, 22:34
          serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52282.html?str=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka