bigsuprise 01.08.05, 08:42 Pojawiło się już coś u was na koncie ?? U mnie jak narazie zmienił się tekst z niemartw się skorzystaj z podania na wolne miejsce na "przykro nam " :D a po za tym nic nie widać a wyniki miały w necie być ponoć dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 01.08.05, 08:47 ja tez czekam na wydzioale eaie jak beda to napiosz bo nie mam stalego lacza Odpowiedz Link Zgłoś
bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 08:49 Napisze chętnie, zresztą czekam na wyniki z tego samego wydziału. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:02 ja tez czekam ale cos mi sie wydaje ze te wlasnie informacje znacza zesmy sie nie dostali, bo mam taki sam wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 09:12 To całkiem możliwe, chcociaż wątpię bo na jeden kierunek na który złożyłem podanie, gość dał mi 100 % gwarancje dostania się, więc sam nie wiem już co mam myśleć, chyba będzie trzeba wykonać telefon :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:18 Słuchaj zadzwon na jakis wydział i zaytaj sie co oznacza ta inrormacja na naszych kontach czy to znaczy ze wogole nie przyjeci czy jak. Bo ja dzwonilem na wydzial fizyki ale powiedzialem ze ma awarie komputera bo mnie babka na net odsyłała al a potem juz glupio bylo pytac czy tak informacja oznacza ze nie przyjety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:25 ja tez mam "nie udalo sie przykro nam" 1065 punktow to za malo na EiT inf infstos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:27 a dokladniej: nieprzyjęty Niestety nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:31 Kurcze dziwi mnie fakt że tylko tyle. Jednak co do EAIiE to sie niedziwie ze malo bo rozmawialem z paroma osobami uczacymi tam tzn jedna uczy druga jest tam gdzies na tym wydziale. I z tego co mi powiedzialy to albo trzeba mniec naprawde 1200-1300 pnktów albo trzeba bylo chodzic do pewnych osob przed egzainem na kursy sami dobrze wiecie po co. No wiec nie przejmujmy sie a gdzie idziecie skoro agh nie wypalil ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 09:33 Oj Panowie Panowie spokojnie dzwoniłem tam ten komunikat nas nie dotyczy. Dzwoniąc do UKR dowiedziałem się, że: Są jakieś problemy z dostawą prądu więc jeżeli nie wyłączą im komputerów to informacja pojawi się na koncie ok. godz. 15, jeżeli jednak doszłoby do jakiejś awarii to informacje o wynikach pojawią się na naszych osobistych kontach jutro rano. Kropka :) Kapa znowu trzeba czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.aster.pl 01.08.05, 09:56 tzn ze co to "NIESTETY NIE UDALO SIE" nie dotyczy nas? mialem 1071 ptk a prog na EiT 1080 gosc w UKR powiedzial mi ze praktycznie mam pewne ze sie dostane a tu widze niestety nie udalo sie na szczescie dostalem sie na polibude wroclawska takze mam alternatywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:09 Tzn poprostu ze musieli zmienić komunikat, bo wcześniej było, że możesz jeszcze sklądać podania na wolnem miejsce trudno, żeby cały czas było to samo skoro termin upłynął pare dni temu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.aster.pl 01.08.05, 10:14 eh jesli chodzi o ich organizacje to porazka...we wrocku wiedzialem wszystko szybko...wszystk bylo jasne i klarowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:33 Ja ynowu dowiedyiaem sie ye wzniki dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:00 Nie wiecie moze jak jest na EAIiE sa juz wyniki bo na wydziale fizyki podobno jutro maja byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.xcore.pl 01.08.05, 17:24 zobaczcie co na koncie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 18:18 no jest komunikat od jakiegoś czasu :) Chyba dlatego, że nie ktorzy patrząc w tamto miejsce interpretowali to jako negatywne rozpatrzenie podania o wolne miejsce :) Kurde trzeba czekać :/ Apropo idzie ktoś na Politechnike Krakowską ?? Powiedzcie mi co myślicie o tej uczelni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 01.08.05, 19:45 Sie dostalem tam na elektrotechnike (chcialem na infe to mi zabraklo 3 pkt z rozMat) ale dostalem sie tez na stosowaną na uj i tam ide jak agh nie wypali...a wogole to na pk jest ponoc ciezko sie u3mać nawet na 3 4 roku...zwlaszca na WIEIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:48 no właśnie zdaję się że zostanie mi ta krakowska, dostalem się co prawda też na śląską ale po głębszej analizie przeważył Kraków :] Nie wiem czemu ale od początku byłem uprzedzony jeśli chodzi o UJ, chociażby dlatego że po skończeniu przy nazwisku będzie tylko mgr a nie mgr. inż. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:03 No ja jak sie nie dostane to ide na WSZIB szkoda ze platne no ale uczelnia nie panstwowa. Co do POlitechniki krakowskiej to lepiej mogles wybrac slaska jednak kumpel ma na krk znajomych i mowi ze sobie chwala bardzo ta uczelnie. Powiem ci kwestia jest taka jak sie bedziesz uczyl to nawet sam sie nauczysz lupo jakies szkole w koziej wulce sie nauczysz, a jak nie bedziesz sam ciagnol do kompa tonawet agh ani uw nie pomoze. Co do polibudy bedziesz mial pewnie wiekszy luz niz na agh no i lepsze impry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 00:46 no chłopaki:] to ja sie dostałem na EiT:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 06:02 skad to wiesz?? ja dzis wchodzilem na konto i nic mi nie pisało oprocz tej notatki bym sie nie denerwowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 06:54 Cholera juz niew iem chyba sie nie dostaem bo czerwona notka znikneła pozostał tylko status niestety nie dostales sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 08:53 ja mam napisane od wczoraj w nocy PRZYJĘTY NA WOLNE MIEJSCA u ze w dniach 1-7.09 mam zlozyc wszystkie dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 13:23 a na stronie glownej ukr-u pisze ze od 1 do 30 wrzesnia...chyba jednak nie bede ryzykowal i zloze od 1 do 7... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m! Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:29 w takim razie bardzo gratuluje! i mam nadzieje ze bedziemy sie swietnie bawic na EiT:)) wybierasz sie moze na oboz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 19:41 na oboz sie nie wybiream:] nie wiem tez jeszcze czy sie wybiream na AGH...:P bo z tego co wszedzie czytam...EiT we wrocku lepsza a tam tez sie dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfu Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:33 ja mam teraz "konserwacja systemu - zapraszamy pozniej" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 10:13 ja na infe stosowaną...idze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:38 ja też na infe stosowaną, czy ktos wie cos o tym kierunku, bo na stronie nie ma programu studiów dla tego kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 13:48 ja mam ulotke z dni otwartych dla tego kierunku i wyglada to bardzo ciekawie ale tez wolałbym wiedziec dokładnie jakie są przedmioty na ktorym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka86 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:18 cos im sie chyba zepsulo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Czy zostala zapelniona podczas II tury ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:15 technologia chemiczna? Odpowiedz Link Zgłoś