Dodaj do ulubionych

Wyniki II tury AGH !!!

01.08.05, 08:42
Pojawiło się już coś u was na koncie ?? U mnie jak narazie zmienił się tekst
z niemartw się skorzystaj z podania na wolne miejsce na "przykro nam " :D a
po za tym nic nie widać a wyniki miały w necie być ponoć dzisiaj...
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 01.08.05, 08:47
      ja tez czekam na wydzioale eaie jak beda to napiosz bo nie mam stalego lacza
      • bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 08:49
        Napisze chętnie, zresztą czekam na wyniki z tego samego wydziału. Pozdrawiam
        • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:02
          ja tez czekam ale cos mi sie wydaje ze te wlasnie informacje znacza zesmy sie
          nie dostali, bo mam taki sam wpis.
          • bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 09:12
            To całkiem możliwe, chcociaż wątpię bo na jeden kierunek na który złożyłem
            podanie, gość dał mi 100 % gwarancje dostania się, więc sam nie wiem już co mam
            myśleć, chyba będzie trzeba wykonać telefon :]
            • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:18
              Słuchaj zadzwon na jakis wydział i zaytaj sie co oznacza ta inrormacja na
              naszych kontach czy to znaczy ze wogole nie przyjeci czy jak. Bo ja dzwonilem na
              wydzial fizyki ale powiedzialem ze ma awarie komputera bo mnie babka na net
              odsyłała al a potem juz glupio bylo pytac czy tak informacja oznacza ze nie
              przyjety.
              • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:25
                ja tez mam "nie udalo sie przykro nam" 1065 punktow to za malo na EiT inf
                infstos
                • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:27
                  a dokladniej: nieprzyjęty Niestety nie udało się.
                  • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:31
                    Kurcze dziwi mnie fakt że tylko tyle. Jednak co do EAIiE to sie niedziwie ze
                    malo bo rozmawialem z paroma osobami uczacymi tam tzn jedna uczy druga jest tam
                    gdzies na tym wydziale. I z tego co mi powiedzialy to albo trzeba mniec naprawde
                    1200-1300 pnktów albo trzeba bylo chodzic do pewnych osob przed egzainem na
                    kursy sami dobrze wiecie po co. No wiec nie przejmujmy sie a gdzie idziecie
                    skoro agh nie wypalil ??
                  • bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 09:33
                    Oj Panowie Panowie spokojnie dzwoniłem tam ten komunikat nas nie dotyczy.
                    Dzwoniąc do UKR dowiedziałem się, że: Są jakieś problemy z dostawą prądu więc
                    jeżeli nie wyłączą im komputerów to informacja pojawi się na koncie ok. godz.
                    15, jeżeli jednak doszłoby do jakiejś awarii to informacje o wynikach pojawią
                    się na naszych osobistych kontach jutro rano. Kropka :) Kapa znowu trzeba
                    czekać...
                    • Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.aster.pl 01.08.05, 09:56
                      tzn ze co to "NIESTETY NIE UDALO SIE" nie dotyczy nas? mialem 1071 ptk a prog na EiT 1080 gosc w UKR powiedzial mi ze praktycznie mam pewne ze sie dostane a tu widze niestety nie udalo sie na szczescie dostalem sie na polibude wroclawska takze mam alternatywe
                      • Gość: bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:09
                        Tzn poprostu ze musieli zmienić komunikat, bo wcześniej było, że możesz jeszcze
                        sklądać podania na wolnem miejsce trudno, żeby cały czas było to samo skoro
                        termin upłynął pare dni temu :))
                        • Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.aster.pl 01.08.05, 10:14
                          eh jesli chodzi o ich organizacje to porazka...we wrocku wiedzialem wszystko szybko...wszystk bylo jasne i klarowne
    • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:33
      Ja ynowu dowiedyiaem sie ye wzniki dopiero jutro.
    • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:00
      Nie wiecie moze jak jest na EAIiE sa juz wyniki bo na wydziale fizyki podobno
      jutro maja byc.
      • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.xcore.pl 01.08.05, 17:24
        zobaczcie co na koncie pisze
    • bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! 01.08.05, 18:18
      no jest komunikat od jakiegoś czasu :) Chyba dlatego, że nie ktorzy patrząc w
      tamto miejsce interpretowali to jako negatywne rozpatrzenie podania o wolne
      miejsce :) Kurde trzeba czekać :/ Apropo idzie ktoś na Politechnike
      Krakowską ?? Powiedzcie mi co myślicie o tej uczelni ??
      • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 01.08.05, 19:45
        Sie dostalem tam na elektrotechnike (chcialem na infe to mi zabraklo 3 pkt z
        rozMat) ale dostalem sie tez na stosowaną na uj i tam ide jak agh nie wypali...a
        wogole to na pk jest ponoc ciezko sie u3mać nawet na 3 4 roku...zwlaszca na WIEIK
        • Gość: bigsuprise Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:48
          no właśnie zdaję się że zostanie mi ta krakowska, dostalem się co prawda też na
          śląską ale po głębszej analizie przeważył Kraków :] Nie wiem czemu ale od
          początku byłem uprzedzony jeśli chodzi o UJ, chociażby dlatego że po skończeniu
          przy nazwisku będzie tylko mgr a nie mgr. inż. :)
          • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:03
            No ja jak sie nie dostane to ide na WSZIB szkoda ze platne no ale uczelnia nie
            panstwowa. Co do POlitechniki krakowskiej to lepiej mogles wybrac slaska jednak
            kumpel ma na krk znajomych i mowi ze sobie chwala bardzo ta uczelnie. Powiem ci
            kwestia jest taka jak sie bedziesz uczyl to nawet sam sie nauczysz lupo jakies
            szkole w koziej wulce sie nauczysz, a jak nie bedziesz sam ciagnol do kompa
            tonawet agh ani uw nie pomoze. Co do polibudy bedziesz mial pewnie wiekszy luz
            niz na agh no i lepsze impry .
    • Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 00:46
      no chłopaki:] to ja sie dostałem na EiT:]
      • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 06:02
        skad to wiesz?? ja dzis wchodzilem na konto i nic mi nie pisało oprocz tej
        notatki bym sie nie denerwowal
    • Gość: C4 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 06:54
      Cholera juz niew iem chyba sie nie dostaem bo czerwona notka znikneła pozostał
      tylko status niestety nie dostales sie.
      • Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 08:53
        ja mam napisane od wczoraj w nocy PRZYJĘTY NA WOLNE MIEJSCA u ze w dniach 1-7.09 mam zlozyc wszystkie dokumenty
        • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 13:23
          a na stronie glownej ukr-u pisze ze od 1 do 30 wrzesnia...chyba jednak nie bede
          ryzykowal i zloze od 1 do 7...
        • Gość: m! Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:29
          w takim razie bardzo gratuluje! i mam nadzieje ze bedziemy sie swietnie bawic
          na EiT:)) wybierasz sie moze na oboz?
          • Gość: czupyt Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.netcorp.pl 02.08.05, 19:41
            na oboz sie nie wybiream:] nie wiem tez jeszcze czy sie wybiream na AGH...:P bo z tego co wszedzie czytam...EiT we wrocku lepsza a tam tez sie dostalem
    • Gość: dfu Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:33
      ja mam teraz "konserwacja systemu - zapraszamy pozniej" :/
      • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 10:13
        ja na infe stosowaną...idze ktoś?
        • Gość: matek Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:38
          ja też na infe stosowaną, czy ktos wie cos o tym kierunku, bo na stronie nie ma
          programu studiów dla tego kierunku
          • Gość: HellHax Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.visp.energis.pl 02.08.05, 13:48
            ja mam ulotke z dni otwartych dla tego kierunku i wyglada to bardzo ciekawie ale
            tez wolałbym wiedziec dokładnie jakie są przedmioty na ktorym roku...
    • Gość: majka86 Re: Wyniki II tury AGH !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:18
      cos im sie chyba zepsulo:/
    • Gość: zyta Czy zostala zapelniona podczas II tury ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:15
      technologia chemiczna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka