Dodaj do ulubionych

SOLINA 2005

04.08.05, 21:28
witam :) ciekawa jestem kto ma zamiar sie tam wybrac? czy jest wielu chetnych
itp. napiszcie przy okazji skad i z jakich uczelni, kierunkow :) ja po
obejrzeniu ich stronki jestem jak najbardziej za wyjazdem :)mam nadzieje ze do
zobaczenia na miejscu! :)
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: SOLINA 2005 04.08.05, 21:55
      Hej ;) ja już to co prawda kilka razy pisałam, ale co tam :P
      Kaja z Uniwersytetu Śląskiego, kierunek - socjologia
      podzdro i do zobaczenia na miejscu ;)
      • moniaaa5 Re: SOLINA 2005 04.08.05, 22:00
        hehe mozliwe :)i jak wielu chetnych jest?? :)
        • kaja86 Re: SOLINA 2005 04.08.05, 22:10
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=27227314 z tego watku wynika, że
          chyba 3 albo 4 :) prawie wszyscy z UJ, tak mi się zdaje. A Ty z jakiej jestes
          uczelni? i co będziesz studiować?
          • moniaaa5 Re: SOLINA 2005 04.08.05, 22:14
            awf poznan TiR (z odwolania ale najwazniejsze ze sie udalo i jestem studentka) :)
            • kaja86 Re: SOLINA 2005 04.08.05, 22:19
              heh, z odwołania czy nie gratuluje :) fajny kierunek ;) i dobrze, ze nie wszyscy
              będa z UJ, ale z normalnych uczelni też ;)
              • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 04.08.05, 22:36
                przepraszam co to znaczy z "normalnych" ja będę studiował na uj ale nie
                wiedziałem że ta uczelnia jest dla "nienormalnych" ale dzięki za informacje i
                tym bardziej się cieszę bo "nienormalni" to zajebiste chopy są ja też (jak już
                wspomniałem gdzie indziej) jadę na solinę i licze że moje "upośledzenie" nie
                będzie przeszkadzać ci w dobrej zabawie
                • Gość: Kaja Re: SOLINA 2005 IP: *.ssnet.pl 04.08.05, 23:45
                  hehehhe, spokojnie ;) prosze ;) Nie bierz tego do siebie, w ogóle tego nie
                  bierz. Sama nie wiem czemu tak napisałam. W sumie też bym chciała studiować na
                  UJ <lol> No prosze, nie obrazaj się o to :P
                  • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 00:15
                    ależ skąd ja mam taki głupi charakter że nigdy się nie obrażam (chyba że
                    kalkulacyjnie tzn. gdy chciałem na mamusi wymusić zgodę na coś ale to było
                    kiedyś) jak szedłem do liceum sam tak myślałem że tam będą same "kujony" a
                    spotkałem tak fantastycznych osób z którymi bawiłem się (i wciąż bawię)
                    znakomicie a jeżeli chodzi o normalność to naprawdę lubię ludzi "nienormalnych"
                    którzy wyróżniają się mają coś nieprzeciętnego do zaproponowania bo nudy i
                    monotonii to ja znieść nie potrafię pozdrawiam serdecznie i życzę miłego
                    wiosłowania Kaja(kiem)
                    • Gość: monia Re: SOLINA 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:20
                      widze ze nie tylko ja cierpie na bezsennosc :) ojjj cos mi sie wydaje
                      ze...bedzie sie dzialo na obozie hihi :) pozdrawiam :)
                      • kaja86 Re: SOLINA 2005 05.08.05, 00:23
                        tak, będziemy prowadzić intensywne życie nocne :D
                      • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 00:31
                        chciałbym cierpieć tak jak ty ale moja walka z zamykającymi się oczami głównie
                        na imprezach kończy się nokautem a na obozie musi się dziać bo to przecie jedyny
                        taki obóz a propos czy jak jakaś uczelnia organizuje więcej obozów (w moim
                        przypadku 5) to można jechać na kilka (pytam teoretycznie)
                        • Gość: monia Re: SOLINA 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:35
                          ja wyboru nie mam...tylko ten oboz chyba mieli do zaproponowania wiec jade
                          tam... :) poza tym ta imprezka w pianie brzmi bardzo kuszaco :)
                        • kaja86 Re: SOLINA 2005 05.08.05, 00:36
                          Ja mysle, że można jechac na ile się chce, jak ma sie wystarczającą ilośc kasy.
                          Z mojej uczelni można jechac chyba na 4, do Soliny, do Augustowa, do Zakopanego
                          i do Miedzyzdrojów, ale kazdy z tych obozów ma innego organizatora i niby skad
                          jedni maja wiedziec, że jeszcze na jakiś inny pojechałam ;)
                    • kaja86 Re: SOLINA 2005 05.08.05, 00:22
                      heh, no to chyba się rozumiemy:) ja tez lubię ludzi pozytywnie nienormalnych :).
                      Co do tego UJ to tak naprawdę przypuszczam, że tam jest sporo fajnych ludzi, a
                      piszac że to nienormalna szkoła mialam na myśli, ze jest raczej wyjątkowa,
                      bowszyscy chcą na tym UJ studiowac ;) ja nie lubie kajaków :P i żadnego
                      wiosłowania ;P
                      • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 00:37
                        jasne że się rozumiemy bośmy przecież wszyscy mimo że płciowo odmienni są homo
                        sapiens
                        • Gość: ewa Re: SOLINA 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:01
                          a nie wie ktos moze jak to wyglada: czy na miejscu jest jakis podzial na grupy
                          ze wzgledu na uczelnie czy wszyscy bawia sie razem?
                          • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 12:35
                            grupy są do dupy mam nadzieje że nie ja chcę poznać ludzi z całej polski i bawić
                            się ze wszystkimi
                            • Gość: monia Re: SOLINA 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:14
                              watpie zeby byly jakies grupy...w koncu to nie kolonia hehe powiedza nam ze i
                              tak jestesmy dorosli i odpowiadamy za siebie..oni nam tylko (albo az) jakos czas
                              zorganizuja czy cos :) bedzie fajnie...tylko zastanawiam sie nad dojazdem...hmm :)
                              • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 13:16
                                też mam problem z dojazdem bo na tych pociągach do krakowa to zbankrutuję a po
                                za tym nie jest zbyt fajnie tyle godzin samemu jechać
                                • Gość: monia Re: SOLINA 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:36
                                  to moze zrobmy tak :p bedziesz przejezdzal przez pile i ja sie do Ciebie dosiade
                                  :p i juz nie bedziesz jechal sam :) ani ja :] razem jakos trafimy :) hehe
                                  • Gość: jazzik Re: SOLINA 2005 IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 14:47
                                    ja bardzo chętnie ale przez piłę to w ogóle jakieś pociągi przejeżdżają:) gdybym
                                    znalazł jakąś wspólną stacje na drodze naszych pociągów to czemu nie
                                    • Gość: monia Re: SOLINA 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:19
                                      hehehe no dzieki dzieki...az taka dziura to ta pila chyba nie
                                      jest...chociaz...chce sie z niej wyrwac jak najszybciej wiec... :p a co do tej
                                      stacji to musismy nad tym pomyslec :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka