melancholia18 05.08.05, 18:44 szukam wspolokatorow nadal !!! gg 5980273, czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzizys Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 05.08.05, 19:49 To widze ze juz mnie wyrzuciliscie ze spolki :D no ale nie bede sie narzucal bo nie chce robi klopotu - mam nadzieje ze juz sobie wszystko wyjasnilismy:co chcialem napisac to juz ci napisalem na gg/// moge wam dac namiary na jedna dziewczyne ale nie wiem czy temu gosciowi pasowaloby mieszkac z trzema dziewczynami :D jak cos to na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:47 ej co ty znowu konbinujesz, gdzie chcesz w końcu mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 06.08.05, 13:03 Trudno to wytlumaczyc na forum...musimy kiedys pogadac na gg. SPrawa nie jest prosta - raczej z wami mieszkac nie bede co jest uzaleznione od moich starych. Pisalem juz to do dziewczyn i beda szukac mieszkania dla 3 osob. Ja bede raczej mieszkal w akademiku bo mam szanse go dostac, warunki lepsze a poza tym liczy sie kasa, ktorej nie mam a maja ja moi starzy. DOklaniej zgramy sie na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:20 no to czemu cię tam nie ma? Oj chyba naprawde musimy pogadać. bądz o 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 06.08.05, 13:28 Nie wiem czy musimy pogadac ale zawsze mozemuy :D Postaram sie byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:07 ja sie juz chyba wycofuje z tego mieszkania. znikim nie moge sie dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.zeork.com.pl 06.08.05, 14:18 a nie myślałeś o akademiku??? ja nie mam wspóllokatorki do pokoju i za bardzo sie tym nie przejmuje bo mam nadzieje ze trafie na fajną osóbke. by the way może ty też wybierzesz akademik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:27 raczej na pewno wybiere akademik Odpowiedz Link Zgłoś
melancholia18 Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ 06.08.05, 15:10 a z jakiego jestes kierunku??? i iluosobowy pokoj by Cie interesowal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:31 z biologii i chciałbym miec dach nad głowę nie ważne ilu osobowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.zeork.com.pl 06.08.05, 17:00 wybierzcie IX ja tam sie wybieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnotka Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:38 kasia podaj sowjego gadulca co ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaajjaja Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:16 a do kiedy mozna skladac papiery o miejsce w DS??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.zeork.com.pl 07.08.05, 12:54 na razie mój nr gg to 6760951, a podania czy tam wnioski o Ds składa sie do końca sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: *.zeork.com.pl 07.08.05, 20:15 up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-smile Re: mieszkanko ŁÓDZ UŁ IP: 82.160.123.* 07.08.05, 20:58 wiedze za wszyscy na tym forum najpierw sie z kims wstepnie umawiaja na mieszkanie, a potem nadal na wlasna reke szukaja i czlowiek juz nie wie czy ma byc lojalny wobec tych osob czy tez samemu szukac, bo czasu coraz mniej, wiec jesli ktos jeszcze nic nie ma albo znalazl sie w podobnej sytuacji, piszcie GG: 2639639 Odpowiedz Link Zgłoś