Dodaj do ulubionych

fizjoterapia UJ

09.09.05, 19:36
czy wie ktoś jak wyglądała rekrutacja na fizjoterapię na uj? na stronie uj
kryteria rekrutacji są "dosyć" niejasne- pod uwage bierze sie biologię lub
wos lub to i to, na poziomie podst lub rozszerzonym... moze ktoś składał tam
papiery i wie jak to naprawde wygląda??
Obserwuj wątek
    • fal_len Re: fizjoterapia UJ 10.09.05, 14:42
      ja tam składałam papiery...jeśli poważnie myślisz o tych studiach to zdawaj oba tzn. biologię i wos na poziomie rozszerzonym... w tym roku nie było szans, żeby dostał się ktoś z tylko jednym z tych przedmiotów... jest jeszcze test sprawnościowy z pływania... w sumie progi w tym roku były dość niskie... głównie przez to że większość sobie odpuściła i zdawała tylko biologię...tak to jest jak da się komuś wybór... a ludzi było trochę, bo 7,5 os/miejsce... :) więc powodzenia... :)
      • Gość: anjek Re: fizjoterapia UJ IP: *.77.classcom.pl 10.09.05, 21:37
        wielkie dzięki :) niestety jest tak jak podejrzewałam, co wcale mnie nie
        cieszy... rozszerzony wos :/ ale trzeba bedzie spróbować :)
        • Gość: anjek Re: fizjoterapia UJ IP: *.77.classcom.pl 10.09.05, 21:55
          mam jeszcze jedno pytanko. piszesz że były niskie progi, to znaczy od ilu
          punktów przyjmowano?
          • fal_len Re: fizjoterapia UJ 11.09.05, 12:33
            próg wynosił coś ponad 41 pkt.. przelicznik był taki, że punkty z matury
            dzielili po 10 i dodawali punkty zdobyte na pływaniu... :) więc jeśli chodzi o
            punkty z matury to wystarczyło mieć tak 80 z podstawy z biologii i z wosu i po
            50 z rozszerzenia :) .. mniej-więcej... więc ciężko nie było...:)
            • fal_len Re: fizjoterapia UJ 11.09.05, 12:36
              a co do wosu rozszerzonego... to.. hm... poradzisz sobie :) tylko po prostu na
              niego przyjdź, zrób zadania do tekstu i postaraj się coś napisać i będzie
              ok ;):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka